Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Previše igrača je zakazalo kad je bilo najvažnije, i to ne samo večeras. Imali smo kroz sezonu neke odlične pojedince, ali ekipe sa glavom i repom i smislenom klupom nismo imali. Da li je (samo) do trenera, nemam pojma.

• Like 1
Posted

Najveće razočarenje Cannan. Jbga mi smo imali najboljeg visokog Evrolige, a igramo bez njega pola sezone. Ja sam ubjedjen da bi Bolomboj pojeo Bukera, msm nisu ni za poredjenje.

Plus Daum kojeg malo uganjuće skloni pola godine sa terena.

Malo došla na naplatu Čovićeva zaostavština na Dobrićem i Davidovcem.

Ja sam zadovoljan sa sezonom u Evroligi, a prije svega sa Sferopulosem.

Sfero je vrhunski trener i treba ga ostaviti za ubuduće

• Like 7
Posted
7 minutes ago, Kooineeperk said:

Onda onaj faul Petruseva u produzetku u napadu, u mismatch-u, bukvalno mu obuhvata ruku i dize je ka sebi, i sudije sviraju neki lakat... 

Pred kraj regularnog dela na +1 za nas je bilo. 

• Thanks 1
Posted

Mi smo bre ljudi dali ukupno dve trojke u drugom poluvremnu plus produžetak i promašili 10 bacanja. O čemu mi pričamo. Osim odličnog prvog poluvremena drugo je bilo jezivo loše. Sreća pa ni Bajernu nije bio šuterski dan. I još se na to dodaju tri govnara u narandzastom i možemo biti srećni što smo imali i priliku za produžetak. Potpuno zaslužen poraz. Osim naše borbe, potrudiću se da potisnem sve ostalo od večeras. 

• Like 1
Posted

Ne treba odustajati od ABA lige nikako. Mogu da se brejknu i Budućnost i Partizan. Kakve smo sve utakmice dobijali u gostima i koliko smo ih izgubili na jednu loptu, nema razloga da ne vjerujemo da možemo da dobijemo i njih. 

• Thanks 1
Posted

Potreban nam je jos jedan plej uz Kodija, ako mozemo da se resimo Jaga. Bek umesto Canana, uz smanjenu platu Nedovicu i dve cetvorke, plus da zadrzimo Filipa. Lazic i Teo verujem da idu u penziju, zahvaliti se Mitru, Jagu i Kenanu.

Posted
15 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Herbert se zakacio s Lazicem nesto, pa je nabrijani Kalina resio da ga zatera u kurac. Imao je Herbert nekoliko wtf reakcija danas,  nije se bas ponasao primereno

Nije retkost da se on ne ponaša primereno.

• Like 4
Posted

Ови играчи, овај тренер, ова екипа, овај клуб су заслужили и зарадили бар 25 победа у ових 35 мечева. Олош који дели (не)правду ју је избацио из плеј-офа. То је једина истина. Све остало је свирање курцу и тражење длаке у јајету.

• Like 1
Posted

Не можемо да добијемо и кас одиграмо перфектне 3 утакмице, јер да је било која друга екипа из 10 била на нашем месту то би и добили, али пошто иммао респекта од судија равног 0 све одлуке су на штету нас и то никог није брига у Евролиги јер смо им битни само да плаћамо казне и ево 6 милки за догодине, срамотно такмичење и организација, целе сезоне нас уништавају катастрофалним одлукама у завршници. 

Све смо дали од себе али не иде кад је битно противнике екипе свњ погађају када је битно, а нама као да понестане снаге. Ова екипа има то нешто, догодине да се надогради бар 3 4 нова играча и молим се да само знају да погоде бацање макар ништа друго јер после сваког бацања оседим. 

Калина ❤️

• Like 1
Posted

Ja nisam nikakav fan Sferopulosa ali ne da je u pravu za taj faul nego je preblago odgovorio.To je čist lopovluk koji ni liku ssa EL TV nije bio jasan.

Mislim da još dva puta nisu svirani čisti koraci na kraju, nisam siguran.

Mi smo se naravno da sve to i usrali i unervozili (svi sem trojice kojima svaka čast za večeras) i toliko....previše gluposti za ovako mator (skusan?) tim

• Like 7
Posted
16 minutes ago, Don Dusko said:

Ali Nemanja Nedovic u produzetku. Prvo ide neki mek ulaz gde baca flouter koji jedva dolazi do prvog obruca i onda posle toga airball jbg...

Protiv Pao isto, odlican u prvom, u poslednjih 15min preplasen.

Samo ne znam od koga se usrao, Napier, Obst i Edvards su najgori bekovski defanzivci u celoj ligi, Vojtman najmeksi centar. 

