Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

477 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      112
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      89
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

@Kooineeperk браво за упис. Сад можеш и један специјал како би се плате на овај Звездин ростер пренеле на горње формуле и колико би морали да платимо луксуз😄 

• Like 3
Posted (edited)

Situacija u KKCZ:

- U23 igraci - nemamo ih, odnosno imamo ali ne igraju. Nihove plate tesko da prelaze 200k EUR.

- ETE igraci - Davidovac, Mitrovic, Lazic, Kalinic, Dobric, Nedovic - svi su u ovoj kategoriji i njihove plate ne bi se racunale za gornje granice. To je ugrubo oko 500k+400k+200k+1mil+500k+1mil = 3.6mil EUR

- MRE igrac - od preostalih igraca koji ce verovatno igrati sledece godine, mozda Rokas moze da upadne u ovu grupu (da je izmedju 480k i 640k). Neka bude 600k EUR. 

- APE igraci - tu mozemo da stavimo CMM-a i Kalinica (koji od preostalih igraca verovatno imaju najvecu platu), i recimo da je to negde oko 2mil ili vise. 

Ostaju jos Bolomboj, Kenan, Yago i eventualno Petrusev od igraca koji ce ostati a nisu u ovim kategorijama. 

Daum i Braun racunam da ne ostaju. 

Dakle nas ukupni budzet za plate (LRL) mora biti minimalno 5.846mil sto sigurno probijamo.

Recimo da dovedemo 3-4 pojacanja od kojih su 2 najplaceniji i u rangu 2mil EUR po igracu (a da nisu Guduric i Djurisic jer oni idu u druge kategorije).

• Guduric ce ici u onu kategoriju ET igraca a ne u APE jer ima vec 3 godine sa nama.
  • Djurisic ide u U23 kategoriju igraca.

Dakle dovedemo neka preskupa 2 visoka igraca koji ulaze u APE kategoriju.

I onda racunamo koliki nam je stvarni BRL i HRL i da li probijamo neke granice (8mil za nekategorisane = BRL, odnosno 12mil za nekategorisane + APE = HRL).

Eto, i to sam nam resio... 

16 minutes ago, suptil said:

@Kooineeperk браво за упис. Сад можеш и један специјал како би се плате на овај Звездин ростер пренеле на горње формуле и колико би морали да платимо луксуз😄 

Izvoli 🙂 

Edited by Kooineeperk
  • Like 4
  • Thanks 1
Posted

Sad sam malo prevrteo brojke, nama je ova kategorija ET igraca (koji su 3+ sa nama) bas znacajna. Ne verujem da ima klubova koji imaju toliki broj igraca u toj kategoriji, pa onda moze da se desi da dodju do gornjih granica, BRL i HRL. 

Na primer, Partizan je imao jednog U23 igraca (Dimitrijevic koji kao i Kostic odlazi u NCAA), i mozda jos nekog mladog da je prijavio koji ni ne igra niti imaju neku platu. Znaci totalno nebitna kategorija za njih kao i za nas. Medjutim ET kategorija, oni imaju samo Vanju i Balsu, a mi imamo cak 6 igraca tu od kojih Nedovic i Kalinic imaju solidne plate koje se onda ne racunaju u BRL i HRL. 

• Like 2
Posted

E, a sad gledam, ja ne provaljujem ko je na slici treći s leva (u KKCZ prsluku) i treći s desna (prekrstene ruke). Ostale sam prepoznao

Posted

Meni je to tužno i neshvatljivo. Nevezano za to što su igrači Partizana, žao mi je što se to uopšte desilo. Mladi momci čoveče, koliko god godina da imaš, ne znam šta može toliko da bude strašno da nekoga odalamiš flašom u glavu - poručio je Kalinić o tuči košarkaša Partizana u podkastu "Luka i Kuzma".

Potom je nastavio priču i rekao da se i sam nekoliko puta našao u neprijatnim situacijama. Istako je da je to rešavao tako što je na vreme odlazio sa lica mesta.

- Nevezano za Karlika Džonsa, Partizan, ne želim da se ovo koristi za nešto, iako će se koristiti. Moraš da izbegneš. Kapiram i da si pijan, kasno je, komentari i ne komentari... I ja sam upadao u razne neprilike, ali da li sam imao sreću ili instinkt da kažem 'Beži, ovo ne ide u dobrom smeru' - nastavio je priču Kalinić.

Dodaje Kalinić da je uvek bolje spustiti loptu i ne želi ni da razmišlja šta bi se desilo da je neko eventualno poginuo.

- Niti si ti kao pi*ka, niti si nešto, beži, pusti, sutra ćemo... Ako ćemo se tući, sutra ćemo kad prespavamo. Žao mi je i zbog momka koji je udaren, i zbog Karlika, to su događaji koji mogu da ti promene život u neverovatnom smeru, zamisli da se desilo da je čovek poginuo. Zatvor, košarka, gotov si, meni je to zaista neshvatljivo i nadam se da neću biti u takvim situacijama.

Podvukao je Kalinić da je bio potpuno šokiran i da se ceo dan priča o tom sukobu ispred noćnog kluba.

- Ostao sam šokiran majke mi, čitav dan pričamo o tome, tužno mi je i osećam nelagodu, jer kako ste došli u tu situaciju i šta je toliko bitno? Šta vam je, idite kući... Šta je toliko bitno da nekoga moraš da izbodeš nožem, da nešto... Brinite o sebi, brinite o drugima, ljudi - podvukao je Kalinić u podkastu "Luka i Kuzma".

pička

• Like 9
  • Thanks 3
Posted
1 hour ago, NMX said:

E, a sad gledam, ja ne provaljujem ko je na slici treći s leva (u KKCZ prsluku) i treći s desna (prekrstene ruke). Ostale sam prepoznao

Dobric.

• Like 1
Posted
18 minutes ago, Kooineeperk said:

Dobric.

Ovo ih Jago nagovorio da urade, sanse nema da je drugacije.

• Ha-ha 2
Posted

Dakle, dva ucesnika f4 smo pobedili oba puta, sa Fenerom imamo nereseno, od zelenih smo izgubili oba puta bas tesno. 

• Like 1
Posted
17 minutes ago, forumko topic said:

Ja ne kapiram foru, a nije mi ni smešno, s obzirom na količinu maskiranih ćacija ovih meseci u Beogradu. 

Voze karting brate, pa ide maska ispod kacige. Pa se slikali pre vožnje

• Like 7
Posted
6 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ode Alba. Sada vise nemamo najteze utakmice u EL 😂

Kao da nemam više muzičko u osnovnoj školi

• Ha-ha 12
Posted (edited)
1 hour ago, СтелаРоса said:

Jos da se neko drugi zajebe pa dovede Monekea i mogao bi to da bude miran i opustajuci prelazni rok.

Da, posto, cemo dovesti mnogo ozbiljnije igrace od Sengenlije i Monekea... 😁

Edited by Stefi88
  • Like 3