Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

45 minutes ago, Wingwalker said:

Teo je verovatno sam nacrtao zadnju akciju. Mozga bez da te jedini igrac sa indexnim minusom i otvorenim škrgama vadi u klaču bazer biterom. 

Da je pripalio odmah po primanju možda bi je i pogodio,ali sa femkanjem sam znao da nema ništa. 

On nije igrač koji se femka,ali to znači da mu je stalo da pogodi....

Mnogo grešaka su svi pravili već treći poraz i verujem da to može da se ispravi i da će biti bolje, greške su pravili kako igrači tako i Janis...mislim da Kenana previše nije bilo u drugom koji je bio zapaljen ovu tekmu.

I jos nesto. 

Sfero ima na klupi ljude koji poznaju ove nase domace igrace u dusu, ako ih on sam vec do sada nije skontao. Treba neko da mu kaze da Teo nikad u karijeri nije bio klac igrac, Dobric nikad nije bio dribler vec sleser, da je Kalina vec veteran koji je odustao od repke zbog svog tela i kojeg treba odmarati makar u Aba. Covek je dobrano u crvenom, sprzice i njega ako ovako nastavi. Plavsic ne moze ni u ludilu da mu igra svic odbranu, mora sa njim da napravi kompromis i da ga posadi u reket makar da plasi protivnike onolikim rucerdama i da skuplja skokove.

• Like 2
  • Ha-ha 2

Sad tek iz Pionira, polako, razvozim drustvo, maltene sve vreme cutimo. Morao sam da sednem i pogledam, onako mazohisticki, ova poslednja 3 minuta pre bilo kakvog komentara, mada sve je jasno sta se desilo. 

Pa evo vam te neke crtice iz hale koje pisem uz komentar utakmice. 

Ali da krenem iz pocetka, dan usran da ne moze biti usraniji valjda, ono u Novom Sadu, gledas i ne verujes. Jos stiska na poslu, ne znam ni da li mogu da krenem na vreme i prelazim preko mosta petkom u Beogradu. Bukvalno mi se i nije islo. Ali ajde... Atmosfera ispred Pionira uzasna, kao da nas na streljanje vode a ne da idemo na utakmicu. Kako otkljucam telefon, samo vidim notifikaciju sa sve vecim brojem zrtava. Pa onda info da nece biti navijanja - skroz opravdano moram da priznam, da nesto smisleno i od dileja cujemo. Minut cutanja na pocetku tekme, bukvalno niko nije ni glas pustio, samo su se telefoni culi. Toliko ljudi, a tolika tisina, najezio sam se... 😕

A onda onaj Pionir... cekamo 2 sata da utakmica pocne, purnjaju ljudi unutra kao da smo u nargila baru. Jebem im sve da im jebem kad pale ona govna, da ne poverujes koliko ljudi pusi, kao da su samo pusace iz Arene birali da dodju na utakmicu. Kad je utakmica trebala da pocne vec je dobrano bilo zagusljivo a i vlazno. Od nekih crtica iz Pionira - DrChela dobio ovacije ali Covic ipak malo jace 😧 Sfero najjace. Pre pocetka utakmice organizovana grupica dileja razvija transparent o sudijama... ne znam, meni je ono transfer blama ipak, pogotovo sto su toliko dugo drzali da se nebrojeno puta trazilo da se skloni. DrChela za to vreme cuti i gleda, Vasic slika telefonom 😕 Nebojsa Ilic mase rukama da spuste. Uz to u prvoj cetvrtini neko pickaranje u parteru, moralo je obezbedjenje da intervenise jer se neki lik nije smirivao i kidisao je na nekoga pa su morali da ga izvuku i izbace napolje. Pionir inace prepun. Ne pamtim kada nas je bilo ovoliko, mozda ono protiv Fenera kad je Kuzmic blokirao Udoa. Sede ljudi na stepenistu, stoje po tudjim stolicama dok ovi stoje ispred njih. Inace, do karata se ocigledno moglo na neki nacin - na koji, ne znam - ali bila su neka 2 stranca, deluje da su Rusi po izgovoru, koji su drzali karte i trazili svoja mesta 😄 

