Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

412 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      7
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      167

Recommended Posts

6 hours ago, Guru said:

Kombinacija CMM-Chiozza je prošle sezone bila dovoljna za 8. mesto... A na petici Kotsar i Costello.

Pomoglo je sto su imali 20ppg igraca u Howardu, sjajnog Monekea i odlicnog Sedekerskisa plus je vuk bio vuk.

Jos rekreativno igrali ACB

• Thanks 1

Ako izgubimo od Bajerna na umor se ne mogu vaditi. Sad su imali sve vreme ovog sveta da odmore, treniraju, pripreme utakmicu. Imali su vreme i da dođu sebi posle guzotrta od strane Partizana. Iskreno, imam dobar osećaj, mislim da ćemo razbucati Bajern. :smiley53:

• Like 3

1 hour ago, Miki28 Teoljub said:

Pomoglo je sto su imali 20ppg igraca u Howardu, sjajnog Monekea i odlicnog Sedekerskisa plus je vuk bio vuk.

Jos rekreativno igrali ACB

Pomoglo je sto su imali sistem koji je maksimizovao sve to. Vidim da ove sezone Baskoniji cveta cvece kako igraju.

• Like 4
  • Tuzno 1

Kada li pustaju na Ticketu karte za Bajern? 

Zna li neko mogu li djeca od  6 -7 godina besplatno uci ? 

Vodimo 3 klinca od 7 godina na utakmicu,kazu da samo 4 karte mozemo onlajn kupiti,pa da se nas dvoje odraslih i 3 klinca provucemo sa 4 karte da ne moram 2 onlajn kupovine obavljat. 

Ako moze 5 skupa karti da se kupi onda je sve ok

9 hours ago, Achtung! said:

A trebalo bi smanjiti plate kada se,izgubi? Pokrenuti krivični postupak kada ti pobjegne igrač u odbrani, ili loše selektuješ šut? 

Maliciozno upakovan snobizam, ili iskrivljen doživljaj odnosa sportski kolektiv- pojedinac, gdje je klub tobože, dužan i snosi odgovornost za vaša osjećanja, lično postavljene ambicije, razočarenja,ushićenja itd.

Pa bi neko trebao na giljotinu ako je, moš'mislit izgubio?  

Poslije onakvog sramnog meca najmanje sto je trebali uraditi jeste polomiti ih na treningu sutradan, ovo ostalo ne mozes jer su igraci zasticeni kao bijeli medvjedi. 

8 hours ago, Guru said:

Kombinacija CMM-Chiozza je prošle sezone bila dovoljna za 8. mesto... A na petici Kotsar i Costello.

Zato sto su imali trenera, a ne prodavaca magle na klupi.

Sferopulos ne moze da poveze 2 nedelje dobre kosarke a kod Duska smo od Novembra do Januara  izgubili 2 utakmice (od cega je jedna ukradena protiv Barselone) i to u sledecem sastavu.

Vildosa, Pefi

Nedovic, Holland, Lazic

Dobric, Lazarevic

Bentil, Petrusev

Mitrovic, Kuzmic, Raduljica

Tako da malo sjasimo sa sadasnjih igraca trener je ubjedljivo najveci krivac.

Edited by Sokmeniki
  • Like 2
  • Ha-ha 1

Jučer sam u kućnom druženju sa dugogodišnjim prijateljom, inače košarkašim trenerom i koordinator om trenera u našem gradu koji poznaje i boga i oca u košarkaškom svijetu čuo zanimljivo viđenje derbija. On mi je i pre utakmice rekao na moju prognozu da ćemo ovo lako dobiti rekao da nema šanse da ovo komšije izgube. Pitao se samo zašto su Dobrić i Deda poslani u reprezentaciju u ovom trenutku kad oni imaju iskustvo igranja i pobjeđivanja u ovim utakmicama sa Partizanom. 

