Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Kada nam se budu vratili i ova 4 igrača koja juče nisu igrali, u Evroligi definitivno i pored toga za uspeh u Evropi, Sferopulos će morati da odredi 10 košarkaša koji će igrati najviše, a ova 2 koja upadaju u 12 zavisno od forme, ili protivnika, kvaliteta..

Iskreno, voleo bih da u 12 uvek vidim Jaga, Mekintajera, Kenana, Kalinića, Nedovića, Dobrića, Brauna, Giedraitisa, Petruševa i Bolomboja to su po mom mišljenju samo na osnovu kvaliteta najbolji i najbitnij košarkaši. U 12 bih još dodao dvojicu od ove četvorice: Mitrović, Davidovac, Daum i Teodosić.

Lazić, Plavšić i Kostić su makar u Evroligi igrači koji će jako teško uskoro moći u 12, ali zato ih treba sve staviti da igraju što više aba ligu i odmaraju iskusne naše nosioce da budu spremni za Evroligu, tu mislim i na Kostića za kojeg sam uveren da je već vreme da ga ubacimo u aba ligu za početak, a ako bude sjajan dati mu šansu nekada i u Evroligi konačno da zaigra.

• Like 2

5 minutes ago, berti said:

Kod nas se ukorenilo misljenje da vodja navijaca mora biti kriminalac i sada je tesko nekome reci da Pedja nema veze sa kriminalom. Belivuk i njegovi mesari su mu pretili, dolazili pred vrata čisto zbog navijačkih stvari. Uostalom, ti sigurno znaš da su oko njega još neki ljudi fakultetski obrazovani i bez ikakve veze sa kriminalom.

Panić je, što se navijacke strane u smislu grupe, uradio više nego iko drugi. Taj non stop misli o Zvezdi, analizira druge grupe kada idemo na evropska gostovanja, do najsitnijih detalja ide da grupa slucajno ne dozivi neki "poraz".

Moje je misljenje da on pristaje na neke kompromise sa Vucicevim krimosima sa tribime zarad mira na severu. Znas sigurno da se uveliko raspravlja sta da se radi, kako da se reaguje... Svi su svesni sta mrcina radi. Ranije su govorili da je Kosovo crvena linija, presli su preko stradanja svog čoveka u Banjskoj... Nema vise cekanja, vrlo brzo ocekujem reakciju na tribinu. A to je, bez ikakvog precenjivanja severa, ono čega se Vucic najvise boji

Pa doslo se do tacke gde svako cutanje i neutralnost podrazumeva da si na strani vlasti. Prosto nema vise izvlacenja, bezanja od odgovornosti, relativizacija, pravdanja, cutanja, ili si vlast ili si narod. Biraj. Delije su najozbiljnija i najorganizovanija navijacka grupa u drzavi, a i mnogo sire. Uprkos svemu i dalje imaju postovanje veceg dela Zvezdasa sa ostalih tribina, ali to se smanjuje postepeno zbog svega sto se desava i situacije poput jucerasnje ce samo da ubrzaju taj proces otudjivanja ostalih tribina od njih. Ako izgube postovanje onih najiskrenijih Zvezdasa pise im se sudbina Grobara, ali ako su toliko ozbiljni i organizovani, a jesu, onda nece sebi dozvoliti da nam se na utakmicama desavaju stvari kakve se desavaju na Partizanovim. Morace mnogo pametno da razmisljaju i povuku poteze u narednom periodu. Sami su krivi sto su se oduvek bavili politikom, pa sada kada se ocekuje da nastave to da rade cute kao zaliveni. I takodje su sami krivi sto su pristali na ko zna kakve kompromise iz kojih je sada tesko izaci. 

• Like 15
  • Thanks 1
  • Tuzno 1

Ne smem ni da zamislim centarsku liniju Crvene Zvezde sa ovom trojicom koji su falili sinoć koliko bi tu bili još dosta moćnije odbrane, mnogo više skokova i ono najbitnije mnogoo više poena sinoć u reketu, doslovno bi trijumf sinoć bio kao protiv Bajerna minimum ta razlika bi bila...

• Like 1

4 minutes ago, Čvarkov said:

Deca spavaju, otvorilo se pivo i sve je spremno za snimak sinoćne utakmice. Ja biram ovakvu subotu veče.