Sad, sto se tice utakmice, jasno je da je Sfero izgubio ovo. Mitrovic nije imao potrebu uopste da se svlaci osim ako Petrusev i Plavsic ne mogu zbog licnih da igraju. Ne mogu, stvarno ne mogu, da podnesem da coveku lopta pada tacno iznad glave, najblizi protivnicki igraci su metar od njega, moze i da promasi tajming skoka ali MORA da skoci jbt, skidaju mu loptu sa glave bukvalno. Luka, brate, budi maher i priznaj sebi da si bivsi igrac, kazi "ne ide ovo ovako". Stvarno ne znam sta Sfero radi sa njim. Odigrace on mozda jos nekad nesto na eventualno neku svezinu, kad bude pored klupe par utakmica, kad se mozda rotira sa Plavsicem, na neki BBIQ protiv slabijih i glupljih centara, ali to prosto nije vise to. 

Mitrovic+Plavsic = preko 27min a Petrusev nesto ispod 13min. 

CMM klupiran zbog nekih gresaka, a Jago onda odigra nesto i Sfero totalno zaboravi CMMa, a Jago onda proda dodavanje, ne uzme suteve (kako je to razlicito od toga kad CMM ne uzme?!)... prosto mi nije jasan odnos Sferopulosa prema nekim igracima. 

Kenan se zapalio, Sfero ga izvodi iz igre, uvodi Nedovica. Sledeci put kad je Kenan pogodio trojku, Sfero opet imao spremnog Nedovica da ga zameni, i prosto sam bio iznenadjen sto ga je ovaj put vratio na klupu. 

Teodosic, vise stete nego koristi, ali ga Sfero prosto voli - nemam neko drugo objasnjenje. Teo ultra nervozan sa dobro mu poznatim sudijom. Da je malo vise energije sacuvao koje je potrosio na sudije, dobacio bi mozda onu trojku. Cudi me da nije dobio tehnicku opet. Daj, Teo, brate, isto kao za Luku - ako ne mozes, ako neces, daj bre budi covek i kazi "e ajte vi bez mene, ako bas treba, tu sam". 

Kalinic, najveci +/- u minusu, cak -20. Ja ne znam, mozda ga je bas mnogo pogodilo ovo danas, ziveo je u Novom Sadu, kao i Luka koji je iz Novog Sada, oni bukvalno kao da su bili odsutni. Ali opet, sta mozes da mu zameris ako se igrac bori kao Kalina? Isto kao i Plavsic - barem se trudi, zato i bolje da dobije minute nego Mitrovic. Jos jedan detalj iz hale - video sam Sfera kako je kleknuo ispred reklame, naslonio se na reklamu ka klupi, i objasnjava nesto Plavsicu, prica sa njim, delovalo je kao da mu govori sta da odigra jer ga je posle toga uveo. 

Daum mislim premalo u igri, Dobric, Gidra... ne znam. Neda, takodje kao da nije bas bio prisutan. 

Prosto, previse igraca nije doprinelo a mislim da nije bilo samo do njih vec do toga kako ih je Sfero koristio. 

I za kraj, jbg, PAO je sampion, uzasno su jaki, mi bez Bolomboja. I opet smo na domak pobede bili, nudili su nam se, i ne pretvorimo to u pobedu. Nije sramota izgubiti kod kuce od sampiona. Ali brate, bole ovakvi porazi, bas bole, posebno posle 2 pokradene utakmice. I posle ce nam nedostajati neka pobeda za bolji plasman. Ne znam... mozda bolje da su nas odvalili nego ovako da izgubimo. 

Ako momci mogu nekako da se povrate posle ova 4 vezana poraza, bilo bi dobro, ali tesko to moze tek tako. I prosto moramo da dovedemo neku zamenu za Bolomboja inace cemo opet da sjebemo sezonu. 

Edit: eh da, pored svega najgoreg sto zelim ovima sto purnjaju u hali, isto vazi i za dileje koje su bacale sve i svasta na teren. Stoka jedna i to nakon onoliko apela, trazenja da se navija feri, sportski, da se fokusiramo samo na nase igrace... stoka ostaje stoka. Sve bih ja to dozivotno izbacivao iz hale. Pa neka nas bude 2-3 hiljade samo ako treba. 

