Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

33 minutes ago, Chaos Is Me said:

Evo kakve je heroje ovaj forum iznedrio u poslednje vreme.

Jos da zapali karticu sa koje je izvrsio uplatu 😄

53 minutes ago, djura.net said:

ma govorim ja vec 3-4 godine da bi trebali da se preselimo u Ligu sampiona, ovo nase finansiranje EL i uveseljavanje 'bitnih igraca' dok glumimo dzak za udaranje je postalo potpuno besmisleno. sutra umesto pevanja, na himnu EL samo zvizduci, ja bih razmislio i o napustanju hale na poluvremenu.

a Bodirogi imam da porucim ono sto ovde ljudi porucuju sudijama.

Teska G... Ucescem u LS bi izgubili sponzore, ogroman broj igraca ne bi hteo da igra to takmicenje! I Vesnin Zeleznik bi bio poluprazan.

Komsije bi nas  metlale u svakom derbiju i uzeli bi unapred sve trofeje. A stetu Evroligi bi naneli tolikih razmera da se takmicenje vise ne bi odrzavalo.

Ma daj...

• Like 2

1 hour ago, Volter said:

Nemojte ni preterivati. Smailagić nije inteligentan momak, ali sasvim korektna izjava. Naglasio je da su on i Kalina prijatelji, da se izvinio Kalini, svestan je šta je uradio. Sudije su pogledale snimak i faul Kaline je zaista postojao, levim laktom je prvi imao kontakt sa Smailagićem. Sudije su trebale da sviraju faul Kalini, dodatno bacanje i nesportsku Smailagiću. 

Ovaj kontakt u vazduhu je na sudiji da proceni da li je faul i zavisi od polozaja tela i subjetivnog dozivljaja da li kasni,koja je putanja kretanja.Meni je tu faul posle udaranja po ruci u padu posle Alenovog naboda u glavu.Ako je igrac skocio na vreme i u skoku dodirnuo telom drugog igraca nije po pravilu faul,bitnije je ko je inicirao kontakt.

• Like 1

Just now, Placebo Lone star said:

Ovaj kontakt u vazduhu je na sudiji da proceni da li je faul i zavisi od polozaja tela i subjetivnog dozivljaja da li kasni,koja je putanja kretanja.Meni je tu faul posle udaranja po ruci u padu posle Alenovog naboda u glavu.Ako je igrac skocio na vreme i u skoku dodirnuo telom drugog igraca nije po pravilu faul,bitnije je ko je inicirao kontakt.

Možda i ja grešim, ali koliko se sećam mislim da je Kalinić prvi koristio levi lakat i gurao Smailagića. To je onaj ugao sa koša na suprotnoj strani. Ako neko ima tu situaciju neka postavi.

• Like 1

Ja ne znam dokle više ulizivanje smrdljivom, neprofitabilnom, elitističkom takmičenju. Drago mi je da je neko i iz kluba digao glas a ne kao do sada gde se ćutalo i skretao pogled sa nekih stvari. Godinama, svake godine gledamo istu priču. Smeškamo se i ćutimo zarad čega? Takmičenja koje da mora da zavisi od srpskih klubova pre bi se ugasilo nego prihvatilo da budemo deo njih na duže staze. I pticama na grani je jasno da se to nikad neće desiti. Čekam dan kada će FIBA uspeti da formira jako takmičenje da se izađe iz ovog raspalog takmičenja. A do tada, s obzirom da znamo kakva je sudbina našeg kluba u ovom jadnom takmičenju, treba stalno protestovati, pisati žalbe, kad se desi prvi naredni ovakav pokušaj krađe povlačiti ekipu sa terena, vršiti pritisak maksimalno. Dosta više uvlačenja u guzicu. Najgore što može da se desi jeste da više nikad ne igramo ovo takmičenje što je svakako izvesan ishod prvom prilikom koja im se ukaže. Ali bar da ne ćutimo više. 

Meni se ne gleda ovo smecarsko takmicenje vise, ali mi se gleda Zvezda i momci jer zasluzuju, ne znam majke mi.

Ko god se bavio nekim sportom zna koliko je tesko kad te sudije namjerno ili nenamjerno zakinu, ali ovo sto se desava non stop, mogu da mislim koliko izbija igrace.

Nas tim ima svojih mana i problema, i sa njima i internim borbama smo opet dobra ekipa, i vjerovatno mozemo na top 8, ali kad na to dodas sudije, to je recept za katastrofu ja se samo nadam da cu kod momaka proraditi teski inat i da ce nekako nabiti Pao kod kuce da se to sve iznivelise koliko toliko.

• Like 2

28 minutes ago, fradler said:

JUAN CARLOS GARCIA

SEFFI SHEMMESH

ROBERT VYKLICKY

Opet nam salju dva teska diletanta... Shemmesh u areni protiv Baskonije jednu jedinu ispravnu odluku doneo nije...

Bar je tu Garsija, on je jedan od retkih gospodina medju ovim sudijama...glavni je, valjda će držati balans.

Ali dzaba sad za Pao koji je kao beton, i ako im je dan, ne pitamo se puno. Tamo gde smo mogli, oni su nas osakatili...

• Like 4

Od dobrih stvari sinoć, najviše me raduje CMM. Ono sinoć je to što nam treba od njega. Doduše, ubio nas je Francisco ali nisam siguran koliko je Codi njega čuvao, Geidraitisa njihovog je potpuno ugasio.

Ubiše nas bacanja ponovo, posebno bole Nedovićevih 4 od 7. 

