Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

464 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      82
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      188

Recommended Posts

5 hours ago, DameTime said:

Ovo je njegova izjava https://www.instagram.com/p/DFgmKYAIBGM/ 

Jebem mu mater ako je zaključak iz ovoga kako dečko traži alibi za poraz i umanjuje nečiju pobedu. 

Cek, cek , jel si ti zensko? Ako sam dobro shvatio, ti si devojka/zena.

Ok, samo mi malo degute da devojka psuje, nekako mi to ne ide uz zenski / nezniji pol. Bez ljutnje, molim.

Ili sam te pomesao sa nekom drugog osobom zenskog pola, mozda.

• Like 1

53 minutes ago, Ljubitelj baklave said:

Ok, samo mi malo degute da devojka psuje, nekako mi to ne ide uz zenski / nezniji pol. Bez ljutnje, molim.

Nemoj brate cigane ovako, em ne znas za damu sa foruma, em ove balkanse fazone da je psovka rezervisana za muskarce...

• Like 10
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1

Jbt, mi za ravno 20 sati igramo novu utakmicu. :krstipd4:

Ne bio Sferu u kozi kako ce da sacuva nosioce za Asvel i Albu a da se i definitivno ne oprostimo od ABA lige.

Dobric, Rokas, Jago pa i Teo i Mitar da pomognu koliko je moguce.

Filip da odmori. Juce je posle utakmice rekao da je crko. 

Kalina da odmori.

Dvojac na poziciji 2 da nasteluje malo nisane

• Like 2

20 minutes ago, Manoly said:

Nemoj brate cigane ovako, em ne znas za damu sa foruma, em ove balkanse fazone da je psovka rezervisana za muskarce...

I da ne navija ni za jedne, da je neutralna, samo što nekako stičem utisak da tuguje,nervira se kada oni izgube,da nekako više gotivi njihove igrače,naše nekako ne simpatiše,i tako,neka površna zapažanja..

• Like 2
  • Love 2
  • Ha-ha 2

19 minutes ago, NMX said:

Ne bio Sferu u kozi kako ce da sacuva nosioce za Asvel i Albu a da se i definitivno ne oprostimo od ABA lige.

Kalina da odmori.

Sto bi se oprostili porazom? Bice tu jos kikseva i Partizana i Buducnosti

A i koga briga za ABA ako imas lepu sansu za top 6 el

• Like 4

2 minutes ago, Taki said:

I da ne navija ni za jedne, da je neutralna, samo što nekako stičem utisak da tuguje,nervira se kada oni izgube,da nekako više gotivi njihove igrače,naše nekako ne simpatiše,i tako,neka površna zapažanja..

Meni deluje kao da je grobarka, al kakve veze ima.

• Love 2

Društvo, evo stigao nazad iz Novog Sada. Hladan kao špricer, kao da sinoć nismo dobili derbi u gostima. Studenti čine nemoguće. Sva energija naroda je usmerena samo ka njima. Sad odmor a sutra nastavljamo o veličanstvenoj pobedi sinoć i o narednim utakmicama. Bravo studenti! Bravo omladino! Bravo divni narode Srbije! Bravo susedi i svi ostali! Bravo Zvezdo! ❤️

Laku noć. Voli vas i ljubi vaš Čočo! 😘

Edited by Čočo
  • Like 25
  • Love 4
  • Thanks 3

1 hour ago, NMX said:

Kalina da odmori.

Dajte i Kostića. Dobrić u on u 12, CMM i Kalinić napolje. Ok je rotacija i tako ok. Ako može i Lazić u protokol, onda i Petrušev odmor.

Canaan prethodne 2 ABA zatrpao koš verujem da će opet, Nedović kao što si rekao isto da uđe u ritam, valjalo bi i barem jedan od Kobra/Giedraitis. I ako je moguće Mitrović što duže na 5ici

Nek Teo igra kao protiv Makabija i da se reši to što pre, pa da gledamo AK47.

• Like 1

Leptenejebo... kakav dan... kakva nedelja... kakvih 10 dana...

Šetnja na NBG... sa bajkerima i inženjerima ispred ETF-a... pobeda na Autokomandi... pobeda u Bernu (Kanga, brate moj)... pobeda u derbiju (Nedo, ciganski sine!)... suze i pobeda u Novom Sadu...

Sad i da se umre - nije neka šteta...

