Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Čočo said:

Sutra naša pobeda i poraz Efesa i Barse da budemo 6.

Kad nas odvale 30 razlike ima da se cesemo😀 

Ako neko misli da ce Ataman nekoga odmara se malo zeznuo

• Like 6
Posted
Just now, NMX said:

Dajte kalkulatore cigani, ne stizem da ispratim. Sta nam sutra sve treba pored nase pobede i za koje mesto?

Pobedimo, Efes i Barsa izgube: 6. mesto

Pobedimo, Efes pobedi, Barsa izgubi: 7. mesto

Pobedimo, Barsa pobedi: 8. mesto

Izgubimo: 10. mesto

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
4 minutes ago, Milko Miller said:

Pobedimo, Efes i Barsa izgube: 6. mesto

Pobedimo, Efes pobedi, Barsa izgubi: 7. mesto

Pobedimo, Barsa pobedi: 8. mesto

Izgubimo: 10. mesto

Pa, eto... 3/4 da cemo da pobedimo...znaci 75%... To nam je znaci zavrseno 🤣

• Like 1
Posted

Ovo kolo podseća na prošlo kolo kada se jedino Zvezdi nije poklopio meč Fener-Barsa mada i tu 15 razlike vodio fener i kao majmuni prosuše, alii posle toga apsolutno sve se Zvezdi poklopilo, osim Zvezdine pobede, večeras istoo bukvalno nismo mogli da poželimo veću sreću, od 3 meča večeras, sva 3 nam se poklopila, sutra nam ostaje još 3 meča samo da se poklope, da mi pobedimo, a efes i barsa izgube i mi smo ladnoo na 6.mestu hahah, alii malo realnostii, DA MI POBEDIMO I OSMI SMO 10000%, aa bilo bi lepoo da kao prošlog petka opet Duško igra u isto vreme kao i mii i da opet skine skalp, onda je Armanija upropastio, sada desetkovanu Barselonu, u tom slučaju to bi bilo divnoo, bili bismo 7.mesto što je bolje nego 6.mesto, jer kad si šesti ideš na Panatinaikos pu puu dalekoo bilo 😉 , a kao sedmi, imali bismo prepunu Beogradsku arenui došao bi nam Bajern kojeg smo skoro 30 razlike oprali u regularnom delu, i pobedom bismo išli na Fener, koji smo 19 razlike u gostima dobili, kada smo 57 poena primili i odigrali smo meč sezone u Istanbulu, a već godinama mahom pobedjujemo Fener. bitno je samo oba Grčka tima izbeći, i Olimpijakos, jer bismo potencijalno još 5 mečeva igrali bez Petrueševa, a nemamo Bolomboja, toga sam se i plašioo..

Posted
On 4/4/2025 at 10:53 PM, realno *w said:

Evo jedna misao, stvarno nije provokacija.

Ceo život imam strah od "preranih koševa". U smislu da je jako zajebano kada daš koš za +1  na 5-6-7 sekundi do kraja napada. Uvek se setim Rakoča protiv Argentine, ima još mali milion primera. Setim se i Kecmana protiv Efesa, iako to nije kažnjeno. 

Ide brzo izvođenje, odbrana raštrkana po terenu...   Uglavnom, hoću da kažem da razumem Kodija. I taj šut posle nije bio loš, nije ušla i to je to.

E o ovome sam vam pričao 😭

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted

Dobro je da se Real mako iz plej ina, digli su formu a tu su standardno i sudije. Jos Efes da dobije i ode gore, sa ostalima mozemo svima na svakom terenu.

Uostalom bolje biti 7. nego 6. jer imas zicer kuci protiv Bajerna za okrsaj sa Fenerom, naspram rutiniranja od Pao.

Posted
Just now, Manoly said:

Da se ne lazemo, sanse za pobedu u Atini su jako male. Bejahu i protiv "brace", al ovi nisu braca ni malo.

Ja mislim da su sanse mnogo vece da mi pobedimo nego da Efes i Barsa kuci izgube od Zalgirisa i Virtusa. Pao ce biti treci i da pobedi i da izgubi, tako da oni nemaju sportski motiv. Plus postoji mala sansa da nas ubace na sesto mesto, a mi smo njima na papiru sigurno laksi rival od Reala, Barse ili Efesa.

• Like 1
Posted
Just now, Cavani said:

Dobro je da se Real mako iz plej ina, digli su formu a tu su standardno i sudije. Jos Efes da dobije i ode gore, sa ostalima mozemo svima na svakom terenu.

Uostalom bolje biti 7. nego 6. jer imas zicer kuci protiv Bajerna za okrsaj sa Fenerom, naspram rutiniranja od Pao.

Ako Barsa i Efes pobede, Real je sedmi.

Posted
Just now, Cavani said:

Nije se Real makao sigurno, jer ako Efes i Barsa pobede Real se vraca na sedmo mesto.