Nema vremena za slavlje,okrenimo se obavezama u Aba ligi.Salim se malo,zena i ja to drugacije zovemo.(Zena mi inace navija za Partizan) pa nam je to gradski derbi...♥️

1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Kada nam se budu vratili i ova 4 igrača koja juče nisu igrali, u Evroligi definitivno i pored toga za uspeh u Evropi, Sferopulos će morati da odredi 10 košarkaša koji će igrati najviše, a ova 2 koja upadaju u 12 zavisno od forme, ili protivnika, kvaliteta..

Iskreno, voleo bih da u 12 uvek vidim Jaga, Mekintajera, Kenana, Kalinića, Nedovića, Dobrića, Brauna, Giedraitisa, Petruševa i Bolomboja to su po mom mišljenju samo na osnovu kvaliteta najbolji i najbitnij košarkaši. U 12 bih još dodao dvojicu od ove četvorice: Mitrović, Davidovac, Daum i Teodosić.

Lazić, Plavšić i Kostić su makar u Evroligi igrači koji će jako teško uskoro moći u 12, ali zato ih treba sve staviti da igraju što više aba ligu i odmaraju iskusne naše nosioce da budu spremni za Evroligu, tu mislim i na Kostića za kojeg sam uveren da je već vreme da ga ubacimo u aba ligu za početak, a ako bude sjajan dati mu šansu nekada i u Evroligi konačno da zaigra.

Moci cemo da igramo duplo kolo a da nam ni jedan igrac ne igra u obe utakmice...

• Love 1

Javili se AVlijaneri*

„Juče smo na utakmici bili svedoci jednog zlonamernog čina sa željom da se isprovociraju Zvezdaši i Delije kao grupa. Prvi put u istoriji neko je okačio nešto preko parole Delija (pritom krišom i sklonio se)! Postavljena je zastava sa krvavom rukom, a prekoputa nas je okačena parola sa latiničnim natpisom „ubice“.

Kada Zvezda igra u Areni, tu halu doživljavamo kao našu kuću u kojoj važe naša pravila. Čak ni navijačke zastave koje nisu iz našeg sistema ne mogu biti okačene, a kamoli nešto drugo. Isto tako, političke parole sa bilo čije strane ne mogu biti okačene ako nisu u dogovoru sa Delijama (u smislu da se složimo da smo protiv nekog i tada mogu biti na našoj ogradi).

Naš stadion nije Partizanov stadion pa da dođe ko hoće i peva, viče, okači šta poželi… Kod nas se zna neki red, zna se odakle kreću stvari i kada se i zašto nešto radi! Ovo juče je klasična politička provokacija i pokušaj da se političko-stranačka borba premesti i na naš stadion. Zahvaljujemo se Zvezdašima što nisu naseli na provokaciju, zahvaljujemo se što su saslušali čoveka koji je na mikrofonu rekao kako stoje stvari… Rekao je ono iza čega stoprocentno stoji cela grupa Delije Sever!

Došli su, okačili to što su hteli, sakrili se, uzeli telefone u ruke i sačekali da neko dođe, jer znaju da kod nas ne može na divlje ništa da se postavi. Onda su to gurnuli u javnost i od toga napravili vest, podrazumevano agresivnim natpisima i komentarima, kako su Zvezdaši podržali proteste, a onda su došli tamo neki „batinaši“ i to sklonili. Pljujući i prozivajući ljude da su ovakvi i onakvi jer ne smeju da se pobune. Oni žele da naslovima, spletkama i lažnim vestima pokrenu lavinu u kojoj će posvađati našu halu, narušiti našu snagu i naše jedinstvo (iako nekad ne mislimo svi isto, stojimo zajedno i oglašavamo se tek onda kada zajedno to odlučimo).

U svemu tome, naravno, zanemaruju da je odnos grupe i prema drugoj političkoj strani – isti! Da ništa njihovo takođe ne može da stoji, da je traženo (pa i protest napravljen) da bi se uklonila slika predsednika države iz prostorija kluba, da nije dozvoljeno da deca funkcionera na silu budu ubačena u klub, da je reagovano na vucaranje veterana po raznim događajima, da je oterana uprava puna političkih funkcionera i da ne nabrajamo dalje. Prosto i jednostavno – nikakve politički motivisane parole ne mogu da se podižu i kače na našem stadionu, dolazile one sa jedne ili druge strane, osim ako se mi kao grupa ne bismo dogovorili i zauzeli jedinstven stav.

