Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

451 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      38
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      353
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      92
    • Niko!
      183

Recommended Posts

49 minutes ago, MrTripleDouble said:

Pazario, kaze drugar 'nece valjda da traze licne karte na ulazu'  :lol_2:

Да ли си их купио преко пријатеља уз његове податке и картицу, или сам из Србије? Ја не успевам са својим српским подацима да купим.

22 minutes ago, aleksa7 said:

Да ли си их купио преко пријатеља уз његове податке и картицу, или сам из Србије? Ја не успевам са својим српским подацима да купим.

On je kupio nemackom karticom. Pri kupovini mu nije trazeno da karte budu personalizovane i to.

Za sektor gde ce da budu nasi navijaci mislim da to kontrolisu.

• Like 1

Samo smo krivi. Zbog dileja koji su pravili sranja po Italiji i u Milanu su nam zabranili prisustvo naših navijača. I to se utakmica poklopila sa utakmicom LŠ koju smo takođe igrali u Milanu. Imali bismo tamo 3,4 hiljade navijača. Eto da ne bude priča zabranili samo Srbima, komšijama je dozvoljeno da imaju svoje navijače. Tako da nije ni čudno što,, imaju lepo mišljenje" o nama.

• Like 4

1 hour ago, MrTripleDouble said:

On je kupio nemackom karticom. Pri kupovini mu nije trazeno da karte budu personalizovane i to.

Za sektor gde ce da budu nasi navijaci mislim da to kontrolisu.

Узео сам сад и ја за сектор иза наше клупе. Верујем да неће правити проблем пошто видим да су на сличним местима већ били наши навијачи на претходним гостовањима у Берлину.

• Like 1

Steta sto je liga izgubila na znacaju, bilo bi zanimljivo ispratiti te utakmice. Mislim, bice svakako zanimljivo, ali bi sve to bilo na mnogo visem nivou da Aba liga i dalje daje mesto u EL. I ja se ne slazem sa konstatacijom da kada se Zvezda/Partizan uozbilje u plej ofu da im niko nista nece moci. Mislim da su ove ekipe Buducnosti, Cedevite i Dubaija koncipirane tako da mogu da naprave iznenadjenje. Videli smo i prosle sezone kako su Studenti zamalo uzeli brejk Zvezdi u Bg, a recimo pretprosle sezone su uspeli protiv Partizana i imali ih u drugom mecu na kolenima. 

• Like 1

ABA liga me trenutno zanima kao lanjski sneg, jedino mi je važno da tu izbegnemo povrede, ako može. Počeće da me zanima kad završimo misiju u EL, a ni tada nešto preterano, nego samo da ispratim basket do kraja.

Sad bih potpisao F4 EL i ispadanje u 1/4 ABA. Kao i 5 utakmica u EL plej ofu i 1/2 ABA.

Poštujem i kome je ABA važna.

• Like 9

Danas treba maksimalno rasporediti minutažu. Sto vise minuta danas za Tea, Mitra,Gidru i Brauna. Deda i Dobrić mogu da guraju po dvadesetak minuta. Sto manje koristiti Kalinu,Kenana,Bokija,Jaga, Kodija i Filipa. Ako je krenuo i mali Kostić treba mu dati makar 10 minuta. U četvrtak nas čeka jako bitna utakmica za koju se treba što bolje pripremiti i odmoriti.

Edited by Devla
  • Like 3

Kao što sam i očekivao, Brown je potpuno nebitan potpis i igrač koji nam ništa neće doneti. Sreća u nesreći je što ipak dobro dođe njegovo prisustvo u rotaciji nakon što se Daum povredio i što je Deda ipak dobio puls nakon što je bilo izgledno da će da izvisi za mesto u 12. Kad se setim onih priča da je najbolji šuter sa poludistance u EL mogu samo slatko da se nasmejem.

Sviđa mi se što je i Sfero svestan toga i radije bira druge opcije. Još bolje je što sve više zazire od pomisli da ubaci Tea čak i kad CMM i Yagoslav trokiraju. 

• Like 9

8 minutes ago, Chaos Is Me said:

Kao što sam i očekivao, Brown je potpuno nebitan potpis i igrač koji nam ništa neće doneti. Sreća u nesreći je što ipak dobro dođe njegovo prisustvo u rotaciji nakon što se Daum povredio i što je Deda ipak dobio puls nakon što je bilo izgledno da će da izvisi za mesto u 12. Kad se setim onih priča da je najbolji šuter sa poludistance u EL mogu samo slatko da se nasmejem.

