Jump to content

Recommended Posts

2 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Komsijama malo 3 njihove teme 🥲

Cetiri. 🙂I ja sam mislio da ima tri, ali uz regularnu, tu je i live, prelazni rok, bivsi igraci tema. Hteo je Cornet i petu, ali za sada nista od toga.

• Love 1
  • Ha-ha 12

3 minutes ago, Cavani said:

Cetiri. 🙂I ja sam mislio da ima tri, ali uz regularnu, tu je i live, prelazni rok, bivsi igraci tema. Hteo je Cornet i petu, ali za sada nista od toga.

Ja sam lepo rekla Kornetu da se i grobarima dodaju te extra teme... Pomoći će komšije da zažive 😄 

• Ha-ha 1

1 hour ago, jedibojan said:
1 hour ago, Kooineeperk said:

Kazes Zeljko a mislis Dule? 

Zeljko ako izgura jednog, dva od navedenih, da se sutiramo u reprezentativnu guzicu. 

Ili sam pogresno razumeo na sta mislis pod "istera"?

Ostane jos jedno 4 godine i posveti se pravljenju Partizana kome ce okosnicu ciniti ta osnova

OK znaci dobro sam shvatio - ali nece. Prosto Zeljko nije taj tip trenera. Velika je razlika izmedju njega i Duska po tom pitanju. 

Imao je i Drezgica i Vukcevica, pa nista od njih tokom njegovog mandata. 

1 hour ago, DameTime said:

Ja sam lepo rekla Kornetu da se i grobarima dodaju te extra teme... Pomoći će komšije da zažive 😄 

Npr. "KKP - soba za goste".

1 hour ago, DameTime said:

Pa mogao je sigurno da nađe neku lepu reč podrške i motivacije za mladog kolegu koji počinje karijeru i ješće isti hleb kao on...

Ovde je recimo Punter ispao bezveze lik, za neke moje standarde jelte.

Iskreno, uvek mi je delovao kao lik koji je u svojim mislima, svom svetu, sa određenim manjkavostima u socijalnim aktivnostima, komunikaciji ili nekoj široj priči od usmerenosti na sopstvenu igru. Uopšte ga ne vidim kao lika koji će ostati blizu košarke nakon završetka karijere ili u nekoj drugoj aktivnosti koja uključuje prenošenje znanja ili odnos sa više ljudi.

• Like 4

Dokle vise ovo aman...

Kosarka u prvoj deceniji 2000 i danas nije ista, EL nije ista.

Drezgic sada ima 18 godina, ne znam koliko ste mislili da bi trebalo da igra.

Tristan nije kosarkas.

Konstantno se kenja, uprkos tome sto Zeljko dokazano daje sansu klincima. Ja ne vidim da je neko otisao, dobio negde vecu sansu i procvetao.

• Like 4
  • Thanks 3

EL je veteranska liga. Od toga da treba da se da sansa golobradim momcima pa oni da za 3-4 godine napadaju najveci plasman nema nista. Prvo jer Euroliga ne bi blagonaklono delovala da neko bude kanta za napucavanje i razvija mlade igrace bez obaveza, a drugo jer bi ti mladi igraci koji se dokazu otisli za prvom bogatijom ponudom u Top EL tim ili NBA.

Prosla su ta vremena.

• Like 1

Ali što je najjače sledećih pet igramo u Bg pa sa Albom i Asvelom. Da ima iole prostora da ova ekipa napreduje, sve bi moglo da se popravi, ali bojim se da je previše promašaja u ovoj selekciji. Nenadoknadivih. Da se kao u fudbalu ispada u evrokup pa i da se nadamo nečemu...

Sad kad sam se malo smirio.

Pre svega, jasno je da je Obradović najbitnija osoba u novijoj istoriji KKP, i da bi bez njega izvesno tavorili na dnu kace košarkaške Evrope. Dakle ako hoćemo košarku i mesto pod suncem, Želimir je to naše sunce.

