Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

458 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      41
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      357
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      7
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      187

Recommended Posts

8 minutes ago, feanorlfc said:

Nesto razmisljam da nas je povreda Dauma presekla u momentu bas dobre forme. Pokrpio je to solidno Braun a i Davidovac se malo sabrao ali...

Ne deluje na prvi pogled, ali bitan je veoma Daum za nas sistem igre. Visok je ( da ne kazem dugacak), ima kakav takav sut koji daje spejsing u petorci i igra fizicku kosarku, uz uvek dobar pristup. Nije  neki spektakularan igrac ali bas komplementaran na ostatak rostera. 

Mislim, guramo mi super, ali nismo bas na vrhuncu forme.

Ne znam meni se Daum bas ne svidja,ima on nesto svoje ponekad ali njegov sut ne postoji a svi ga gledamo i pamtimo kao dobrog sutera sto on ocigledno nije

1 minute ago, Don Dusko said:

Sto skrecete fokus na kup?Zbog cega? Je li to nesto bitno?

Nije.Bitnija je sutrasnja utakmica jedno 100x nego kup u ovom trenutku.

Осећам нелагоду 🙂 када помислим да играју већ сутра утакмицу, обзиром да изгледају исцеђено... па скрећем мисли. Имамо и после Албе, Будућност у Пиониру у понедељак.

• Like 2

1 minute ago, Don Dusko said:

Sto skrecete fokus na kup?Zbog cega? Je li to nesto bitno?

Nije.Bitnija je sutrasnja utakmica jedno 100x nego kup u ovom trenutku.

Bukvalno. U običnim sezonama ja inače gotovim KRK kao neki mid-season turnir koji može da malo pokrpi emotivne rane (jer do tada obično već izgubimo šanse u EL), ali ove sezone Kup nam treba kao treće oko u glavi.

• Like 1

Куп је добар, управо да се скрену ове мисли са Евролиге и дигитрона у рукама. Тензија која ће бити пред Жалгирис, ако се добије Алба... Још ће ту бити анти НАТО заставе и друга врста тензија.

• Like 4

2 hours ago, Webad said:

Vredi pogledati

V

Dobro su primetili ovi sa basketnews-a, ali da, krenuli smo i mi da tagujemo na ofanzivnom skoku u poslednje vreme i dopada mi se što je tako. Uticaj Pariza se širi Evropom. :thumbsup:

• Like 1

19 hours ago, Estrella Roja said:

Screenshotfrom2025-02-0500-23-50.png.46a5512a31db05c8c4d4767aa1b8d855.png

Ljudina naša, konačno je na mestu na kome pripada ❤️

Neki smo ga skautirali jos leta 2022. i prizeljkivali pre Martina. Niko ziv ga nije prizeljkivao ni tog leta ni sledeceg kad je dosao a mogu se naci i neki negativni komentari kad je dosao. Nemam opciju (ili ne umem) da kvoutujem post od pre pa cu da kopiram i ispod ostavim link.

Brat od Korneta

Posted June 15, 2022

Joel Bolomboy (1992, 205cm, 107kg) 

El:

16min.

6pts, 4reb, 0.3ast, 0.3st, 0.7 blk, 0.5to, 7.7PIR.

60% za 2, 26% za 3(6/23), 75%ft.

Ruska liga:

19min.

7.4pts, 4reb, 0.4ast, 0.5st, 0.5blk, 0.5to, 9.4PIR.

61% za 2, 44% za 3(9 od 21), 85%ft.

Zanimljivosti:

-4/5 igrac iako je 206cm, pokriva obe pozicije

-Nesto slabija uloga u Cska nego prosle sezone, ali samim tim sto se nalazi u toj ekipi 4 sezone govori da se radi o kvalitetu.

-Iako je sutirao slabo za 3 u El, odlicno je sutirao u Vtb, doduse sveukupno mali uzorak trojki. Na 33% je karijerno za 3 i ne mozes ga ostaviti samog na sutu sto znaci da moze da siri igru sa pozicije 5.

Analiza igre:

-Atleta, snazan, pokretljiv. Rekao bih u svemu dobar po malo, nista specijalno ni u cemu mada povremeno ima bas atraktivna zakucavanja i rampe.

-Poene donosi iskljucivo iz reketa uz 1 pokusaj za 3 poena po mecu prosecno.

-Nesto slabiji na skoku od svih prethodnih overall

-Dobar defanzivac, dobro brani pik bar mi ostavio takav utisak u utakmici gde sam gledao samo njega i dobar u switch-u.

Jedna dobra partija pre par meseci gde su ga mahom cuvali Dzon Braun i Dzekiri:

12poena, 4 skoka, 2 asistencije, 3/3 za 2, 2/5 za 3.