Vrlo smo svesni težine današnjeg vremena i društva, gde ako se jasno ne opredeliš za jednu od strana – odmah dobijaš etiketu da pripadaš ovom drugom. S tim u vezi, još jednom želimo da naglasimo da smo mi SVOJI i da ne dozvoljavamo da neko u našoj kući pokušava da skuplja jeftine političke poene, sa koje god on strane dolazio. Sve ovo pišemo da bi ljudi razumeli o čemu je reč, da budu spremni ako se ovo bude ponavljalo, i da ne nasedaju na ovakve provokacije. Juče je Sever mirno uklonio napisane parole ali sledeći put to neće proći mirno, pa da znate kad osvanu naslovi ‘batinaši’i slično o čemu se radi, ukoliko neko pokuša da nas satera u ćošak i ne ostavi nam prostor da drugačije reagujemo“, stoji u saopštenju na Telegram grupi „Delije Sever“ i dodaje se:

„Jer, naš stadion je naš teren, naša kuća i tu mi određujemo kada će se i šta raditi, a kada ne, imajući iza sebe Severnu armiju koju predstavljamo i za koju ćemo se boriti do kraja po cenu svega!“

* AVlijaner = AV dzukela

• Like 16
  • Love 2
  • Ha-ha 6
  • Tuzno 4
  • WOW 1

Kao što je Jani na konferenciji istakao, sa povratkom Bolomboja i uključivanjem Brauna trećeg neće automatski nestati svi problemi i igra naglo uzleteti na F4 nivo. Ne ide to tako, živa košarka nije konzola na dugme. 

Biće tu novih tumbanja u reketu, korekcija uloga, drugačijih setova akcija itd. Treba biti strpljiv i ponašati se isto kao kad smo vezali 4 poraza. EL klatno konačno naginje na našu stranu sa padom kvaliteta krem klubova. Ružna pobeda u Bolonji je pokazala da ovaj tim ima muda i šampionski nerv. Olimpijakos je šlag na torti. Radonjićevska timska pobeda 1/1 otpisano-sakatog rostera. Pamtiće se kao ona protiv Fenera.

• Like 16

Док сам био део Севера, у којем је некада продисавао бунтовнички дух против система и режима, боравећи у друштву сада већ ветерана трибине, имао сам прилике да упознам Пеђу из Белгрејд Бојса, о коме је овде исписано неколико реченица. Није криминалац, образован је, посвећен и окупиран Звездом, па његова љубав према клубу не долази у питање. Међутим, прилично је својеглав и не трпи другачија мишљења, а нема ауторитет у копу као што је, рецимо, имао Шавија. Иако су на маргинама дешавања на северу, Ултра Бојси се и даље питају за многе ствари, између осталог и за политичка питања. Зна се за њихов однос према СНС и каквим се пословима баве. Један део старих ултраса су преко партије добили респективна радна места у државним институцијама, и то је један од разлога зашто север ћути. Има много људи из старе гарде који нису укаљали свој образ, али се они не питају за мишљење. Север мора да проговори и каже јасно НЕ овом бахатом и издајничком режиму, најгорем у историји земље, као што се побунио против Слобе и ДОС-а. У чему је разлика између садашњих и бивших властодржаца? Страх да ће после АВ доћи још гори? Све то може да се искаже у паролама и саопштењима, али до тога неће доћи, бар за сада, јер мањина контролише већину.

• Like 23
  • Thanks 2
  • Tuzno 1

41 minutes ago, Kooineeperk said:

Javili se AVlijaneri*

„Juče smo na utakmici bili svedoci jednog zlonamernog čina sa željom da se isprovociraju Zvezdaši i Delije kao grupa. Prvi put u istoriji neko je okačio nešto preko parole Delija (pritom krišom i sklonio se)! Postavljena je zastava sa krvavom rukom, a prekoputa nas je okačena parola sa latiničnim natpisom „ubice“.

