Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

478 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      113
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      90
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
On 5/29/2025 at 2:25 PM, MarioKempes said:

Što je veći budžet - veći se i porez vraća zajednici.

Ista logika moze da se primeni i na dizanje plata i penzija, eto das im tri puta vise i oni ce onda da kupuju tri puta vise, pa to niko (a pogotovo ne kod nas) ne radi.

Učešćem dva kluba u EL formira se (ili makar unapređuje) brend grada, sporta i klubova (navijačka strast, derbi, rivalstvo...) koji privlači pažnju u svetu, sportski turizam nije zanemarljiv.

I zasto onda niko to u Evropi ne radi osim nas? Bice da je zbog toga sto samo mi kao narod optereceni da moramo da negde budemo pobednici, mocni i silni, pa onda sipaj novac u razne projekte, koga briga sto se ostatak zemlje raspada.

Dosta je ljudi spolja koji bi rado došli da uživo osete taj vajb (znam da se ovo ismeva kad se površno posmatra) kao što pola sveti želi na Bombonjeru, sigurno ne zato što Boka i River igraju najbolji fudbal, nego zbog celog paketa.

Kakve babe i zabe su uporedjene. Srbija i Argentina, kosarka i fudbal. 

Da smo pametni kao Bajern 

Dalje nisam citao.

Da ne pričamo koliko se košarka popularizuje među decom, koliko klinaca želi da trenira, pa završi sa loptom umesto nekim glupostima...

Glupost je i ucenje dece da zivot gube u prepucavanju, mrznji, huliganistvu, da svoj identitet grade preko identiteta nekog kolektiva. To je potpuno isto sto i nacionalizam, recenica "ponosan sam sto sam zvezdas" ima potpuno isti smisao kao i "ponosan sam sto sam Srbin". Ukratko, deca koja budu zelela da nesto treniraju, trenirace, decu koja se pogresno ili slabo vaspitavaju ce da uzmu pod svoje navijacke grupe, kladionice ili ce dan da gube po portalima pisajuci "hihihi FMP, hahaha sta je bilo Igokejci". 

Ako se ima smisla - ne mora uvek sve kroz crne naočare da se gleda, iako smo tome skloni.

Ali ima smisla da se gleda kroz ruzicaste?

Pa evo ti ruzicaste, lepo da pravoslavlje postane drzavna religija u Srbiji, da veronauka bude obavezna, da drzava finansira gradnju hramova, da se deca uce da je Kosovo Srce Srbije od malih nogu, da dolaze stranci iz svih krajeva sveta da se dive nasoj duhovnosti i tradiciji itd itd. Sta fali tome?

Ne moze da bude normalno da jedna mala zemlja kao sto je Srbija umislja da je i dalje neki bitan faktor i ako nas niko ne sljivi nizasta, onda daj da napravimo kult dva kluba koje su svoje uspehe pravili u mnogo vecoj i bogatijoj drzavi, a ljudi iz ostalih gradova neka se dele na zvezdase i partizanovce i neka i dalje dolaze u Bg i odatle brane Kosovo i guslaju o nacionalnom ponosu. 

Profi sport ne treba da sluzi kao bensedin ili neki jaci opijat. Decu i omladinu ne treba uciti da je najvaznije biti prvi i pobedjivati i da zato treba pratiti sport, zato i imamo stranku koja je uvek prva i uvek pobedjuje i takvog predsednika. Voleti svoje ne znaci i imati teznju da se to svoje proglasava za nesto jedinstveno, kao sto i voleti svoju decu ne znaci da neko treba da patoloski misli da je "uspeo u zivotu" jer mu je dete najbolje, za razliku od nekih tamo... 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Jago me izbije po nekad, al i dalje ne vidim sta to Kodi bolje odradi od njega. Ovaj nekad pokrene ekipu, razmrda, ritam promjeni, a kodi igra sve suprotno od onog sto jeste i sto mu  odgovara.

Posted

Kako šta bolje radi?

Fizički je dominantniji, ima bolji snažniji i sigurniji prodor, takodje je i bolji asistent i bolji defanzivac i to mnogoo bolji...

Jednom rečju, definitivno je kvalitetniji košarkaš, tu dileme nema.

• Like 12
Posted
3 hours ago, PERICA!!! said:

Jago me izbije po nekad, al i dalje ne vidim sta to Kodi bolje odradi od njega. Ovaj nekad pokrene ekipu, razmrda, ritam promjeni, a kodi igra sve suprotno od onog sto jeste i sto mu  odgovara.

U vecini slucajeva Kodi pogodi sut sa poludistance, pogodi polaganje...

• Like 1
Posted (edited)

Dobrano smanjen kapacitet Morače večeras kako sam čuo za 70%. Svakako će uslovi koliko toliko biti podnošljiviji za igru. Ako pristup bude kao pre koji dan rutinski idemo u finale. Mislim da će nas sve ove okolnosti, povrede i spuspenzije samo još više mobilisati ekipu. Ako uđemo u finale, gotovo sam siguran da i osvajamo. 💪

Edited by Čočo
  • Like 1
  • Love 3
  • Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, Čvarkov said:

Kaće taj lockout?! Da zaplešu zajedno debeli i dvojica Nikole.

39 minutes ago, Čvarkov said:

Dončić, Vučević i Jović.

Ja mislila pričaš o Jokiću, Milutinovu i Joviću u reprezentaciji :lol_2:

• Ha-ha 2
Posted
6 minutes ago, DameTime said:

Ja mislila pričaš o Jokiću, Milutinovu i Joviću u reprezentaciji :lol_2:

Pa to su 3 Nikole od kojih je jedan debeo. :classic_biggrin:

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

Karma za sve sto smo radili ovih godina. 

Zvezdasi ako ove ne oteramo, unakazicemo klub i bicemo saucesnici. 

Jos koliko veceras uruciti otkaz ovoj grckoj neznalici , i dovesti Sasu Obradovica, ili nekog trenera sa cohones. 

Kompletno ciscenje ekipe i uprave od korova , nekvalifikovanih ljudi koji su tu samo kao klimaci glavama. 

Dosta je bilo !

Edited by Saxon01
  • Like 2
Posted
Just now, Урош19 said:

Ubi nas Jago u 4/4, jedno 5-6 napada je zajebao a to je previše za ovakvu utakmicu.

Ubio nas je prvi plej koji nije ni otišao u Podgoricu

• Like 6
  • Thanks 2
Posted

Posle prvog meca smo trazili borbu do kraja, dobili smo je, ali je to ocigledno bio maksimum. Cestitke Buducnosti, svaka cast Rajtu na sutu za pobedu, ja mislim da niko od nasih tako nesto ne moze da pogodi.

Ne moram objasnjavati kojim igracima nije mesto u timu naredne sezone. 

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Futura zasluzeno u finalu. Imali smo nase sanse, nismo iskoristili, par gluposti. Sto se mene tice, sezona je gotova. Ozbiljan rebuild je pred nama.

• Like 8
Posted
1 minute ago, Урош19 said:

Ubi nas Jago u 4/4, jedno 5-6 napada je zajebao a to je previše za ovakvu utakmicu.

Jeste al zasto je Yago igrao u 4Q ?

Ko je prvi plej koji nije hteo da se pojavi?

Nego ono sto sam zeleo to sam i dobio.

Jbg boli ovaj poraz/

Al sledece sezone Futura u EC a mi u EL jbg tako je kako je.

• Like 1