Edited by Kooineeperk
  • Like 29
  • Love 1

1 hour ago, atmsfr lnČ said:

Zamazao nam oci grk sa 8-0 protiv ekipe koja se totalno raspala, u EL pokazuje da ne zna gde bije isto kao i prosle sezone.

Fenerbahce i Pariz su jako velike pobede s obzirom da se igralo na strani sto ce tek pokazati i nijihova pozicija na tabeli na kraju da su ovo bile jako znacajne pobede. Panatinaikos, Barselona i Zalgiris su 3 najbolje ekipe u Evroligi u ovom trenutku, od cega su nas pritom pokrali 2 utakmice. Da nas nisu pokrali imai bi 5-2 sad i delili bi 2. mesto. Nismo valjda poceli da zaboravljamo i posle 0 dana bukvalno. Sferopulos je odlicno spremio utakmice i protiv Zalgirisa i protiv Barselone i protiv Panatinaikosa veceras. Covek je bio u egalu protiv najjskupljeg tima u Evropi u pola cetvrtine sa petorkom Jago, Teodosic, Dobric, Plavsic protiv najboljih igraca u Evropi, to nije na individualni kvalitet nasih igraca koji su osetno losiji od igraca Panatinaikosa vec je dokaz da je odlicno spremio utakmicu i uopste sto smo bili u egalu sa njima sa sastavom u kojem je omaleni Jago, veteran Teodosic, Dobric, Mitrovic, Plavsic, Giedraitis koji slabo doprinosi ove sezone, Daum i par dobrih El igraca od cega je Petrusev koji je tek pristigao, Nedovic koji je malo doprineo, Kodi koji je bio los, Kalinic i Kenan protiv jednog Nana, Slukas, Lorenca, Lesora, Grenta, Ernangomeza, Mitoglua, Osmana, Papapetrua i Jurtsevena... Nijedan nas igrac ne bi istisnuo nijednog njihovog od ovih koji su igrali osim Kalinica koji bi imao mesto tamo na 3 umesto Papapetrua ili Osmana, nijedan drugi ni na jednog drugoj poziciji ne bi prosao ni kao bek ap i sa takvom ekipom smo odigrali egal mec do samog kraja nakon preiscrpenog fizickog, psihickog i emotivnog meca protiv Zalgirisa dok su oni igrali kuci protiv Asvela koji je igrao bez Lija i Lovernja i koji su im jako znacajni za usku rotaciju bar malo vise da otezaju potivniku, glat su ih dobili 24 razlike gde im nijedan bitan igrac nije igrao preko 20 minuta dok su nama igrali po 25+ minuta i naravno da su bili spremniji za zavrsnicu i imali vise energije za bolju odbranu tokom cele poslednje cetvrtine. Da ne pricam koliko su puta individualno bolji i skuplji igraci. Njihova prva petorka i trener vredi kao skoro ceo nas tim. Nije Sferoulos prodavao lopte u poslednjoj cetvrtini nego nasi igraci sto greskama sto zbog umora. Sferopulos je odlicno spremio ovaj mec kao i sve do sada, ukljucujuci i proslu sezonu gde je veliku vecinu odlicno spremio i iz koje je izvukao maksimum iz datog rostera kao sto i u ovom trenutku izvlaci maksimum iz ovog rostera. Za koji sam ubedjen da moze u plej in minimum zato sto ce petorka Kodi-Kenan-Kalinic-Petrusev-Bolomboj biti najjaca petorka od kad svi ovde pratimo Zvezdu, pride jos treba da dodje i centar, a najpre zato sto od 10. Januara do 23. Marta imamo najbolji raspored ikada i zato smo ovaj najtezi deo rasporeda prosli veoma dobro zahvljujuci Sferopulusu izmedju ostalog i vrhunski spremljenim mecevima protiv Baskonije i Fenerbahcea i velike pobede protiv Pariza. Na pobedu smo od 6. mesta a sledeci mec je sa Albom kod kuce. Svako bi potpisao 3-3 pre pocetka gde smo imali 4 meca na strani. Ajmo malo realnosti, bar malo.

