Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

410 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      167

Recommended Posts

Meni je glup taj pogled na košarku, kao Dejvis je bolji od Luke i natrpace ga.

Evropska košarka nije basket pa će oni da igraju 1 na 1, već  je timski sport gde pobeđuje bolji sistem, uigranost, timska hemija ekipe.... još mnogo faktora,a ne to da li će Dejvis dati Luki 2 ili 8 poena.

• Like 7
  • Thanks 1

20 minutes ago, Čvarkov said:

Je l' ovo znači da Neda neće igrati, a Daum nadoknađuje njegov učinak i nosi tim do pobede?!

FB-IMG-1732096109677.jpg

U koliko layer-a je ovaj "plakat" cringe prosto ne verujem da je neko u klubu ovo postavio 🙂 

Dete Neda malo ima neki cudan rukav (desno), malo bas i nema (levo), ruke bi bolje nacrtalo neko dete. Oversized glavu da ne pominjem. Zastavica koju bi trebao da nosi takodje neprirodna. Kako su bas smislili da ga Tata Daum nosi? 🙂 A onda jos najava utakmice sa KKP gde je ova "porodica" pozicionirana na nivou 400 na delu gde ce sada biti gostujuci navijaci, ali hajde, taj layer bi promakao vecini navijaca. 

Siguran sam da su mogli da nadju neku realnu sliku ili da su angazovali nekoga iz kluba da sa svojim detetom, u dresovima, pozira ispred zelenog platna (ma dovoljna bi bila i jednobojna pozadina) pa da se to stavi... em free em bolje. 

• Like 1

Надам се да су изостанци Давидовца и Добрића одлука тренера, а не хир некога ко није уско везан за клупу и терен. Не видим нити једног играча калибра и улоге ове двојице, осим Камара Болдвина који то мора да уради ради добијања папира, да је добио дозволу од свог евролигашког клуба да не наступи у 11. колу да би играо квалификације.

Добрић и Давидовац можда нису носиоци Звезде, али су далеко бољи играчи од Бортоланија, Флакадорија, Акелеа, Мораитиса и осталих половњака који једини добијају дозволе да не играју за екипе које их плаћају. Успут им је предстојећа утакмица окарактерисала каријере јер су се у 80% случајева појавили дупло бољи у њој него у осталим дуелима. Ако је Недовић неспреман, одлука да Добрић не игра у дербију је скандал, посебно после Лиона.

Притом, Србија као тзв. земља кошарке и без евролигашких играча мора бити у стању да победи аматере из Данске, који успут немају на располагању ни Шилдса ни Лундберга и састав крпе кошаркашима који не би нашли место ни у доњем дому АБА лиге у којој шест српских екипа препуних српским играчима са лакоћом опстаје и напада плеј-оф. Да не залазимо дубље у анализу колико још наших играча има по осталим екипама из регионалне лиге и колико их има у јаким европским лигама у тимовима који играју мећународна такмичења попут Еврокупа и ФИБА Лиге шампиона. Неке друге репрезентације имају и теже и битније мечеве, па не добијају играче из својих евролигашких клубова.

Реал Мадрид игра против распале Албе коју ће добити 35 разлике, па опет не пушта никога док се тај меч не заврши, а ми пред дерби глумимо добротворну патриотску установу и одричемо се искусних кошаркаша јер шта - рутинираћемо вечитог ривала и не требају нам играчи са уговорима од 1.2м евра него је боље да послуже каснијој паткометрији о томе ко је и колико играча дао репрезентацији у јеку сезоне пред дерби који би могао да одреди која екипа ће завршити изнад друге на крају сезоне?

• Like 6
  • Thanks 1

1 hour ago, No name said:

Imam osećaj da bi Nedovic uspeo da se povredi i dok spava 

Zapravo ovo se lako desi, a desilo se i meni da se bukvalno usinem jer sam lose spavao. Tako da, sigurno se moze desiti i Nedovicu koji je napravljen od nekih finih materijala.

Mene ova vest da je Nedović spreman za derbi baš ohrabruje. Od njega u derbiju naročito kod kuće možeš da očekuješ dobru partiju a svaka dobra partija njega i Kenana su zlata vredne za tim. 

Edited by Čočo
  • Like 15

11 minutes ago, Sector said:

Odluka da se puste Davidovac i Dobrić je isključivo odluka trenera, koji je želio da pojača ekipu pred derbi.

Ostaje pitanje zašto nije pustio i Mitrovića, o tome treba polemisati.

Zato sto bi ostao samo sa Plavsom i Filipom ...Da je tu Bokiboj pustio bi ga.

Kada smo kod Bolomboja, kada bi on mogao da se vrati na parket?

"On radi polako, u bazenu, sa fizioterapeutima, doktorima, rade odličan posao sa njim. Zavisi i od njegove reakcije, ali ne znamo još. Ne mogu da predvidim, možda za tri nedelje, idemo korak po korak. U drugoj je fazi oporavka. Bolje je, videćemo", zaključio je trener crveno-belih.

Sto mi ovo poznato... 

8. februar 2024.

Na pitanje kada će Tompkins moći da zaigra, grčki stručnjak odgovara:

“Ne mogu da budem precizan, ali on je bolje, u poslednjoj je fazi oporavka. Idemo korak po korak, biće uskoro s nama, možda za dve-tri nedelje.

7. april 2024.

Zvezda deklasirala Split, Tompkins konačno debitovao

• Like 2
  • Ha-ha 4

Just now, Wingwalker said:

Nemamo mi sudije favorite...eventualno kada bi EL imala po par sudija iz Rusije i Belorusije i bar jednog iz Kazahstana. 

Znam da nemamo favorite, nego mislim da li imaju istoriju da nas kradu.

Znaci 1 je kradu nas redovno, 10 je nisu nas previse krali. 😅

Edited by djenkoslav

3 minutes ago, NikadProtivKaline said:

1. zato sto je povreda kolena

2. prethodno iskustvo sa "procenama" naseg medicinskog tima, kao i objava kluba

3. i kad bude potpuno fizicki spreman trebace mu vremena da uhvati ritam

Ja ocekujem da Bolomboya u drugoj polovini decembra pocne igrati. 

Sto se tice forme, mozda ce mu trebati duze da uhvati napadacki ritam sa pocetka sezone ali itekako ce biti onaj Bolomboy u defanzivi

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Like 1