Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

409 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      325
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      166

Recommended Posts

Da, veliki smo favoriti, ali uvek postoji sansa da nas dobije i neka Mega, a ne Partizan koji svakako ima kvalitet koji nije daleko od naseg. Nikad se ne zna sta moze biti, da ih krene sut a nas uhvati nervoza i moze biti nezgodno. Ne treba upisivati pobedu unapred, a ja ne sumnjam da ce pojedini nasi igraci biti mnogo motivisani.

• Like 2

9 hours ago, Brajant Danston said:

Mogu samo da pomislim šta bi mediji pisali o Sferopulosa da ima skor 2-8 u Evroligi.

Mada sam celo leto razmišljao šta bi ti isti mediji pisali i da Partizan ima osam vezanih trijumfa protiv nas.

Nisam pobornik teorija zavera, navijam za svoje, poštujem tuđe, ali dosta dvostrukih aršina u sportskom novinarstvu u poslednje vreme.

Želim samo još jednom da vam ponovim da verujem u ovu vojsku Janisa Sferopulosa.

vidis da je kod nas praksa da se domaci ne prozivaju...ne pamtim da je neko nesto pisao protiv nase "osnove" ali cim se gubi odma su stranci na tapetu...isto tako i kod njih, tesko da ce se ikad nesto napisati protiv Obradovica ali ce zato naci nekog igraca da ga isprozivaju...

• Like 2

51 minutes ago, Čočo said:

Ma mi smo sa Bolombojem kad se vrati ozbiljna ekipa. I očekujem tad da krene niz velikog broja uzastopnih pobeda. Ostaje pitanje kako ćemo i koliko još izdržati bez njega. Lično ću biti zadovoljan sa 50:50 pobeda i poraza dok se ne vrati kako bi imali neku šansu da od januara nagazimo do aprila sa pobedama. 

Iskreno ne razmišljam o velikom nizu pobeda i ne znam ni da li je kompletna ekipa sposobna za to. Samo da svi budu zdravi i idemo utakmicu po utakmicu pa da vidimo gde ćemo stići.

• Like 6

Dobra stvar je sto kada se pogleda tabela mi smo trenutno deseti, a sve ekipe ispod nas mi deluju kao lose/neozbiljne/nedorasle ove sezone (osim reala), dok iznad nas su zalgiris paris i bajern za koje ocekujem da tokom sezone malo padnu. Bas bi bio ozbiljan fejl da ne budemo u plej inu jer mislim da smo dosta kvalitetniji nego ekipe ispod nas

• Like 1

Pored 5 pobeda ( 3 na gostovanju) mi smo odlično igrali pa na jednu loptu i sa Barsom, Panatinaikosom, I na gostovanju Žalgirisu. Sve jake ekipe koje su u gornjem delu tabele.  

Za idealan učinak je falilo "samo " ta jedna pobeda da budemo na skoru 6-4, koji bi bio fenomenalan uzimajući u obzir da smo igrali u ovoj fazi sa Realom, Fenerom, Monako, Barsom, Pao-m, sve legitimne ekipe za prvih 6 pozicija.

2 hours ago, pavlaka said:

Sad cete me mozda napasti ili svasta reci.

Ja se veoma pribojavam na Arandjelovdan. Jaci smo za 15-20 koseva al plasim se jedno imam teoriju zavere da ce biti namesteno.

Kazu da je predsednik drzave bio posle poraza i pruzio im podrsku. Plasim se da ne kazu Drcelicu da spusti gas, al to je samo teorija zavere. Videcemo jesmo li stvarno jaci u cetvrtak..

U strahu su velike oci.

Sta ima da se traze TZ koju majku vise?

Izadjes sa stavom da ih pojedes a oni ovakvi ubiveni u pojam i razbijes ih.

Kakvo pustanje i ostala ...

• Like 9

3 hours ago, pavlaka said:

Ja se veoma pribojavam na Arandjelovdan. Jaci smo za 15-20 koseva al plasim se jedno imam teoriju zavere da ce biti namesteno.

Kazu da je predsednik drzave bio posle poraza i pruzio im podrsku. Plasim se da ne kazu Drcelicu da spusti gas, al to je samo teorija zavere. Videcemo jesmo li stvarno jaci u cetvrtak..

