Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

411 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      68
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      167

Recommended Posts

2 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Jel Filip plej? Ja vidim kod njega 20 poema i 8 skokova. 

Luka Mitrovic 9 minuta. 2 poena

Uros Plavsic 5 minuta. 4 poena

CMM 28 minuta. 2 poena.

Prvi plej ekipe, 2 miliona. Daje prve poene ma mecu minut do kraja?

Znaš ti dobro na koju dvojicu centara mislim, ne ide ti ovo glumljenje naivnosti.

Kao što ti ne vredi ni spin sa zbirnom platom. CMM odigrao loše i pored toga je imao 6 skokova (i 9 asistencija) i pre je on dao 2 poena, nego što su ova dvojica ostvarila zbirni skok.

• Ha-ha 1

4 minutes ago, Sector said:

Plavša je simpatični nemač pojma za razliku od Muke Mitrovića koji je odvratan u svim aspektima. 

Nije Luka Mitrovic kriv sto igra. I po cemu je to on odvratan PO SVIM aspektima.

Lose igra i to je to. Ne vuce nikog za usi da mu daju minute... Barem da ja znam...

• Like 9

1 minute ago, prolup said:

Ако се ријешимо домаће основе хоће онда наш први плеј скупити храброст да погледа према кошу са линије за 3, или не дај Боже чак да шутне?

Ako nisi gledao utakmicu on je imao tri šuta za 3. No verujem da si propustio u očekivanju da neko od centarskog dua ostvari prvi skok, pa da proslaviš.

7 minutes ago, Placebo Lone star said:

Da igracemo od utakmice do utakmice sa usponima i padovima.Zasto toliki defetizam,vratice se Bolomboj.Danas nam je trebala neka utakmica na strani gde smo autsajderi a ne domaci teren protiv vecitog rivala.Nema mesta defetizmu.

Kad se vraca? U februaru?

4 minutes ago, elmulinho said:

Btw, samo cu ostaviti ovde, da je za 20 minuta koliko je Giedraitis proveo na terenu, Zvezda sa njime +4.

Kao nagradu za dobro prvo poluvreme bio je tek čevrta izmena u trećoj četvrtini i ušao je na 2.5 minuta pred kraj kad smo se već raspali.

• Like 1

Dve smislene, dobro organizovane akcije u kontinuitetu nismo iunali na mecu. O tempu da ne govorimo. Debakl kakav ne pamtim. Spoljna linija mizeran ucinak. Kodi i Kenan gotovo bez poena. Teo bez sistencija, Nedovic gotovo bez ulaza. Kalina je usao u problem sa licnim greskama veci deo druge cetvrtine bio na klupi, Petrusev sam protiv svih. Ostali visoki sala, vic, komika.

• Like 3

1 minute ago, Don Dusko said:

Sto se tice CMM-a ako ga je Sfero planirao ovako da ga koristi onda bolje da ga nije ni dovodio uopste.Za njega je potreban recept iz Baskonije da igra grom minuta a ne da se malo po malo secka.

Kako to mislis? Mora Teo da udje da ekipa udje u ritam

2 hours ago, Brajant Danston said:

Ishod ovog meča dosta zavisi od partije CMM-a.

Srećno i njemu i nama.

Biće da sam bio u pravu, nažalost.

Odigrali smo užasan meč, a Partizan svoj najbolji u ovoj sezoni. Ne mogu da razumem da neko ovde kaže da nisu ništa posebno odigrali, Želimir je odlično pripremio meč i odlepili bi se i ranije da su pogađali otvorene šuteve za tri u prvom poluvremenu.

Isto tako ne razumem da se nakon jednog lošeg meča tera Sferopulos. Jedina zamerka je što mora da uspostavi autoritet nad Teom, ali uz to mora da se zahvali i Luki Mitroviću. Ono što ovaj čovek igra je jedna velika sramota.

Ako to ne može da uradi, bolje neka sam ode.

A i previše bi bilo da smo ih pobedili devet puta zaredom, da se ne lažemo.

Sledeći meč u Evroligi je meč sezone, upamtite to. Tu će se videti ima li ova ekipa karakter za nešto više.

I za kraj, imam utisak da previše hvalimo kad pobedimo, ali da dosta više kudimo naše igrače i trenera kad izgubimo, a to kažem jer je ovo u Evroligi bio možda i prvi loš meč u sezoni, ako izuzmemo Real gde smo išli rekreativno.

• Like 1

4 minutes ago, Nini3112 said:

Inace gotovo sam siguran posle ovoga veceras da gubimo od Bajerna.

A ja bas kontra.

Koliko god sad nije momenat za optimizam, nije ovo juniorska ekipa pa da ne pokaze reakciju.

Znaju i oni da su zasrali.

• Like 5
  • Ha-ha 1

Ima još mnogo da se igra ali nemamo čemu da se nadamo. Izgubili smo od dve ekipe koje , trenutno, spadaju među najslabije u EL. Po ko zna koji put od Asvela. Dovoljno da se zakljući da ovaj tim nije ništa bolji od raniji. Skup bezmudih luzera koji su došli da otaljaju masne ugovore. Sad im treba dati tri dana odmora. Zaslužili su. Teodosić najgori po svim parametrima , po ponašanju ponajpre. Imamo najgore centre u EL a što znalo i pre početka sezona a na šta su mnogi na to lupali "ahaha". Sad nam centar više i ne treba. Okrećemo se domaćim takmičenjima sve sa domaćom osnovom.

• Like 2

Just now, mister-no said:

Pa dobro s njima se krljamo do kraja, ko će biti  broj 11, 12, 13.. Mi, oni, Asvel, Partizan, to je naš nivo.

Gubimo i to rutinski,nek ostane zapisano.

Posle ovakvog poraza vratiti ekipu na pravi put uopste nije lakom

• Like 1

Just now, Nenadd said:

A ja bas kontra.

Koliko god sad nije momenat za optimizam, nije ovo juniorska ekipa pa da ne pokaze reakciju.

Znaju i oni da su zasrali.

Gori su. Juniori nisu stigli da se iskvare. Još uvek imaju obraz i savest  za razliku od ovih.

5 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

@TB Toldjesu igrali ta 2 40 min kao sto pises? Filip Petrusev je igrao centra 25 min mada mozda je i pleja.

Carlik Jones 21/6/4

CMM 2/6/9

Prvi plejevi ekipa.

Posto volis te statse, samo cu ostaviti ovdje i ucinak nekog.

Frenkie 8/7/4.

Ta dvojica su igrala praktično za Partizan svojih 15 minuta, i nikakvo spinovanje to ne može promeniti.

CMM je odiigrao loše, a za ovu dvojicu nema reči da se opiše njihova igra i učinak na terenu. Dobiti utakmicu tako što ti 15 minuta niko ne igra centra ne može ni jedna ekipa-

• Love 1