Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

439 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      110
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      342
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

28 minutes ago, Admiral said:

Najveca bruka od svega ovoga je Janisova predaja u 20 minutu utakmice. 

Sram ga bilo 

Meni se povraca od toga

Ne pamtim trenera koji je to radio. Odakle uopste taj luzerski mentalitet da nije bitno ici na pobedu u svakoj. Imali smo mi prethodnih godina izlete u inostranstvo ali ovako ne. Trener da bira utakmice, j.bo ga ko ga dovede

Mi imamo minimum tri poraza koji idu direkt na racun treneru 

• Like 15

18 minutes ago, Smrtokapa said:

Armani odigrao odlično, ali smo im baš pomogli u tome. Odbrana baš loša, prvi ulaz i odmah sve puca, otvorena trojka pljas.

S obzirom da su se Kodi i Filip lepo odmorili u drugom poluvremenu, očekujem da pokidaju protiv Virtusa.

Video Messina kako je to uradio Obradović, preslikao sve i pobedio čovek. Gordon Herbert nije gledao školovanje u derbiju i zato je izgubio. Provaljeni smo inače.

• Like 10

Nemamo mi tim koji u kontinuitetu može igrati dobro. Od nekih igrača taman se ponadaš da su možda živnuli, pa se brzo vrate na staro. Željko nas je fino razotkrio, čak su i bekovi Spartaka bili za nas brzi voz koji protutnji i napravi nam pičvajz u odbrani. Više i ne gubimo utakmice u neizvesnim završnicama. Teodosiću bih se zahvalio posle ove utakmice, odigraće on za par kola opet dobru utakmicu da kupi vreme i zamaskira prethodne loše partije, al od toga imaćemo samo štetu. On večeras posle druge tehničke drži pridike i saigračima, valjda im zamera što se više ne bore i bolje ga ne pokrivaju jer on ne može. Ono što ne valja, nema ovaj tim neki veliki prostor za napredak, čak i smena trenera neće doneti ko zna kakav boljitak. To nam je što nam je, u igri smo i dalje, treba se što pre vratiti jer još jedan poraz, pogotovo na isti način, gura nas u ogroman problem.

• Like 8

2 minutes ago, СтелаРоса said:

Neverovatno je koliko Sferopulos forsira Mitrovica. Evo danas je recimo mogao da koristi Davidovca na 5 protiv Ledeja s obzirom na njihov istorijat, ali jok. Isto tako i Daum moze biti opcija na 5 ako protivnik ne igra sa teskasem na toj poziciji. Mitrovicu je ovo najlosija sezona od kako se vratio u klub. Tri sezone je odigrao manje vise slicno, jasno da to na EL nivou nije bilo spektakularno, ali je bilo makar prosecno. Ovo sada je uzasno, a ne bih rekao da je iskljucivo do njega.

Ma nema on pojma to Davidovac vs Ledej, nije ni gledao verovatno. Isto kao što ne zna Dobrića da koristi. To je već morao da vidi kod Karija. Ali da kažemo on mu je "nametnut".

Da li su mu nametnuta dva glavna pojačanja..

Kako koristi CMM-a i Kenana. Morao je da vidi CMM-a..

Nema pojma.

Razvalimo s vremena na vreme nekog čisto da se vidi da imamo kvaliteta. Kontinuitet nula.

• Like 2

16 minutes ago, Issey said:

Već posle Partizana je trebalo da ga najure. Njega i Teodosića u paketu, možda bi i izvukli nešto. Ovako 14. mesto...

Jbg, već smo videli i ovu reku i ovaj most, a i ovaj autobus... 

Kad sam ja brate to pricao bio sam ovde isprozivan. Organizujem hajku na trenera, kako me nije sramota itd.

A ja samo objavio statistike, omjer pobjeda i poraza i uporedio ih sa drugim trenerima koji su imali neuporedivo manje budzete od sadasnjeg.

I ispostavilo se se da sam sve u pravu.

