Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

466 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      130
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      21
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted
53 minutes ago, Čvarkov said:

Preživećemo i Brizueline vruće ruke. Samo da Plavšić ne preuzme komentatorsku palicu iz kamiona.

Od Ilije sunce sve milije :lol_2:

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 2
Posted

Utakmica protiv izuzetno jakog protivnika, u karnevalskoj atmosferi gde svi iracionalno ocekuju pobedu i vec su upisali 4-0... Zna se kako prolazimo u takvim situacijama - po pravilu ide antiklimaks i prilicno lagan poraz. Ako veceras bude drugacije, eto i definitivne potvrde da je ova ekipa od nesto drugacijeg materijala i da smo ove sezone konacno spremni za iskorak.

Aj da porodimo ovo nekako, pa nek odmaraju nosioci u Podgorici i Madridu. Potpisujem odmah ta dva poraza, samo da veceras bude vece za pamcenje :classic_smile:

• Like 10
Posted

Ne sećam se da mi je jedna ekipa toliko brzo promenila mišljenje o njenim dometima kao ova Zvezdina u periodu između poraza od Splita i pobede protiv Fenera. Ne treba ni sada leteti naravno, pa ni u slučaju pobede večeras, ali iskustvo, stav i odbrana koju pokazujemo moze biti garant da nas najzad čekaju lepe stvari i u Evroligi. Samo da nas posluži zdravlje i biće ovo dobro.

Jedva čekam utakmicu večeras.

• Like 4
Posted

Ау шта је ово??

Ни речи о Филипу већ две-три стране.....

Хех шалим се, сада је битна само Звезда и да некако победимо и ту Барсу. Јесу добри, али нису непобедиви. Момци храбро вечерас, јако у месо и крцата арена да не ћути од првог момента када крене текма. Помози Боже......

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, fradler said:

Utakmica protiv izuzetno jakog protivnika, u karnevalskoj atmosferi gde svi iracionalno ocekuju pobedu i vec su upisali 4-0... Zna se kako prolazimo u takvim situacijama - po pravilu ide antiklimaks i prilicno lagan poraz. Ako veceras bude drugacije, eto i definitivne potvrde da je ova ekipa od nesto drugacijeg materijala i da smo ove sezone konacno spremni za iskorak.

Aj da porodimo ovo nekako, pa nek odmaraju nosioci u Podgorici i Madridu. Potpisujem odmah ta dva poraza, samo da veceras bude vece za pamcenje :classic_smile:

“Što se tiče očekivanja za “Podgoricu i Madrid” mi ćemo dobiti te mečeve.”

Zvuči poznato 😎

• Like 1
Posted

Ne treba tako razmisljati, treba ici od meca do meca i u svakom mecu ici na pobedu.

Ova ekipa to moze i treba, a i takve igrace imamo i trenera sa takvim karakterom, bukvalno treba napasti i Buducnost i  Madrid i Zalgiris i svaku utakmicu kao ovu veceras.

• Like 11
Posted
10 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Zanimljiva je petorka sa kojom je Barsa krenula utakmicu protiv Monaka. Sato, Panter, Parker, Veseli i Ernangomez. Ne znam koliko ova petorka može napadački, šuterski je to baš skromno ali su ogromni i mogu da nam naprave velike probleme u skoku. 

Krenuli su tako zato sto Monako krece sa dva visoka,tacnije dve petice...Montejunas na 4 i Jaiteh na 5...Da bi odgovorili na taj mismec

Posted

Idemo večeras, jako! ❤️

Alee Crvena Zvezda le, Crvena Zvezda le, Zvezda le ale, Zvezda le, Zvezda le, Zveda le, OoOoOoOoOoOo, NaNaNaNaNaNa...!

• Like 2
  • Love 1
Posted

Једино што знам да ће вечерас арена бити пуна сат времена пре почетка утакмице и да ће играчи и Сфаиропулос добити никад већи аплауз кад буду ушли а у наставку ветар у леђа који ће их натерати да дају више од максимума за победу вечерас, да ли ће то бити довољно? Видећемо. Нека се понови онаква одбрана као против Фенера, а у нападу ће већ неко да искочи, имамо доста потенцијала, само храбро! 

Данас је тај дан, коначно је дошао, једва чекам утакмицу!!! 