• Like 10
  • Ha-ha 1

4 minutes ago, srlepajce said:

odrace nas sa kaznom sigurno

vec vidim prazne tribine samo pitanje je koliko utakmica

Pa uvek su merili patku na nama za sve. Sad i jesmo zaslužili. I treba da nas zaboli patka za to. Dosta smo se uvlačili u guzicu EL koja nas svakako nikad neće pustiti među njima. Bar ne moramo da dozvolimo da ćutimo dok nas kradu jer im se tako može. Bio bi najveći zajeb da ove godine osvojimo ovo usrano takmičenje i da im se popišamo po EL. 

Edited by Čočo
  • Like 2

1 hour ago, Cavani said:

Vise od mesec dana sezone je proslo a jos nije podelio uloge, to mora podhitno da se iskristalise.

Evo sad će, samo što nije. Zašto bi to uopšte i radio? Dok svi igraju i svi su zadovoljni on je siguran, nevezano za rezultat u EL.  Eventualno ako bi krenuo da gubi i u ABA ligi možda bi ga Dr Čelić pozvao na razgovor ali dok je Teo tu ABa možemo da igramo i bez trenera. 

Potpuno bezveze izgubljena utakmica. Mnogo nejasnih odluka Janisa u 4/4, gde je vise od pola iste drzao petorku koja doslovno nije mogla da ubaci kos. Tek u finisu, na dva minuta prakticno do kraja je vratio startere, i to cak ne sve. On Dobrica izvadi iz naftalina da mu igra celu poslednju cetvrtinu, decko 12. igrac u rotaciji otprilike. 

Teodosic nas je potpuno ukopao. Prvo je unosio nervozu time sto se konstantno nadjebavao sa sudijama (jel to bese onaj sto ga je iskljucio protiv Efesa), a onda je i doneo 1001 pogresnu odluku u napadu, dok odbranu nije ni igrao. Na kraju je sve to zacinio sutem za 3 koji je potpuno nejasno zasto Kenan nije uzeo.

Kenan odigra vrhunsku utakmicu, a onda ga nema celu 3/4 gde nas ovi stizu. Jagu se mora reci da nema potrebe da igra hero ball vise, da ovo nije prosla sezona i da gleda da bude koristan ekipi, a ne da igra za aplauze s tribina.

Nedovic losa utakmica, a onda ona idiotska duga dvojka. I on i Teodosic imaju tu tendenciju da glume clutchere, a to nisu. Bolje da Kalinic s pola terena nogom da je sutne, iako je i on izgubio onu loptu u finisu kao i protiv Zalgirisa. 

Plavsic je korisniji od Mitrovica, kakav god da je. 

Sve u svemu, za sad ovo boli, ali smo dobra i cvrsta ekipa. Fali nam jedna neizvesna zavrsnica protiv jakog protivnika koju cemo dobiti. 

• Like 20

1 hour ago, Čočo said:

Pa uvek su merili patku na nama za sve. Sad i jesmo zaslužili. I treba da nas zaboli patka za to. Dosta smo se uvlačili u guzicu EL koja nas svakako nikad neće pustiti među njima. Bar ne moramo da dozvolimo da ćutimo dok nas kradu jer im se tako može. Bio bi najveći zajeb da ove godine osvojimo ovo usrano takmičenje i da im se popišamo po EL. 

Ne, ne bi bio, to je samo jedna fantazija naseg naroda, slicna onoj "Djokovic im objasnjava neke stvari u njihovom sportu, hoce zapadnjaci da se pojedu od muke sto njihov Roger nije najbolji!".

Pa muceni PAO koji je zapravo osvojio to takmicenje na celu sa DPG je godinama i godinama izdavao saopstenja kako ih u EL mrze, kako su neki drugi povlasceni, pa sve sto je DPG radio (nakon oduzimanja 2 pobede u sezoni 2022/23!) je bacanja desetina miliona evra na skupocene EL zvezde.

KKCZ i javnost oko ovog kluba se ponasaju kao oni likovi kojima su zene krive za sve, ma sve se to pokvarilo, uobrazilo, diglo nos. I ta njihova prica i ima smisla dok se malo dublje ne zagrebe i dok se ne shvati da ti likovi nikada nisu ni imali nista pozitivnog da kazu o bilo kojoj zeni, nikakvog pozitivnog iskustva nemaju.

