Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

466 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      130
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      21
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted

Спољна линија сада без Вилбекина је

Болдвин, Жагарс

Гудурић, Хол

На центру имају Бобија, Бирча и Шанлија

Ја овде осим Болдвина не видим играча код треба да се плашимо. Сад на 3 и 4 су екстремно јаки ал побиће се Калина са њима.

Може се играти какво црно танковање.

• Like 3
Posted
3 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Болдвин, Жагарс

Гудурић, Хол

Ја овде осим Болдвина не видим играча код треба да се плашимо. Сад на 3 и 4 су екстремно јаки ал побиће се Калина са њима.

Meni svakako Vilbekin nije neki igrac(po mom ukusu),veca pretnja je svakako Boldvin

• Like 3
Posted
3 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Болдвин, Жагарс

Гудурић, Хол

Šanli će nam sipati 20

Posted (edited)
7 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Болдвин, Жагарс

Гудурић, Хол

Zaboravio si i Kolsona da dodaš. Na 3 i 4 kao što kažeš su baš jaki. I sasvim dovoljno da oni budu sa Boldvinom na 1 i to je već ozbiljna ekipa. Oni su jedino na 5 slabiji od nas i nadam se da ćemo to iskoristiti. 

Edited by Čočo
Posted
7 minutes ago, Урош19 said:

6 puta sam polagao statistiku i verovatnoću, nemojte je ljudi i ovde ubacivati molim vas.

Sto bi rekao moj cale, mene ne zanima da li si ti polagao, vec da li si ti polozio 😄

• Like 1
  • Ha-ha 15
Posted (edited)

Fener je u prve dve utakmice igrao sa 7 igrača (Wilbekin, Boldvin, Hol, Gudurić, Meli, Hejs Dajvis, Kolson).

Ostali imaju drugačiji status. Neki su imali minutažu u prvoj a u drugoj imali manje ili nisu igrali. Ili obrnuto. I tu spadaju Sanli, Marjanović, Žagars, Birč, Biberović i Pier. Ako uzmemo da je Wilbekin povređen oni padaju na 6 nosioca koji će uzeti preko 25 minuta na svojim pozicijama:

Boldvin

Gudurić, Hol

Hejs Dejvis

Kolson

Meli

Ako dalje uzmemo u obzir da se i dalje kristalisu uloge klupe teško je proceniti ko će i kakvu minutažu imati protiv nas. Ono što jeste bitno da su im ova 6 nosioca mnogo bolja od naših nosioca ali mi deluje da je naša klupa bolja i veća. Njima sa klupe ispada Biberović jer će sigurno biti suspendovan tako da na klupi im ostaje:

Žagars

Pier

Birč, Sanli, Marjanović

Od njih jedino će neko od centarske linije imati jaču minutažu dok ostali ili neće ulaziti ili će imati 5 do 10 minuta.

Šta znam, meni deluje da možemo protiv njih. Pitanje je šta će biti i sa Boldvinom. Ako preskoči nas zbog povrede mogu reći da ćemo mi iz Istanbula doneti pobedu. Ali samo u slučaju da igra bude bolja od ove protiv Baskonije kao što je protiv Baskonije igra bila bolja nego protiv Pariza. 

Edited by Čočo
Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Fener je u prve dve utakmice igrao sa 7 igrača (Wilbekin, Boldvin, Hol, Gudurić, Meli, Hejs Dajvis, Kolson).

Ostali imaju drugačiji status. Neki su imali minutažu u prvoj a u drugoj imali manje ili nisu igrali. Ili obrnuto. I tu spadaju Sanli, Marjanović, Žagars, Birč, Biberović i Pier. Ako uzmemo da je Wilbekin povređen oni padaju na 6 nosioca:

Boldvin

Gudurić, Hol

Hejs Dejvis

Kolson

Meli

Ako dalje uzmemo u obzir da se i dalje kristalisu uloge klupe teško je proceniti ko će i kakvu minutažu imati protiv nas. Ono što jeste bitno da su im ova 6 nosioca mnogo bolja od naših nosioca ali mi deluje da je naša klupa bolja i veća. Njima sa klupe ispada Biberović jer će sigurno biti suspendovan tako da na klupi im ostaje:

Žagars

Pier

Birč, Sanli, Marjanović

Šta znam, meni deluje da možemo protiv njih. Pitanje je šta će biti i sa Boldvinom. Ako preskoči nas zbog povrede mogu reći da ćemo mi iz Istanbula doneti pobedu. Ali samo u slučaju da igra bude bolja od ove protiv Baskonije kao što je protiv Baskonije igra bila bolja nego protiv Pariza. 

