Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

446 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      36
    • F4 baby!
      21
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      349
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      90
    • Niko!
      180

Recommended Posts

3 minutes ago, Placebo Lone star said:

Luka Mitrovic 100%, pogodio onu trojku sa 9 metara na kraju cetvrtine.

Poništili su mu dušmani zbog isteka vremena.

Edit: pardon to je bila ona sa pola terena koju je isto pogodio.

Edited by Smrtokapa

5 minutes ago, Mile1 said:

Kada neko kaze da ima domet za tri poena to znaci da taj igrac u nekim utakmicama sutira za tri poena

Ok, kazi ti meni sta mislis da li Milutinov ima potencijal da sutira trojke? Ja mislim da ima. Na to sam i mislio, i to sam i napisao. Sta neko tumaci, to je njihovo pravo ali nije moj problem.

Evo Berti je lepo napisao. Za neke igrace ti je odmah jasno da bi lopta ispuvala kada bi sutirali trojke. Milutinov bi itekako mogao to da radi, po mom misljenju. Sto ne radi...ne znam.

Takodje, posto smo na KKCZ temi, mislim da bi i Mitrovic ponekad trebalo barem da proba. Jer ako ti protivniku unapred stavis do znanja da neces sutirati uopste, nikad, to bas pruza prednost odbrani.

4 minutes ago, Placebo Lone star said:

Luka Mitrovic 100%, pogodio onu trojku sa 9 metara na kraju cetvrtine.

Tu jednu je bocnuo pretprošle sezone protiv Barse. Prošle sezone je dao sa distance još Žalgirisu čini mi se, ali načepio liniju...

• Like 1

16 minutes ago, Čvarkov said:

Prošle sezone u EL šutirao trojke 33%. 🙃

Neka njega... Da mi zivot zavisi, pa pre bih se kladio da cu ja Mesiju da odbranim penal, nego da ce Luka da pogodi trojku.

• Ha-ha 1

Sad kad su prošli praznici da razbijem malo ovu monotoniju do sutrašnje utakmice, nekim informacijama koje sam saznao iz bliskih izvora. 

1. Lazić će nakon ove godine i ugovora sa nama ( bolje me ne pitajte koliko prima po ugovoru a pitanje je koliko on zapravo uzme na kraju ) da nastavi sa košarkom ali najverovatnije u zemljama gde se dobrano plaća a igra rekreativno ( UAE, Katar, Kuvajt itd. ) da zaradi još koji dinar pre odlaska u penziju. Ne može više. Ima veliku muku sa leđima a i ušao u posao sa proizvodnjom borovnica i taj posao polako preuzima primat prioriteta kod njega. 

2. Teo takođe završio svoje. Još ova sezona i to je to. Trenutno mu se život svodi na jurnjavi klinki po Beogradu. 

3. Jago opasno luda glava. Ako ne dobije batine od starije garde domaće osnove u timu a do kraja svog ugovora biće odlično po njega. Ne jebe živu silu Jagiša. Ni Janis nr zna šta da radi. Nepopravljiv je. 😂Nacrta se akcija on uđe i odigra nešto svoje. Lazić i Teo su blizu da upotrebe Kvinsi Miler metodu. 😅

4. Baš je uzašno kad čuješ a nikome od nas ni na kraj pameti nije, između ostalog, kroz šta sve prolaze naši igrači. Koliko je zastupljeno reketiranje igrača od kojekakvih kromanjonaca. Baš teška priča. Trenutno najveću muku sa tim ima Vasa Micić. Jezivo. 

Edited by Čočo
  • Like 7
  • Thanks 6

37 minutes ago, JPM said:

Ok, kazi ti meni sta mislis da li Milutinov ima potencijal da sutira trojke? Ja mislim da ima. 

Ne znam na osnovu cega ovo potenciras, hipoteticki svaki igrac ima potencijal da sutira.

Evo sad sam pogledao, ima 2 pogodjene trojke za 12 godina igranja EL. Jednu pogodjenu trojku na svakih 6 godina,  sutira samo kad je istek napada. Premali je uzorak, moglo bi da se nagadja do sutra sta bi bilo kad bi bilo.

Napisale su kolege sta se podrazumeva kada igrac ima domet, za Milutinova to ne moze da se kaze.

Uostalom bespredmetna je rasprava, nece sigurno Milutinov naprasno poceti u 30 godina da sutira trojke nakon 12 godina karijere, niti ima logike jer je sila u reketu, niti ima trenera koji bi mu to dozvolio.

Edited by Cavani
  • Like 13
  • Thanks 1

15 minutes ago, Cavani said:

Ne znam na osnovu cega ovo potenciras

Na osnovu veoma pravilne mehanike suta koju poseduje, a koja je kod mnogih centara prilicno nakaradna.

Da pojasnim opet, shvatam ja da on to ne radi, ali mislim da bi mogao jer ima prilicno mekanu ruku.

Edit: ja nisam ni nameravao da raspravljamo o njegovom sutu, vec samo da pojasnim na sta sam mislio. Ali izgleda i to tesko ide.

Edited by JPM

24 minutes ago, JPM said:

Na osnovu veoma pravilne mehanike suta koju poseduje, a koja je kod mnogih centara prilicno nakaradna.

Da pojasnim opet, shvatam ja da on to ne radi, ali mislim da bi mogao jer ima prilicno mekanu ruku.

Edit: ja nisam ni nameravao da raspravljamo o njegovom sutu, vec samo da pojasnim na sta sam mislio. Ali izgleda i to tesko ide.