• Like 7
Posted

Mirišem da će se Jago večeras pojaviti na meču. Onako kako on najbolje zna. Danas će nam meč najviše zavisiti od napadačkog asortimana spoljne linije. Zato očekujem pored Jaga i Teodosića u naletu i bar jednog od dvojice Kenan/Neda. 🍀🙏

• Like 3
  • Love 1
Posted
Just now, Čočo said:

Mirišem da će se Jago večeras pojaviti na meču. Onako kako on najbolje zna. Danas će nam meč najviše zavisiti od napadačkog asortimana spoljne linije. Zato očekujem pored Jaga i Teodosića u naletu i bar jednog od dvojice Kenan/Neda. 🍀🙏

Pojavice se i u hodniku :classic_biggrin:

677z381_jagoooo.jpg

Posted

Bas dugo nije bio ovakav hajp oko KK. Bukvalno nam je trebalo samo malo konstantosti u EL da se svi upale.

Bice zajebano veceras, ali nekako mi ova ekipa uliva poverenje. Ne moze da bude slucajno da ovako lose udjes u sezonu, ali da se dignes odjednom i ujedinis. To je crta pobednickih timova. 

• Like 13
  • Love 1
Posted

Samo jedna stvar. Ko može i ko ima vremena neka prije arene svrati do Marakane.

I fudbalerima je takođe bitna podrška pred baš nezgodno gostovanje, tako da svako ko može ima obavezu da bude i na Marakani danas.

16:00 Marakana

20:00 Arena

I da taj zvezdaški dan - 18.10. proslavimo sa dvije pobjede.

• Like 4
Posted
12 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Zanimljiva je petorka sa kojom je Barsa krenula utakmicu protiv Monaka. Sato, Panter, Parker, Veseli i Ernangomez. Ne znam koliko ova petorka može napadački, šuterski je to baš skromno ali su ogromni i mogu da nam naprave velike probleme u skoku. 

Za trenutak sam bio u fazonu - jbt, nije valjda da Romejn jos igra, on je i od mene stariji 😄

Zajebana je Barsa, duga, fizikalna... Njihovi bekovi ce zestoko pritisnuti nas prenos lopte. Tu ce morati da radi cela ekipa sem petica. Dalje, ritam moramo da ubijemo i osiguramo defanzivni skok. Metu je tip igraca koji moze da nam napravi rshum u defanzivnom skoku i tranziciji (uz sva njegova ogranicenja). Ako udjemo u trku s njima - gotovi smo. I ne sprdajte se sa Brizuelom - odlicno je otvorio sezonu... Manje sam optimistican nego pred Stambol..

• Like 5
Posted
1 minute ago, Geronimo said:

Za trenutak sam bio u fazonu - jbt, nije valjda da Romejn jos igra, on je i od mene stariji 😄

Zajebana je Barsa, duga, fizikalna... Njihovi bekovi ce zestoko pritisnuti nas prenos lopte. Tu ce morati da radi cela ekipa sem petica. Dalje, ritam moramo da ubijemo i osiguramo defanzivni skok. Metu je tip igraca koji moze da nam napravi rshum u defanzivnom skoku i tranziciji (uz sva njegova ogranicenja). Ako udjemo u trku s njima - gotovi smo. I ne sprdajte se sa Brizuelom - odlicno je otvorio sezonu... Manje sam optimistican nego pred Stambol..

Manje si optimistican pred Barsu u areni pred 23.000 zvezdasa protiv Barse koja je izgubila od Zalgirisa i izgledala uzasno protiv Albe, nego pred Fener u Istanbulu koji je dobio i Oly i Efes?

• Like 1
Posted
2 minutes ago, elmulinho said:

Manje si optimistican pred Barsu u areni pred 23.000 zvezdasa protiv Barse koja je izgubila od Zalgirisa i izgledala uzasno protiv Albe, nego pred Fener u Istanbulu koji je dobio i Oly i Efes?

I ja sam,jer se od ekipe veceras mnogo ocekuje a protiv Fenera je bilo sta bude,nije da nismo bas gubili kad nam je pobeda kuci mnogo znacila

• Like 1
Posted
Just now, Nini3112 said:

I ja sam,jer se od ekipe veceras mnogo ocekuje a protiv Fenera je bilo sta bude,nije da nismo bas gubili kad nam je pobeda kuci mnogo znacila

Sve i da izgubimo nije smak sveta, ali u teoriji je ovaj mec laksi 3x