Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

405 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      23
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      123
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      100
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      14
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      322
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      15
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      11
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      163

Recommended Posts

Jako se plasim Howarda. On je nama prosle sezone ubacio u 3/4 17 pts i time prelomio utakmicu, iako smo vodili na poluvremenu. I dalje mi ona trojka iz dotrcavanja. Ubojitan strelac, kojeg je jako tesko cuvati kad se rasprasi.

Jedva cekam da vidim duel 2 pracke Howard vs Canaan 😊

• Like 1

1 minute ago, pavlaka said:

Jako se plasim Howarda. On je nama prosle sezone ubacio u 3/4 17 pts i time prelomio utakmicu, iako smo vodili na poluvremenu. I dalje mi ona trojka iz dotrcavanja. Ubojitan strelac, kojeg je jako tesko cuvati kad se rasprasi.

Jedva cekam da vidim duel 2 pracke Howard vs Canaan 😊

Urnisao je Lazića celu utakmicu, ne znam ni ko bi ga mogao dobro čuvati od naših.

• Like 1

1 minute ago, Урош19 said:

Urnisao je Lazića celu utakmicu, ne znam ni ko bi ga mogao dobro čuvati od naših.

Preostaje nam jedino da se molimo Bogu da ga ne krene, kad je u ritmu, mislim da ga je nemoguće zaustaviti.

• Like 3
  • Thanks 1

12 minutes ago, LevonKendal said:

Mogao bi se Ajzea oprobati na Markusu, ali to bi znacilo da mora uci sa klupe, jer ovaj nikad nije starter

Stigne Canaan da pocne, izadje i da opet udje dok se Howard prvi put nadje na parketu.

Zar sumnjas u Sfera?

• Like 6
  • Ha-ha 22

Treba preuzeti od Zeljka metod za odbranu nad Monekeom, komsije su ga tretirale maltene kao beka i lepili su dvojke i trojke na njega.

Mi tu mozemo da ispariramo Gidrom i Kalinom sasvim solidno ako ne i bolje, samo treba biti fokusiran.

S tim u vezi, i Sedekerskis bi trebalo da nam zadaje daleko manje muka.

U duelu centara nadam se da ce Bocko izdominirati slabijeg Hola, a cak ce i Mitrovic imati priliku da odigra nesto protiv Kalife koji je ispodprosecan EL igracic.

Ono gde ce najvise skripati je odbrana na Hauardu.

Nemamo igraca za 1v1 i flaster, Branko je rovit a ni zdrav mu ne moze nista, Jagu i Kenanu fali fokus i optereceni su ofranzivnim zadacima.

Takodje, timska odbrana za sada ne funkcionise dovoljno dobro da bi smo ga zatvarali udvajanjima i usmeravanjima.

Ostaje nada da cemo uci fokusirano i da ce pojedine Janisove zamisli bar veceras da kliknu.

Jos jedna stvar, nadam se da necemo igrati sa 3 beka ni sekunda jer Laso ionako forsira visoke petorke koje su sposobne da nas razvale na cistu fizikaliju i atletiku.

Nikakvo sutersko ludilo nije potrebno Luvavu, Forestu i Tadasu da izdominiraju Kenana, Jaga, Nedu, narocito ako dvojica od njih trojice budu proveli neko vreme na trojci.

Minute na 3 i 4 prvenstveno treba da pokriju Gidra i Kalina, ono sto iza njih ostane Daum i Dobric, nista Davidovac i nista niske petorke.

Naravno, sve je ovo teorija.

U praksi se moze desiti da Hauard ne pogodi bazen a da nas natovari Tadas ili neko od ovog tandema bekova koji se jos trazi u EL.

Svakako raduje sto ce hala biti puna, imamo gomilu igraca koji to znaju da iskoriste i pretvore u opipljivu prednost.

Aj nek nam je sa srecom i da po prvi put ove sezone izadjemo hrabro i odigramo onako kako znamo da mozemo.

Srecno momci!

• Like 11

Nikada mi Mitrovic ne bi imao prednost u odnosu na Plavsica. ..bar nije čunj u odbrani i ne bi mu svi redom skidali loptu sa glave pod košem. , Ako ništa bar bi imali čvrstinu jer je čvršći od Mitrovica I sa većom verovatnocom da bi iskontrolisali skok.

Samo dobri rezultati ekipe u EL mogu da vrate neku atmosferu oko KK, jer je ocigledno da to vise nije onaj hajp kao od pre nekoliko godina, samo na mahove, tj protiv Partizana uglavnom.
Valjda su nedostatak ambicijia ili ne bas sjajni rezultati kao posledica toga uticali na ovo sto imamo sada.
Bas bih voleo da se to promeni, al ponavljam, samo dobra igra moze to da vrati.

• Like 1

7 minutes ago, No name said:

Nikada mi Mitrovic ne bi imao prednost u odnosu na Plavsica. ..bar nije čunj u odbrani i ne bi mu svi redom skidali loptu sa glave pod košem. , Ako ništa bar bi imali čvrstinu jer je čvršći od Mitrovica I sa većom verovatnocom da bi iskontrolisali skok.

Situacija je takva da je Mitrović danas zaboravio košarke koliko je Plavšić ni nema u glavi. Sa druge strane, Plavšić ima telo kakvo Mitar može da sanja. Mi jedino nekako njih dvojicu da spojimo da Plavšić nosi Mitra na krkače.

spacer.png

• Like 3
  • Ha-ha 1