Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

2 hours ago, Kladovljanin said:

Sedim danas u jednom kafiću, listam novine i razmišljam gde je Paris iskopao Hi Fi-a, Šortsa... Žalgiris onog Vokera i Franciska... Bajern Bukera i Edvardsa???  

A Zvezda promaši sve.. 

Ne vidim po čemu su ovi stranci bolji od zvezdinih. 

Mada mi cijeli post djeluje kao sprdnja, Voker iskopina... 

• Like 1
  • Tuzno 1

33 minutes ago, Perkos2 said:

Larkin nije ni pre povrede igrao neku odbranu pa ga trebaju maximalno napasti naši bekovi, tako da anuliramo ono što postigne u napadu

Ljudi su uglavnom gledali samo njegov napad, inače on ume igrati odličnu odbranu. 

Znači večeras startna petorka: Kodi, Dobrić, Kalinić, Daum i Petrušev. Sa klupe ulaze Jago, Nedovic, Kenan, Mitrović i Bolomboj. Giedraitis moguce opet bez minuta, Davidovac ce kao protiv Olija opet dobiti svoju šansu na poziciji 4, ili čak 5, zavisi u tom trenutku od situacije na parketu i petorke Efesa na parketu.

Mislim da ce veceras dosta zavisiti od toga koliko Boki bude igrao, jer su unutra dosta jaki.Vidim da Plavsic nije otisao tako da se nadam da se racuna na dobre minute Bokija.

Larkin je uvek opasan, ali sto je neko napisao, treba ga konstantno napadati, a u defanzivi recimo specijal Kobru na njega 🙂

Nekako mi vise veceras mirise na pobedu nego sto je to bilo protiv lazne brace iz Pireja 🙂

Edited by dzakala
  • Like 1

1 hour ago, Sector said:

Ne vidim po čemu su ovi stranci bolji od zvezdinih. 

Mada mi cijeli post djeluje kao sprdnja, Voker iskopina... 

Ух брате па Шорц је тренутно први кандидат за МВП, Едвардс је први стрелац ЕЛ, а Вокер је исто засигурно доста бољи од наших. 

За остале се слажем да нису бољи од наших.

• Like 1

Teodosic i Plavsic ne igraju,tako da ima razloga za optimizam ored ovu utakmicu.Ako je ovo opredeljenje i za dalje,onda ima nade i za uspesnu sezonu.Redukovati Mitrovica na minimum,poceti koncetrisano utakmcu i to ce vec liciti na ozbiljan klub bez obzira na krajnji rezultat.Ne treba opterecivati ekipu ocekivanjima,pogotovo pred ovu utakmicu,pokazala je da tad psihicki puca.Igrati hrabro,borbeno i opusteno,pa sta bude.

• Like 1

Evroliga je objavila odluku o kazni za crveno-bele, koji će morati da plate 17.000 evra zbog incidenta na meču sa ekipom iz Pireja.

Kako stoji u zvaničnom saopštenju, kazna je izrečena zbog "paljenja baklji, uvredljivih skandiranja i bacanja predmeta," na osnovu disciplinskih pravila Evrolige.

Eto prilike da "bratski" podijele ovu kaznu

46 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Evroliga je objavila odluku o kazni za crveno-bele, koji će morati da plate 17.000 evra zbog incidenta na meču sa ekipom iz Pireja.

Kako stoji u zvaničnom saopštenju, kazna je izrečena zbog "paljenja baklji, uvredljivih skandiranja i bacanja predmeta," na osnovu disciplinskih pravila Evrolige.

Eto prilike da "bratski" podijele ovu kaznu

Šta ima za baklju da kažnjavaju, bila gotova utakmica i ostali samo naši igrači tu

Necemo se leba najesti mi u EL sa CMM kao liderom. 

Sve se nadam krenuce ali uzalud, najjace od svega je sto uvek nabije statistiku. 

Dugo ovakav bezmudas nije igrao kod nas, covek jedva postavi napad a iz P&R igre izvuce ravno 0.

• Like 2

Sfero brat, maher da spremi i pocne tekmu i bas tanak kada treba da se nesto menja tokom utakmice.

Sramotno drugo poluvreme. 

Ima da dobijete Makabi kako znate i umete.

• Like 10

Teško da postoji igrač u EL koji je u stanju da tako sjebe momentum svog tima i totalno ga razj...kao Luka Mitrović. I da to radi iznova i iznova, bukvalno bez greške, kao sat precizan!

Kada je dolazio "crni Nedović", govorio sam sada imamo 2 takva igrača koja kada se zapale, taj meč je njihov...kakva je šansa da obadvojica zabaguju na istom....medjutim.

I što bi mi nešto učinili i olakšali sebi kasnije,kada volimo težim putem.

Lepo 25min perfektne košarke, bacimo niz vodu...

• Like 3