Sviđa mi se što je i Sfero svestan toga i radije bira druge opcije. Još bolje je što sve više zazire od pomisli da ubaci Tea čak i kad CMM i Yagoslav trokiraju. 

Ja verujem da će nam Braun biti od koristi u nastavku sezone. On tek ulazi u ritam još nije ni na 50 posto. Kroz utakmice on treba da podiže svoju igru. Danas mu treba dati 25 minuta. Kroz El polako. Od njega očekujem ono pravo od nastavka EL nakon kupa 27 februara. Njegova energija gde svojim potezima može da raspali navijače, odlična odbrana, iznuđivanje faulova u napadu, skokovi u napadu, pa i poludistanca kad podigne formu će nam biti od velikog značaja. Treba ga podržati jer nemamo ništa od toga da ga odbacimo, niti bi mogli sad dovesti nekog na njegovoj poziciji ko bi doneo ekstra kvalitet. Veliki je gotivac, dobar lik za svlačionicu.

• Like 8

Pa svakako ne mislim da treba da ga raskidamo sad kad smo ga potpisali ali ne donosi nikakav ekstra kvalitet u odnosu na Dedu i Dauma + što igramo dosta i sa Kalinom, Gidrom i ređe sa Filipom na PF. Lik je kamenjar par ekselans i smrt za spejsing, rovit je i dalje, znam da se navijači primaju na ekstrovertne tipove, uvek bilo, no to ne znači da su takvi igrači dobri, pouzdani i efikasni. Ja se nadam da na kraju neću biti u pravu al ajd da vidimo.

• Like 3

Kao sto svi znamo Brown nam nije bio prva opcija, mozda tek treca...

Kada su svi otpali, verovatno se islo na rizik sa njim i kao neki osigutac s obzirom da su i Deda i Daum bilo bas losi u tom periodu...

Videcemo, mozda i nesto isporuci do kraja sezone, u Barseloni je imao bas dobar doprinos.

• Like 1

Niko i nije bio oduševljen njegovim dolaskom ali opet mi je malo čudna uloga od 2 minuta, uđe promaši šut i više se ne vrati u igru.

U Španiji je dao doprinos, ne znam šta se desilo u međuvremenu.

• Like 3

2 minutes ago, Sector said:

Niko i nije bio oduševljen njegovim dolaskom ali opet mi je malo čudna uloga od 2 minuta, uđe promaši šut i više se ne vrati u igru.

U Španiji je dao doprinos, ne znam šta se desilo u međuvremenu.

Desilo se da nije još na maksimumu sa kondicijom i u ritmu jer više od pola godine je bez igranja košarke. Trener ga štedi od nas dobronamernih navijača. On ako nije na maksimumu onda nema ni te prepoznatljive energije i odbrane i onda nam je bez toga skroz beskoristan jer u napadu je svakako poenterski limitiran. Uskoro će uhvatiti ritam pa će biti onaj pravi. 

• Like 3

26 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pa svakako ne mislim da treba da ga raskidamo sad kad smo ga potpisali ali ne donosi nikakav ekstra kvalitet u odnosu na Dedu i Dauma + što igramo dosta i sa Kalinom, Gidrom i ređe sa Filipom na PF. Lik je kamenjar par ekselans i smrt za spejsing, rovit je i dalje, znam da se navijači primaju na ekstrovertne tipove, uvek bilo, no to ne znači da su takvi igrači dobri, pouzdani i efikasni. Ja se nadam da na kraju neću biti u pravu al ajd da vidimo.

I ja ne mogu da tvrdim, da će on biti onaj pravi. Ja na primer više volim cetvorke koje šire sutem za tri, profil Kvinsi Milera. Ali kad smo njega već doveli nadam se da će se dici. Ne treba žuriti i nametati mu pritisak. Bez njega u većoj ulozi se može preživeti u naredne četiri tekme u EL do kup pauze. On moze da donese dosta toga što mi kao navijači nekad ne vidimo golim okom. Dobrom odbranom, skokom u napadu, odlično se postavlja i iznudjava faulove u napadu, ume da pogodi sa poludistance, ukrade loptu. Od njega ne mozemo očekivati 15 plus poena, ali ono nabrojano možemo ako se vrati na taj nivo. Sto kažeš videcemo, ali nadamo se najboljem.

• Like 1