Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      122
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      99
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      66
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

17 minutes ago, JPM said:

Nije normalan, ono radovanje nakon sto je poluzakucao koje je prepalo Ljulja na 25 razlike za Real jasno pokazuje da je čovek čistokrvna budala.

realno da

to moze da uradi samo neko ko je totalno odvaljen od realnosti

i neko ko vidi samo sebe u tom trenutku a ne blamazu od stoka razlike

nadam se da ce ga misko brzo zavaljati u neku mursiju ili bahcesir

• Like 6

Meni je Plavšić ok.

Mislim kad se već blamiramo sa centarskom linijom koja nije ni za basket ispred zgrade, daj bar da se malo i smijemo. Mitrović i Prađed mi nisu smiješni ni malo.

• Like 5
  • Ha-ha 3

50 minutes ago, JPM said:

Ne bi mu pomogla haljina. Ovde bi svejedno prosla lopta kao kroz zavesu. Njemu treba ona suknja od elastina.

Ja se za divno čudom ovde slažem sa gospodinom Mrkom koji ispija vinjak na eks. A razlog je što misilm da se težina rasporeda ne može unapred odrediti, jer timovi fluktuiraru u formi i u jačini rostera. Mnogo je bitan faktor što smo mi u Istanbulu gostovali onako okrnjenom Feneru. Da su bili kompletni to je potpuno drugačija težina gostovanja.

A to ne možeš znati unapred, ko će kada imati muke s povredama, to je čista sreća.

Nego mi se lažemo da je Fener bilo teško gostovanje u onakvom izdanju. Naravno, to ne umanjuje našu dobru igru, ali nije isto kada gostuješ kompletnom Feneru u naponu forme i ovo što smo sad imali.

Za startnu analizu se koristi prethodna sezona kao osnova za određivanje težine rasporeda. Analitičari analiziraju rezultate, postotak pobjeda, i snagu protivnika iz prošle sezone kako bi projicirali težinu rasporeda.Slažem se da ona nije najvalidnija i da je puno bolji pokazatelj ona tokom sezone ili kao u Nba nakon Nba breaka. Ali valjda se možemo složiti da nije isto kao kad u tri utakmice gostuješ Feneru i Realu a čekaš Barcu i sad ću bubati napamet gostuješ Asvelu i Albi i čekaš Pariz. 

Slažemo se @bodo, mada si ipak naveo ekstreman slučaj.

Inače, ok, gleda se prethodna sezona, ali to za ovu sezonu nema baš nikakvu težinu. 

Jebiga, sezona je živa stvar. Forme fluktuiraju, rosteri se menjaju, igrači se povređuju. Zato je važno da tamo negde u 27. 28 kolu budemo barem tu negde oko sedmog ili osmog mesta.

@NikadProtivKaline Ma meni žao Serhija, čovek se prepao, a već je u godinama, zamalo da bude tragedija na terenu koliko se ovaj razdrao.

• Like 1

Bilo je materijala sinoc, nije da nije.

Plavsa poluzakuca, nabode Ibaku u grkljan i preplasi Ljulja na +25. Ovaj ga gleda u fazonu Madre mia esta ombre es loco.

Dedi probace loptu kroz noge i poentiraju, Deda snimi i nastavi da razvlaci zvaku. 

Edited by Cavani
  • Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 15

More... ja ne bih smeo onako da nabodem Ibaku u grkljan. Pokazao je da može da igra...u utakmici u kojoj nas siluju...:default_coffee:

Ali da ne ispadne da je solo krivac dečko. Daleko je on od jedinog lošeg sinoć. Sinoć je bilo teško naći dobrog u našem timu.

• Like 2

17 minutes ago, JPM said:

More... ja ne bih smeo onako da nabodem Ibaku u grkljan. Pokazao je da može da igra...u utakmici u kojoj nas siluju...:default_coffee:

Ali da ne ispadne da je solo krivac dečko. Daleko je on od jedinog lošeg sinoć. Sinoć je bilo teško naći dobrog u našem timu.

Kolektivni raspad već u uvodu kad su napravili seriju od 10:0.

• Like 2

Protiv Žalgirisa će morati visoki igrači da budu na nivou, a mislim da su Birutis, Smajlagić,Danston + Menek i Sirvidis na 4 protivnici po meri.

Eto baš zgodne prilike da večiti branitelji domaće osnove vide da li su Lukin i Dedin IQ200 i Plavšićeve fizikalije i dovoljne za pobedu.

Edited by TEOljub TEOfilović
  • Like 1

6 minutes ago, TEOljub TEOfilović said:

Protiv Žalgirisa će morati visoki igrači da budu na nivou, a mislim da su Birutis, Smajlagić,Danston + Menek i Sirvidis na 4 protivnici po meri.

Eto baš zgodne prilike da večiti branitelji domaće osnove vide da li su Lukin i Dedin IQ200 i Plavšićeve fizikalije i dovoljne za pobedu.

Ako nisu videli do sad ,   nece ni progledati. 

Msm to je onaj fazon , daj mu kao šansu....Koju šansu? Da pokažu po milioniti put koliko nemaju pojma...

Sasvim su oni dosta pokazali. 

• Like 5

23 minutes ago, NikolaTest said:

Voleo bih da vidim Plavšu kod Dejana Radonjica. Msm da bi Dejo napravio centra od njega na kraju sezone.

jedina moguća lokacija za Radonju i Plavšu u istom klubu je noćni klub.

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 17

Jbg i mi smo zajebana publika.

Da Plavša nije bio onakav bio bi em što nema pojma, em mrtvo puvalo i beskrvan. Ovako pokaže nešto žara i želje mi ga ismevamo.