• Like 2
  • Ha-ha 4

26 minutes ago, Sokmeniki said:

Vildosa, Pefi

Nedovic, Holland, Lazic

Dobric, Lazarevic

Bentil, Petrusev

Mitrovic, Kuzmic, Raduljica

Jebote kakav sastav, imam osecaj kao da je ovo bilo pre 5, a ne pre 2 godine. U medjuvremenu smo postali pijani milioneri koji ne prihvataju nista manje od dva ozbiljna EL igraca po poziciji. Moglo bi se stvarno postaviti pitanje zbog cega igracima koji imaju ocigledne nedostatke ne mozemo iste da sakrijemo na terenu. Ima sigurno do trenera, a ima i do nas navijaca koji stvaramo nenormalan pritisak i ne prastamo greske. Primer je Plavsic koji ima predispozicije da postane dobar centar, ali ko ce sad njega da trpi, daj Motlija.

• Like 3
  • Thanks 1

28 minutes ago, bodo said:

Jučer sam u kućnom druženju sa dugogodišnjim prijateljom, inače košarkašim trenerom i koordinator om trenera u našem gradu koji poznaje i boga i oca u košarkaškom svijetu čuo zanimljivo viđenje derbija. On mi je i pre utakmice rekao na moju prognozu da ćemo ovo lako dobiti rekao da nema šanse da ovo komšije izgube. Pitao se samo zašto su Dobrić i Deda poslani u reprezentaciju u ovom trenutku kad oni imaju iskustvo igranja i pobjeđivanja u ovim utakmicama sa Partizanom. 

Pa nebi oni ni igrali, pogotovo sto je Gedrajtis imao jak mec, jedino Dobrica na beku ali i to bi bili tanki minuti. Davidovac u 12 bi tesko bio, pa i Dobric pitanje je jer ti trebaju 3 centra, a Lazic je kapiten.

9 hours ago, elmulinho said:

spacer.png

BOZE koliko se savrseno domaca osnova odvaja od Petruseva, Kalinica i ostatka ekipe jednostavnom linijom efikasnosti (ako si desno, ekipa je bolja dok si na terenu, ako si levo, ekipa je losija)

EDIT: Poeni Zvezde i protivnika dok je igrac na terenu (per 40 minuta), crvena linija znaci ko je desno ekipa vise daje nego sto prima, ko je levo obrnuto

Kakva je defanzivna masina Bolomboj...

17 minutes ago, СтелаРоса said:

Primer je Plavsic koji ima predispozicije da postane dobar centar, ali ko ce sad njega da trpi, daj Motlija.

Nisam baš siguran u to. On je po košarkaškoj inteligenciji ispod Gilespija. Defanzivne reakcije su mu besmislene i to nema veze sa iskustvom. 

Prve dve reakcije u odbrani protiv Dejvisa su mu bile da na fintu šuta skoči i ispadne iz odbrane, a onda je u sledećem napadu odlučio da na istu fintu reaguje tako što ni ruku neće podići. 

Edited by TB Told

28 minutes ago, СтелаРоса said:

Jebote kakav sastav, imam osecaj kao da je ovo bilo pre 5, a ne pre 2 godine. U medjuvremenu smo postali pijani milioneri koji ne prihvataju nista manje od dva ozbiljna EL igraca po poziciji. Moglo bi se stvarno postaviti pitanje zbog cega igracima koji imaju ocigledne nedostatke ne mozemo iste da sakrijemo na terenu. Ima sigurno do trenera, a ima i do nas navijaca koji stvaramo nenormalan pritisak i ne prastamo greske. Primer je Plavsic koji ima predispozicije da postane dobar centar, ali ko ce sad njega da trpi, daj Motlija.

Radonji 16/17 krilni centri bili Mitrovic i Simonovic.

15/16 centri Cirbes i Stimac

Tomic se prosetao ABA ligom sa Filipom Covicem na pleju i Mo Fayeom na krilnom centru...

Da ne nabrajam dalje...

95% je do trenera koji je doveo koga je htio + PRVI PUT u istoriji kluba su zadrzani svi nosioci (zamisljam da je tako Radonjicu bilo ili Sasi Obradovicu ili Dusku). I njemu ekipa ovako izgleda.

Navijaci su itekako strpljivi i pruzaju maksimalnu podrsku tako da je besmisleno kriviti njih za bilo sta.

