Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

464 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      82
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      188

Recommended Posts

Nećemo mi nikog dobiti ili bolje rečeno, sa svima ćemo se mučiti pa i Borcem ako napad ne krene da funkcioniše. Ako nastavimo ovako kao poslednjih nekoliko utakmica možemo pobediti samo ako protivnika spustimo ispod 70 poena.

Sto se Kenana tice, receno je na konferenciji da nije nikakva povreda, a ne verujem ni da je on ikad bio sporan za Nis. Pretpostavljam da je jedina dilema bila Yago/Braun.

Sfero je verovatno hteo da:

1) reaktivira i razigra Misu pred kup gde planira da ga koristi

2) isforsira Nedovica i pokusa da ga vrati u ritam jer se vec neko vreme muci da prebaci 5 poena + uneredio je Buducnost u prvom mecu

3) osvezi Kenana

I to bi bilo ok da protivnik nije jedna od 3-4 ozbiljne ekipe u ligi. Ovako - fijasko od eksperimenta.

• Like 10

8 minutes ago, Don Dusko said:

Je li realno da smo ispisali saopstenje posle Buducnosti? Jbt Drcela nastavio tamo gde Cova stao.

Drčela...kad bi se zajebavali...zna se ko je sastavljao ovo saopštenje

Ne znam što je sad pa posebno pod udarom saopštenje Zvezde. I Budućnost je izbacivala saopštenje posle poraza u Podgorici, sa isto tako nebuloznim sadržajem. Ovakvo slobodno targetiranje sudija samo kazuje da ligu niko ne vodi ili da je vode marionete. Ništa drugo. Inače bi, bilo koji klub, na prvo ovakvo saopštenje dobio oduzimanje bodova pa bi im se guzice tresle.

Isto tako i KKP sa onim ekspertskim analizama, nekim čudom, samo situacija koje su škodile Partizanu.

Jednostavno, seljana liga.

• Like 1
  • Ha-ha 1

Just now, JPM said:

Ne znam što je sad pa posebno pod udarom saopštenje Zvezde. I Budućnost je izbacivala saopštenje posle poraza u Podgorici, sa isto tako nebuloznim sadržajem. Ovakvo slobodno targetiranje sudija samo kazuje da ligu niko ne vodi ili da je vode marionete. Ništa drugo. Inače bi, bilo koji klub, na prvo ovakvo saopštenje dobio oduzimanje bodova pa bi im se guzice tresle.

Isto tako i KKP sa onim ekspertskim analizama, nekim čudom, samo situacija koje su škodile Partizanu.

Jednostavno, seljana liga.

mislio sam da smo odmakli malo od te budućnosti i palanačkog mentaliteta

Just now, Filbi said:

mislio sam da smo odmakli malo od te budućnosti i palanačkog mentaliteta

Nismo. Nije niko. Zato i treba da postoji jako vođstvo lige. Ovo je samo dokaz da možeš da se iskenjaš na sudije i nikom ništa. Ja sam odavno pisao da za ovo treba da ide upozorenje pa ako se ponovi kazna. A da postoji instanca za željenje na sudije. Očito ne postoji.

• Like 1

Od saopštenja su ih delila dva bacanja. Ne brukajte se bre ljudi. Gubili smo 39.59 minuta regularnog dela i 4.20 minuta produžetka. Celu utakmicu smo imali desetak šansi bar za preokret i ni za to nismo bili sposobni. Jebalo vas saopštenje. 

Edited by Čočo
  • Like 12

8 minutes ago, fradler said:

Sto se Kenana tice, receno je na konferenciji da nije nikakva povreda, a ne verujem ni da je on ikad bio sporan za Nis. Pretpostavljam da je jedina dilema bila Yago/Braun.

Sfero je verovatno hteo da:

1) reaktivira i razigra Misu pred kup gde planira da ga koristi

2) isforsira Nedovica i pokusa da ga vrati u ritam jer se vec neko vreme muci da prebaci 5 poena + uneredio je Buducnost u prvom mecu

3) osvezi Kenana

I to bi bilo ok da protivnik nije jedna od 3-4 ozbiljne ekipe u ligi. Ovako - fijasko od eksperimenta.

Meni je receno da Canaan nece igrati na kupu ali usled lose forme Nede i rukometa visoke petorke sa kojom napad ne postoji donijeta je odluka Canaanin, Brown out.

• Like 1

1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

Meni je receno da Canaan nece igrati na kupu ali usled lose forme Nede i rukometa visoke petorke sa kojom napad ne postoji donijeta je odluka Canaanin, Brown out.

