Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

452 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      39
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      354
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      93
    • Niko!
      183

Recommended Posts

Pricam sa drustvom juce kad sam se radovao pobedi komsija (jer nam sklanjaju Pariz), i oni kazu da sam lud sto se radujem, jer mozemo da izgubimo od Makabija i onda im dolazimo kad su samo pobedu iza nas. 

Rekao sam im da ako ne mozemo da dobijemo Makabi u ovakvoj njihovoj situaciji onda i nismo za play off.

Prosto. Ovo je moralo rutinski da se dobije. Ne mozes da dobijes ekipu koja ima 20 izgubljenih lopti?! 

Anulirali smo neke vazne pobede. Jbg. Izgleda da uvek moramo na tezi nacin da radimo stvari... 

• Like 12

Sramotna utakmica. Podsetnik koliko umemo da budemo limitirani u napadu. 45% za 2, 30% za 3, a niti je Makabi odigrao dobru odbranu, niti su sutevi bili teski. Ok, los pristup, manjak energije, ali ovo je pre svega bilo jako nekvalitetno. Nijedan igrac spolja da odigra nesto 1 na 1. I uzasno los momenat da se izgubi s obzirom da nas ceka derbi. To ce biti boks mec izmedju lika koji se nedeljama sprema za to i lika kojem su mamurnom ujutru na dan meca javili da treba da dodje u ring. 

• Like 2

Гробље,Асвел да се побијемо и ако буде среће добијамо,Берлин стандардно пораз па да видимо.У суштини сваком коме истиче уговор не продужавати ,Дозет аут,ово је криминал колко пара на овако матор ростер.Џон Бровн втф....итд

• Like 3
  • Ha-ha 1

Just now, pachupa said:

Гробље,Асвел да се побијемо и ако буде среће добијамо,Берлин стандардно пораз па да видимо.У суштини сваком коме истиче уговор не продужавати ,Дозет аут,ово је криминал колко пара на овако матор ростер.Џон Бровн втф....итд

Ovakvom igrom?

1 hour ago, NMX said:

Krivi su svi.

Sfero mozda i najmanje. Onakvi fejlovi u odbrani, onoliko masenje zicera. Sram vas bilo. A ide derbi.

Ne slažem se. On je poptuno promašio pristup. Protiv Monaka mu je spolja najbolje funkcionisala trojka CMM, Jago, Kenan, večeras 0 minuta na terenu zajedno.

Davidovcu se videlo da je danas rešio da se ne pojavi, on počinje poslednju četvrtinu i to nakon što je propustio otvoren šut na kraju 3. Rokas nikad manja minutaža, iako je Kalina bio loš, a vezi sa tim i forsiranje Dobrića na 2, umesto da kad je Kalinić ovakav proba i sa njim na trojci.

Teu svaka čast, ali je jasno bilo da se mi nećemo vratiti u meč sa njim na terenu, jer je prevelika rupa u odbrani.

Edited by TB Told
  • Like 10

Nikad vecu sansu kao ove sezone nismo imali.

Umjesto da izginemo i zgazimo ih odmah u prvom poluvremenu, mi se i ne pojavimo na terenu.

Umjesto treceg mjesta na tabeli, castili su nas sa ovom rekreativnom kosarkom.

Bas vam hvala!

Sram vas bilo sve na gomili!

• Like 6

Najgori pristup nekoj utakmici, imao sam osećaj kao da smo došli na lakši trening. U odnosu na igru imali smo mi dobre rezultate u prethodnom periodu. Promenljivo igramo mi tokom cele sezone, nikada nismo vezali nekoliko dobrih utakmica. Al smo uspevali u mnogim utakmicama pokazati karakter i pobediti. U poslednje vreme toga nema, Dubai, Fener, Makabi su nas urnisali. Iscepao nas večeras Makabi na sitne deliće. Možda bolje Janisu da su kasnije produžili ugovor, opustio se i on. Šteta, nismo iskoristili ovaj period u Beogradu. 

• Like 4

Večerasnja pobeda bi nas bacila i učvrstila na vrhu,ali jajarski pristup igrača i bravure pogubljenig trenera su nas bacile u realnost i teško prizemljila.

Da nije bilo onih trojki Tea bilo bi stoka razlike i bilo bi baš ružno.

