Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

478 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      113
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      90
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja od Bajerna nisam jednu utakmicu pogledao osim što u nekom trenutku sutradan vidim rezultat. Očigledno da ni ekipa nije. Daj završavaj ovu sezonu i onako je i njima sve ostalo posle Evrolige bitno kao lanjski sneg. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted
On 5/25/2025 at 8:01 PM, Manu said:

Nema to veze sa Olimpijakosom već sa tim da se najzad pojavila jedna pesma koja je primenjiva na košarku, kratka i brza. Ironija je to što je došla od navijača Olimpijakosa.

Nije tacno, originalna pesma je nana Zvezda sampion, ooooo svi na stadion. Kada smo igrali protiv Olimpijakosa u Ligi sampiona mi smo prepravili pesmu sa umesto svi na stadion Olimpijakos. I to je nasa pesma koja se svidela navijacima Olimpjakosa i oni je redovno sada pevaju. Ja sam pisao na tu temu ovde, licno sam bio u Pireju i tvrdim da Zvezdu tamo jako vise cene nego sto Oli cene ovde. Prosle godine mi ih dobijemo tamo a Gate7 napravi bakljadu i peva sa nasim igracima. Zamislite ovde sta bi bilo da Oly dobije u Areni a da Delije pevaju sa igracima Olimpijakosa posle mecka. Pa zivi ne bi ostali od reznih komentara. 

• Like 3
Posted

Janis Sferopulos, trener Crvene zvezde Meridianbet:

"Počinje polufinalna serija ABA lige, i očekuje nas utakmica protiv tima koji je završio kao prvi na tabeli, što znači samo jedno – pritisak je isključivo na njima!"

Rokas Gedraitis, igrač Crvene zvezde Meridianbet:

"Svoj kvalitet pokazali su tokom dosadašnjeg toka šampionata, imaće i podršku svojih navijača, ali baš zato oni su ti koji imaju šta da izgube. Pritisak je na njima, a mi ćemo se potruditi da odigramo dobru utakmicu."

Tek sad vidim ove jajarske izjave pred mec :classic_laugh:

• Ha-ha 1
Posted

Nama je i bolje da se izblamiramo u ovoj završnici aba lige pa da se riješimo većine ovih igrača,da ne bude da iz neke zahvalnosti ostavljamo ove sramote od igrača, a ni trener nije puno bolji.

Posted

Totalno ogoljen ovaj zgazeni prezervativ od ekipe... 

Zivo me zanima da li ce bednici bar neku reakciju da pokazu u cetvrtak ili ce dozvoliti da ih i u njihovoj kuci ponizavaju.

Posted

Preponosan na ekipu. Pokazali su se u pravom svetlu, izasli hrabro i motivisano protiv odlicnog protivnika.

Bravo momci!!! Tako se bori za klub.

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Bas smo u ozbiljnom padu. Tesko cemo ovo uspeti da preokrenemo u nasu korist. 

Svi deluju em iscrpljeno, em van forme. Ne briljira ni Janis kad krene da izmislja toplu vodu i ubacuje Lazica i Dobrica koji nemaju sta da traze na ozbiljnoj utakmici KKCZ ove sezone. 

• Like 5
Posted

Možda ćemo naučiti da u timu ne sme da bude ovoliko energetski i fizički mlitavih igrača. Stranih ćemo se rešiti, ali bukvalno 3/4 domaće osnove mora takođe da ide.