Kada Zvezda igra u Areni, tu halu doživljavamo kao našu kuću u kojoj važe naša pravila. Čak ni navijačke zastave koje nisu iz našeg sistema ne mogu biti okačene, a kamoli nešto drugo. Isto tako, političke parole sa bilo čije strane ne mogu biti okačene ako nisu u dogovoru sa Delijama (u smislu da se složimo da smo protiv nekog i tada mogu biti na našoj ogradi).

Naš stadion nije Partizanov stadion pa da dođe ko hoće i peva, viče, okači šta poželi… Kod nas se zna neki red, zna se odakle kreću stvari i kada se i zašto nešto radi! Ovo juče je klasična politička provokacija i pokušaj da se političko-stranačka borba premesti i na naš stadion. Zahvaljujemo se Zvezdašima što nisu naseli na provokaciju, zahvaljujemo se što su saslušali čoveka koji je na mikrofonu rekao kako stoje stvari… Rekao je ono iza čega stoprocentno stoji cela grupa Delije Sever!

Došli su, okačili to što su hteli, sakrili se, uzeli telefone u ruke i sačekali da neko dođe, jer znaju da kod nas ne može na divlje ništa da se postavi. Onda su to gurnuli u javnost i od toga napravili vest, podrazumevano agresivnim natpisima i komentarima, kako su Zvezdaši podržali proteste, a onda su došli tamo neki „batinaši“ i to sklonili. Pljujući i prozivajući ljude da su ovakvi i onakvi jer ne smeju da se pobune. Oni žele da naslovima, spletkama i lažnim vestima pokrenu lavinu u kojoj će posvađati našu halu, narušiti našu snagu i naše jedinstvo (iako nekad ne mislimo svi isto, stojimo zajedno i oglašavamo se tek onda kada zajedno to odlučimo).

U svemu tome, naravno, zanemaruju da je odnos grupe i prema drugoj političkoj strani – isti! Da ništa njihovo takođe ne može da stoji, da je traženo (pa i protest napravljen) da bi se uklonila slika predsednika države iz prostorija kluba, da nije dozvoljeno da deca funkcionera na silu budu ubačena u klub, da je reagovano na vucaranje veterana po raznim događajima, da je oterana uprava puna političkih funkcionera i da ne nabrajamo dalje. Prosto i jednostavno – nikakve politički motivisane parole ne mogu da se podižu i kače na našem stadionu, dolazile one sa jedne ili druge strane, osim ako se mi kao grupa ne bismo dogovorili i zauzeli jedinstven stav.

Vrlo smo svesni težine današnjeg vremena i društva, gde ako se jasno ne opredeliš za jednu od strana – odmah dobijaš etiketu da pripadaš ovom drugom. S tim u vezi, još jednom želimo da naglasimo da smo mi SVOJI i da ne dozvoljavamo da neko u našoj kući pokušava da skuplja jeftine političke poene, sa koje god on strane dolazio. Sve ovo pišemo da bi ljudi razumeli o čemu je reč, da budu spremni ako se ovo bude ponavljalo, i da ne nasedaju na ovakve provokacije. Juče je Sever mirno uklonio napisane parole ali sledeći put to neće proći mirno, pa da znate kad osvanu naslovi ‘batinaši’i slično o čemu se radi, ukoliko neko pokuša da nas satera u ćošak i ne ostavi nam prostor da drugačije reagujemo“, stoji u saopštenju na Telegram grupi „Delije Sever“ i dodaje se:

„Jer, naš stadion je naš teren, naša kuća i tu mi određujemo kada će se i šta raditi, a kada ne, imajući iza sebe Severnu armiju koju predstavljamo i za koju ćemo se boriti do kraja po cenu svega!“

Expand  

* AVlijaner = AV dzukela

Da dam i neki komentar... 

"Gospodo" sa sipke, Arena, Pionir i Marakana su pomalo i moje, a ne samo vase.

Jer klub volim barem koliko i vi, a verovatno i vise.

Jer sam posteno platio punu cenu sezonskih, a ne kao vi.

Jer od Zvezde, za razliku od vas, nemam nikakve koristi (osim zadovoljstva kada pobedi). 

I iz tih razloga, mi necete vi odredjivati sta cu da mislim, sta da govorim. 

Vi imate vasu tribinu, da ne kazem tor, i tamo se igrajte te vase igre. Pustite nas koji mislimo svojom glavom, a ne vasom, da imamo svoj stav i da ga iskazemo. To nece biti vas stav, ogradite se od toga, ko vam brani? To je moj licni, gradjanski a ne sipkaski stav.