Ja bih komentarisao malo njegov pokušaj preko glave kad je ugurao Tavaresa pod koš pa je frljnuo iza glave, zamalo da uđe.. Ono je neozbiljno, vidim i neke pogačice baca prilično neuspešno. Tako da osim zakucavanja njegov ofanzivni repertoar, što mu je jača strana, je prilično tanak.

Ok, igrao je protiv ove dvojice aždaja, nije lako ali mora kroz Aba da dominira i napreduje ako misli nešto više da uradi ovde. I da, ipak malo da smanji doživljaj, jedno je želja..

• Like 2

Malo preterujete sa Plavsicem - jeste nesnadjen ali bas sada da mu se prilepljuju neki epiteti, je bas preterano. Covek je prvi put u zivotu u ozbiljnom takmicenju. Pre toga je bio mahac peskira na jednom ozbiljnom turniru od 2 nedelje a sve ono pre je bilo koledz zezanje i mega razbibriga. 

Od njega sam ocekivao da uci, napreduje, trenira i igra ABA, a ne bas EL protiv Reala. Da polako preuzima Lukine minute sto ne znaci da treba da bude drugi centar, nego da sledece godine ne gledamo Luku ni kao treceg vec da to bude Plavsic koji je napredovao. 

• Like 5

Plavsic je momak toliko uplaseno usao u sezonu, pojela ga je Zvezda bukvalno, iako se nije dalo ocekovati da cini cuda koliko god su ovde pojedini cigani subjektivno i navijacki to zeleli.

Ono sinoc je urlik olaksanja, makar i jedno polukucanje protiv Reala bilo u pitanju. Covek bodri sebe jer mu je trenutno to jedino sto je ostalo, ne treba na to gledati sa podsmehom koliko god je klip sa Ljuljom smesan u prvi mah.

• Like 33

2 minutes ago, Manoly said:

Ono sinoc je urlik olaksanja,

Vrlo moguće da si upravu. I Ljulj se olakšao u istom trenutku.

Šalu na stranu, zaista se slažem da jeste urlik olakšanja. Moje je mišljenje da je on najmanje kriv za ovo što mu se dešava. On je mnogo daleko od ozbiljne košarke, i da je u klubu bilo pameti, on bi ispred sebe imao dva ozbiljna igrača i mogao bi mnogo postepenije da uđe u rotaciju. Ovako će samo da pregori.

• Like 1
  • Ha-ha 1

Kad ne pokazuje reakciju, kao Deda ili Mitrović - ne valja jer je beskrvni mlakonja

Kad pokaže neku reakciju, verovatno da kao što Manoly reče da sebi bilo kakav boost - ne valja jer nije normalan

Svijetu se ne može ugoditi.

Edited by DameTime
  • Like 12
  • Thanks 3

Onda najbolja moguca ideja trenutno,dovesti centra,najuriti Mitrovica i ostaviti Plavsica....Mada vidim da branite i Mitrovica i Plavsica,a isto tako bi voleli i novog centra,pa kad se Bolomboy vrati da imamo ravno 20 igraca....Po mom misljenju Mitrovic/Plavsic,jedan svakako mora pedalu da dobije.

35 minutes ago, mister-no said:

Jbg i mi smo zajebana publika.

Da Plavša nije bio onakav bio bi em što nema pojma, em mrtvo puvalo i beskrvan. Ovako pokaže nešto žara i želje mi ga ismevamo.

Ja bih komentarisao malo njegov pokušaj preko glave kad je ugurao Tavaresa pod koš pa je frljnuo iza glave, zamalo da uđe.. Ono je neozbiljno, vidim i neke pogačice baca prilično neuspešno. Tako da osim zakucavanja njegov ofanzivni repertoar, što mu je jača strana, je prilično tanak.

Ok, igrao je protiv ove dvojice aždaja, nije lako ali mora kroz Aba da dominira i napreduje ako misli nešto više da uradi ovde. I da, ipak malo da smanji doživljaj, jedno je želja..

Najbolje da smo ga uparili sa ovim Tarikom iz Partizana, pa dok se oni izlupaju po grudima i izvrište mi pikamo odbranu 3 na 5.

Ok da se ima energija, u redu je da se digne publika, ali nijedan ni drugi nisu mentalno ok,to je definitivno....

• Like 3
  • Ha-ha 2

I ja prvi put vidim ovaj ugao da ga je stvarno gurnuo, ja sam mislio da je Ljulj u fazonu "sta se bre dere ova budala!?". Ovo je cista tehnička Plavši. Ne mogu da verujem...

Vrti se priča oko mučenog Plavšića, projektovanog trećeg visokog u ekipi i totalno nebitnog za takmičarske ambicije Zvezde ove sezone, dok u klubu obitava Miler Mekintajer sa milion i nešto evrića platicom + 600k obeštećenje Baskoniji. E sad, koliko sam razumeo, on je domaća osnova komšija iz Bugarske, pa nije problem što za te parice ne zna/ne sme da šutne loptu kad je sam u hali, pa tako svojim malenim testisima mlati po spejsingu ekipe i otežava bilo kakav smisleni pozicioni napad. 

To kao kad bih ja razglabao o Koprivici i tome što bi mu Tavares skinuo nevinost, a recimo Dejvis za milionče drka đoku i glumi Stalonea. 

Fokus na ove glave koje su dovedene i zlatom plaćene da donose prevagu a ne da se kriju ko miševi ispod Kalinićeve ili Teove suknje kad zagusti, dok cigani urliču na Plavšića i Jaga jer Bugarče nema samopouzdanja; plaky plaky

• Like 8
  • Thanks 1
  • Ha-ha 6