Highlights iz ove sezone:

Atraktivni potezi iz prosle sezone:

Nijedna informacija da se iko interesovao za njega.

Nije da sam znao da ce postati ovo ali svakako sam predvideo da moze puno vise od onoga kako je bio koriscen u Cska (cesto vise kao cetvorka) i Olimpijakosu doduse tad je imao prajm Milutinova pored sebe ali svakako da sam pretpostavljao da bi za nas mogao biti idealan i ono sto nam je trebalo kako i tog leta tako i narednog kad je dosao. Ono sto nisam mogao da pretpostavim sa "nista specijalno ni u cemu" da ce postati top u bukvalno svemu je sto je imao mizernu ulogu u napadu pa nisam mogao da pretpostavim sta sve moze ali da je tad kao i sad bio cvrst, fizikalan, pokretljiv, dobar zastintik obruca i dobar switchu to sam video. Sto se tice skoka Bolomboj nije nista puno (mozda cak uopste) skocniji nego sto je bio pre 2ipo godine kad sam pisao ovo, iz ove perspektive analizarajuci upis sam shvatio gde sam omanio u proceni da nije bolji skakac od par igraca koje sam uporedjivao s njim. Prvo ima mnogo vecu minutazu pa je bilo tesko da poredim, drugo u toj velikoj minutazi Sferopulos ga koristi tako da kad je na postu ili na strani pomoci on je uglavnom primaran na skoku a opet i kad preuzme gore mi najcesce idemo u box out varijantu gde svi dole zagrade i izguravaju svoje igrace a Bolomboj se spusti sa perimetra po skok plus i ofanzivne kupi tako sto teramo ekipe da switchuju na nama gore i onda je on dole cesto sa nizim igracem i u prilici da hvata ofanzivne ili da ima puno onih tip situacija gde izbije loptu goru nekom tako da i pored velike minutaze maksimalno ga Sferopulos koristi konceptom igre i u odbrani i u napadu da bude primaran u skoku i jos jedna od mnogobrojnih stvari (o kojoj se ne prica nigde) koliko Sferopulos izvlaci maksimum iz cele price.

• Like 14

Сутра ми је рођендан, па би заиста било лепо да ми се наши кошаркаши не усеру у живот поразом од Албе. Људи имају јебене четири победе у сезони. Момци, молим вас добијте ово, макар неким хркљушем са 60:55.

• Like 6
  • Love 2

7 minutes ago, Placebo Lone star said:

Sutra

Fener - Real

Panata - Efes

Prekosutra

Monako - Partizan

Za koga navijati?Sta nam odgovara?

Svakako Efes i Partizan nam nisu direktni rivali pa tu nemam dilemu.Real mozda moze da se probudi i bude pretnja....

Najbolje svi oni da pogube...

• Like 3
  • Ha-ha 1

9 minutes ago, Placebo Lone star said:

Sutra

Fener - Real

Panata - Efes

Prekosutra

Monako - Partizan

Svakako Efes i Partizan nam nisu direktni rivali pa tu nemam dilemu.Real mozda moze da se probudi i bude pretnja....

1

2

1

Fener je svakako do kraja ispred nas, sa Panatom mozemo i da se jurimo u nekoj teoriji. Monako krajnje navijacki 😁

2 hours ago, Kooineeperk said:

@Brat od Korneta poceo da trokira... krade prostor na praznim redovima, izostavlja linkove... nije to to

To se kaze: "prop'o"

Ne znam sto nije htelo da kopira jutjub linkove, zasto je ovoliko redova izmedju praznih kad na upisu gde sam stavio link nije tako a samo sam kopirao i zasto ne mogu da kvoutujem sa onim ljubicastim plusem stari upis. Sabotiraju me kao SK3 sto nas sabotira sa reprizama...

2 hours ago, Kooineeperk said:

Dakle, krajnje je vreme doslo.

Dakle, Top4.

Kakvih top4, ja sam najavio osvajanje jos kad se ovde oprastali od sezone...

• Like 1

22 minutes ago, Placebo Lone star said:

Sutra

Fener - Real

Panata - Efes

Prekosutra

Monako - Partizan

Sve kecevi, Fener Panata i Monako ce morati da budu u top 4 sa olimpijakosom i sansa nam je da im se mi i jos jedna ekipa (Barsa ili Bajern) prikljucimo za top 6, izbegnemo plej-in i ja sam prezadovoljan

22 minutes ago, Placebo Lone star said:

Sutra

Fener - Real

Panata - Efes

Prekosutra

Monako - Partizan

Fener, Efes, Partizan.

• Like 1