Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

466 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      130
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      21
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted
27 minutes ago, Sokmeniki said:

Derbi se igra u Pioniru najvjerovatnije.

Nadam se da će se izgraditi kosarkaska hala od 15,16 hiljada mjesta. 

Zbog kojekakvih estradnih umjetnica da se derbi seli? Sprdnja

• Like 5
Posted

Мене Аба апсолутно не занима ове године и једно да кажем тренутно бесмислено такмичење.Ја би свакако мењао 2 победе у ЕЛ за пораз у дербију.Они свакако онај пораз у ЕЛ не могу да надоместе не знам каквом победом у овој аби.Пошто гостујуће играмо као домаће у ЕЛ,осим против Реала и Арманија,очекујем да се добро одигра у Константинопољу ...

• Like 1
Posted
6 hours ago, Portovale said:

Šališ se?

Sreća je što se termin mutual recognition zapatio na engleskom inače bi sad raspravljali o tome da je to Vučićev termin kojim plaši Srbe i domaćih javnost. 

Šalio si se. 

No da se mi okupimo polako oko Bolomboja. 

"Dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da u današnjim razgovorima u Briselu sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem i evropskim posrednicima nije bilo reči o evropskom predlogu, visoki evropski zvaničnik Žozep Borelj ističe da su ga obe strane prihvatile.

Evropski komesar za spoljnu politiku Žozep Borelj rekao je novinarima da su se Vučić i Kurti dogovorili da dalji razgovori o tekstu predloga EU za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine nisu potrebni i da će „sada kada su se oko njega saglasili" tekst uskoro biti objavljen na sajtu EU."

https://www.bbc.com/serbian/lat/balkan-64771528

To što nije "potpisao" možemo mačku o rep da okačimo. Prihvatio je usmeno, i sve što se nakon Ohridskog sastanka dogodilo na Kosovu (gašenje ostataka državnih institucija Srbije), samo su faze implementacije postignutog dogovora.

Braniš neodbranjivo.

• Like 5
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
10 minutes ago, Mile1 said:

Daj druze koga boli ona stvar, mora li taj bolesnik i ovde da se kaci

Zato što je stvoren privid da jednu navijačku grupu "boli neka stvar" za Kosovom, (zapravo ih baš briga, prave se blesavi, znaju oni i sami koliko je sati). Post je ostavljen čisto zbog razjašnjenja nevernim Tomama koji još žive u nekakvoj virtuelnoj realnosti, i ovde završavam uz izvinjenje što sam i sam učestvovao u neprimerenom off-topic-u.

Edited by drgnk
  • Like 3
Posted

Uh, koliko raduje povratak Bolomboja. Druga dimenzija defanzive u reketu. Napokon. 

Biće zanimljivo videti izbor igrača za EL utakmice, posebno kada Braun počne da igra. 

Moram da dodam - sramota vezana za transparent, a povezivanje ćirilice sa Delijama, ta etiketa je težak nonsens. 

• Like 3
Posted

ABA ligaški derbi mi dođe ono baš nezanimljiv i moru (meni) bitnijih EL utakmica.

A što se tiče derbija, KKP je dobio onaj mnogo važniji i ako hoćemo pravi revanš, moramo dobiti drugi evroligaški.

• Like 18
Posted
8 hours ago, Dzo23 said:

Nadam se da će se izgraditi kosarkaska hala od 15,16 hiljada mjesta. 

Zbog kojekakvih estradnih umjetnica da se derbi seli? Sprdnja

A sto bi neka kojekakva 10-ta utakmica istih timova u sezoni bila bitnija od koncerta? Zato sto se tebi vise svidja da gledas utakmicu?  

• Like 1
Posted
2 hours ago, DejoLazaKalina said:

A sto bi neka kojekakva 10-ta utakmica istih timova u sezoni bila bitnija od koncerta? Zato sto se tebi vise svidja da gledas utakmicu?  

Danas koncert, sutra teniski turnir, prekosutra vaterpolo...itd

Zato i kažem da treba isključivo košarkaška hala da se sagradi, umesto Arene koja je višenamjenska. 

Pionir je prevaziđen. 

• Like 2
Posted

Uvek moramo biti zadovoljni sa 1-1 kad je duplo kolo osim kada bi recimo to duplo kolo čekali prvo Asvel pa Albu...tim redom 🙂 

• Like 1
Posted (edited)
10 hours ago, drgnk said:

Zato što je stvoren privid da jednu navijačku grupu "boli neka stvar" za Kosovom, (zapravo ih baš briga, prave se blesavi, znaju oni i sami koliko je sati). Post je ostavljen čisto zbog razjašnjenja nevernim Tomama koji još žive u nekakvoj virtuelnoj realnosti, i ovde završavam uz izvinjenje što sam i sam učestvovao u neprimerenom off-topic-u.

uh, sve si nam sad objasnio i sve jasno vidimo sad kad si se ti uključio. 

Svaki čovjek sa te tribine je dao više para od cijelog tvog porodičnog stabla, za ljude na Kosmetu...BUKVALNO. 

Edited by Portovale
  • Like 1
  • Ha-ha 3
Posted
12 minutes ago, Fromthecorner said:

Ja mislim da su nasi jedva docekali za derbi u Pioniru, meni je takodje ok. Realno igranje u Pioniru nam povecava sanse za bar 20%.

Na osnovu čega nam povećava šanse

Posted
2 minutes ago, Estrella Roja said:

Vidim da se derbi igra u ponedeljak, kakav je to koncert koji se održava ponedeljkom ako smem da pitam?

U nedelju 22.12. je koncert u Areni. A u ponedeljak je derbi. Minimalne su šanse da se sve iz Arene raskloni nakon koncerta i postavi sve za košarkašku utakmicu za manje od jednog dana. Treba uzeti u obzir i treninge pre meča koji tim treba imati u jutarnjim satima. Što automatski povlači sa sobom da imaju još manje vremena da se sve raskloni i postavi parket. 

• Like 1
Posted (edited)
46 minutes ago, djura.net said:

Daum izdominirao, partija Davidovca protiv Olyja ga trgla iz uloge uljuljkanog startera. Veliki je DeDa.

Kako ova dvojica igraju, Braun nam i ne treba 🤣

Edited by The_Big_S
  • Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
3 minutes ago, Čočo said:

U nedelju 22.12. je koncert u Areni. A u ponedeljak je derbi. Minimalne su šanse da se sve iz Arene raskloni nakon koncerta i postavi sve za košarkašku utakmicu za manje od jednog dana. Treba uzeti u obzir i treninge pre meča koji tim treba imati u jutarnjim satima. Što automatski povlači sa sobom da imaju još manje vremena da se sve raskloni i postavi parket. 

Ok, ima logike to što kažeš. Znam da obično stignu za jednu noć da zamene parket kad su Zvezda i Partizan domaćini dan za danom u EL. Ali kapiram da posle koncerta ima više posla nego posle košarkaške utakmice.