Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

455 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      40
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      356
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      79
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      185

Recommended Posts

4 minutes ago, Nate said:

Neverovatno zvuci podatak da u drugom poluvremenu nismo dali nijednu trojku!😱

Nismo ni u drugoj četvrtini dali trojku, mislim poslednjih 31 minuta bez trojke.

• Like 1
  • WOW 3

Velika i bitna pobeda za nas. Hoċu da istaknem nešto drugo, a to je ponašanje naših igrača.  Nema kreveljenja, busanja  u grudi , 

gospodski.  Posebno Dzoel koji nikada nije rekao ni reč prigovora  sudijama, bez gestikulacija. Bravo za sve.

Edited by zemljoradnik
  • Like 21

Bravo za sinoc! I za vreme gledanja snimka je pritisak isao na 200. Igrali smo sinoc kao sto Atletiko Madrid igra i dobija. Tvrdo, davili smo ih, davili i udavili na kraju. 

Filip i Boki su nasi Dankan i Robinson. Kako znamo i umemo moramo da zadrzimo Filipa. Oko njih moramo da pravimo tim, da se njima prilagođava sve. Neverovatno je kako smo loše šutirali, skoro da ne mozemo da napravimo akciju da covek ostane sam na trojci.

Atnosfera sinoc... Da prakticno sve vreme navijanje bude svedeno samo na vređanje Zvezde i njenih igrača. Idu mi na zivce one tuzbalice koje pevaju naši navijači, ali bolje i to nego da 80 posto navijanja bude vređanje komšija.

• Like 7

9 hours ago, Molina23 said:

Kakva priprema meča kouč Sfera & Miše. Prava Aba plejof krmačica lepotica 🥰

Hvala momcima za ovaj rani rođendanski poklon. Ljubav za sve ❤️ Pijte ciganiiiii  after je u NS. 

eto i meni za koji dan tačno imeđu dva meča u EL pa neka i meni spreme neki poklon. inače puno je važnija ova pobeda nego onaj poraz od Maccabija. sa eventualnih 2:0 iz narednog duplog kola može se reći da smo sa jednom nogom u PO.

• Love 1

Bio sam veliki pesimista i mislio da imamo 10 pošto šansi da ih dobijemo. Ovo je velika pobeda koja će nam pored skora od 14/10 doneti veliko samopouzdanje za nastavak sezone. Treba se dobro spremiti za Asvel i Albu, neće to biti nimalo lake utakmice gde bi sa dve pobede pred kup pauzu imali 16/10 što bi bilo odlično. I dalje smo na nekih 80 posto. Boki i Filip na visini zadatka. Braun imao jako bitnu rolu. Pored toga što je Neda doneo opet veličanstvenu pobedu nije do tad odigrao neku utakmicu kad je trebalo on nije napadao kos kad su bili u bonusu. Kalina ne pamtim kad je odigrao goru utakmicu. Jago isto nije prikazao nešto par promašenih otvorenih trojki. Kenan nista specijalno. Kodi solidan, ali i dalje pati u organizaciji. Nadam se da cemo dići formu. Nismo jos videli pravu Zvezdu. Možda samo Bajern i Oli gde smo baš odigrali perfektno. Bitno je da smo uspeli da dobijemo Partizan, najbitnija pobeda za mene ove sezone iz mnogih aspekata.

• Like 2

Nisam naravno smeo da gledam niti da pratim, raduckao po kuci neke stvari

Oko pola 11 komsija Zvezdas urlice iz sve snage TO BRE MAMU VAM JEBEM, rekoh vrhunski, pobedili smo. Palim Mocart Sport, na live update pise 71-71, faul za 3 bacanja nad Nedovicem sekund pre kraja.

Odem na Flashscore, i tamo stoji 71-71. I stoji, i stoji, i stoji... Komsije nema... mislio sam, jebote kako je moguce da Neda promasi sva 3 bacanja? 

Srecom bila pauza zbog upaljaca

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 10

Kalina bas los, 6 izgubljenih lopti je prevose, a onda bacim pogled na statistiku i vidim da je imao najveci +/- (+9). Preko 30 min na parketu, najvecu minutazu je imao takodje. Jbg cak i u ovakvom izdanju nam je mnogo vazan, pogotovo za odbranu. I kada smo se mucili na kraju u napadu je na cistu inteligenciju i iskustvo presekao pas i zakucao. Ali morace sa Sferopulosom bolje da se spremi za naredni derbi, jer nam igra ledjima nije nista donela. Zajebane su komsije svi su visoki, imaju duge ruke i uvek mogu da cacnu loptu od nazad ili da preseku dodavanje. 

• Like 10

Meni nešto od jutros još bolji utisak nego sinoć, uveli smo ih u odgovarajući ritam i ovo je upravo tip utakmice u kojem ćemo ih dobiti, a ne neka lepršava igra prijatna za oko.

Da je Kalinić bio koncentrisaniji u napadu i da njima nije bilo pajsad - Lakića koji je svoju pomoćnu rolu odradio bukvalno perfektno (svaka mu čast zaista) ne bi ni bilo ovakve neizvesnosti u finišu.

Naravno pomoć sa druge strane je uvek dobrodošla - Tajrik Džonse nek je tvojoj majci hvala!

• Like 13

Nisam hteo sinoć da mračim, pobeda je pobeda.

E sad. Dobili smo utakmicu na način na koji verovatno više nikad nećemo. Na ofanzivni skok i na energiju, i na činjenicu da se njihov centar Džouns sam izbacio iz utakmice.

Učinak bekova nepostojeći. Yago i Kenan ništa, Neda osim toga što je pametno izvukao faul na kraju takođe ništa. Mi ovako ne možemo da pobeđujemo. Ovo je slučajno ovako ispalo. Oni odigrali loše plus okrnjeni bez prisustva nekolicine.

Ozbiljno me zabrinjavaju učinci Kenana, Gedraitisa i Nedovića. Ozbiljno. Ne razumem šta je problem. Posebno Litvanac ne može vola da ubode. A šuter.

2 minutes ago, drperce said:

Zeks Pantic medju kosarkaskim podcastima

Ovako samo daješ na značaju debilima.

• Like 5
  • Tuzno 1

1 minute ago, drperce said:

Zeks Pantic medju kosarkaskim podcastima

Izvinjavam se ako je neko već napisao.

Pre faula koji je bio u zadnjoj sekundi nad Nedovićem, takođe čist faul kao suza nad Jagom koji nisu svirali.

• Like 3

Nisam toliko obraćao pažnju na Gidraitisa ali one frljotke što on baca još sa nekim neprirodnim felšom, pa nije ni čudo što ne može ništa da pogodi. I dalje mi je neverovatno da smo pobedili bez postignute trojke.