Iskreno sam očekivao ozbiljniji doprinos Petruševa odmah, nažalost ne ide to tako. Plavšić odličan u drugom poluvremenu ali pomračenje uma na kraju nas je koštalo produžetka, ne mogu da mu ni zamerim previše, prva prava EL utakmica za njega i igrao je celo poluvreme bez izlaska iz igre, nažalost pad koncentracije u najvažnijem trenutku. Mislim da je Sfero jedva čekao neku ovakvu njegovu partiju da bi zalemio Luku za klupu.

Tek je šesto kolo prošlo, imamo 3-3, posle PAO ide malo lakši raspored tako da zaista nije vreme za očajavanje i "seču mts kartica", ovo je maraton a ne sprint. 

• Like 16

3 minutes ago, YAO said:

Ja ne znam koje snimke ljudi gledaju. Prvo je lakat Smajilagica pa faul Kalinica. Nema dodatnog slobodnog niti faula Kalinica. Prvo je faul Smajilagica i to obican faul po meni u napadu. Lopta sa strane za Zvezdu bez kosa Zalgirisa

Sliku koju sam ja postavio i ova ruka Kalinića je bila pre udarca Smailagića. Ima ovde svakako ljudi koji su kompetentniji od mene, ali po mom mišljenju mislim da je ovo faul Kalinića. Dakle dodatno bacanje i nesportska Smailagića. Nije bilo namere, ali nesportska se ne dosuđuje samo za nameru već i za nesmotrenost. Bio je ozbiljan udarac.

• Like 1
  • Ha-ha 1

7 minutes ago, YAO said:

Ja ne znam koje snimke ljudi gledaju. Prvo je lakat Smajilagica pa faul Kalinica. Nema dodatnog slobodnog niti faula Kalinica. Prvo je faul Smajilagica i to obican faul po meni u napadu. Lopta sa strane za Zvezdu bez kosa Zalgirisa

Tako je bilo.

Nisam siguran kako glasi pravilo, ali mislim da kada sudije već svira faul, mogu da ponište samo ako je nameran faul pre toga(u ovom slučaju u napadu). I meni je ovo faul u napadu ,ali ne baš namerna lična.

Mislim da u tom slučaju ne mogu da promene odluku.

Da se razumemo, mogu oni i protiv pisanih pravila ( da gledaju 8 sek protov Barse)ali...znamo već.

Elaborirali smo kradju, ni danas mi nije bolje niti je glava hladnija, ali kao i protiv barse i mi smo nasim greskama kumovali porazu. Dve lopte dodate direkt o u rule protivnika, promasena bacanja i skandalozna odbrana poslednjeg napada. Trinki nam je prodao bukvalno istu foru kao u kupu kad je beron faulirao landalea. Tad je bila jos gora odbrana

Sfero mora da odredi jasnu rotaciju i akcije. 

Neko je juce lepo napisao CMM mora 30minuta pa makar sve zasrao. 

Nek napravi akcije za Kenana i Gidraitisa, nek iz blokova dobijaju lopte pa da vidimo ima li od njih srece. 

Sa Plavsicem treba vise igrati ovo kao kada je sviran faul u napadu, ovo dosta nba plejeva radi sa visokim centrima, nadriblas i dizes mu na zakucavanje, lepo je Neda to osetio ali jbg "visa sila", mislim da ce Teo to lepo da radi. 

Edited by Igor_
  • Like 3

Za Kenana smo juče odigrali tačno 2 akcije tj. ponovili jednu istu i oba puta je ubacio, trojku su poništili skandaloznom odlukom a pre toga je ubacio dvojku. Takođe mu odmaže i kad je u petorci sa Jagom jer tad može šutnuti jedino neku divljinu preko ruke pošto je Jagoslav operisan od bilo kakve organizacije igre.

• Like 8

Zvezda tajno pregovarala – Izraelci se "osvetili"

Crveno-beli su pregovarali sa Motlijem, bez znanja izraelskog kluba, piše grčki "Sportal".

Za potez kluba sa Malog Kalemegdana ubrzo se saznalo u Tel Avivu, odakle su rešili da se "osvete". Kako se navodi, Hapoel je odmah poslao svim igračima Zvezde ponude da napuste Beograd, nudeći im veće plate nego što imaju u srpskoj prestonici.

Na taj način, Hapoel je svima poslao poruku da sa njima nema šale.

Malo i da se nasmejemo na svu muku... Ne, nije njuz net.

• Ha-ha 3

Ako zanemarimo nepravdu i ogromnu krađu sinoć, poraz je bolan, ali me itekako raduje to što je Plavšić pokazao da je živ. Ne moramo nikoga da dovodimo do oporavka Bolomboja, ako Plavšić i Petrušev (silom petica) pokažu da Luka nije ni za 12, kao što je sinoć bilo u drugom poluvremenu. Doduše, Petrušev je daleko od forme, ali znamo da može i biće on uskoro pravi. 

• Like 1

16 minutes ago, Volter said:

Sliku koju sam ja postavio i ova ruka Kalinića je bila pre udarca Smailagića. Ima ovde svakako ljudi koji su kompetentniji od mene, ali po mom mišljenju mislim da je ovo faul Kalinića. Dakle dodatno bacanje i nesportska Smailagića. Nije bilo namere, ali nesportska se ne dosuđuje samo za nameru već i za nesmotrenost. Bio je ozbiljan udarac.

Ne moze se kaznjavati i jedno i drugo. Samo jedna kazna i to ona koja se prvo dogodila. Ili je faul Kalinica ili je faul u napadu Smajlija ili je nesportska Smajlija. Kos moze da vazi samo u slucaju faula Kalinica,ove dve ostale situacije bez kosa,osim u slucaju da je lopta prvo napustila ruke Smajlija pa se desio lakat. Sto nije slucaj