Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

480 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      114
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      116
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      365
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      91
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      12
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      191

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, TB Told said:

Ključno je nekada, u pitanju su isti igrači koji su sada veterani, a prvi i poslednji sa spiska su penzioneri. Ne postoji trener koji ima eliksir mladosti da ih podmladi i da im energiju. Neka Nedović, Dobrić i Mitrović slobodno nađu te EC timove. Mitrović može samo da se nada da Spartak neće da odustane od dogovora sa njim.

Daj nemoj da se zezamo, razlika u kvalitetu izmedju ovih danasnjih rostera je 20 poena razlike, a izgubili smo toliko. Krivica trenera. Prosle sezone je sa slabijim sastavom uspeo da oduva Partizan 3:0. 

4 minutes ago, TB Told said:

Nemam ja ništa protiv da se dovede neki bolji trener, samo što je to iluzija. Koji trener će da dođe u tim koji je dogovorio 5-6 igrača, a da se smatra ozbiljnim?

Izvini sad ispada da samo tebe citiram, ali zanimljive su teme. Bukvalno ce svaki trener koji je bez angazmana pristati da dodje u evroligasa koji ima 20+ miliona budzet, bez obzira koliko tim imao mana i koliko je igraca nasledio. Retko koji trener dobije priliku da sklapa tim od nule.

• Like 2
Posted

Što se mene tiče, iako sam se valjao od smeha kada je Obradović u Partizanu promenio apsolutno ceo tim sem Koprivice i svi pričali da je luud, možda bi ovo moglo upaliti da i mi se prvi put u životu potpuno resetujemo i osim Kalinica i Dobrica oteramo celu domacu osnovu a od stranaca ostavimo samo 2 igrača takodje i dovedemo 12-13 novih igrača, kada imamo luksuz već da smo 3 godine sigurni učesnici Evrolige imamo tu licencu koju smo već platili..

Dovesti igrače u solidnim godinama i da nisu skloni povredama a fizički jaki..

Posted
7 minutes ago, Sokmeniki said:

Nazivan sam svakakvim imenima, banovan vise puta, ko zna sta jos.

Vratio sam se samo da ovo objavim, kvoutova imam za 3 stranice i datiraju jos od prije godinu dana, ali stvarno nemam vremena niti prostora da sve objavim mislim da je ovo dovoljno.

"... nije lepo da budem lud, a da to ne znam..."

Samo si i tada kada si to napisao zaboravio da odgovoriš na pitanje kako smo se plasirali u EL (slučajno) i koliko smo trofeja osvojili posle te smene u toj sezoni (0). Štaviše Radonjiću je do prvih neKup trofeja trebalo još dve sezone, a do tada je za vas bio neznalica i prevarant.

Posted
2 minutes ago, Zvezdaš96 said:

... i osim Kalinica i Dobrica oteramo celu domacu osnovu ... 

Zašto bi ostavili Dobrića?

• Like 13
  • Thanks 1
Posted

Okej. Nakon izjava imamo da Janis ostaje i sledeće sezone. Sjajno. 

Jedino nam sad ostaje da će 99% ekipe da bude bivša zajedno sa Nedovićem. Ako se on produži i ostane Janis možemo već da sviramo kraj. Krećemo u novi krug krvarenja očiju. 

• Like 12
Posted

Ja sam jos davno napisao da Sfera treba priupitati zasto omalovazava aba ligu

Mi smo i tamo redjali poraze jer se diglo sidro i odmarali se igraci ko zna za sta

Ovo je nista drugo nego omalovazavanje kako takmicenja tako i kluba u kome radis.

Price kako nikad nismo bili na F4, osvajali EL, ovo ono moze da okaci Ljubici o rep jer nikad nismo ni doziveli ovakvu bruku, rekao bih shodno finansijama, najvecu u istoriji

Apsolutno ne zasluzuje da ostane i da mu se da podrska (za sta wtf?) narocito kad svi znamo sta su drugi treneri prolazili 

• Like 9
  • Thanks 1
Posted
Just now, СтелаРоса said:

Daj nemoj da se zezamo, razlika u kvalitetu izmedju ovih danasnjih rostera je 20 poena razlike, a izgubili smo toliko. Krivica trenera. Prosle sezone je sa slabijim sastavom uspeo da oduva Partizan 3:0. 

Koji slabiji sastav? Bukvalno u timu od večeras nemaš igrača koji može da igra odbranu, niti ima volje za to (osim Brauna, koji ima volju i malo šta drugo).

Prošle godine smo na 4. i 5 imali Bolomboja, Gilespija, Davidovca i Tompkinsa, svako je bolji u odbrani od bilo kojeg igrača koji je igrao večeras. Nedovićev fizički pad u odnosu na prošlu godinu je za ne verovati, Lazić je penzioner, prošle godine si imao još Rokasa i Lazarevića spolja. 

Posted
1 minute ago, TB Told said:

Koji slabiji sastav? Bukvalno u timu od večeras nemaš igrača koji može da igra odbranu, niti ima volje za to (osim Brauna, koji ima volju i malo šta drugo).

