Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

412 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      7
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      167

Recommended Posts

13 minutes ago, Taki said:

Gledam Zalgiris zadnjih utakmica samo zbog Loni Vokera,i ako je prvu imao čini mi se 0-8 šut znao sam da će razbijati,kakav igrač..Nadam se samo da će doći dan kada kada nećemo bacati pare na provjerene evroligaške igrače.

I ja gledam Žalgiris i oduševljavam se kako svi pogadjaju sa distance. Samo naš Gidra haubica ni blizu obruča i kad je sam. 

• Like 2

43 minutes ago, Sokmeniki said:

Posto vidim i citam da je vecina navijaca protiv smjene Sferopulosa, da napravim mali dvougao njegovog provedenog vremena u KKCZ (12 mjeseci) i vremena provedenog trenera za kojeg je vecina smatrala da je zasluzeno dobio otkaz (11 mjeseci)

Sad kad se pogleda ovako, postavljaju se pitanja:

Da li je Dusko Ivanovic prerano i nepravedno otpusten?

I

Da li je Sferopulos zasluzio ovoliko povjerenje kako navijaca tako i uprave kluba?

Nije tačno da je na forumu većina bila za smenu Ivanovića. Postojalo je nezadovoljstvo, ali smena nije priželjkivana.

Iz istih razloga većina ni sada ne traži smenu trenera ni sada, iako postoji nezadovoljstvo načinom na koji se vodi ekipa kao i tada. Novi trener bi nasledio isti tim, delimično selektiran od strane Čovića i male su šanse da bi mogao nešto drastično da promeni.

• Like 2

U sadašnjoj konstelaciji ispred nas će biti Pariz i Žalgiris, 6 veličanstvenih  (Oli, Pao, Real, Barsa, Fener i Monako), i mislim da je tu Efes u prvih devet.

Ostatak će da se kida za to deseto mesto za sirotilju :)

Gospodin Herbert mu je po pruženom najbliži ali pitanje je koliko može izdržati.

7 minutes ago, mister-no said:

U sadašnjoj konstelaciji ispred nas će biti Pariz i Žalgiris, 6 veličanstvenih  (Oli, Pao, Real, Barsa, Fener i Monako), i mislim da je tu Efes u prvih devet.

Ostatak će da se kida za to deseto mesto za sirotilju 🙂

Gospodin Herbert mu je po pruženom najbliži ali pitanje je koliko može izdržati.

sa ovakvim rezultatima, ovo je toliko daleko od bilo kakve mogucnosti predikcije...

24 minutes ago, forumko topic said:

I ja gledam Žalgiris i oduševljavam se kako svi pogadjaju sa distance. Samo naš Gidra haubica ni blizu obruča i kad je sam. 

40% u evroligi za tri za sada, stvarno smarate vise sa ovim narativom

edit: i 40% u ABA

Edited by elmulinho
  • Like 10

27 minutes ago, elmulinho said:

40% u evroligi za tri za sada, stvarno smarate vise sa ovim narativom

edit: i 40% u ABA

38% za tri, 43% za dva, i 60% bacanja. Ali ne sumnjam u Gidru da će podići procente, verujem u njega. 

9 minutes ago, Djirona said:

38% za tri, 43% za dva, i 60% bacanja. Ali ne sumnjam u Gidru da će podići procente, verujem u njega. 

te njegove dvojke su neki ulazi u flouteri, to ne gledam, ako udje super. al ovo da je jedini litvanac koji trojku ne ubada nije tacno, jer u obe lige sutira 40%

Rokas je žrtva Janisovih trulih kompromisa, tumbanja i osuđivati ga lično bez šire slike je baš bezveze. Konkretno sinoć se dva puta lepo zavrteo pas, našao sam u ćošku i on je to oba puta pogodio. I tu je sve stalo za njega. Da ne pričamo da nema akcija gde bi Kodi/Nedović ili Jago prepoznali njegova trademark utrčavanja, sposobnost za kontre i taj uptempo ( by Srki Radojević) itdSvega toga je bilo kod Duška i tek od proleća kod Sfera. 

Imamo sasvim zahvalne igrače uloge, 3&D prašinare ali oni se neće sami pronaći u timu, nešto mora i trener da posloži.

• Like 15

Ova nasa katastrofa toliko izbaci iz takta da je to neverovatno. Celog dana kao bolestan. Čas nervoza, čas potištenost...ma uzasno stanje. Treba sve to izdrzati, izgurati... A sve teze se prebrodi to.