Tako i sa KKCZ, Buducnost ne valja, to su iskomplesirani montenegrini, u Zadru su ustase, svi u regionu nas mrze, ako neki mec i izgubimo to su nas pokrali, ako KKP neki bitniji mec dobije"kradu, nisu svirali faul nad Punterom u kupu, a ono Baronovo, to se ne svira u poslednjoj sekundi!!!", Zalgiris mrzimo, Real nam radi o glavi, Spanci nam rade o glavi, pa ko odgovara? Protiv koga moze da se izgubi i da to ne bude pretvoreno u neku teoriju zavere? Od FMPa (eto malo sale niotkuda)?

Edited by bergkamp bcd
  • Like 1

4 hours ago, Stefi88 said:

Jel su ovo koraci?

Posle toga ide bitna trojka Mitoglua...

Upravo o tome razmisljam. 74:72 I nasa lopta da su svirani koraci. 2 min do kraja 

Edited by Inbox

Jbg, sta je tu je, nema nazad...

Svidja mi se sto smo cvrsta i fajterska ekipa, da je Bolomboj bio tu verujem da bi dobili i Zalgiris i Pao, ali i povrede su sastavni deo sporta, problem je sto nemamo zamenu na toj poziciji...

Bolomboj rece da se vraca za mesec dana, opet je to dug period i dosta utakmica bez njega...

Nadam se da ce zaista neko doci, ko god dal Motli ili neko drugi, da dodje do Albe, jer posle Albe ide duplo kolo Monako Asvel u gostima pa Partizan od kuce, bitne 4 utakmice za nas...

Ako novi igrac ne dodje do Albe, onda nema svrhe i da dolazi bilo ko vise...

• Like 3

7 hours ago, Brat od Korneta said:

Fenerbahce i Pariz su jako velike pobede s obzirom da se igralo na strani sto ce tek pokazati i nijihova pozicija na tabeli na kraju da su ovo bile jako znacajne pobede. Panatinaikos, Barselona i Zalgiris su 3 najbolje ekipe u Evroligi u ovom trenutku, od cega su nas pritom pokrali 2 utakmice. Da nas nisu pokrali imai bi 5-2 sad i delili bi 2. mesto. Nismo valjda poceli da zaboravljamo i posle 0 dana bukvalno. Sferopulos je odlicno spremio utakmice i protiv Zalgirisa i protiv Barselone i protiv Panatinaikosa veceras. Covek je bio u egalu protiv najjskupljeg tima u Evropi u pola cetvrtine sa petorkom Jago, Teodosic, Dobric, Plavsic protiv najboljih igraca u Evropi, to nije na individualni kvalitet nasih igraca koji su osetno losiji od igraca Panatinaikosa vec je dokaz da je odlicno spremio utakmicu i uopste sto smo bili u egalu sa njima sa sastavom u kojem je omaleni Jago, veteran Teodosic, Dobric, Mitrovic, Plavsic, Giedraitis koji slabo doprinosi ove sezone, Daum i par dobrih El igraca od cega je Petrusev koji je tek pristigao, Nedovic koji je malo doprineo, Kodi koji je bio los, Kalinic i Kenan protiv jednog Nana, Slukas, Lorenca, Lesora, Grenta, Ernangomeza, Mitoglua, Osmana, Papapetrua i Jurtsevena... Nijedan nas igrac ne bi istisnuo nijednog njihovog od ovih koji su igrali osim Kalinica koji bi imao mesto tamo na 3 umesto Papapetrua ili Osmana, nijedan drugi ni na jednog drugoj poziciji ne bi prosao ni kao bek ap i sa takvom ekipom smo odigrali egal mec do samog kraja nakon preiscrpenog fizickog, psihickog i emotivnog meca protiv Zalgirisa dok su oni igrali kuci protiv Asvela koji je igrao bez Lija i Lovernja i koji su im jako znacajni za usku rotaciju bar malo vise da otezaju potivniku, glat su ih dobili 24 razlike gde im nijedan bitan igrac nije igrao preko 20 minuta dok su nama igrali po 25+ minuta i naravno da su bili spremniji za zavrsnicu i imali vise energije za bolju odbranu tokom cele poslednje cetvrtine. Da ne pricam koliko su puta individualno bolji i skuplji igraci. Njihova prva petorka i trener vredi kao skoro ceo nas tim. Nije Sferoulos prodavao lopte u poslednjoj cetvrtini nego nasi igraci sto greskama sto zbog umora. Sferopulos je odlicno spremio ovaj mec kao i sve do sada, ukljucujuci i proslu sezonu gde je veliku vecinu odlicno spremio i iz koje je izvukao maksimum iz datog rostera kao sto i u ovom trenutku izvlaci maksimum iz ovog rostera. Za koji sam ubedjen da moze u plej in minimum zato sto ce petorka Kodi-Kenan-Kalinic-Petrusev-Bolomboj biti najjaca petorka od kad svi ovde pratimo Zvezdu, pride jos treba da dodje i centar, a najpre zato sto od 10. Januara do 23. Marta imamo najbolji raspored ikada i zato smo ovaj najtezi deo rasporeda prosli veoma dobro zahvljujuci Sferopulusu izmedju ostalog i vrhunski spremljenim mecevima protiv Baskonije i Fenerbahcea i velike pobede protiv Pariza. Na pobedu smo od 6. mesta a sledeci mec je sa Albom kod kuce. Svako bi potpisao 3-3 pre pocetka gde smo imali 4 meca na strani. Ajmo malo realnosti, bar malo.