Nije to loša odluka Sfera, ali jeste čudna što nije bilo Kenana sinoć. Što se tiče kupa, na četvorci su i komšije slabe a mi ipak imamo dovoljno igrača da poziciju 4 pokrpimo.

Tuzan nam je ovaj video materijal, transfer blama me je naterao da ga ekspresno ugasim.

Za ocekivati je bilo da nam Javor i Petek nista ne poklone, ali ne secam se ni nekih bas krupnih gresaka.

Jedino mi je bilo diskutabilno ono preinacenje inicijalne odluke da Nedovic dobije 3 bacanja u zavrsnici, iz partera mi se ucinilo da je navukao Sulaimona na klasican faul pri sutu po ovosezonskim kriterijumima. Ali moguce da gresim, snimak nisam gledao.

• Like 1

23 minutes ago, JPM said:

Aleksa, ograničenje broja domaćih igrača ne postoji nigde, gde si to video?

Postoji broj igrača koji se registruju za takmičenje i broj stranaca, jel tako?

12 igrača, od toga 4 stranca. Mora i Kole da dobije nekad šansu. Kup je najbolja prilika za to. Osim toga, Kostić igra u srpskoj ligi, Lazić je van takmičarskog ritma.

Za kup se prijavljuje do 14 igrača, od kojih su max 4 stranci. 

Pred svaku utakmicu određuje se 12 koji će biti u sastavu za taj meč.

Nije obavezno 14, ali može. Tj, formalno je Lazić mogao da bude prijavljen.

• Like 2
  • Thanks 2

5 minutes ago, fradler said:

Tuzan nam je ovaj video materijal, transfer blama me je naterao da ga ekspresno ugasim.

Za ocekivati je bilo da nam Javor i Petek nista ne poklone, ali ne secam se ni nekih bas krupnih gresaka.

Jedino mi je bilo diskutabilno ono preinacenje inicijalne odluke da Nedovic dobije 3 bacanja u zavrsnici, iz partera mi se ucinilo da je navukao Sulaimona na klasican faul pri sutu po ovosezonskim kriterijumima. Ali moguce da gresim, snimak nisam gledao.

Na snimku se videlo da nije bilo za 3 slobodna. 

Sta znam, mislim da nije bilo dobro sudjenje, ali i da nije odlucilo pobednika. Da su hteli da nas ostete ne bi svirali onaj faul nad Kodijem na kraju regularnog dela, koji jeste bio cist faul, ali mogli su i da se naprave ludi jer nije bio bas toliko ocigledan. 

• Like 3

4 hours ago, DameTime said:

A što su se samoubili? Možda je nešto bilo i do vaše igre. Sferopulos je odlično postavio taktiku za taj derbi, neutralisao prednosti Partizana visokim petorkama. Baš preterujete na ovoj temi i konstantno gledate preko plota (ovo je nevezano za tvoj konkretan upis, nego generalni utisak), a nema nikakvog razloga. 

Ja inače prezirem hrkljuš košarku i krvavokolenašenje, u tom smislu mi se mnogo više dopadalo kako ste izgledali na početku sezone, ali hej, ako je skor u EL 16-10... Možda nije baš sve tako crno. 

Dzabe se trudis da objasnis. Ovde postoje samo dva ishoda nakon naseg poraza. Sve utakmice koje smo pre toga dobili su bile jer se protivnik raspao, dok su svi porazi bili jer smo se mi raspali. Kad se ovako postavis onda u startu imas podlogu za omalovazavanje ekipe sta god se desilo na terenu, a ovde je to vecinski stav. Maksimalno dva posta sam procitao ovde da je Buducnost odigrala odlicnu utakmicu, sto i jeste bio slucaj. Kad smo mi sa najmanjin budzetom u EL dobijali velikane igraci su bili heroji i niko nije pominjao kako je protivnik ocajan, dok je sad protivnicima zabranjeno da odigraju iznad svojih mogucnosti i nadigraju nas.

Bas sam sinoc procitao neki upis kako je ekipa iz QMiller sezone duplo bolja od ove, a onda se setim da je ta ekipa bila rutinirana u kupu od Partizana u kom su igrali Bozo Djumic, Adin Vrabac i Cedomir Vitkovac. 

• Like 3

14 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Šutevi Brauna su mi najpotresniji utisak od sinoć. Ja stvarno jedva čekam povratak Dauma, jer koliko god izgleda limitirano u praksi barem je u teoriji neka četvorka. 

Brown je baš neupotrebljiv ako se mene pita. Nisam mislio da ću žarko željeti povratak Dauma. 

• Like 1