Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Урош19 said:

Jel su to i dileje skakale na ćacovanje

Jesu. I krenuli da pevaju sa nama. A onda su ironično narednih 15 minuta pevali,, i ko ne skače taj je proglas, antifa, zeleno levi, kreni promeni ". 

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
Just now, Čočo said:

Jesu. I krenuli da pevaju sa nama. A onda su ironično narednih 15 minuta pevali,, i ko ne skače taj je proglas, antifa, zeleno levi, kreni promeni ". 

Nema veze bitno je da su bar malo podržali, realno ovo je prije mjesec, dva bilo nezamislivo 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Henry Chinaski said:

Nema veze bitno je da su bar malo podržali, realno ovo je prije mjesec, dva bilo nezamislivo 

Podržali djoku. Sprdali se. Posle namerno sabotirali navijanje. Ako nije iskreno, a nije, mogu da ga duvaju. Zato su i dobili zviždanje cele hale. 

• Like 38
Posted

Ne treba sada leteti. Treba ostati na zemlji, fokusiran da konačno napravimo jedan lep rezultat.  Virtus je izuzetno slab tim, onu su u seriji od 9 poraza u Euroligi.  Zadnji put su dobili Bajern u Minhenu polovinom januara. Boga pitaj kako.

Mi sad polako, da se spremimo za Real. Ako već na nekoga tipujemo u ova poslednja tri kola onda su to oni. Nekako mi se čini da su nam veće šanse sad u petak nego protiv Efesa i Pao-a.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, harmonajzer said:

Puno mi je srce. I zbog terena i zbog tribina.

Protiv Reala se najviše pribojavam suđenja.

Ja se iskreno receno najvise plasim tribine tj. bice nam potrebno pravo navijanje, a ne podele koje su trenutnu tu. Ali cisto sumnjam da je kod navijaca, pogotovo kod grupe, prioritet broj jedan sportski rezultat.

• Like 2
Posted
8 minutes ago, Milko Miller said:

Ja se iskreno receno najvise plasim tribine tj. bice nam potrebno pravo navijanje, a ne podele koje su trenutnu tu. Ali cisto sumnjam da je kod navijaca, pogotovo kod grupe, prioritet broj jedan sportski rezultat.

Verovatno će sama utakmica biti mnogo neizvesnija, pa će u fokusu biti dešavanja na terenu. Ali, slažem se i sa tvojim razmišljanjem. Teško je zanemariti sve ovo što se dešava u državi.

• Like 2
  • Pumpaj! 1
Posted
6 minutes ago, strah od vozova said:

Atmosfera u hali ce biti najtezi protivnik protiv Reala. Ok ovo pevanje, ali bukvalno kad treba da se navija za Zvezdu, kao da je sahrana. Otuzno gledati. Od Panatinaikosa je atmosfera katasrofa. 

Ko da je bitno da li će da se ori po zimi, kiši, suncu, snegu ili ko ne skače taj je ćaci.

Bitno je da igrači osete energiju sa tribina a grupa nek se malo zapita zašto navijanje nikakvo. Večito vrte neke spore pesme i umrtve sve na tribinama.

• Like 2
Posted
13 minutes ago, Čočo said:

Pa nije bas tacno, tj nikakva ironija nije bila. Nisu krenuli da pevaju sa ostatkom hale vec je vodja navijaca rekao ajde sada mi. Poenta je bila da kazu da su neitralni i da prozivaju sve zivo. Nikakva kontra ostatku hale nije bila niti ironija. Bzv je stvarno vise da se sire lazi. Proslu utakmicu su skenirali ljude i tukli ih preko nekih aplikacija, danas su bili ironicni malo se preteruje i pljuje i  za sta ne treba. Da li se tebi i meni svidja kako je izgledalo odgovor je ne, i ne svidja se verovatno vecoj vecini ljudi u hali. Nije bila ironija vec pocetak prozivanja svih zivih da bi se na neki nacin reklo da su neutralni. Ponavljam ni meni se nije svideo taj nacin. Bitna pobeda, a po meni pobeda i na tribinama jer je ostatak hale vrlo pametno pevao kada treba i negodovao kada treba. 

• Like 2
Posted

Bila je ovo najveća pobeda Zvezde u istoriji njenih nastupa u Evroligi. Prethodno je rekord bio 33 poena razlike protiv Panatinaikosa, čega se Nedović dobro seća.

"Nažalost znam, jer sam ja bio u Panati. Nisam igrao tada", priseća se bek Zvezde.

Osvrnuo se i na prošli meč u Pireju, te uzlaznu formu ekipe.

"Pustili su nas tamo? Je l‘ tako? Ja sam čuo da su nas pustili. Mislim da od Mege igramo drugačiju košarku. Verujemo mnogo više jedni drugima. Igramo pametno, a dovoljno sigurno da nemamo izgubljene lopte", poručio je Nedović i objasnio šta je dovelo do promene u formi tima.

"Desila se povreda Džoela koja mnogo utiče na nas, ali opet skupila ekipu. Jedva čekam da se Džo Džo vrati, ali ubrzali smo ekipu."

:lol_2:

• Like 14
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted
13 minutes ago, Čočo said:

Podržali djoku. Sprdali se. Posle namerno sabotirali navijanje. Ako nije iskreno, a nije, mogu da ga duvaju. Zato su i dobili zviždanje cele hale. 

Stiče se pogrešan utisak. Nisu podržali. 

Nakon što je završeno "i ko ne skače taj je ćaci" što je prihvatila većina dvorane, oni su ponovo poveli to skandiranje što je prihvatio ostatak dvorane jer su mislili da je iskreno, da bi zatim usledilo 15 minuta prozivanja svih redom i odbijanja da se navija za klub, iako je deo dvorane pokušao da navija.

• Like 10