Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

464 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      82
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      188

Recommended Posts

Makabiju se u Izraelu ozbiljno povredio najbolji igrač, Hord, koji je protiv nas imao 13poena. 

Čisto da se ima u vidu, dok se vrši ritualno samospaljivanje "od koga smo mi izgubili".

Da ne zaboravim da dodam, sutra dobijamo, al' jbg, ostaćemo lošiji u međusobnom skoru.

Edited by MarioKempes
  • Like 7

28 minutes ago, MarioKempes said:

Makabiju se u Izraelu ozbiljno povredio najbolji igrač, Hord, koji je protiv nas imao 13poena. 

Čisto da se ima u vidu, dok se vrši ritualno samospaljivanje "od koga smo mi izgubili".

Da ne zaboravim da dodam, sutra dobijamo, al' jbg, ostaćemo lošiji u međusobnom skoru.

Ali sa dve pobede vise vec sutra i boljim rasporedom do kraja sezone 😉

• Like 2

Dobro jutro ciganijo! 

Mnogo sam veći optimista nego li posle same utakmice protiv Makabija.

Doduše i logično jer je tad glava još vruća, a bio je najbolniji poraz u sezoni, bar za mene.

Imam osjećaj da dobijamo ovo i idemo na 14-10! Aj Zvezda

• Like 4
  • Ha-ha 1

17 hours ago, Papanikolesku said:

Zašto bi tebi bilo neprijatno? Sutra sever ima dva puta; da odgovori ili da ćuti i da bruka živi večno. 

Zvezdaši su na ispitu u utorak protiv Asvela. 

nisi me razumeo...da li realno očekuješ da će gradjevinci koji su na severu na svom "radnom mestu" jer su na ovaj ili onaj način plaćeni za to, zaista večeras iznapušavati poslodavca da ih ne bi bruka večno pratila?

CMM nam duguje jedan ozbiljan meč, vreme je. Prošli derbi samo 2 poena.. Cannan isto...prošli put 4 poena uz 0/4 za tri.....Kalina takodje 5 poena za 25 min....Jači smo za Bolomboja....ima ovde rezerve itekako....kompletni smo i zdravi....

CMM 25 -30 MIN...Yago ostatak...

Cannan 25 min.....Nedovic 15...

Ovo si bekovi i ovde je jako bitno da se nista ne improvizuje,  tipa 3 niska, jer će nas urnisati...

Petrusev I Bolomboj su svakako prednost koju treba koristiti. 

• Like 4

Zbog nase igre u poslednje vreme koja je na jako lošem nivou i u odbrani i u napadu imam utisak da će nas dobiti lagano. Nijednom ove sezone nisam bio ubedjeniji da ćemo izgubiti, možda protiv Reala. Ako ponovimo utakmicu protiv Makabija razbice nas. Navijački imam nadu iako je mala. Samo da ih ne krene šut, kad bi smo zategli odbranu i igrali pristojno u napadu imali bi šanse. Pobeda bi vredela duplo, podigla bi samopouzdanje do plafona. Ovo je prilika za Kodija da sve ono što je bilo loše ispravi večeras. Samo da ne udjemo nervozno u utakmicu. Veći je pritisak na Partizanu, njima poraz vise odnosi.

Ima par velikih znakova pitanja oko ključnih igrača kod nas - mogu li Bolomboj i Kalinić da odigraju dobro uprkos lošoj formi u poslednje vreme, kako će Nedović izgledati posle povrede i da li je toplo-hladni Kenan večeras topao ili hladan. 

Nisam detaljno pratio komšije ali mi smo u odnosu na prvi EL derbi jači za Bolomboja i to nije mala stvar. Nadam se da će se pojaviti makar jedan od CMM/Jago plejmejkera, na našu žalost znaju obojica da zabodu istovremeno. 

Uzdam se u Petruševa. 

• Like 5

2 minutes ago, stefan81888 said:

Uzdam se u Petruševa. 