Edited by Kooineeperk
  • Like 29
  • Love 7
  • Thanks 4

6 hours ago, Nenadd said:

Odbrana je problem i to se nece bitno popraviti do sledece sezone ali pohvalno je sto uspeva da da konkretan doprinos u napadu.

Mi smo 7. odbrana po defanzivnom rejtingu, 7. odbrana po primljenim poenima prosecno po mecu i 8. odbrana po primljenim poenima po posedu. Dakle, tik iznad proseka. S obzirom da imamo Teodosica, Jaga, Nedovica, pa i Kenan je undersized i ima odredjenih problema u odbrani, Kodi je ok al nije bas defanzivna zver, Mitrovic, Plavsic, Dobric, Davidovac, Daum... Imamo dosta igraca vise ili manje diskutabilne odbrane, pritom je Bolomboj koji nam je veliki faktor u odbrani propustio cak 11 utakmica od 15. Istina da imamo i dobar napad pa nadokanadjujemo defanzivne mane, ali... Sve je ovo dokaz da Janis radi vrhunski posao sto se tice postavljanja defanzivnih zadataka (s obzirom s kakvim gracima raspolaze defanzivno sveukupno gledajuci) i da maksimalno kolko moze krije mane svojih igraca pa je tako Dobricu podosta sakrio mane koje ima u cuvanju 1 na 1 bekova i slicno al je zato provalio u cemu je Dobric dobar pa je veoma dobro cuvao i Haurda i Edvardsa od lopte i taj Edvards je dao 3 poena bas protiv nas a najmanje je dao 14 poena van tog meca i ima 20 poena prosecno, nece biti da je slucajno jer on do prosecnog broja svojih standardnih suteva nije bio ni blizu bas i samo na tom mecu a i Haurdu je u par utakmica gde je uzeo najmanji broj suteva bila bas protiv nas. Sferopulos je u par najboljih trenera sto se tice defanzive u Evroligi to mu je forte (uz kvalitetno spremanje meceva) i to se znalo i pre nego sto je dosao kod nas. Prosle sezone smo imali najmanje atletican roster u Evroligi, 3 glavna beka po minutazi su bili Teodosic, Nedovic i Jago, pa i Nejpir je odigrao 11 utakmica sto nije malo, tim gde je Davidovac igrao 19 minuta prosecno i Tobi 11, on je bio 12. odbrana Evrolige i to su nijanse u odnosu na 3 odbrane ispred nas. Izuzetan podatak. Doslovno da se izucava na svim trenerskim klinikama sa kakvim igracima je bio za nijansu ispod prosecne evroligaske odbrane, gde su svi puni nekih atleta bili i pritom sa igracima koje nije selektirao i dovodio. Zato sam pisao vise puta da je on prosle sezone uradio i vise nego sto je bilo do njega i da cemo ove sezone kad bude dovodio svoje igrace nesumnjivo biti u gornjem delu tabele po odbrani, a verujem i po rezultatima na tabeli, sto trenutno i jesmo, sa daleko tezim rasporedom u prvom delu sezone, 9 utakmica bez Bolomboja i 5 bez Nedovica. Ovo je vrhunski posao do sad, a mi koji posmatramo kosarku na malo vise od pobeda/poraz smo duzni da citamo zaglupljujuce komentatore da je nemac pojma, grcka prevara, diletant, fikus i slicno. Sramota je da se takvi komentari dozvoljavaju na temama gde se pise o kosarci. Covek je dokazano u par najboljih trenera u Evropi sto se tice spremanja meceva i postavljanja defanzivnih zadataka u timu. Razumem da svako treba da ima prava na svoje misljenje al sto je previse previse je zato sto ti koji pisu to ne nude nikakve ozbiljne argumente vec iskazuju svoj bes i nezadovoljstvo jer je Zvezda izgubila. To su cista vredjanja iako nisu neke psovke i po meni je nenormalno da se takvi komentari nalaze na nekom kosarkaskom forumu jer u suprotnom nije nista drugacije u odnosu na drustvene mreze i komentare po portalima.