Prosle godine za vreme kupa nas desetak je sedelo u jednom niškom kaficu sa Dozetom. Nekoliko sati priče... Dotaklo se mnogo tema. Mislim, prijatan je on lik, kulturan, pristojan... Ali, nije za ovaj posao ocigledno. Ono, pored Čovića niko sa integritetom i ne bi obavljao taj posao.

• Like 6

Janis ocigledno ne planira da se zaustavi sa suludim rotacijama. Juce je u 1/4 uradio bukvalno istu stvar kao protiv Asvela, a to je da je izveo Plavsica posle dva minuta, ubacio Petruseva koji je odmah natrpao kos protivnika, a onda ga izveo i ubacio Mitrovica u poslednja dva minuta prve cetvrtine. Sva tri centra su nam igrala u 1/4 iako nisu usli u problem sa licnim greskama. 

Ajde da kazemo da je uvodjenje Lazica za odbranu u finisu 3/4 imalo smisla, pogotovo jer je Kalini trebalo malo predaha. Ali zasto na startu 4/4 drzis i dalje Lazica kada su to momenti gde ti trebaju poeni, a on je covek do tog trenutka presedeo na klupi, a od pocetka sezone gotovo da ni ne igra, znaci totalno van forme igrac. Da li je moguce da ne osetis da se vracamo u mec i da treba da igraju najbolji? Cemu toliko kockanje? 

Ovo sa Mitrovicem je sad vec mucenje. Znamo svi koji su njegovi limiti, ali znamo i da ovo na sta on trenutno lici nije realno i da je decko u kanalu, a trener mu dodatno otezava forsirajuci ga. Plavsic kakav god da je bar ima visinu i energiju, neka se uci pa mozda nesto i ispadne od njega. 

E da, jel neko moze da objasni sta je ideja sa petorkom u kojoj su Yago, Teodosic i Kenan?

Edited by СтелаРоса
  • Like 1

Sami smo krivi sto moramo da se vadimo protiv ovakvog Bajerna, ali bez obzira na njihov kvalitet i formu koji su za postovanje mi tu utakmicu trebamo dobiti. Da pokaze ekipa od cega je. Imaju nedelju dana da odmore i da preoru teren pred svojim navijacima. Ako i to izgubimo onda verovatno ni nismo za plej of.

• Like 1

2 hours ago, СтелаРоса said:

E da, jel neko moze da objasni sta je ideja sa petorkom u kojoj su Yago, Teodosic i Kenan?

To je petorka: 

Fuck our brains out...please.

Očekujem da ubrzo krene varničenje sa Mišom Kuplungom jer mu je nemoguće objasniti da je izašao iz mode a tu žabu neko mora progutati što pre.

Kalina koliki god da je ganci nije ovca i sigurno se nije vratio uz dogovor da mu celu sezonu lome kičmu na PF dok se Janisovi drugari igraju košarke.

Ako ovako pročitan, ponovi istu rotaciju i u petak Janisu zasigurno sledi još jedan topli zec pred 20k navijača i ide pod mač za par dana ko 1-2.

Edited by Wingwalker
  • Like 6

1 hour ago, СтелаРоса said:

Ako CMM igra 25 minuta, Jago 15, Kenan 23, a Nedović 17, onda logično na pozicijama 1 i 2 ostaje tačno 0 minuta. A pošto Zvezdin alhemičartm ne sme da ne igra nego mora da dobije 10+ minuta da izmisli neke poene, pokrene napad i postroji sudije, onda eto njega po potrebi i na trojci, odnosno eto petorki sa tri beka.

Dakle, reklo bi se da je osnovna ideja da svi igraju... pa makar to bilo i u nakaradnim i inferiornim petorkama. 

• Like 17
  • Ha-ha 1

1 hour ago, Abizolirni said:

znas kad cemo mi da pobjedimo Bajern...

Odgovor se sam namece, a za par dana ce biti i meće.

29.11.2024. Eto tad

13 minutes ago, Guru said:

Ako CMM igra 25 minuta, Jago 15, Kenan 23, a Nedović 17, onda logično na pozicijama 1 i 2 ostaje tačno 0 minuta. A pošto Zvezdin alhemičartm ne sme da ne igra nego mora da dobije 10+ minuta da izmisli neke poene, pokrene napad i postroji sudije, onda eto njega po potrebi i na trojci, odnosno eto petorki sa tri beka.

Dakle, reklo bi se da je osnovna ideja da svi igraju... pa makar to bilo i u nakaradnim i inferiornim petorkama. 

Oce CMM za tih 25 minuta dati vise od 2 poena?

• Like 1
  • Ha-ha 1