• Like 18
  • Love 3

17 minutes ago, MarioKempes said:

Leptenejebo... kakav dan... kakva nedelja... kakvih 10 dana...

Šetnja na NBG... sa bajkerima i inženjerima ispred ETF-a... pobeda na Autokomandi... pobeda u Bernu (Kanga, brate moj)... pobeda u derbiju (Nedo, ciganski sine!)... suze i pobeda u Novom Sadu...

Sad i da se umre - nije neka šteta...

Pobede tek dolaze.

Svice.

• Like 18

2 hours ago, Taki said:

Pa nema veze, ali zašto glumiti neutralnu..

Stil pisanja i uopsteno njeno obitavanje na topicu podseca na uinijevo. Doduse uini s Temua. Sav taj pritajeni cigan skriveni grobar vajb bi prosao da je ne odaje glorifikacija Zelimira kao i poprilicna uznemirenost i vulgarnost kada partizan izgubi (akcenat na derbi) dok s druge strane kada mi omanemo ulazi se smireno u neke analize itd. Mislim who cares, svako moze da pise sta hoce i kako hoce i bilo bi ovde zanimljivije da ima vise zenskih osoba. Samo nema potrebe.

• Like 9
  • Love 2

On 1/31/2025 at 4:14 PM, Born Ready said:

KKP svakako jeste favorit, ali ekipa je posle kikseva do sada uglavnom pokazivala reakciju i nakon Makabija i prvog EL derbija motiva svakako neće manjkati, kako timskog tako i individualnog. Derbi nosi specifičan naboj u hali ali i pritisak koji je sada na njima, pa se potajno nadam da bi ovo mogla da bude utakmica gde će iskustvo naše ekipe biti veliki plus.

On 1/31/2025 at 4:14 PM, Born Ready said:

Ako uspemo da se nametnemo defanzivno od starta i uvedemo ih u nervozu, šanse nam eksponencijalno rastu. Sve u svemu, i ja imam neki filing da možemo da iznenadimo, u svakom slučaju očekujem tvrd i neizvestan meč na jednu ili dve lopte.

Samo keep calm i malo više vere u karakter i kvalitet ove ekipe. 

Ja sam se prvi ekstremno iznervirao nakon poraza od Makabija, ali stvari koje su se ovde pisale i stavovi koji su generalno provejavali među našim navijačima posle te utakmice su stvarno neverovatni. Verovatno je kod većine proradio PTSD zbog prošlih sezona i glupavih poraza od Albe i Asvela u gostima, ali ne može jedan poraz @Makabi da predstavlja dokaz da je ekipa smeće i da obriše recimo pobede  u gostima protiv Barse, Fenera, Monaka ili Olija kod kuće bez Filipa i Bolomboja. Svako ko iole prati EL vidi da se iznenađenja konstantno dešavaju, mora se gledati šira slika i pružiti podrška ekipi koja je to i više nego zaslužila, a ne izvlačiti zaključke na osnovu poslednje utakmice. Kad mi pobeđujemo kao autsajderi to je sve ekstra, ali kad nas jednom autsajder pobedi to je sramota epskih razmera. :classic_laugh:

Što se utakmice tiče, doktorski spremljen meč Janisa. Ekipa je bila maksimalno fokusirana da gameplan sprovede u delo, što se najviše videlo u odbrani, kao i u izvođenju slobodnih bacanja npr. Vrlo pametna igra i u napadu u prvom poluvremenu i konstantno napadanje mismečeva. Utisak mi je bio da je +5 na poluvremenu bila i mala prednost, s obzirom da smo dosta bolje izgledali na terenu i uveli KKP u ritam koji nama odgovara. Napadačka nemoć u drugom poluvremenu brine, ali potrošnja u odbrani je bila ogromna + smo igrali protiv ekipe koja je fizikalnija od nas i nema puno individualno slabih tačaka u defanzivi. Ofanzivni skokovi su nam tu održali glavu iznad vode, kao i odbrana koja je sve vreme bila na nivou (sem one sekvence u 3/4 gde su konstantno tražili 1 na 1 situacije sa Nedovićem i napadali ga). Bilo je i sreće na kraju, ali potpuno zaslužene s obzirom na pristup ekipe. 