dešava se...

Mučna atmosfera zbog velike tragedije, a na kraju još i težak poraz koji je opet bio za mene u drugom planu. U drugim okolnostima bih verovatno sat vremena gledao u zid ali sinoc sam samo legao da spavam. Baš je jučerašnji dan mogao da se ne desi.

Iskoristio bih priliku da pozdravim našu “momčinu” Matijasa koji se nije setio ni pre, niti posle utakmice da izrazi saučešće poginulima u zemlji koju navodno toliko voli, ali zato je iskoristio svoje mreže da provocira i pre i posle utakmice. Prava ljudina.

• Like 11

Gledao sam utakmicu preko kurca, zbog svega što se izdešavalo juče. Nisam se uopšte potresao zbog poraza, još me drži od dogadjaja u Novom Sadu. Što se tiče završnice meča, smem da se kladim da Sfero nije crtao poslednji šut za Teodosića, već je ovaj ego-manijak sam odlučio da puca. Izgubili smo zbog par pogrešnih rotacija Janisa, a naročito zbog nedostatka igrača na centarskim pozicijama. Plavšića sam pohvalio za igru protiv Žalgirisa, ali je sinoć ipak pokazao da ne može sa ozbiljnijim centrima. Opet Kodi i Giedraitis klupirani kada se lomi, dok Jago igra svoju igru sa zaletanjima i glupim faulovima. Pravi očigledne greške, ali ih nikada ne priznaje. Presudili su mismečevi Braun-Jago i Plavšić-bilo koji centar Panate. 

• Like 1

14 minutes ago, The_Big_S said:

Mi naredne 4 utakmice u EL igramo kući sa Albom i partizanom, a gostujemo Asvelu i Monaku.

Meni uopšte ne deluje da je to lagan raspored i biće mnogo teško da nakon njih budemo na 50% jer to znači da nam trebaju 3 pobede. Nije nemoguće, ali će biti baš, baš zajebano

Jbg Alba,komšije kući i Asvel su utakmice koje moramo pobediti ako hoćemo top8 jer ipak smo tu favoriti. Do sad nismo imali nijednu utakmicu koju "ne smemo" izgubiti.

• Ha-ha 1

Dugo mi neka dva poraza nisu teško pala kao ova dva zadnja,prvo ona kradja sudija i glupo primljen koš sekundu do kraja pa onda ovo sinoć.Panatenaikos nam se nudio,prvo poluvrijeme odbranu nisu ni pokušali igrati a i napad onako, kao bez ikakve pripreme za utakmicu,skroz nemotivisani.I mi umjesto da odemo na poluvremenu bar na 15 razl mi završimo ispod 10.Sferopulos je imao dosta propusta,kašnjenje sa nekim izmjenama..Šteta baš,imali smo priliku ovo dobiti pa Albu i lagano ići na dva gostovanja u Francusku.