I jos nesto. Budzeti su takvi bili da ti Cirbes i Miler zajedno odlaze poslije top 8. Da ti se sampionska generacija 16/17 raspadne, a da ti tu nista ne mozes. Da Billy Baron ode igrati u Zenit za 500k godisnje (nisi mogao to platiti), da ti Panter ode u Milano za 700k godisnje (ni to nisi mogao platiti).

Sada imas 6! igraca sa milionskim platama:

CMM, Canaan, Nedovic, Kalinic, Petrusev, Bolomboj

+ igrace sa platama blizu miliona:

Davidovac, Giedraitis, Yago 

Znaci imali smo trenere koji su sa 2 ili 3 puta manjim budzetom uspijevali sakriti nedostatke ekipe, a on ne moze sakriti nekog igraca ili zakrpiti neko poziciju, to dokazuje da je jedan veliki nemac pojma.

Edited by Sokmeniki
  • Like 1

12 minutes ago, Sokmeniki said:

Radonji 16/17 krilni centri bili Mitrovic i Simonovic.

15/16 centri Cirbes i Stimac

Tomic se prosetao ABA ligom sa Filipom Covicem na pleju i Mo Fayeom na krilnom centru...

Da ne nabrajam dalje...

95% je do trenera koji je doveo koga je htio + PRVI PUT u istoriji kluba su zadrzani svi nosioci (zamisljam da je tako Radonjicu bilo ili Sasi Obradovicu ili Dusku). I njemu ekipa ovako izgleda.

Navijaci su itekako strpljivi i pruzaju maksimalnu podrsku tako da je besmisleno kriviti njih za bilo sta.

I jos nesto. Budzeti su takvi bili da ti Cirbes i Miler zajedno odlaze poslije top 8. Da ti se sampionska generacija 16/17 raspadne, a da ti tu nista ne mozes. Da Billy Baron ode igrati u Zenit za 500k godisnje (nisi mogao to platiti), da ti Panter ode u Milano za 700k godisnje (ni to nisi mogao platiti).

Sada imas 6! igraca sa milionskim platama:

CMM, Canaan, Nedovic, Kalinic, Petrusev, Bolomboj

+ igrace sa platama blizu miliona:

Davidovac, Giedraitis, Yago 

Znaci imali smo trenere koji su sa 2 ili 3 puta manjim budzetom uspijevali sakriti nedostatke ekipe, a on ne moze sakriti nekog igraca ili zakrpiti neko poziciju, to dokazuje da je jedan veliki nemac pojma.

Daj oladi malo, danima si u kampanji protiv trenera.

Evo ima 8 klubova koji su ispod nas na tabeli i Real sa kojim delimo poziciju pa vadi njima uporedne analize ucinka trenera i proglasavaj ih za nemace pojma.

Spojler alrt, jedan od njih je i komsija Zeljko.

• Like 6

@TB Told ja bih ipak sacekao sa takvim zakljuccima. Slazem se da ima neke smesne reakcije, ali ne bi bio ni prvi ni poslednji koji bi uprkos manjem kosarkaskom iq postao zahvalan EL igrac. Pa evo Lesor koji nam je kidao zivce nekada svojim iskakanjima i ispadanjem u odbrani kakav je igrac postao. Svakako mislim da je prerano da se zakljucuje o Plavsicu, mora mu se dati malo veca sansa i poverenje. Ne znam da li si slusao neke njegove intervjue, ali on uopste ne zvuci kao glup momak, a mislim da je ta inteligencija usko povezana sa kosarkaskom. Kada se covek nadje u situaciji koja mu nije poznata, na koju nije spreman i nema iskustva kako u njoj da reaguje onda je sasvim normalno da reakcija bude nepromisljena. 

@Sokmeniki ne mogu da se slozim da je Sferopulos nemac pojma. I treneri kao i igraci imaju prednosti i mane i u drugacijim sistemima se bolje ili losije snalaze. Pa ni Obradovic nije uspeo u Partizanu bas da iskoristi ove losije ili bolje reci manje kvalitetnije igrace, a pricamo o najboljem treneru u Evropi. Igrali su mu dobro ovi najbolji, a ostali se uglavnom raspadali i bili stetni po tim. U odnosu na Radonjica svaki trener koji je bio kod nas je daleko ispod njega. Sve si sam naveo kakve je timove imao, a izvlacio je maksimum iz njih. Tomic se takodje pogubio cim je usao u EL, pa pobegao posle pet utakmica jer nije znao sta da radi dalje sa timom, zato je sad pomocni trener. Svakako se slazem da Sferopulos mora bolje, ali nisam za takve grube ocene poput nemaca pojma. Nemoguce da nam niko ne valja, bice da ima nesto do nas.