Mehanika suta za dva i tri poena nije ista. Pogadja solidno Militinov one malo duze dvojke, pogadja ih i John Brown III i jos dosta visokih igraca, to ne znaci da imaju domet za tri.

Potpuno su odvojene stvari.

• Like 6
  • Thanks 1

1 hour ago, Čočo said:

3. Jago opasno luda glava. Ako ne dobije batine od starije garde domaće osnove u timu a do kraja svog ugovora biće odlično po njega. Ne jebe živu silu Jagiša. Ni Janis nr zna šta da radi. Nepopravljiv je. 😂Nacrta se akcija on uđe i odigra nešto svoje. Lazić i Teo su blizu da upotrebe Kvinsi Miler metodu. 😅

Šta je metoda za nas manje upućene?

22 minutes ago, Ikac said:

Šta je metoda za nas manje upućene?

- Imao sam incident sa Kvinsijem Milerom, bilo je na granici tuče, ali su drugi igrači sprečili da dobije batine. Imali su Štimac i Miler neku svoju igru. Igrali su jedan na jedan, nisam se mnogo bazirao na to da ukapiram šta treba da rade, valjda da jedan izbije, a drugi da zakuca. Štimac je izbio loptu i otišla je iza zavese u Pioniru. Ja sam tad vezivao patiku i Miler me pita da li mogu da mu dodam loptu i ja mu je naravno dam. Posle par minuta, pred trening, kaže Gagi da idemo od koša do koša i sada ja zovem Milera da mi vrati moju loptu i da krenemo u trening. Međutim, Miler mi onako bezobrazno kaže: Eno, lopta ti je tamo i nasmeje se - započeo je priču Jović. 

- Prvo mlađi si od mene, drugo došao si u Srbiju, majstore, ne možeš tako da se ponašaš. Ja krenem da radim trening bez lopte i zove mene Dejan Radonjić i kaže: Gde je tebi lopta?. Odgovorim mu: Kod Kvinsija je, a on odmah pobesni i mene pita: Je l me ti zajeb*vaš? Kaže mi tu da uzmem loptu i da se ne glupiram, što nisam hteo da pristanem: Njegova lopta je tamo, meni ne pada na pamet da idem po loptu.

- Ja tada primetim da mi se Kvinsi smeje jer vidi da imam problem sa trenerom. I kad smo mimoišli na centru, ja prođem pored njega i dobacim mu nešto "lepo# na njegovom jeziku, da sad ne psujem, i on popi*di onako muški. Ja tad nisam primetio, on me je čekao na centru, pošto sam ja išao da pipnem liniju. I krene meni nešto da dobacuje. Meni ono ni šest, ni pet, ja se zaletim pun sprint od linije do linije i uhvatim ga za gušu i krećem da ga nabodem, kad u tome skaču svi - kazao je Stefan i objasnio da Radonjić to nije želeo da trpi:

- Izbačeni smo sa treninga i kaže meni Radonjić: Dođi molim te na razgovor. Radonjić me gleda, mislim da je mogao da me ubije, ubio bi me tada. Ja mu kažem: "Dejo, sve je okej, nemaš problem sa mnom", a on kipti od besa i meni kaže: "Je l si ti bre normalan. Je l treba da ti dam stolicu da nas sve biješ?". Tada sam mu rekao da ja vrlo dobro znam šta nama znači ABA liga, šta nam znači meč sutra, a da Kvinsi ne zna. Ovo mu je bila vaspitna, a sledeći put ako ne bude bilo kako treba neće moći ovako da se ponaša. Možda može kod njega, ali kod mene to ne može.

Jović je ispričao da je ubrzo problem među njima rešen, ali je dodao da je Miler imao problem i sa Brankom Lazićem.

• Like 1

1 hour ago, JPM said:

Brate, napišeš zeznuo sam se za Milutinova, ne šutira trojke i sve ok, besmislena rasprava se prekida. Ljudski je i pogrešiti, napisati nešto omaškom, forum je, opuštena stvar, ne mora da se bude u pravu uvek.

Ovako se ispisaše 2 strane, 10 ljudi objašnjava šta se u košarci podrazumeva pod dometom, to znaš i ti sigurno, ali braniš svoj neodbranjiv upis.

Napisao, pogrešio, šta ima veze...

• Like 12
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3

1 hour ago, Čočo said:

drugo došao si u Srbiju, majstore, ne možeš tako da se ponašaš.

E jbg, nije Kvinsi znao da ovde ako ne dodaš loptu, još se i keziš, odma vataju za gušu. :smiley53:  Kaže Jovke sprečili su saigrači Kvinsija od batina, hm...vala pitanje ko bi tu dobio batine. A i ko neki klinci, što mi nisi dodo, što mi nisi dodo. Jebala vas lopta. Naravno i Lazić mora da ima neki sukob. Mislim da je imao sukob i sa Stefanom Jankovićem. Još kad sam video kad je postrojio saigrače na konferenciji povodom zvižduka navijača Filipu, gde je delovao ko bos sicilijanske mafije, znao sam da sa njim nema zajebancije. :smiley53:

Edited by Volter
  • Like 5

On 1/7/2025 at 9:42 PM, Placebo Lone star said:

Meni je jedan od horora koji nisam smeo ponovo da gledam protiv Bajerna na Marakani,Augentalerov autogol i sve st se desavalo te noci.Bio sam na utakmici i dan danas kad je negde puste nije mi prijatno.

He, ja sam je sledeća dva meseca gledao svaki dan, ali zato za Bari više nikada nisam smogao snage. 

• Thanks 1