Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

466 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      130
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      21
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted
11 hours ago, alokin said:

Danas pre podne kad sam gledao na ticket.rs za nivo 400 bilo karata samo za zone iza koševe, malopre udjem i vidim da su ponovo pustili u prodaju i za srednje tribine, tako da baš u to i ne verujem. Znam da na nivou 400 nema numeracija sedišta, samo kažem.

Када иде продаја добро, увек пусте горе преко капацитета. Па на 400 настане кркљанац и трпање у тор.

То ради и Тегелтија код њих, за свој џеп. Ниво 400 стајање. 🙂

• Like 1
Posted

Danas igra naša Zvezda!

Evroliga i puna Arena, praznik ❤️

Bez obzira na sve, loženje na max i da dobijemo ovo na domaćem terenu uz lepu atmosferu!

Idemooooo! 🔴

• Like 6
  • Love 1
Posted

Momci će večeras izaći naloženi ko zmajevi da skinu ljagu iz Splita i ne sumnjam da će pristup biti na max. 

I da ćemo rutinirati Baskoniju.

Ajmo Zvezdo!

• Like 9
  • Love 1
Posted

Zelja mi je i nada da veceras udjemo u utakmicu kao ekipa iz Radonjine 16/17 sezone kad smo na pocetku na atmosferu i odbranu kretali sa dvocifrenom razlikom u prvoj cetvrtini ( CSKA 13:0, PAO 16:0)

CMM bi mogao odigrati tu "Jovicevsku" ulogu, jakom odbranom na jednoj strani i napadima na nepostavljenu odbranu na drugoj i tako da nas uvede sa par lakih poena u mec.

Svejedno, nadam se pobjedi kao i protiv Pariza uz zelju za napredak u igri kako individualno tako i timski.

• Like 1
Posted

Jbg. momci će prvi put da osete pravi vetar u leđa, punu Arenu i koliko ljudi imaju iza sebe. Sad je prilika da se probude. I Janis i momci. Kad ako ne sad! 💪❤️

• Like 4
  • Love 1
Posted

Zelim ekipinda veceras dobije mec i podigne samopouzdanje pred tezak raspored koji ceka, ali ne vidim da se iz trenutnog tunela lako izlazi.

Posted

Opasna tekma veceras, pobeda donosi mir medju navijace, ali moze da bude i samo mazanje ociju i prekrivanje rupa. Sa druge strane poraz bi doveo do ozbiljne frustracije na tribinama, lose atmosfere u javnosti i pritiska da se nesto hitno lomi preko kolena, sto isto nije dobro. Kako god da bude mi smo tu da podrzimo, ali i da pljucnemo ponekad.

Posted

Večeras a i svaku narednu utakmicu treba da iznesu CMM, Nedović, Canan, Kalina, Rokas i Joel plus Daum, Yago i Teo kao neki potencijalni faktori iznenađenja.

Za koliko će to biti dovoljno, pitanje je, ali to je jedino dobro što imamo a pripreme su završene.

• Like 9
Posted

Ja opet imam neko malo drugačije razmišljanje.

Mene bi poraz od Baskonije zaboleo ali ne bih bio besan. Poraz od Baskonije je poraz od ozbiljne ekipe koja ima 5-6 veoma dobrih košarkaša a umeli su zadnjih godina jako dobro da proberu i vodonoše.

Poraz od Splita je, sa druge strane, neizbrisiva mrlja i ne postoji način da se to nadoknadi. Mora se dalje, naravno, ali jasno i nedvosmisleno mora da se zna da je to nedopustivo sramoćenje ekipe. Mi i takvi kakvi smo, neuigrani i nezainteresovani, ovakav Split moramo da rutiniramo 10 do 15 razlike, svaki put.

Posted
4 minutes ago, forumko topic said:

Ako večeras krenemo jako, a Janis ponovo krene svakoga da ispoštuje sa minutažom, gasim. Nadam se da čita forum. 🙂

Znači gasiš na tačno 2 minuta i 37 sekundi do kraja prve četvrtine 🙂 

• Ha-ha 1
Posted
15 hours ago, Bogoljub Gagic said:

Шта је тачно проблем са Теом, Недовићем и Калинићем?

