Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

415 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      102
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      70
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      13
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      168

Recommended Posts

1 minute ago, Урош19 said:

Ali ovi zaključci posle jedne utakmice su najjači, posebno što se menjaju iz kola u kolo.

Sve i da jesu oživeli pobedom u derbiju ne znam što vas to uopšte dotiče, valjda gledamo naše rezultate.

Koje rezultate? Ponosan na ekipu, ove godine smo izdržali do decembra. Svake godine po jedan mesec više i na konju smo. 

1 minute ago, Filbi said:

Ja sam izgubio totalno poverenje u ovu ekipu punu lažnih zvezdaša koji zvezdu vole do zadnjeg evra

Za moje poverenje moraće da se pomuče baš dobro mada preživeće oni i bez mene

Pricao sam ja na leto, pa sam bio pljuvan.

Kumasin i Teo mora da odu na kraju sezone, ako jedan ostane , bilo koji,necu vise gledati klub.. dosta mi je obojice 😑

• Like 3
  • Ha-ha 1

Just now, K.Dot said:

Koje rezultate? Ponosan na ekipu, ove godine smo izdržali do decembra. Svake godine po jedan mesec više i na konju smo. 

Zamolio bih te da me zaobiđeš sa ovakvim pisanjem dok se ne bude znalo prvih 10 ekipa, ovo što pišeš pri skoru 5:6 je nonsens.

Kad povežemo 2 pobede opet ćeš nestati i reagovati na poneki upis gde se hvali ekipa sa smajlijem.

• Like 2
  • Ha-ha 1

6 minutes ago, Урош19 said:

Zamolio bih te da me zaobiđeš sa ovakvim pisanjem dok se ne bude znalo prvih 10 ekipa, ovo što pišeš pri skoru 5:6 je nonsens.

Kad povežemo 2 pobede opet ćeš nestati i reagovati na poneki upis gde se hvali ekipa sa smajlijem.

Prva utakmica gde imamo neke realne šanse je u januaru protiv baskonije, do tada je sve već gotovo ili očekuješ da ova ekipa veže uzastopne pobede a iskustvo nas uči da otkad je Sferopulos trener mi nismo povezali dve nedelje dobre igre. 
Osećam da ćemo razbiti Albu u februaru, platiće nam za to što nismo doveli centra. 

Edited by K.Dot
  • Like 1

18 minutes ago, Урош19 said:

Ali ovi zaključci posle jedne utakmice su najjači, posebno što se menjaju iz kola u kolo.

Sve i da jesu oživeli pobedom u derbiju ne znam što vas to uopšte dotiče, valjda gledamo naše rezultate.

Pa možda zato što je to još jedan konkurent više u borbi za to jadno deseto mesto. A možda i zbog dva boda koja će nam možda opet zatrebati i ponovo biti "zamalo" F10. Ne znam treba li još koji razlog?

• Like 3

Ko nas jbe ...imali smo lep momentum ,I lep raspored,  dobili monako, pa išli asvelu, docekali kkp, I sad imamo bajern kuci...pobeda nad bajernom je imperativ. Oni će biti opušteniji, a mi boga mi, pa i ne baš. Moramo ići na pobedu kako znamo i umemo. Sami smo zakuvali, sad neka čupaju, jer je ovo sad must vin, a bajern u naletu.

Može biti baš mučno sutra, ali neka o tome razmišljaju oni koju su plaćeni za to. Uprava, trener,igrači , ovim redom.

• Like 3

Evo ga Sfero .. obaveštava nas da Bolomboj samo što nije nazad 😂😂😂.

Nesposobni su bili da nadju igrača i sad nas po starom, dobrom, oprobanom receptu lože da se igrač vraća ubrzo..

A to ubrzo će biti bar još 4 nedelje..

Neće mi ga biti žao ni malo kad dobije nogu!

Edited by The_Big_S
  • Like 10

2 minutes ago, Mile1 said:

Sto da ne? 

Mozda ce govnjive motke konacno krenuti da rade

Vau, otpusticemo jednog klimaca glavom i dovesti drugog. Prodaja sezonskih je bila odlicna, to je sve sto je bitno. I sledece sezone ce isto dok traje prodaja da dovode igrace i pustaju buve, pa cim prestane prodaja gg wp, idemo sa ovim sto imamo

Edited by elmulinho
  • Like 1

1 minute ago, Mile1 said:

Sto da ne? 

Mozda ce govnjive motke konacno krenuti da rade

Mislis da skorojevici iz uprave smeju da preseku?

Just now, elmulinho said:

Vau, otpusticemo jednog klimaca glavom i dovesti drugog. Prodaja sezonskih je bila odlicna, to je sve sto je bitno. I sledece sezone ce isto dok traje prodaja da dovode igrace i pustaju buve, pa cim prestane povreda gg wp, idemo sa ovim sto imamo

Nama je preko 2 miliona dolara zarobljeno u lose igrace koje nisu za El. Dakle ima para samo se treba racionalno ulagati.

• Like 1

1 minute ago, suptil said:

Mislis da skorojevici iz uprave smeju da preseku?

Nama je preko 2 miliona dolara zarobljeno u lose igrace koje nisu za El. Dakle ima para samo se treba racionalno ulagati.

I nastavice da bude, sve dok imamo igrace koje niko drugi u Evropi nece, mi cemo imati taj finansijski teg

• Like 2