Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

478 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      113
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      90
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, СтелаРоса said:

Igrac takvog profila moze da se dovede za neku ulogu 10-15 min da ga pustis na teren da se rastrci i raspuca. Ako mu je dan ostavis ga da upropasti protivnika, ako ne klupiras ga. Samo on mora prihvatiti takvu ulogu. Ali zato bek ispred njega mora biti dvosmerni igrac. 

To ko da si salonca naseg opisao

samo sto salonac igra mnogo vise i upropastava nas 3 sezone vec

Meni je Markus komotno za prvog beka a drugi tip pj douzer..

Posted

Pošto nisam u toku:

1. Zajebava Bartomeu, zajebava. A komšije samo njemu mogu da se zahvale da ih je prihvatio u EC bez da su se sportski kvalifikovali i da im zaboravi da su ga ispalile kad su kratkoročno pogazile reč sezonu-dve pre toga i okrenuli se FIBA.

2. Koji Markus?

3. Mi smo od trojca iz Baskonije koji je sezonu pre toga pokidao prošle godine doveli meni najmanje vaznog (CMM). Howard i Moneke su bili zelja, a bogami su to i ostali. Mada nijedan od njih dvojice nije ponovio sezonu. Ali, neko je pravilno napisao. Dovesti Howarda da, ako ima svoj dan, uneredi protivnika. Jedan od najimpresivnijih šutera koje sam video u Evropi. A, ako ne, da odsedi na klupi. Za razliku od Canaana imam utisak da češće ima dobar dan. Uz njega dovesti dvosmernu dvojku koja će da ga upotpuni. A Moneke bi na ovo šta imamo bio pun pogodak.

4. Lorenzo, Lloyd: Hvala, ne. Po meni su to igrači koji su dostigli zenit. U slučaju Lorenza su polako i godine u pitanju (34), što znači masan dvogodišnji ugovor. Lloyd po meni već drugu sezonu ne igra na izuzetnom nivou. Mozda jer nije prva violina, ali ko zna da li bi bio u stanju vratiti se na ono što je bio kod nas.

5. Clyburn: Znam da takve dovodimo nakon što smo kukali godinama kako nam nedostaju. Ali, vidi pod 4. (prva rečenica).

Za ABA nemam nikakva očekivanja. Posle EL brodoloma u zadnjih 8 utakmica (5 kući), ispraznjen sam i mislim da imamo male šanse za titulu.

Posted

Koliko ja znam Lorenco vec ima masan ugovor sa Panatom pa ne bi bilo lose da Panata plati pola njegove plate i da dodje kod nas. Zar nisu isto uradili i sa Vildozom za ovu sezonu ? U tom slucaju mislim da bi to bila win-win situacija jer kod njih ni ove godine nije igrao a tek nece ni sledece ako je istina da im dolazi Sorts... Kontam da je i 80 min malo za Sortsa, Nana i Granta a sa druge strane - nama bas treba neko ko ume da razigra ekipu.