Inace pogledaj samo na tabeli neke druge timove koji su daleko fizikalniji od nas i imaju pojedinacno bolje defanzivce (plus im nije maltene najvazniji igrac u odbrani propustio 9 utakmica) pa su primali poena vise ili isto kao mi i to sa po 1, 2 ili cak 3 vise utakmica kod kuce.

Povratkom Bolomboja i dolaskom Brauna poprilicno sam siguran da idemo u top5 odbrana po svim parametrima. Petorka CMM-Kenan-Kalinic-Braun-Bolomboj je nesto najjace sto cemo imati jos od 16/17 Jovic-Dzenkins-Lazic-Simonovic/Mitrovic-Kuzmic. Moze i sa Petrusevim na 4 u paru sa Bolombojem koji nije dobar u preuzimanjima kao Braun ali zato ce da se nakupi defanzvnih skokova i udarice neku rampu, a nije ni toliko los na preuzimanjima zbog duzine nije lako sutnuti preko njega a jos manje lakse da u reketu finisiraju preko njega.

• Like 4
  • Thanks 1

3 hours ago, СтелаРоса said:

Pa doslo se do tacke gde svako cutanje i neutralnost podrazumeva da si na strani vlasti. Prosto nema vise izvlacenja, bezanja od odgovornosti, relativizacija, pravdanja, cutanja, ili si vlast ili si narod. Biraj. Delije su najozbiljnija i najorganizovanija navijacka grupa u drzavi, a i mnogo sire. Uprkos svemu i dalje imaju postovanje veceg dela Zvezdasa sa ostalih tribina, ali to se smanjuje postepeno zbog svega sto se desava i situacije poput jucerasnje ce samo da ubrzaju taj proces otudjivanja ostalih tribina od njih. Ako izgube postovanje onih najiskrenijih Zvezdasa pise im se sudbina Grobara, ali ako su toliko ozbiljni i organizovani, a jesu, onda nece sebi dozvoliti da nam se na utakmicama desavaju stvari kakve se desavaju na Partizanovim. Morace mnogo pametno da razmisljaju i povuku poteze u narednom periodu. Sami su krivi sto su se oduvek bavili politikom, pa sada kada se ocekuje da nastave to da rade cute kao zaliveni. I takodje su sami krivi sto su pristali na ko zna kakve kompromise iz kojih je sada tesko izaci. 

Izvinjavam se na mesanju politike i sporta ali ova podela nikako nije dobra.Ja sam narod ali nikako onaj deo naroda gde su raznorazni Djilasi,Tepicke,Pajtici,Tadici,Jeremici.....Podrska studentima,profesorima koji su sa njima,poljoprivrednicima,onome ko je doneo transparent u Arenu,...

• Like 2
  • Tuzno 2

10 hours ago, berti said:

Kod nas se ukorenilo misljenje da vodja navijaca mora biti kriminalac i sada je tesko nekome reci da Pedja nema veze sa kriminalom. Belivuk i njegovi mesari su mu pretili, dolazili pred vrata čisto zbog navijačkih stvari. Uostalom, ti sigurno znaš da su oko njega još neki ljudi fakultetski obrazovani i bez ikakve veze sa kriminalom.

Panić je, što se navijacke strane u smislu grupe, uradio više nego iko drugi. Taj non stop misli o Zvezdi, analizira druge grupe kada idemo na evropska gostovanja, do najsitnijih detalja ide da grupa slucajno ne dozivi neki "poraz".

Moje je misljenje da on pristaje na neke kompromise sa Vucicevim krimosima sa tribime zarad mira na severu. Znas sigurno da se uveliko raspravlja sta da se radi, kako da se reaguje... Svi su svesni sta mrcina radi. Ranije su govorili da je Kosovo crvena linija, presli su preko stradanja svog čoveka u Banjskoj... Nema vise cekanja, vrlo brzo ocekujem reakciju na tribinu. A to je, bez ikakvog precenjivanja severa, ono čega se Vucic najvise boji

On je jedan, i zivi navijacki zivot 100%.Tako se odlucio i to je njegova stvar.

Ali u istoj njegovoj grupi ima sns biznismena/kriminalaca.A da ne pricam o druge 2 grupe, ciji su clanovi postali milioneri, koji vise i ne zive taj navijacki fazon, ali su ipak toliko bitni da tribina mora da cuti.