• Like 2

15 hours ago, Урош19 said:

Tako i ja ne računam Žalgiris jer smo nerealno pokradeni i zbog toga izgubili a možemo i da ne računamo Pao jer su evropski šampioni (da ne spominjem da tu nisu svirali 7 koraka Slukasa kad se lomila utakmica) pa je poraz od njih = pobedi protiv Albe.

U suštini smo onda na 1-3 bez Bolomboja

Albu možemo da računamo samo ako želimo da se zavaravamo. 

Dok ne pobede bilo koga na strani, za mene je to čisto protokolarna pobeda, kao da je bilo 20:0 za zelenim stolom, jer ako je svi pobede na svom terenu, nikakvu prednost nisi napravio u odnosu na bilo koji drugi tim. 

Kad pobede jednu, aktiviraću nam tu pobedu 🤷

Sa većim delom posta se slažem, ali ovo boldovano :lol_2:

21 minutes ago, Sokmeniki said:

Edit. I naravno da Sfero nije nemač pojma, mislio sam na ovaj deo čime su raspolagali ostali treneri i da su svi bitni igrači nalazili drugi klub već na pola sezone.

Edited by Čvarkov
  • Like 1
  • Ha-ha 1

3 minutes ago, СтелаРоса said:

ja bih ipak sacekao sa takvim zakljuccima. Slazem se da ima neke smesne reakcije, ali ne bi bio ni prvi ni poslednji koji bi uprkos manjem kosarkaskom iq postao zahvalan EL igrac. Pa evo Lesor koji nam je kidao zivce nekada svojim iskakanjima i ispadanjem u odbrani kakav je igrac postao. Svakako mislim da je prerano da se zakljucuje o Plavsicu, mora mu se dati malo veca sansa i poverenje. Ne znam da li si slusao neke njegove intervjue, ali on uopste ne zvuci kao glup momak, a mislim da je ta inteligencija usko povezana sa kosarkaskom. Kada se covek nadje u situaciji koja mu nije poznata, na koju nije spreman i nema iskustva kako u njoj da reaguje onda je sasvim normalno da reakcija bude nepromisljena. 

Podizanje ruke igraču poput Dejvisa je elementarna stvar i nema veze sa neiskustvom već sa potpunim odsustvom defanzivne svesti.

• Like 1

4 minutes ago, TB Told said:

Podizanje ruke igraču poput Dejvisa je elementarna stvar i nema veze sa neiskustvom već sa potpunim odsustvom defanzivne svesti.

Sta podrazumevas pod igracu poput Dejvisa? Pa on je centar koji sutira sa poludistance i distance, sa iskustvom od 7-8 sezona u EL. Negde je i ocekivano da ce s obzirom na taj sut uspeti da navuce debitanta Plavsica na finte.

• Like 1

4 minutes ago, Čvarkov said:

Uhvatim sebe da ispalim nekad hot take-ove, ali treba tu razumeti i prosecnog navijaca zvezde, ne moze biti,niti je svako od nas Marin Sedlacek. Ljudi se emotivno involviraju u utakmice, bilo to preterano ili ne .  Nakupilo se dosta frustracije posle dugo godina protokolarnog ucesca,  brljotina Cokija i njegovih poltrona. S druge strane, ova sezona je sa najvise ulaganja, nekim ozbiljnim kosarkasima u rosteru za nase i EL prilike, trener je ostao na klupi. Crtala se sansa za iskorak, a vec vidimo neke nacrte momenata kada je proslih sezona sve odlazilo dodjavola. Naravno, daleko od toga da je bilo sta jos izgubljeno, ali verujem da i cuvari vatre dobro znaju koji je scenario vise moguc 🙂 Bajern deluje u ovom momentu kao bas tezak zalogaj, ali bas moze da se desi suprotno i da nas podigne ova samarcina i da vidimo dijametralno suprotan pristup i koncentraciju na tom mecu

• Like 3

5 minutes ago, Nenadd said:

Daj oladi malo, danima si u kampanji protiv trenera.