Bolomboj i Petrušev su suvo zlato ove ekipe i najbolji centarski tandem u EL. Bolomboj je bukvalno najbolji defanzivac lige, mislim da nikada nismo imali igrača sa tolikim defanzivnim uticajem, koji je i napadački strašno napredovao i situacije oko obruča, kao i ove "pogačice" sa 2-3m koje je ubacio u arsenal rešava u odličnim procentima. Petrušev je među najboljim ofanzivcima lige na poziciji centra, ako ne i najbolji, dok i u odbrani može biti i te kako dobar kada je fokusiran. Nisam još gledao snimak, ali mi je u glavi par situacija gde je odlično ispratio bekove na switchu. Nervirao sam se u prošlim utakmicama što njih dvojica ne provode više vremena zajedno na parketu, jer su prosto previše dobri da bi samo delili minute na 5, kad već Filip može da igra i na 4. Drago mi je da smo danas i to videli u većoj meri i nadam se da će biti praksa i ubuduće, obojica moraju imati po 25+ minuta u EL utakmicama.

Plašim se da bi ovaj suludi raspored sa 4 utakmice u 6 dana mogao da nas spreči da ostvarimo obe pobede u duplom kolu naredne nedelje i bio bih najsrećniji da nosioci sutra odmaraju i po cenu poraza. Utakmica juče je bila ekstremno zahtevna i psihički i fizički, a potrebno je odmoriti i regenerisati igrače za dve utakmice naredne nedelje. U svakom slučaju za očekivati je da sutra izgledamo umorno i ispražnjeno, nadam se da to neće biti novi povod za pljuvačinu i opraštanje od sezone i ekipe.

Btw, velika je šteta što se od dva beka koji imaju recimo 2.5m zajedno u platama ne zna koji je nekonstatniji, sa jednim ozbiljnijim trpačem tu bismo bili F4 ekipa. Svakako, PO ćemo igrati (verovatno i iz top6), a imaćemo šta da kažemo i protiv bilo kog protivnika u četvrtfinalu, pogotovo ako se izbegnu npr. Oli i Pao, ali otom potom.

Edited by Born Ready
  • Like 4
  • Thanks 1

4 hours ago, NMX said:

Meni je potpuno svejedno bili drugi ili osmi u aba ligi. Verujem da je vecina navijaca kao i ja posle svih ovih godina gde smo se patili da budemo konkurentni posle Novembra, zeljna nekog uspeha u EL. Pokazali smo prosle sezone, a i sinoc da moze da se dobije derbi i u gostima, uzeli smo 7 Aba liga u poslednjih 9 godina. Ja sam uvek bio neko ko je smatrao da su trofeji najbitniji i za 20+ godina kad neko bude citao o nasem klubu prvo ce videti trofeje i to je ono sto se zauvek pamti.

ALI, ovo je sezona gde konacno mozemo da napadnemo nesto ozbiljno u EL i u tom smislu tim treba maksimalno rasteretiti. Forsirati ih da je sad nesto presudno da se bude prvi u aba ligi je puca je sebi u kolena. Nek se razigravaju igraci sa kraja klupe, a ako se pobedi super, ako ne idemo dalje jebes aba ligu dobicemo komsije u mordoru.

IT'S NOT THE DESTINATION, IT'S THE JOURNEY!! 

Treba svi da uzivamo u ovoj sezoni koju cekamo skoro deceniju. Manje deprimiranja i puna podrska momcima koji su i vise nego zasluzili da i mi navijaci pokidamo ovu poslednju trecinh sezone.

• Like 1

11 hours ago, Ljubitelj baklave said:

ma vini ili chale, nema ko treci.

11 hours ago, Ljubitelj baklave said:

E i za to me zabole dupe. Bez ljutnje, molim 😁

Edited by DameTime

7 hours ago, DijametralnoSuprotan said:

Stil pisanja i uopsteno njeno obitavanje na topicu podseca na uinijevo. Doduse uini s Temua. Sav taj pritajeni cigan skriveni grobar vajb 

Čast mi je da me porediš sa drugim GOAT-om foruma (prvi je Želimir hehe).

Kad smo kod toga, @didžej hel, vrći se na forum 🙃

• Ha-ha 1

14 hours ago, Sak357 said:

Ljudi jel zna neko kako doci do karte za gostovanje u Minhenu? Vidim da na njihovom sajtu jos nema karata..

Drugar iz Nemačke mi rekao da će prodaja karata biti početkom Februara. 

P.S. upravo mi odgovorio, sutra puštaju karte u prodaju.

Edited by alokin