Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Sedim danas u jednom kafiću, listam novine i razmišljam gde je Paris iskopao Hi Fi-a, Šortsa... Žalgiris onog Vokera i Franciska... Bajern Bukera i Edvardsa???  

A Zvezda promaši sve.. 

Edited by Kladovljanin
  • Ha-ha 7

Bez kalkulisanja i stednje veceras. Moramo da izadjemo kao protiv Olimpijakosa, Bajerna i kao sto smo izasli drugo poluvreme protiv Monaka. Treba odmah pritisnuti njihove sutere Bobua, Nwora i Brajant ne smeju rano da se raspucaju. Larkin je za vikend ja mislim surirao 0-4 za tri sto me malo i plasi ali nadajmo se da jos nije uhvatio formu posle povrede. Efes je iako ima Poarijea jedna od ekipa koje najlosije brane centre, tako da se nadam da ce Filip nastaviti gde je stao pre pauze.

Zdravi su nam svi bitni igraci, a sledecu igramo kuci protiv jedne od najslabijih ekipa u ligi tako da nema potrebe da se stedimo veceras pogotovu sto igramo protiv direktnog konkurenta za plejof.

• Like 5

@Kladovljanin

Tako se neko pitao gde je iskopan Lorenzo, Q.Milller, Marjanović, Loyd, pa zašto ne i Bolomboy...

Sad što je politika dovodjenja igrača  danas ovako usrana pa skupljamo za rehabilitaciju u doselekciji, jbg...

Što se tiče "domaće osnove, tu sam već bez komentara jer vredi nekoliko njih, ostalo...

Naravno, itekako ima i promašaja, ima ih svuda

Edited by Giorgio II

15 minutes ago, Kladovljanin said:

Sedim danas u jednom kafiću, listam novine i razmišljam gde je Paris iskopao Hi Fi-a, Šortsa... Žalgiris onog Vokera i Franciska... Bajern Bukera i Edvardsa???  

A Zvezda promaši sve.. 

💀

• Ha-ha 2

18 minutes ago, Kladovljanin said:

A Zvezda promaši sve.. 

Voker je ozbiljan ubod.

Svaka cast skauting timu.

• Like 1
  • Ha-ha 21

Voker nije i ne može biti ubod, ako je neko već vrhunski i formiran igrač to nije ubod.

Ubod je dovesti Pantera u Zvezdu i od igrača koji ni u 12 Olimpijakosa nije bio napraviti igrača koji će posle Zvezde se prodati i zaraditi lovu o kojoj je mogao samo maštati pre dolaska u Zvezdu, od Pantera je Zvezda napravila igrača, bio je 13.prase u Olimpijakosu..

• Like 4

4 minutes ago, Урош19 said:

Teško bilo Walkera ubosti u pm, njega bih i ja znao da dovedem da radim u klubu. Čovek je igrao u NBA jedno 6-7 godina i to 20ak minuta po utakmici

Može da ide kad oće, ako stigne ponuda iz NBA.

58 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Darušafaka takodje nikada nije pobedjena u gostima nazalost.

Darusafaka nikad nije pobedjena uopsteno govoreci, u gostima ili kod kuce. Jedini skalp koji nam fali🫣

• Like 1

Мени је јучерашњи дан у ЕЛ засенила Дрчелина појава у наочарима без диоптрије, какав господин.

• Ha-ha 4
  • WOW 1

8 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Pobedjena je kod kuće Darušafaka.

Ja se ne sećam da smo mi njih pobedili u zvaničnoj utakmici. Jesmo jednom u prijateljskoj 2019.godine ali u zvaničnoj se ne sećam. 

1 hour ago, Kladovljanin said:

A Zvezda promaši sve.. 

Čitam ovaj tvoj upis i pokusavam da se setim kada sam zadnji put sedeo u kaficu i listao novine, ne pamtim kada je to bilo.

Nekadasnja svakodnevna rutina je nestala sa mobilnim telefonima. 

• Like 8
  • Love 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1