Uz ajvar ( sto nam maznuse Slovenci ) ,sljivovicu, rec vampir mi Srbi bismo trebali da patentiramo i teorije zavere. Svi ih volimo, od ovih sa 4 osnovne do doktora nauka, crnih i crvenobelih, naprednjaka i opozicije, lepih i ruznih i bilo koje druge podele medju Sorabima

• Like 3

Au brate aj stani malo i razmisli da li to ima ikakvog smisla. Šta kao vrhovni vladar dođe na Kalemegdan i kaže Drčeliću e vidi Partizan je u lošoj formi pa bi valjalo da ih pustite. I onda Drčelić dođe na kraj treninga, stane pred Janisa i igrače kaže im šta mu je rekao naš dragi Aca i igrači kažu važi šefe čuvamo ti leđa.

4 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Uz ajvar ( sto nam maznuse Slovenci ) ,sljivovicu, rec vampir mi Srbi bismo trebali da patentiramo i teorije zavere. Svi ih volimo, od ovih sa 4 osnovne do doktora nauka, crnih i crvenobelih, naprednjaka i opozicije, lepih i ruznih i bilo koje druge podele medju Sorabima

Maznuše nam i šljivovicu Slovenci

• Like 2

Ma kakva pustanja, u cetvrtak u kost, na max obrtaja i bez stajanja da se dobije najvecim mogucom razlikom. Kvalitetniji smo, pobeda nam bas treba i dobicemo taj mec, sto ni rekao Radinja.

• Like 2

Ja sam nacuo da je pao dogovor da ih prvu i trecu cetvrtinu pustamo, a drugu i cetvrtu igramo na max, pa sta bude. U slucaju produzetka, Drchela i Ostoja ce na licu mesta odigrati papir-kamen-makaze.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 10

7 minutes ago, Урош19 said:

Au brate aj stani malo i razmisli da li to ima ikakvog smisla. Šta kao vrhovni vladar dođe na Kalemegdan i kaže Drčeliću e vidi Partizan je u lošoj formi pa bi valjalo da ih pustite. I onda Drčelić dođe na kraj treninga, stane pred Janisa i igrače kaže im šta mu je rekao naš dragi Aca i igrači kažu važi šefe čuvamo ti leđa.

Jos Drčela doda, ako ih ne pustite kako je Aca naredio, nećete dobiti naredne tri plate!

Ukoliko ih pustite, tebi CMM ide jedan vuk iz zoo vrta na čuvanje, u znak zahvalnosti, lično ce ga Aca vakcinisati, a tebi Mišo imam da poručim: “Poklon sprema Drčela,
Svome Miši šleper zlatnog Marlbora!

Edited by Taratarn
  • Love 1
  • Ha-ha 2

9 hours ago, Wingwalker said:

Dal ste realni sa ovim gavranisanjem. 

Samo zamislite u kakvom će se isprepadanom  stanju pojaviti u derbiju. 

Žocu poraz nije opcija i on to ume samo na jedan način da im utuvi u glavu...tako što će im se svima popeti na glavu do četvrtka. Sigurno ih neće za 6 dana naučiti i uigrati top 5 akcija iz svog arsenala od 150 komada.

Završili su oni sa motivacionim videima.

Neće znati šta su doručkovali tog dana...

Zamišljam i nas...

Recimo ovako. Da se igra pred njihovom publikom izgubili bismo. Tesno, komotno, bilo kako... izgubili bismo. Mi opravljamo ekipe u raspadu. To je naš TM. Išla bi reklama: "Raspadate se? Mi smo uvek ti za Vas! Nazovite 011 123 456 i rešite dugoročno Vašu depresiju!".

Pošto se igra kod nas, biće gusto gde mozda imamo malu šansu, jer veće brainfartove kad se odlučuuje utakmica od nas su za sada pokazali samo komšije. Ako uzmemo faktor Rada Novinarka (Koja je to tačno? Ima autoritativan seksi glas, a ne znam kako izgleda zena) i Janis Miraculix sa svojim mešanjima u petorkama, onda je jasno da nemamo velike ili ikakve šanse. Sunovrat preti. Ambis.

9 minutes ago, fradler said:

Ja sam nacuo da je pao dogovor da ih prvu i trecu cetvrtinu pustamo, a drugu i cetvrtu igramo na max, pa sta bude. U slucaju produzetka, Drchela i Ostoja ce na licu mesta odigrati papir-kamen-makaze.

Pa dobro tu i nema neke veće razlike u odnosu na naše dosadašnje utakmice. Jedina razlika je što smo do sad puštali 1/4 i 2/4

7 hours ago, bergkamp bcd said:

Aha, znaci nista to sto KKCZ ima 3 krila (+Lazic) i 3 krilna centra i sto vec ima 2 centra osim ova dva kojih pominjes, resenje je da tu budu i Motley i Bolomboy pa da se na 3 pozicije menja cak 11 igraca!