Kad porediš klupe, ceniš da su Kobra, Prađed i Muka jači nego Žagars, Pjer i Birč?

Zar nisu to do juče bila (skoro pa) tri najgora igrača u EL, forumskim konsenzusom?

Posted
2 minutes ago, MarioKempes said:

Zar nisu to do juče bila (skoro pa) tri najgora igrača u EL, forumskim konsenzusom?

To je bilo do prekjuče, onda smo pobedili Baskoniju i realnost se prilagodila novonastaloj situaciji. :classic_smile:

• Like 5
Posted
14 minutes ago, Урош19 said:

Po zakonu velikih brojeva moralo se desiti

Vidis da se isplatilo, naucio si da prepoznas zakon velikih brojeva.

• Like 1
Posted (edited)
27 minutes ago, MarioKempes said:

Kad porediš klupe, ceniš da su Kobra, Prađed i Muka jači nego Žagars, Pjer i Birč?

Kad upoređuješ klupe uporedi sve osim ako si zlonameran. Ako nisi onda to izgleda ovako

Jago, Teo

Nedović

Rokas, Dobrić

Davidovac

Mitrović

I da. Ovo je jača klupa nego:

Žagara

Hol/Gudurić

Pier

Birč, Sanli, Marjanović. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted
18 minutes ago, Clash said:

Vidis da se isplatilo, naucio si da prepoznas zakon velikih brojeva.

Vama šest = veliki brojevi.

Užas sa kakvim se znanjem dobija šest ovih dana.

Posted
2 minutes ago, Smrtokapa said:

Vama šest = veliki brojevi.

Užas sa kakvim se znanjem dobija šest ovih dana.

Da, sve je bolje bilo kad ate vi spavali na klupama u parku i isli u Trst po farmerke.

• Thanks 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
48 minutes ago, Čočo said:

Kad upoređuješ klupe uporedi sve osim ako si zlonameran. Ako nisi onda to izgleda ovako

Jago, Teo

Nedović

Rokas, Dobrić

Davidovac

Mitrović

I da. Ovo je jača klupa nego:

Žagara

Hol/Gudurić

Pier

Birč, Sanli, Marjanović. 

Ma, nisam zlonameran, nego si naveo da su im na klupi Žagars, Pjer i tri centra (od kojih Birč prvi), a ja sam uporedio naše alternative na tim pozicijama.

Al' neka ostane zabeleženo i da je klupa Fenera u sastavu Žagars, Hol/Gudurić, Pjer, Birč, Šanli, Bobi slabija od Zvezdine čuvene "domaće osnove"+Rokas i Jago.

Ja nemam ništa protiv, mada se mnogi ne bi složili:)

Da se poigram malo i sa startnim petorkama:

Boldvin-Miler - njihov

Hol-Kenan - naš

Kolson-Kalina - niko ispred Kaline

Hejs-Daum - njihov

Meli-Bolomboj - da vidim ko bi menjao Bokija za Žabara?

Znači, 3:2 za nas.

'Bem mu miša, ispadosmo jači od Fenera:)

Edited by MarioKempes
  • Like 4
Posted
53 minutes ago, Clash said:

Da, sve je bolje bilo kad ate vi spavali na klupama u parku i isli u Trst po farmerke.

brt ne drži on petokraku na avataru nego ti

Posted

Kakav Fener bre, njima Bobi pojačanje.. Da smo ga mi vratili plakalo bi se ovde, forum bi se okvasio.

Prema tome, "Istanbul je mali grad...", bez respekta za tu sirotinju i košarkaške balvane.

• Like 1
Posted
12 minutes ago, DameTime said:

brt ne drži on petokraku na avataru nego ti

Brate sestro ovo nije ta petokraka, ovo je Clash petokraka, aj na google

• Thanks 1
Posted (edited)

Jak je Fener i baš ozbiljna ekipa. Ali mislim da im je izostanak Wilbekina poprilični hendikep kako god netko gledao na njega kao igrača. Izgledi nam nisu baš preveliki ali i prošle sezone tj početkom ove kalendarske  godine smo bili već prežaljeni uoči gostovanja tako da...

Edited by bodo
  • Like 1