Da svi to ne znamo, i onaj Pedjin govor, i saopstenje bi imali smisla.

Medjutim ovako, to je samo jedni licemerje

• Like 5

9 hours ago, СтелаРоса said:

Pa doslo se do tacke gde svako cutanje i neutralnost podrazumeva da si na strani vlasti. Prosto nema vise izvlacenja, bezanja od odgovornosti, relativizacija, pravdanja, cutanja, ili si vlast ili si narod. Biraj. Delije su najozbiljnija i najorganizovanija navijacka grupa u drzavi, a i mnogo sire. Uprkos svemu i dalje imaju postovanje veceg dela Zvezdasa sa ostalih tribina, ali to se smanjuje postepeno zbog svega sto se desava i situacije poput jucerasnje ce samo da ubrzaju taj proces otudjivanja ostalih tribina od njih. Ako izgube postovanje onih najiskrenijih Zvezdasa pise im se sudbina Grobara.

Ja ne živim u Srbiji,ovaj forum pratim isključivo zbog sporta, politika me ne interesuje. Ali evo reći ću vam kako sve ovo izgleda sa strane. Kažete ili su uz vlast ili uz narod. Tko je glasao za tu vlast ako nije narod? Kako se vlast dobija i gubi u demokratskim društvima,na izborima. Stvarate veliku nestabilnost i to će vam donijeti samo zlo. Zaboravite na brže pristupanje EU,oni ne žele primiti disfumkcionalne države, zaboravite investicije,bojim se da dolazi vrlo loš period. Krenuli ste putem Sirije, Libije,Iraka jer nesloga i mržnja stvara haos.Zato sam apelovao da barem na sportskom forumu ne bude politike. Iskreno vam želim mir i svako dobro,a ne da mrzite jedni druge zbog političkih stavova.  I da se na ovom forumu raspravlja o košarci.

• Like 1
  • Ha-ha 12
  • Tuzno 1

1 hour ago, zoki_dd said:

Ja ne živim u Srbiji,ovaj forum pratim isključivo zbog sporta, politika me ne interesuje. Ali evo reći ću vam kako sve ovo izgleda sa strane. Kažete ili su uz vlast ili uz narod. Tko je glasao za tu vlast ako nije narod? Kako se vlast dobija i gubi u demokratskim društvima,na izborima. Stvarate veliku nestabilnost i to će vam donijeti samo zlo. Zaboravite na brže pristupanje EU,oni ne žele primiti disfumkcionalne države, zaboravite investicije,bojim se da dolazi vrlo loš period. Krenuli ste putem Sirije, Libije,Iraka jer nesloga i mržnja stvara haos.Zato sam apelovao da barem na sportskom forumu ne bude politike. Iskreno vam želim mir i svako dobro,a ne da mrzite jedni druge zbog političkih stavova.  I da se na ovom forumu raspravlja o košarci.

Druze, fali ti samo recenica kako je evropska unija zla i kako nas ne zeli i kako bi se da mozes sutra vratio u srbiju.

Edited by Nate
  • Like 5
  • Tuzno 1

1 hour ago, zoki_dd said:

Cenim(dakako ne namerno)da ste zaboravili dodati, da će i ovaj, gotovo kao i svi diktatori sveta završiti u avionu za Moskvu. 

Žao mi je braćo cigani što vam razvodnjavamo/te ovu vrhunski odigranu utakmicu na terenu, i gotovo vrhunski na tribinama, ali nažalost i ovo je kao onomad Šotrino 'više od igre'. 

Još jednom sve čestitke na odličnoj igri, i više nego zasluženoj pobedi! 

• Like 1
  • Ha-ha 1

14 minutes ago, Nate said:

Druze, fali ti samo recenica kako je evropska unija zla i kako nas ne zeli i kako bi se da mozes sutra vratio u srbiju.

Ne druže ja nisam iz Srbije Rođen sam u EU i tu ću i umrijeti.Možeš me ismijavati što vam želim mir, nemam problem s tim. U toj mojoj EU također raste političko raslojavanje,ali se ljudi ne mrze,ne blokiraju društvo jer znaju da će im to donijeti samo još više problema. Ako nisu zadovoljni jednostavno izađu na izbore i zaokruže koga žele. I na sportskom forumu ne pišu o politici.

• Like 2
  • Ha-ha 4