Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

10 hours ago, Portovale said:

Ne razlikuje se ni moje mišljenje puno od tvog u ovom dijelu oko bogaćenja, samo nisam toliko mlad da ne znam da NE POSTOJI zemlja na planeti koju ne potkradaju političari, zaključno sa kolijevkom demokratije u kojoj okreću pare na daleko većem nivou od ovog. To što vi naivno želite je utopija i neće se desiti, sistem je postavljen tako da mogu doći samo gori i ako ti to nije jasno iz primjera nakon Milosevica zaključno sa nusproizvodom Vučićem, trebalo bi da ti bude jasnije nakon mnogobrojnih sličnih primjera u bližoj i daljoj okolini Srbije...a ja te izazivam da mi navedes jedan primjer da je bolje. 

Šta je loše ako se ovakav autokrata smijeni parama onih koji su već smjenjivali i čije nas je smjenjivanje dovelo do Vučića ? Ako ti nakon ove pročitane rečenice nije jasno šta je loše, mogu i da proširim. Lose je jer onaj koji mijenja(preko okeana) zeli da ubrza stvari a nikako da ih mijenja...a kamoli na bolje. 

To je kao da sad pitam Sirijca, brate dobro vam je sad nakon pada diktatora...i on kaže super mi je...dok mu Izrael nesmetano razvaljuje bazu po bazu da nikad više nema oporavka. 

Brate jel si ti iz republike Srpske?

• Like 1

6 hours ago, Carl Johnson said:

Fun fact: Branko Lazic je bek-suter koji je odigrao 253 utakmice u EL i nikada nije ubacio 20 poena. Career high mu je 17. 

Fun fact: Branko Lazic je bek-suter koji je odigrao 253 utakmice u EL i nikada niko nije ubacio 20 poena preko njega. 🤣

• Like 1
  • Ha-ha 4

10 minutes ago, Estrella Roja said:

Imao je Laza i dobrih utakmica u napadu, sećam se da je jednom protiv Galate šutirao 5/5 trojke.

Jeste, zgazio je i Zalgiris jedne godine za Badnje vece u gostima ako se ne varam.

Reklo bi se dve najbolje partije protiv dva najogavnija kluba.

• Like 7

Mislim da ce dosta zavisiti i od toga kako ce Larkin odigrati. Nakon povrede i izostanka sa 10ak utakmica sigurno im je u klubu cilj da ga sto pre integrisu nazad u ovaj tim, a to ce za sobom povuci i redukovanje minutaze i uloge nekim drugim igracima. Odigrao je proslo kolo u EL 15ak minuta, u prvenstvu za vikend 20ak, tako da ga ocekujem i veceras na bar 20 minuta i bilo bi lepo kada bi nas pocastio sa jednom 1/3 2p 0/5 3p partijom. Mozda ne bi bilo lose pustiti Lazica na njega da mu pozeli dobrodoslicu nazad na terene Evrolige. Sa druge strane, moguce da je njegov povratak nezgodan za skauting njihove igre sa nase strane. 

U svakom slucaju, ovo mi je bas 50-50 utakmica, bukvalno ne znam koji ishod bi me iznenadio, ni 20 razlike za nas, a ni za njih.

• Like 1

37 minutes ago, bodo said:

Za dobro upućene pitanje kada se može očekivati debi Browna u našem dresu. 

U ponedeljak na derbiju,tako se prica

Inace imam utisak da je veceras utakmica koja nam moze otvoriti put ka nekom boljem plasmanu,direktni konkurenti+kasnije Makabi kod kuce

• Like 1
  • Thanks 1

43 minutes ago, Nik1991 said:

0-9 imamo sa Efesom u gostima..

Jedino nikad nismo dobili Monako, Efes i Barsu u gostima u EL. Monako je pao ove sezone a sad nam sledi baš ovaj redosled ( Efes, Barsa). Idemo večeras po još jednu pobedu a onda Barsa neka se spremi! ❤️

• Like 3

7 minutes ago, Čočo said:

Jedino nikad nismo dobili Monako, Efes i Barsu u gostima u EL. Monako je pao ove sezone a sad nam sledi baš ovaj redosled ( Efes, Barsa). Idemo večeras po još jednu pobedu a onda Barsa neka se spremi! ❤️

I Virtus nismo nikada dobili, a sada imamo redosled: Virtus(pobedili smo ih prvi put), Efes, Barsa(tim redosledom) 😉

• Like 2

7 minutes ago, Čočo said:

I Virtus smo ove godine dobili prvi put (istina samo dvaput prije tog meča igrali sa njima) i ostaje još CSKA kad se vrate u EL.

• Like 1

8 minutes ago, Howie Roseman said:

I Virtus smo ove godine dobili prvi put (istina samo dvaput prije tog meča igrali sa njima) i ostaje još CSKA kad se vrate u EL.

Darušafaka takodje nikada nije pobedjena u gostima nazalost.

• Like 1

Što se mojih očekivanja tiče, po kvalitetu imamo šanse, ali potrebna je baš dobra odbrana da bismo ovo dobili.

Sve u svemu prihvatam poraz od Barse, ako pobedimo Baskoniju, Makabi i Efes, jer neki meč se mora izgubiti, a bitnije je pobediti slabije ekipe, Barselona je po kvalitetu jača od svih ovih ekipa i zato je najbitnije pobedjivati do kraja sezone sebi ravne, ili lošije ekipe od sebe, a protiv jačih ti ne bude onda krivo, jer nije kiks poraz od jedne Barselone, Panatinaikosa, Reala...

Jedini naš kiks su porazi od Asvela i Partizana, u aba ligi od Splita samo, pošto Dubai će biti 3. ili 4.mesto ove sezone, pa i nije toliko lako gostovati tamo.

Da li je ovo po kvalitetu našeg rostera ubedljivo najbolja ekipa Crvene Zvezde u istoriji??

Može li se neko setiti barem u ovom veku ako gledamo ceo, odnosno širi roster neke bolje ekipe Zvezde od ove??

Imam utisak da na svih 5 pozicija imamo po 2 odlična košarkaša i plus imamo i kao treću opciju na svih 5 pozicija makar korektnu?