To me i plaši, nije poznat kao neko ko iskoči kad je gusto, a večeras će biti gusto plus kad ga malo potkače navijači biće odmah nervoze.

• Like 1

Spoiler

Večeras vraćamo komšije na pre Rade podešavanja.

Šala mala, citiranje stop ako izgubimo. :classic_biggrin: Biće teško, ali ipak verujem da možemo do pobede. Mnogo bolje odigramo ove utakmice u kojima smo unapred otpisani nego one gde upisujemo pobedu još kad izađe raspored za sezonu. Tako sam npr verovao u pobedu protiv Olija, ajde pa da se ponovi takva partija. KKP se ne može dobiti na suv kvalitet, moraće svi da riljaju za pobedu.

• Like 5

Razbucaće nas večeras, bolji je Partizan trenutno za 20 razlike. Znate da sam vidovit, bolje odmah da vam kažem kako bi vam bilo lakše nego da gubite živce tokom i posle utakmice. I znam Čvarkov da ovo nije KKP tema, tako da nemoj gibiti vreme na svoje doskočice. :smiley53:

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 1

Ne znam da li će biti nekog x faktora večeras, to je nemoguće predvidjeti, ali osovina Jones-Brown-Jones je ozbiljan problem za svaku ekipu.

Carlik je za klasu iznad naših plejmejkera (iako, zamislite, nije imao EL staž), Brown igra u Kevin Durant formi dok će Boki morati da povrati formu ukoliko mislimo da nas tandem Tyrique-Davies na napuni do čepa.

Objektivno, bez jinxa, kad su šanse u pitanju u dilemi sam 70-30 ili 75-25 za KKP.

• Like 10

Ja lično nemam nikakva očekivanja pred današnji derbi. Smatram da je Partizan u boljoj poziciji, formi, momentumu, dolazimo im na noge pred njihovom publikom. Imaju dosta igrača koji se hrane energijom sa tribina i ako se zapale, mislim da razlika može da ide na 20-30 poena. Nije nikakvo jinxovanje, stvarno ne vidim kako mi sa ovako tragičnom igrom možemo da dobijemo protivnika koji će biti napaljen na max. Mi smo naš momentum bacili protiv Makabija i ne verujem u ovaj tim da može nešto da uradi u kontinuitetu. Biće bljeskova ali po principu jedan korak napred, nazad dva.

• Like 4

12 minutes ago, Volter said:

Razbucaće nas večeras, bolji je Partizan trenutno za 20 razlike. Znate da sam vidovit, bolje odmah da vam kažem kako bi vam bilo lakše nego da gubite živce tokom i posle utakmice. I znam Čvarkov da ovo nije KKP tema, tako da nemoj gibiti vreme na svoje doskočice. :smiley53:

Spoiler

URv6CfE.jpg

• Like 2
  • Ha-ha 6

Pitanje je samo da li će ova utakmica biti naš potpuni raspad, nakon tragedije protiv Makabija, ili ćemo se izdignuti i početi da tražimo formu za drugi deo i finiš. Po trenutnoj formi i prikazanim igrama, nema sumnje da je KKP apsolutni favorit. Ja se ne usuđujem da dam bilo kakve šanse našem timu, jer nam nisu dali razlog za optimizam, posle prikazane bezvolje i bola u preponama. 

• Like 2

13 minutes ago, Sinnerman said:

Ja lično nemam nikakva očekivanja pred današnji derbi. Smatram da je Partizan u boljoj poziciji, formi, momentumu, dolazimo im na noge pred njihovom publikom. Imaju dosta igrača koji se hrane energijom sa tribina i ako se zapale, mislim da razlika može da ide na 20-30 poena. Nije nikakvo jinxovanje, stvarno ne vidim kako mi sa ovako tragičnom igrom možemo da dobijemo protivnika koji će biti napaljen na max. Mi smo naš momentum bacili protiv Makabija i ne verujem u ovaj tim da može nešto da uradi u kontinuitetu. Biće bljeskova ali po principu jedan korak napred, nazad dva.