Pa i sa Plavsicem. Decko je trebalo da bude 3. centar, Mitar da dobije ugovor preko i da se dovede 1., ili 2. centar. 

• Like 1
Posted
28 minutes ago, forumko topic said:

Ako večeras krenemo jako, a Janis ponovo krene svakoga da ispoštuje sa minutažom, gasim. Nadam se da čita forum. 🙂

Da mu olakšamo 🙂

Αν ξεκινήσουμε δυνατά απόψε, και ο Janis αρχίσει να σέβεται τους πάντες με τα λεπτά ξανά, θα κλείσω. Ελπίζω να διαβάσει το φόρουμ.

• Ha-ha 7
Posted
5 minutes ago, pavlaka said:

Mekintajer,Kenan,Gedraitis,Kalinic i Bolomboj

Ja bih sa ovom petorkom poceo utakmicu 😊

Manje je bitno ko počinje, bitno je da ne zaigra 11 igrača u prvoj četvrtini. Uz te što si naveo, Teo i Nedović spolja, Dobrić ili Daum i što manje minuta Mitroviću na 5 umesto Džoela.

Nije smak sveta ako se ne dobije, ali baš bi valjalo, a i ova ekipa je direktan konkurent za te 7-10 pozicije.

Posted

Kako bi ono naš Ra rekao, mi ćemo ovaj meč da dobijemo. A da je igra loša bogami jeste. Imamo konstantnu produkciju jedino sa pozicije dva. Premalo jbg i za one već unapred dobijene utakmice. 

Posted
5 minutes ago, Ikac said:

Manje je bitno ko počinje, bitno je da ne zaigra 11 igrača u prvoj četvrtini. Uz te što si naveo, Teo i Nedović spolja, Dobrić ili Daum i što manje minuta Mitroviću na 5 umesto Džoela.

Nije smak sveta ako se ne dobije, ali baš bi valjalo, a i ova ekipa je direktan konkurent za te 7-10 pozicije.

Teo ne igra veceras.

Posted
12 minutes ago, cevali said:

Teo ne igra veceras.

Fuuuck zaboravio sam. Jago što manje ako mora, ne bih imao problem sa Nedović-Canaan backcourt-om uopšte.

• Like 1
Posted

Kako lepa i dirljiva scena, svi su pozitivni, puni optimizma, podržavaju milionere koji će danas oko podne da vide da li im se igra ili ne igra. 😍

Ali tu sam ja da vam rušim sneška, ne mislim da ćemo dobiti iako šansa uvek postoji kada oba tima izađu na teren. Potencijalnih 2-0 u EL ne da ništa ne znače, nego mi je i smešno kad pročitam kako to neki doživljavaju kao neki Achievement, u trenutku kada tim izgleda kao razbijena banda, govor tela kao da su kopali na njivi čitavu sedmicu, a za to nisu plaćeni. Ljudi kao da očekuju da će amaterizam i propusti prilikom ulupavanja 15mil evra na tim biti otklonjeni dok pucneš prstima.

• Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 2
Posted
Just now, Sinnerman said:

Kako lepa i dirljiva scena, svi su pozitivni, puni optimizma, podržavaju milionere koji će danas oko podne da vide da li im se igra ili ne igra. 😍

Ali tu sam ja da vam rušim sneška, ne mislim da ćemo dobiti iako šansa uvek postoji kada oba tima izađu na teren. Potencijalnih 2-0 u EL ne da ništa ne znače, nego mi je i smešno kad pročitam kako to neki doživljavaju kao neki Achievement, u trenutku kada tim izgleda kao razbijena banda, govor tela kao da su kopali na njivi čitavu sedmicu, a za to nisu plaćeni. Ljudi kao da očekuju da će amaterizam i propusti prilikom ulupavanja 15mil evra na tim biti otklonjeni dok pucneš prstima.

Ti si jedan od onih likova koji su mi simpatični i ako jesi i ako nisi troler. 

Kao onaj Droopy Dog kad se sav ubedačen izjasni sa "Im happy".

• Love 1