Ako moram nekog da pohvalim to je Braun koji je igrao dobru odbranu i gulio kolena za razliku od drugih.

Poznaje li ovaj Janis neku drugu odbranu sem ovih preuzimanja do iznemoglosti I zna li šta sem besomučnog rotiranja kad krenu kola nizbrdo?

Ali najružnije tek sledi u sledećem kolu kad će ga Obradović razvaliti i obrisati patos sa njim.Valjda će do tada staklenko Nedović biti spreman da odigra nešto.Cela.ekipa.je u velikom padu energije i forme .

Ali eto,imali smo bar malo vremena,kola i prilike da se ložimo,što nije bio slučaj prethodnih sezona u ovo vreme.

Jbg bilo je nestvarno da pucano tako visoko a roster znamo.

• Like 3

Svi smo sada vruce glave, kiksevi se desavaju, ali ocigledno nama kad je najbitnije i to iz sezone u sezonu... Izgleda da smo carevi nebitnih pobeda i najveci gubitnici. Kad svi dizu formu, kad trebas jedan Makabi koji rekreativno igra EL da sameljes i dobijes na samopouzdanju, ti ne dodjes na utakmicu. Sferova odgovornost. Za Kalinu sam napisao na live temi, super je on opcija za nas, ali nije to taj igrac kakvog mi pamtimo. Ipak, najveci problem ove ekipe je nepostojanje pleja, igraca koji ce povuci. Imam osecaj da je Kodi nebitan vec par utakmica, sem one protiv Dubaija. Dobili smo pleja bez suta, bez nekih lucidnih dodavanja, solidne odbrane i solidnog finisiranja na obrucu, koje se i ne vidi cesto usled manjka talenta. Cist primer ce biti sledeca utakmica gde bi u praksi trebao da proleti kroz Jonesa, dok ce ipak realnost biti drugacija. Ni to ne bi bio problem da Vucina ne prima milionsku platu i da je za njega placeno obestecenje od 600k. Nikakav gamechanger. Nate Wolters izmislio kosarku za doticnog... Primera radi, te sezone kad nam je i Hollins jeo dusu onim njegovim ciglama, opet bi izgledao kao kosarkas naspram ovih nasih plejeva i bekova. 

• Like 5
  • Thanks 1

5 minutes ago, Markoss said:

Ali koliko smo laki za skautiranje. Svako ko je u stanju da sutira makar pristojno za 3 moze da nas rutinira. I Pariz bi nas dobio da su bolje sutirali, omasili xy otvorenih trojki, pa i Monako.

I ponovicu, ne treba da se tera trener, nek ostane covek tu do kraja sezone, pa da vidimo. Ali ovo gde on dobija blanko ugovor na sred sezone zbog rezultata koji jesu dobri, ali ne izvanredni je amaterizam. I ne znaci apsolutno nista, jer ce ga oterati koliko sutra ako krenemo da gubimo u nizu. 

Ма играчи нису на земљи лепо је рекао Калина у изјави после Фенера чини ми се да се гледа нека статистика појединачна. Није крив тренер, против оваквог Макабија, који верујем до краја никога неће добити осим нас што је сад добио, свих 12 играча је благо речено изгледало збуњено на терену, Сфаиропулос није могао целу утакмицу да пронађе петорку, иако је све покушао, која ће пази сад не да преокрене утакмицу, него којој се игра ј кошарка. Е због тога смо изгубили, када дођу овакве утакмице, као сваке сезоне где је неки прежаљен тим нама се тад не диже, не желимо да запнемо ко год да игра за нас зашто је то тако не знам више. 

И још нешто, да је играо Недовић ми би вероватно добили и Фенер и ово вечерас јер је много лакше и Кенану и осталима када имаш играча који креира за себе боље ид свих осталих, али увек када је битно он пропусти по пар утакмица где се ломи и јбг. 

• Like 3

Just now, Estrella Roja said:

Pobeda protiv Partizana leči ovaj poraz, bez brige

Ne bas. 

Prvo, bice utakmica, ili za infarkt, ili cemo ih sve vreme juriti i izgubiti. Tako da "bez brige" nije nesto sto je realno. 

Drugo, bilo koja ekipa da izgubi, bice u teskoj poziciji za dalje, a nisam tako nesto prizeljkivao. 

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...