Evo ima 8 klubova koji su ispod nas na tabeli i Real sa kojim delimo poziciju pa vadi njima uporedne analize ucinka trenera i proglasavaj ih za nemace pojma.

Spojler alrt, jedan od njih je i komsija Zeljko.

Nikakva kampanja ovo nije, ja samo prethodnih dana iznosim cinjenice. Od 8 klubova ispod nas samo Milano ima veci budzet i skuplje igrace (pri tome su im 2 igraca iz prve postave non stop povrijedjena), dok se Cus Mateu drma stolica non stop.

6 minutes ago, СтелаРоса said:

@TB Told ja bih ipak sacekao sa takvim zakljuccima. Slazem se da ima neke smesne reakcije, ali ne bi bio ni prvi ni poslednji koji bi uprkos manjem kosarkaskom iq postao zahvalan EL igrac. Pa evo Lesor koji nam je kidao zivce nekada svojim iskakanjima i ispadanjem u odbrani kakav je igrac postao. Svakako mislim da je prerano da se zakljucuje o Plavsicu, mora mu se dati malo veca sansa i poverenje. Ne znam da li si slusao neke njegove intervjue, ali on uopste ne zvuci kao glup momak, a mislim da je ta inteligencija usko povezana sa kosarkaskom. Kada se covek nadje u situaciji koja mu nije poznata, na koju nije spreman i nema iskustva kako u njoj da reaguje onda 

@Sokmeniki ne mogu da se slozim da je Sferopulos nemac pojma. I treneri kao i igraci imaju prednosti i mane i u drugacijim sistemima se bolje ili losije snalaze. Pa ni Obradovic nije uspeo u Partizanu bas da iskoristi ove losije ili bolje reci manje kvalitetnije igrace, a pricamo o najboljem treneru u Evropi. Igrali su mu dobro ovi najbolji, a ostali se uglavnom raspadali i bili stetni po tim. U odnosu na Radonjica svaki trener koji je bio kod nas je daleko ispod njega. Sve si sam naveo kakve je timove imao, a izvlacio je maksimum iz njih. Tomic se takodje pogubio cim je usao u EL, pa pobegao posle pet utakmica jer nije znao sta da radi dalje sa timom, zato je sad pomocni trener. Svakako se slazem da Sferopulos mora bolje, ali nisam za takve grube ocene poput nemaca pojma. Nemoguce da nam niko ne valja, bice da ima nesto do nas.

Sferopulosa su iz Makabija otjerali navijaci govnjivim motikama, izgubio je u polufinalu kupa i navijaci su probili tribine, uletili u teren i ganjali ga do svlacionice, to dovoljno govori o njemu.

5 minutes ago, Čvarkov said:

Ja konkretno mislim na navijace na tribinama i podrsku sa tribina (koja je iskreno nikad veca), ovo sto ja ili neko drugi pise na forumu to ih ne dotice niti je nesto vazno njima.

Mozda ja malo i pretjerujem prethodnih dana, ali jednostavno mi se sve nakupilo a ovo je mjesto gdje mozes iznijeti svoje misljenje, koje se ne mora nekome dopasti, ali to je i sustina foruma, tu smo da diskutujemo (samo da ne predje u neke uvrede ili prozivke 😁), svako ima svoj stav i ja to postujem.

4 minutes ago, СтелаРоса said:

Sta podrazumevas pod igracu poput Dejvisa? Pa on je centar koji sutira sa poludistance i distance, sa iskustvom od 7-8 sezona u EL. Negde je i ocekivano da ce s obzirom na taj sut uspeti da navuce debitanta Plavsica na finte.

Pa upravo to. On je pošto je prvi put navučen na fintu, u drugoj situaciji odabrao da stoji kao čunj ispred njega i da čak ni ruku ne podigne na šut. 