Jbg brate, sve je ovo tačno, ali ne mora apsolutno ništa da znači. Identična situacija je bila u prvom EL derbiju ali na našu vodenicu, pa smo videli kako se završilo i kako su nas rašafili.

Sve je otvoreno večeras!

• Like 4

9 hours ago, MarioKempes said:

Izgubili smo od kanta ekipe, zasto se ovde na forumu od svakog protivnika koji nas dobije pravi kao da su Boston Seltiksi kada to definitivno nisu sto su pokazali tokom dosadasnjeg dela sezone. Nema tog opravdanja koje moze da opravda skandaloznu utakmicu u Pioniru gde si imao pomoc nasih navijaca. Bas me zanima kakva ce eventualna opravdanja biti ako nas Alba tresne u gostima. Nasa ekipa je skupo placena i treba da puca na visoko svaku utakmicu. Pazi opravdanje nije igrao Hoard kao da nije igrao Durant

• Like 15
  • Thanks 2

Nije bas bilo isto pred prvi derbi, jer su komsije gubile u neizvesnim zavrsnicama, a mi smo imali par rutinskih poraza.

Meni je tada Partizan delovao da nema kvaliteta ni talenta za nesto vise, kad ono medjutim. Zelja je ocigledno sve vreme bila tu.

Mi sa druge strane imamo i kvaliteta i talenta, ali nemamo tu zelju, sto me zapravo najvise i razocaralo.

Ali svakako dosta "mracenja" od mene, iako mislim da krajnje realno sagledavam situaciju.

Svakako sezona nam se nece zavrsiti veceras, duplo kolo "sledece nedelje" leci potencijalne rane.

• Like 4

21 minutes ago, Sector said:

Objektivno, bez jinxa, kad su šanse u pitanju u dilemi sam 70-30 ili 75-25 za KKP.

Subjektivno. Objektivno može biti ako daš neko teorijsko i praktično istraživanje koje bi pokazalo da je u datom momentu i u ovom odnosu snaga, šansa jednih u odnosu na druge ovakva kako si preneo. A to teško možeš danas da završiš, dakle, subjektivno. To što se mnogi slažu, uključujući i mene, ne čini ga objektivnim zapažanjem.

On topic: Videćemo vrlo brzo da li su igračima glave dobro setovane. U prvih 5 minuta već. Od toga zavisi da li ćemo imati dobru priliku za brejk. Ne od kvaliteta. Kvalitet će se pokazati tek ako je pristup valjan. U F1 postoji izreka da ne možeš dobiti trku u prvom krugu ali je svakako možeš izgubiti. Tako i ovde. Ako ne izgubimo utakmicu u prvoj četvrtini kvalifikovali smo se za šansu da je dobijemo.

Srećno večeras.

• Like 4
  • Thanks 1

Dosad smo kad god je bilo teško uspevali da pobedimo. Dobili smo Virtus,Oli i Barsu posle poraza. Jedino što mi daje promil nade je to što će Partizan biti pod većim pritiskom. Nas su svi otpisali. Grobari misle da ce nas počistiti sa 20 razlike. I mi smatramo da su nam sanse male. Samo kad bi otvorili dobro meč. Ako krenu od starta da nas melju nema ništa od nas. Ključ je dobra odbrana i raspolozeni igrači u napadu. Mnogo toga zavisi od Kodija, kao i cela sezona. Nedović, Kenan i Kalinić na spoljnim pozicijama nam trebaju da izvuku najbolje od sebe. Braun da odigra svoju odbranu. Boki i Petrusev da budu u elementu. Jago da pomogne, Dobrić i Deda mogu biti od velike vaznosti makar jedan sa dobrom rolom.

• Like 3

1 minute ago, Čvarkov said:

duplo kolo: 

Screenshot-20250131-104658-Chrome.jpg

:classic_biggrin:

Meni još rane nisu zaliječene nakon Makabija a nakon večerašnjeg potencijalnog poraza mogu samo sebe sam iskasapiti, pedeset duplih pobjeda me ne bi izliječilo