Sferopulosu je zadnja sansa protiv Virtusa, ako to izgubi mislim da je vrijeme za razlaz, ali kao sto sam i neki dan napisao, tesko ce on sam podnijeti ostavku.

• Like 2

15 minutes ago, Cavani said:

Ovo sto radi Teodosic je za sankcionisanje, i po dzepu i nekoliko utakmica pauze. Dve tehnicke greske su bas ono, tezak bezobrazluk i sujeta, stavljanje sebe ispred tima. Gotivim ja Tea, ali nije da nas je zaduzio, dao najbolje godine i osvajao trofeje pa da ga trpimo kada je posato liability kao svojevremeno Oli Spanulisa ili Real Ljulja.

Uz to ga trpimo konstantno u odbrani a sve cesce i u napadu, dovoljno je bilo tesko sakriti ga u odbrani i kada je igrao pleja, a sada igra trojku sa dva beka i to po malo lici na cirkus.

Polako. Prva tehnička je bila za navodni flop, samo druga je bila neki verbalni delikt.

8 minutes ago, berti said:

Dakle, sa Sferom znamo sta nas čeka. Idiotska petorka vec pomenuta, izivljavanje Tea. Ok, jel hocemo to? Neka ga onda tu.

Teo..  Pa sto u Virtusu ovo nisi radio? Nisu ti prirasli srcu? A mi jesmo... 

Mi gledamo dan mrmota.Obradovica je izbusila domaca osnova,Ivanovic je imao sulude rotacije,Radonjic je 2 puta otisao posle osvojenih trofeja..ali,ta sve je kriv trener?? Koji trener ce dobiti dozvolu od kluba da obuzda Teodosica?Jedino Kari Pesic..mozda

Edited by liv7
  • Like 1

8 minutes ago, berti said:

Dakle, sa Sferom znamo sta nas čeka. Idiotska petorka vec pomenuta, izivljavanje Tea. Ok, jel hocemo to? Neka ga onda tu.

Teo..  Pa sto u Virtusu ovo nisi radio? Nisu ti prirasli srcu? A mi jesmo... 

Imao je on ovakve ispade i tamo. 

4 minutes ago, drakon1 said:

Polako. Prva tehnička je bila za navodni flop, samo druga je bila neki verbalni delikt.

Kako polako, pa svaku utakmicu se najebe sudiji sve do treceg kolena.

• Like 1

Alba odnela pobedu u Bolonji i to u produzetku, veterani u Virtusu su se dodatno izmorili, gubili su celu utakmicu. Publika izvizdala ekipu i trenera, imaju 2-11 i pet vezanih poraza. Najgori tim EL.

Mora ta utakmica da se dobije.

• Like 1
  • Ha-ha 3

1 minute ago, Cavani said:

Alba odnela pobedu u Bolonji i to u produzetku, veterani u Virtusu su se dodatno izmorili, gubili su celu utakmicu. Publika izvizdala ekipu i trenera, imaju 2-11 i pet vezanih poraza. Najgori tim EL.

Izgubili smo od jedine 2 ekipe koje je Alba dobila do ovog meca.Logicno je da se tradicija nastavi.

• Like 3

2 minutes ago, Cavani said:

Crta nam se poraz.

• Like 7

1 minute ago, Cavani said:

Mrzim ove situacije, sad će protiv nas da se vade. Ko Partizan. 🙃

15 minutes ago, Volter said:

Nemamo mi tim koji u kontinuitetu može igrati dobro.

Istina. Teško je bilo kojem timu da uhvati kontinuitet u EL, ali mi smo tu gori od proseka. Kombinacija matorih igrača, nedovoljno kvalitetnih igrača i igrača za koje imaš utisak da ne mogu da uhvate ritam jer ih rođeni trener iseče. Kontinuitet dobrih partija su imali Bolomboj do povrede, Petrušev pre ove večeri, Nedović i Kalinić na samom početku sezone i čini mi se da je to to.

Btw i dalje idemo u plej-in.

• Like 5