• Like 2

Jako bolan poraz, za koji ne mogu da krivim sudije ali moram da kažem da su uticali da indisponirani Pao sinoć održe iznad vode nedosudivši očigledne korake Slukasu. Ja jesam amater, kao i svi mi ovde. Samo nisam debil da ne mogu da zaključim da je igra Barse kojom nas je samlela uz očiglednu krađu sudija, bila druga dimenzija u odnosu na Pao sinoć. Gledajući utakmicu, imao sam osećaj da se dva tima utrkuju ko će da izgubi, cripple fight klasičan. Na kraju su oni ipak prelomili, a mi ostali da ližemo rane kojih ima koliko hoćete. Prvo ono u Novom Sadu, pa onda taj neki rat sa Evroligom, pa rat sa Lesorom, sa Panatom, sa Atamanom, sve smo izgubili i bićemo drakonski još kažnjeni. Onaj Lesor sada može da se popne na Ajfelov toranj i da piša po nama.

Treba glasno reći i da je Miloš Teodosić jedna štetočina i teg oko noge ovom timu. Pored svih nedaća. On i Kalinić (za kog imam opravdanje zbog onog u NS, mada je poznat i da da pa prospe) su zajedno prodali 8 lopti. Nerealne stvari smo radili na terenu. Prodavca girosa neću da komentarišem, očigledno nije on trener u ovom timu i ne pita se za sve.

Čitam mreže, ljudi opet nekako Yaga trpaju u koš najvećih problema ovog tima. A lik imao 7 asistencija, 1 izgubljenu loptu, 11p, 50% za 3, 75% za 2, 100% bacanja, 18p index i +8. Nije pošteno. Laka meta što bi rekli.

• Like 3

8 hours ago, propolis said:

Da je pripalio odmah po primanju možda bi je i pogodio,ali sa femkanjem sam znao da nema ništa. 

On se femkao zbog jednog faula do bonusa Panatinaikosa. Očekivao je taj faul pa je cimanjem želeo da navuče protivnčkog igrača. Problem je što ga je čuvao intelgentan igrač koji je to očekivao, pa je zajeb'o on njega. Neverovatni su njegovi promašaji u finišu, prošle sezone ako se ne varam protiv Partizana je pogodio tablu iz daleko bolje pozicije i kad se nije femkao.

Neverovatan je i Janis koji nekada nikako da prepozna u kom pravcu mu je zapucao košarkaš. Recimo protiv Barse je Teo bio odličan u prvom poluvremenu, pa ga u drugom Janis zaboravi. Večeras Teo nervozan, odbranu ne igra, raspravlja se sa sudijama, siluje u napadu i ovaj ga uporno drži na terenu. Čudno da ranije nije vratio Petruševa, Kenana, Kalinića, ja bih i Kodija vratio u finišu. Žao mi je što nismo iskoristili priliku jer i Pao nije bio na svom nivou. Al dobro, ništa strašno, sledi nam povoljniji raspored u Evroligi, nadam se da ćemo ga iskoristiti.

• Like 3
  • Ha-ha 1

28 minutes ago, Tormund said:

Uzmite u obzir da je Jago igrao 21 minut i tokom tog perioda naša odbrana je pucala konstantno. 

Ne treba gledati samo napad, valjda se igra i na drugom kraju. 

To je možda tako bilo za nekog ko nije gledao utakmicu. 

• Like 2

Luku odjaviti iz EL tekmi.

I bez osvrta na statse degradirajuće je i za tim i za navijače gledati tu nemoć i pogubljenost. Luka u nastavku sezone sigurno neće naučiti da se zagradi i da skoči. Ovo već nije ni do forme. ABA će tek pokazati u kakvom je raspadu. 

Teodosić se sam nikada neće zapitati kada je 2 much. On sinoć jaše istog sudiju koji ga je isključio prošle sezone a Kinan mukica je već naučio da budalu u tim trenucima ne sme niko dirati rukama pa samo dva puta telom ulazi izmedju njega i sudije.

Nemamo ni domaćeg igrača koji sme išta, ikad da mu prebaci na terenu ili van njega.

Za takvo ponašanje, štetu koju pravi i srozavanje autoriteta trenera nema opravdanja ni da nas je ne znam kako zadužio do sada a ni da je legenda kluba. Jer to nije i očigledno neće biti. On je neprikosnovena legenda srpske reprezentacije. Za titulu legende svog omiljenog kluba i njemu je jasno da je došao tri godine prekasno a sada bi mnogo hteo.

Pretera ga Miloše.

Edited by Wingwalker
  • Like 9