Ako cemo tako da pricamo, koga to ima Paris Basket na 5? Hayesa koji je losiji igrac od Bolomboya i dva centra iz EC. Koga ima Bayern na 5? Voigtmanna (koji je 4/5), Brankovica i Harrisa. Zalgiris na 5 ima Smailagica koji je 4/5, penzionera Dunstona i Birutisa.

Kakvo bre cudo sa dva skupa igraca na poziciji 2, Kalinicem i Petrusevim na 3 i 4, CMM na 1, Daumom, Dos Santosom, Dobricem, Teodosicem, Mitrovicem koji ulaze sa klupe? Sustina je da malo ovo novca koliko je ulozeno, treba lepo svih 12 igraca u timu da budu vrhunski ili da su odigrali milion meceva u EL tako da Plavsic napolje, to je KKCZ bre, a ne neki tamo Bayern, Paris ili ko vec ima 7-3 u prvih 10 kola.

Sve stoji, ali činjenicom da imamo gomilu igrača na drugim pozicijama ne mozemo pokriti činjenicu i situaciju na 5ici. Tu fali klasična 5ica dobrog kvaliteta i bez da je Bolomboy povredjen. Šta me interesuje Zalgiris? Gledam na PAO, Oly, Real, Barcu itd. Pogotovo je to bolno kad se vidi da imamo pregršt igrača na drugim pozicijama koji ili ne igraju ili ne isporučuju, a koji su kad su potpisivani očigledno već bili višak koji bi pravio problem oko raspodeljivanja minuta sve da igraju odlično, a ne tek sada kad to nije slučaj. 2-3 takva igrača daju platezno jednog dodatnog centra kvalitete koja nam treba. A da imamo igrače koji bi trebali putem Lazarevića u FMP. pa imamo. Da li bi mi bilo zao da odu? Naravno. Da li trebaju da odu ako su višak i ne mogu da iznesu hrkljuš utakmicu na strani u Splitu, Zadru itd. gde se bez Kalinića i Nedovića i ostalih nosilaca redovno ne moze? Na zalost, da.

U zadnje vreme, teorije zavere imaju običaj da se obistine.

Edited by drakon1

Sto rece neko gore, samo im zakljucati Carlika, kreacije bez.

Laza od 1 min, ovaj nece moci da dise u drugom ... taman da Janis ispravi gresku iz FR, onaj mali ni pola ne bi ubacio

42 minutes ago, Bad said:

Kakve teorije, te Radmila ga motivisala, te Aranđelovdan… Lebtenejebo

Zaboravio si precednika. Čujem da razmišlja da dâ ostavku i da sedne na klupu kod komšija kao Head Coach. Valjda je tu jebenu trenersku diplomu već dobio. Ili mora Čović da mu sredjuje posebnu dozvolu?

Sve u svemu, svakim vašim postom na ovom forumu mi se udaljavamo od pobede sledećeg četvrtka. Em Miraculix, em naši failovi u tesnim završnicama, em Rada, em Arandjelovdan... A bogami, jer i ludujete ovde naveliko. To se nikad nije dobro završilo po nas. Ni za utakmice, a još manje u prelaznim rokovima. Pokajte se odmah, ako zelite da imamo šansu sledeći četvrtak i nećete da kukulemavčite posle ovde na 30+ strana.

29 minutes ago, Taratarn said:

Jos Drčela doda, ako ih ne pustite kako je Aca naredio, nećete dobiti naredne tri plate!

Ukoliko ih pustite, tebi CMM ide jedan vuk iz zoo vrta na čuvanje, u znak zahvalnosti, lično ce ga Aca vakcinisati, a tebi Mišo imam da poručim: “Poklon sprema Drčela,
Svome Miši šleper zlatnog Marlbora!

Gde su u ovoj priči primači sendviča?

• Ha-ha 1

On 11/15/2024 at 12:11 AM, Dropkick Murphys said:

Svakako ćemo umreti jednog dana. 

Iz ugla trajanja vremena, koliko milijardi godina postoji planeta Zemlja i koliko će postojati, da li pravi konačnu razliku to što bih živeo 30 ili 70 godina? Za 100 godina svakako niko neće znati ni da sam ikad živeo ovde. 

Ne budi NBA navijač, nerviraj se. 

Za 5 godina samo retki ce moci da najbroje nas roster is sezone 24/25.😀

Kad sam bio klinac i kad pocnem da razmisljam o vremenu i prostoru obicno bi mi se zavrtelo u glavi.