Prošle godine smo na 4. i 5 imali Bolomboja, Gilespija, Davidovca i Tompkinsa, svako je bolji u odbrani od bilo kojeg igrača koji je igrao večeras. Nedovićev fizički pad u odnosu na prošlu godinu je za ne verovati, Lazić je penzioner, prošle godine si imao još Rokasa i Lazarevića spolja. 

Slabiji sastav u odnosu na tadasnji Partizanov sam mislio. Oni su na svakoj poziciji bili kvalitetniji i popunjeniji.

Posted
1 minute ago, Zvezdaš96 said:

Ima ugovor još dve godine, a neće nam niko dati obeštećenje za njega, osim možda aba ligaša nekog, ali manje novca

Sta ce nam obestecenje za njega?Dovoljna korist je da ode.Cak i placati deo plate.Bolje nego celu.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Sokmeniki said:

spacer.png

Brze bolje nakon utakmice odletio u svlacionicu da pogasi profile, kakav lik....

I ja bi se živ usrao da mi sprema sačekušu horda besnih Duškista. Razumi čoveka jbga. 

• Ha-ha 1
Posted

Ne treba se obazirati puno na pisanja kolege @TB Told. Ili namjerno peca ili namjerno udara kontru jer ovoliko branjenje jednog covjeka nisam vidio u zivotu. Nebojsa nije Filipa ovoliko branio. (Nista protiv tebe kolega licno iskreno si mi jedan od simpaticnijih forumasa, nemoj se uvrijediti.)

Nadam se samo da ga moderacija nece banovati zbog mantre Sferopulos, takodje nadam se da ce veceras biti malo popustljiviji jer stvarno imam mnogo materijala a steta bi bila da ostanu negdje u arhivi da skupljaju prasinu. 

• Like 6
Posted
Just now, СтелаРоса said:

Slabiji sastav u odnosu na tadasnji Partizanov sam mislio. Oni su na svakoj poziciji bili kvalitetniji i popunjeniji.

Slažem se, ali naravoučenije koje treba da se izvuče da energetski i fizički mekani igrači treba da budu svedeni na minimum. Ti parametri su često bitniji od kvaliteta.

Posted
1 minute ago, liv7 said:

Izgleda da ce kontrola stete biti svaljivanje krivice na trenera,i odbrana domace osnove.

Ne bi me cudilo.

Posted
Just now, Sokmeniki said:

Ne treba se obazirati puno na pisanja kolege @TB Told. Ili namjerno peca ili namjerno udara kontru jer ovoliko branjenje jednog covjeka nisam vidio u zivotu. Nebojsa nije Filipa ovoliko branio. (Nista protiv tebe kolega licno iskreno si mi jedan od simpaticnijih forumasa, nemoj se uvrijediti.)

Nadam se samo da ga moderacija nece banovati zbog mantre Sferopulos, takodje nadam se da ce veceras biti malo popustljiviji jer stvarno imam mnogo materijala a steta bi bila da ostanu negdje u arhivi da skupljaju prasinu. 

Samo ti odgovori na konkretno pitanje, umesto što izbegavaš i perfidno pozivaš na ban.

Nije teško, kako smo se plasirali u EL i koliko trofeja smo osvojili te sezone nakon smene trenera.

I ja ne branim Sferopulosa, već ne podležem histeriji, prema kojoj je trener glavni krivac.

Posted
1 minute ago, TB Told said:

Samo ti odgovori na konkretno pitanje, umesto što izbegavaš i perfidno pozivaš na ban.

Nije teško, kako smo se plasirali u EL i koliko trofeja smo osvojili te sezone nakon smene trenera.

I ja ne branim Sferopulosa, već ne podležem histeriji, prema kojoj je trener glavni krivac.

Koje sezone i nakon smjene kojeg trenera tacno, odgovoricu ti odmah?

Posted

Bukvalno, najbedniji rezultat jos od 2011/12. 

Resetovali nas Sfero, Dozet, Bagzi i kompanija na period od pre decenije unazad. Pre bilo kog igraca, treba oni da se sklone. Moze i Drcela u paketu - ako vec mora neko SNS govno, barem neko malo elokventniji neka bude postavljen, koji se i razume u kosarku. 

A onda idemo sa igracima. Trenutno, mozda samo Kalinu zelim da vidim sledece sezone. I Bolomboja (ne zbog nas vec zbog toga sto bi to znacilo da se oporavio i da nece prekinuti karijeru). 

Jedno znam, mada sam to odlucio jos ranije - sezonsku za narednu sezonu sigurno necu uzeti. Prelilo je casu jos sa Dilejama, cutanjem a i proterivanjem anti-cacija, a da ne govorimo o tome sto cele sezone Arena nije popravila mesta koja su nam bila polomljena, ove igre i ova bezmudost i kurcobolja su samo potvrdili to sve.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
Just now, Sokmeniki said:

Koje sezone i nakon smjene kojeg trenera tacno, odgovoricu ti odmah?

Sad si postao zaboravan. Pitao sam te i kad si prvi put napisao ovo i malopre

Radonjic je zamjenio Vukoicica pred F4 u Laktasima i udjosmo u Evroligu tada.