Uostalom takva mu je cela karijera, gubitnicka uz neobavezni basket. 

Sve suprotno od Kaline. 

• Like 7
Posted

Stvarno se nadam da cemo se resiti neke domace osnove Dobric,Teo pa i Luka Mitrovic i Nedovic nemaju kvalitet ako zelimo nesto vise,uz to dodaj i Browna,Jaga...

Posted

Generalno, zadovoljan sam sezonom. Jako teško su mi pali ovi poslednji porazi jer nemam šta da zamerim ni igračima ni Sferu.

Glava gore, uživao sam u sezoni.

I samo jedna stvar. Kenan ne sme da ostane, on će sledeće sezone biti samo gori. Toliko mi je razočarenje on da nemam reči. Pa mislim čak da bi bolji učinka od njega ako se odigraju prave akcije imao onaj Mekgi iz Budućnosti. Ne mogu da verujem da igrač u 34 godine pravi onako glupe faulove, on to ako nije naučio do sad nikad neće ni da nauči. Nedović ako pristane na manju platu i ulogu može da ostane, ali da bude na klupi kad je tvrdo.

Napad na Petruševa i Guduru, pa ubošće se valjda i neki stranac.

I da, doktorska priprema utakmice Sferopulosa. Igrali smo protiv najbolje domaće ekipe u Evroligi. Sudije, neću da komentarišem, barem ne kad promašimo deset slobodnih bacanja.

Kalina, Fića i Kodi su poginuli, svaka čast momci.

Ne zanima me Aba liga. Voleo bih samo da do kraja u svakom mogućem meču pobedimo Partizan.

Još jednom, za ovaj sistem igre koji forsira Sfero, potrebni su nam mnogo bolji defanzivci na niskim pozicijama. Kapa dole CMM-u za celu sezonu.

• Like 1
Posted

Ne znam šta je gore, da li to što smo ovako izgubili ili da bi igrali protiv Reala u Madridu da smo pobedili.

Sem bacanja ne mogu timu da zamerim ništa, borili su se do samog kraja.

• Like 2
Posted

Најлакше је оплести сада по Кенану, оно су претешке тројке које је узео да је погодио био би херој али није, и више пута је то промашивао ове сезоне али је и највише тројки погодио, надам се да ће у Аба лиги погађати и донети титулу Аба лиге. 

Свака част Сфаиропулосу на вођењу ових феноменалних утакмица последњих по квалитету али за нашу душу тешко подношљивих, схватио је и он и рекао на конференцији шта је највећи проблем и свака му част на томе, има подршку до краја макар ништа не освојио јер је добар тренер и не видим бољег од њега да може да извуче боље од играча од њега. 

• Like 2
  • Thanks 2
Posted

Koliko god nam tesko bilo da prihvatimo sve sudijske namerne greske na nasu stetu,da prebolimo i slobodna bacanja(ove sezone ko god je usao sa klupe da izvede bacanja je uglavnom promasio), moram da apostrofiram glupost, prepotentnost jednog igraca u dva momenta kada nije to trebao da uradi.U Atini Nikola Kalinic umesto da zagradi loptu koja ide u aut, izbacuje je u aut, prigovara sudiji i dobijamo trojku.Veceras naravno ulece ranije u reket kod bacanja Petruseva, toliko iskustva ima da zna da ce lopovi u narandzastom da na to obrate paznju, al ne vredi.Od iskusnog igraca se to ne ocekuje.

Posted
10 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Ne treba odustajati od ABA lige nikako. Mogu da se brejknu i Budućnost i Partizan. Kakve smo sve utakmice dobijali u gostima i koliko smo ih izgubili na jednu loptu, nema razloga da ne vjerujemo da možemo da dobijemo i njih. 

Bas tako, treba se okrenuti ABA i ovo zauvek arhivirati. Budu li previse razmisljali o tri izgubljena produzetka, o sudijama i cemu god, to moze biti sasvim kontraproduktivno. Nemamo se sta plasiti Morace ili hale u kojoj igramo i mi, moraju se ispraviti fleke iz regularnog dela

Posted

Braun, Kenan, Nedović, Dobrić, Mitrović, Teodosić, Davidovac i Jago moraju da odsviraju svoje ove sezone. Ni Daum se nije proslavio. A Rokas je svakako produžio na još 2,3 godine tako da će ostati i za sledeću. Bolomboja, Kalinu zacementirati. Sve pare dati za Petruševa i podmladiti ekipu za sledeću sezonu. Janisa zadržati kako god. Osvojio ili ne ABA ligu. 

• Like 3