3 minutes ago, Sokmeniki said:

Ja konkretno mislim na navijace na tribinama i podrsku sa tribina (koja je iskreno nikad veca), ovo sto ja ili neko drugi pise na forumu to ih ne dotice niti je nesto vazno njima.

Mozda ja malo i pretjerujem prethodnih dana, ali jednostavno mi se sve nakupilo a ovo je mjesto gdje mozes iznijeti svoje misljenje, koje se ne mora nekome dopasti, ali to je i sustina foruma, tu smo da diskutujemo (samo da ne predje u neke uvrede ili prozivke 😁), svako ima svoj stav i ja to postujem.

Tribine su pune pre svega zbog dobrog starta u el i što se muvamo tu oko 50%, da vežemo još neki poraz (pu pu pu) i odemo na 3, 4 pobeda manje, magično bi se smanjio broj ljudi i terali bi se svi do mačke Ljubice.

• Like 3

10 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Uhvatim sebe da ispalim nekad hot take-ove, ali treba tu razumeti i prosecnog navijaca zvezde, ne moze biti,niti je svako od nas Marin Sedlacek. Ljudi se emotivno involviraju u utakmice, bilo to preterano ili ne .  Nakupilo se dosta frustracije posle dugo godina protokolarnog ucesca,  brljotina Cokija i njegovih poltrona. S druge strane, ova sezona je sa najvise ulaganja, nekim ozbiljnim kosarkasima u rosteru za nase i EL prilike, trener je ostao na klupi. Crtala se sansa za iskorak, a vec vidimo neke nacrte momenata kada je proslih sezona sve odlazilo dodjavola. Naravno, daleko od toga da je bilo sta jos izgubljeno, ali verujem da i cuvari vatre dobro znaju koji je scenario vise moguc 🙂 Bajern deluje u ovom momentu kao bas tezak zalogaj, ali bas moze da se desi suprotno i da nas podigne ova samarcina i da vidimo dijametralno suprotan pristup i koncentraciju na tom mecu

Razumem ja ljude koji ne veruju u taj famozni iskorak jer se neke stvari poklapaju sa prethodnim sezonama, ali ja ipak biram da ostanem pozitivan i da sačekam da vidim kako će se sezona odvijati baš zbog tog kvaliteta igrača koje imamo. I čekam Bokija. 🙂

• Like 6

Teo je, nazalost, kancer ove ekipe. Moze on da igra svega i po par minuta, ali njegovo ponasanje sjebava ovaj tim. Sfero galopirajuce gubi svoj integritet jer dozvoljava njemu da se ponasa kako se vec ponasa. To mi vidimo kao gledaoci, a cega tu sve ima jos sto vide i znaju saigraci... A plus što kriminalno izgleda na terenu. 

• Like 2
  • Ha-ha 1

4 minutes ago, Čvarkov said:

Tribine su pune pre svega zbog dobrog starta u el i što se muvamo tu oko 50%, da vežemo još neki poraz (pu pu pu) i odemo na 3, 4 pobeda manje, magično bi se smanjio broj ljudi i terali bi se svi do mačke Ljubice.

I prosle godine su bile pune protiv Bajerna, Fenera, Baskonije, Zalgirisa.. A i tad je skor bio daleko od plej ofa. Opalo je samo pred kraj kad je ocigledno bilo da Sfero tankuje EL.

Npr 21/22 nismo mogli pionir da napunimo, a gledajuci tim tadasnji i skor ostvaren to je bila sramota.

Kad je Dusko dosao i krenula serija pobjeda, na pocetku protiv Makabija i Virtusa nije bio pun Pionir, o Areni nismo ni razmisljali.

19/20 i 17/18 je bilo po 5-6 hiljada navijaca u Areni.

Tako da mislim da je posjeta na tribinama u ovih zadnjih godinu dana i iznad ocekivanja, s obzirom na ostvarene rezultate u EL.

Realno, uz sve probleme koje smo imali, neke brljotine koje je ponovila uprava, loši nastupi u Evroligi, navijači su bili na nivou. Za prošlu sezonu se navijačima nema šta zameriti.

Edited by Volter
  • Like 2
  • Thanks 1