Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

478 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      113
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      90
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Čočo said:

Ako Sferopulos pukne i KLS od komšija pitanje je da li će dočekati novu sezonu. Ovoliko para i ti napraviš ovu šklopociju od tima. Ili još gore prihvatiš da ti je drugi napravi. 

Kako beše, ništa se ne dobija smenom trenera, to je čovićevština

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, berti said:

Baš tako. Janis ima alibi dok je god tu, Čović mu kriv što ekipa ovako izgleda, drugi mu dovode igrače, ne rešava se ništa smenom trenera...

Evo, sada ce da produze Nedovica i opet nece biti kriv.

Sta hocete vi vise?

Jeste kriv je sad ga smenite i koga cete dovesti umesto njega?

Ko ce hteti da prihvati klupu gde moras raditi milion kompromisa?

Ili hocete opet Radonjica da se vrati pa kad bude fail opet(jer domaca osnova je stara a pritom kvalitetna)

Dokle je nama fazon prvo domaci pa stranci gde pretekne svaki trener ce biti kriv.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted (edited)

Kako beše, ništa se ne dobija smenom trenera, to je čovićevština

Jbg. ne dobija se ništa ni držati trenera koji ne kontroliše ekipu. Ili će biti kao Željko pa on ostati a promeniti ceo tim ili će on otići. Realnije je ovo drugo. 

Edited by Čočo
Posted (edited)
7 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Nije ovo luzerstvo uopšte. Igrali bez dva od tri najbolja igrača i Davidovca koji može da bude faktor u ABA ligi. Prvi meč je bio sramota, ostala dva su korektna u ovom sastavu. Svakako ne bi imali neke šanse protiv Partizana u finalu. Pojavili su se i Dobrić i Rokas u ovoj seriji ali falio je bolji Petrušev. Nije bilo ni Kodija u ovoj seriji a uhvatio je ritam u finišu sezone. 

Pored izostanka u vidu Kalinica I Bolomboja,  igrali smo i sa Milerom koji je tek izašao iz povrede. Nije to mala stvar kada ti starteri ne igraju. Video bi i druge ekipe da im nosioci ne igraju na sta bi to ličilo.

Edited by No name
  • Like 3
Posted

U rebuildingu mi je najznacajnije da se ne gledaju vise pasosi pa da preplacujemo domace polovnjake, obzirom da Aba vise ne donosi EL ukunut je i poslednji alibi razlog o domacim igracima koji osecaju takmicenje i donose trofeje.

I naravno da dovodimo igrace ispod 30 godina, sa ovom trogodisnjom licencom barem imamo prostora za to.

• Like 3
Posted
8 minutes ago, Amigo21 said:

Sezona nije zavrsena ima finale KLS-a ne vidim razliku sada izmedju Aba titule i titule Kls-a kada Aba vise ne donosi EL . 

Razlika je što se u ABA takmičilo 16 klubova 9 meseci, a u KLS će 4 kluba 15 dana.

Posted
21 minutes ago, Don Dusko said:

Al sledece sezone Futura u EC a mi u EL jbg tako je kako je.

Moze to ucesce da bude samo teret, pogotovo ako nema nekih opipljivih rezultata (minimum ucesce u TOP8, nista Play In), a ne osvajaju se ni trofeji u regionalnom takmicenju.

Da sam navijac nekog tima, mnogo bi mi draze bilo da tim za koji navijam igra EC, bori se za vrh tamo, osvaja ABA ligu, nego da bude 10., 11., 14. u EL i otaljava i gubi meceve u ABA ligi. 

Realno, EL je ovim prosirenjem u potpunosti obesmisljenja - mnogo je 20 klubova, a samo 6 ide u PO i 4 ide u Play In. Osim klubova koji imaju TOP5 budzet i koji su pogodili sa igracima i klubova koji su medju najslabijima (pa je i borba za TOP8 uspeh), ostali samo igraju isprazne sezone u kojima se ne bore nizasta. 

Najprirodnije bi bilo da niko sa ovih prostora ne igra ovako lose organizovano takmicenje, no, ako se nekome gleda jos jedna sezona nakon koje ce se 10. mesto slaviti kao uspeh, a u sezoni je klub bio u TOP6 10 kola pre kraja, onda OK. 

• Like 3
Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Sta hocete vi vise?

Ili hocete opet Radonjica da se vrati pa kad bude fail opet(jer domaca osnova je stara a pritom kvalitetna)

Dokle je nama fazon prvo domaci pa stranci gde pretekne svaki trener ce biti kriv.

Radonjic i fail opet? 

Ok

• Like 12
Posted
Just now, Cavani said:

U rebuildingu mi je najznacajnije da se ne gledaju vise pasosi pa da preplacujemo domace polovnjake, obzirom da Aba vise ne donosi EL ukunut je i poslednji alibi razlog o domacim igracima koji osecaju takmicenje i donose trofeje.

I naravno da dovodimo igrace ispod 30 godina, sa ovom trogodisnjom licencom barem imamo prostora za to.

Ona nema prohodnost unazad 5 godina ostalo su price za malu decu.

Nikad necemo mi biti ozbiljan klub i sve oterati,ostace domaci igraci pa makar bili zadnji u ABA.

Posted

Nije ni mogla drugacije da se zavrsi ova usrana sezona. Bukvalno je cela stala u sut Rajta.

Zlobnici bi rekli-falio je kljucni igrac na poziciji clutchera za ABA blato👿

Posted

Fenomenalna Evroligaska sezona,sa nesrećnim krajem i 10 klub Evrope. Aba završnica bez 3 bitna igrača za rotaciju i Teom koji ne bi bio gori od Kodija. Uostalom,kome je do Aba lige trenutno.A i 10 finala zaredom je dosta,da se ne obesmisli takmičarski duh kao u fudbalu.

Screenshot_20250601_233335_Chrome.jpg

• Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted
3 minutes ago, No name said:

Pored izostanka u vidu Kalinica I Bolomboja,  igrali smo i sa Milerom koji je tek izašao iz povrede. Nije to mala stvar kada ti starteri ne igraju. Video bi i druge ekipe da im nosioci ne igraju na sta bi to ličilo.

I bez tih nosioca smo veceras bili mnoogo skuplja ekipa.

Posted
2 minutes ago, Cavani said:

Da, stranci su inače pokidali sezonu .

• Like 8
Posted
3 minutes ago, Don Dusko said:

Sta hocete vi vise?

Čekaj, logika je da nema ko drugi, pa neka njega? Onda ga neka tu, bez obzira na rezultate, jer nema ko umesto njega. 

Milion kompromisa... I to treba nekada da se demistifikuje. Koji su to kompromisi? Kodi, Kenan, Daum, Braun dosli bez znanja Grka? Za Jags i Gidru nije pitan? Bio protiv Kaline i Bokija? To je vise od pola tima.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
Just now, Cavani said:

U rebuildingu bi prvo trebalo da promenimo sportski deo u upravi (kad već predsednika ne možemo), da dovedemo nekog kredibilnog ko bi umeo da napravi strategiju za tri godine, pa onda sve ostalo polako. Sama sledeća sezona nije specijalno bitna, imamo taj trogodišnji luksuz.

• Like 2
Posted

Pitao je neko gore "da li vam je sada neuspešna sezona?", po mom mišljenju jeste. "Realan" rezultat u EL i fejl u ABA. Da li je bilo nesrećnih okolnosti? Jeste. Da li je fejl na jednu loptu u više navrata? Jeste. Da li je bilo sjajnih momenata tokom sezone? Jeste i to. Ipak je i dalje neuspeh.

Da li to znači da mislim da su igrači luzerčine, trener kurčina i da treba sve razmontirati i ostaviti samo Balšu Koprivicu? Guess what, ne. Uprave mi ne bi bilo ni najmanje žao, doduše.

Dobra stvar je što nije igrao Davidovac pa se neće srati po njemu ni krivom ni dužnom.

Spoiler

Optimistično očekivanje, je l' da?

• Like 4
  • Thanks 2
Posted
1 minute ago, BojanaCZV said:

I bukvalno, nakon prelaznog roka, reci ce se samo da li je Nebojsa i dalje u klubu.

Nemojte se nervirati previse, ima i KLS da se odigra.

Pravićemo mi Čovića od blata, vidim ja

• Like 1
Posted
Just now, mister-no said:

Da, stranci su inače pokidali sezonu .

Pa prvi plej stranac je inace biran zbog trulih kompromisa da su morali da ostanu Teo i Neda, uz pogresnu odluku da se i Jago zadrzi i podupla ugovor. Nemam nista protiv domacih igraca, ali novih kvalitetnih vise nema a postojeci su sve matoriji.

• Like 1
Posted

Čekaj, logika je da nema ko drugi, pa neka njega? Onda ga neka tu, bez obzira na rezultate, jer nema ko umesto njega. 

Milion kompromisa... I to treba nekada da se demistifikuje. Koji su to kompromisi? Kodi, Kenan, Daum, Braun dosli bez znanja Grka? Za Jags i Gidru nije pitan? Bio protiv Kaline i Bokija? To je vise od pola tima.

Ma brate, na kraju igaš s onim što imaš, nas je večeras dobio jedan igrač. Naš trener nije razigrao nijednog igrača celu sezonu.

• Like 2
Posted
33 minutes ago, Perkos2 said:

Ubio nas je prvi plej koji nije ni otišao u Podgoricu

32 minutes ago, Don Dusko said:

Jeste al zasto je Yago igrao u 4Q ?

Ko je prvi plej koji nije hteo da se pojavi?

Nego ono sto sam zeleo to sam i dobio.

Jbg boli ovaj poraz/

Al sledece sezone Futura u EC a mi u EL jbg tako je kako je.

Jbg, pitanje je koliko se prvi plej i oporavio od povrede.

Videlo se da nije na 100%

• Like 3
Posted
3 minutes ago, MarioKempes said:

U rebuildingu bi prvo trebalo da promenimo sportski deo u upravi (kad već predsednika ne možemo), da dovedemo nekog kredibilnog ko bi umeo da napravi strategiju za tri godine, pa onda sve ostalo polako. Sama sledeća sezona nije specijalno bitna, imamo taj trogodišnji luksuz.

Pa i nemamo, ugovor sa EL je trogodišnji, ali budžet je pitanje kakav će biti u narednim sezonama.

Posted
7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Radonjic i fail opet? 

Ok

Ne citas dobro sta sam napisao.

Ako bude ovakva politika kluba mozda bi se i sa Dejom desio ovo isto sto sad sa Sferom al ok.

• Like 5