Nema alternative, nema boljeg rešenja, i neće ga ni biti u dogledno vreme. Ovde, a verujem i slučaju 99% od rođenja partizanovaca, Obradović je uz Sašu Đorđevića najvoljenija ličnost u svetu košarke. 

Meni lično broj jedan. Taj dan kad se vratio u Partizan me je ispunio srećom, osetio sam neki ponos što sam doživeo taj momenat. 

Ovo sada, a i već neko duže vreme ne liči ni na šta. Čini se da je izgubio malo i na oštrini, nema tu sposobnost da situacije rešava u trenutku, deluje da mu često utakmica klizi iz ruku bez da je spreman da ponudi neku alternativu, izlaz, plan B igračima. Robuje svojoj tvrdoglavosti. Možda i veličini. 

Mora preuzeti neku odgovornost, ne želim da to bude otkaz/ostavka, ali negde mora da se preseče, okrene novi list. On je doveo ove igrače, ima odrešene ruke kao niko nikad i nigde. Ne polaže račune nikom. Doslovno je Aleks Ferguson Partizana. Neki zaokret mora da se napravi, da li će to biti promena u igračkom kadru, stručnom, taktičkom, defanzivnom, ofanzivnom, nebitno. Došli smo do toga da zviždimo svom igraču. To ne pamtim da sam doživeo od naše publike. Ili sam bar nesvesno izbrisao iz sećanja. To nije Partizanova košarkaška publika. Kakav god da je, ne radi to. Ako zviždimo, zviždimo celoj ekipi. Ovako je kurvinski. Nije on jedini da loše igra. Ne trudi se valjda, kurac. Što se ne zviždi Sterling Braunu. On se trudi u pičku materinu. Uzet je na zub, sad je gotovo. Sranje. I mi navijači i igra ekipe, i rezultati i Želimir. 

Pederski i od kepa što se kurvinski smeškao i prećutao pitanje o Mitrovoj partiji. Valjda ga puklo na ego što je pitanje bilo konstruisano tako da ga je Mitar dobro (sa)čuvao. Po principu, ko me dobro čuvao, neki tamo klinac od 18 godina. Važi. 

Budi šmeker, verovatno si mu neki uzor. A možda ne njemu, već nekom drugom klincu. Pohvali, bio je dobar, dovoljno. Značiće. Gotivan mi je KejPi baš, al' mnogo loš trip. To za radovanje me boli k. 

Mislim da od ove sezone nema ništa, i da se ništa radikalno neće promeniti na bolje. Malo ćemo porasti kao ekipa, tu i tamo skinuti neki skalp. Nedovoljno za najavljene ambicije. Ali jebi ga, uz Partizan i sad. Drugi klub nemam. 

2 hours ago, Čočo said:

I prema Zvezdi nepoštovanje. Za 4 godine koliko je u Partizanu ni jednom se nije pozdravio sa igračima Zvezde pre i nakon meča. Možda nije baš ni jednom ali se ne sećam kad je. Nekultura, neprofesionalizam i nevaspitanje. 

Kao neko ko je 24h aktivan, očekivao sam da si zakačio makar jedan od mojih tri upisa, sa sve linkom, da se ne pozdravlja sa protivničkim igračima pre meča iz sujeverja, ali to redovno čini po završetku. Slobodno pogledaj neke prošlogodišnje derbije...

• Like 1
  • Ha-ha 2

1 hour ago, wrach said:

Dokle vise ovo aman...

Kosarka u prvoj deceniji 2000 i danas nije ista, EL nije ista.

Drezgic sada ima 18 godina, ne znam koliko ste mislili da bi trebalo da igra.

Tristan nije kosarkas.

Konstantno se kenja, uprkos tome sto Zeljko dokazano daje sansu klincima. Ja ne vidim da je neko otisao, dobio negde vecu sansu i procvetao.

Zapravo, vecina klubova u EL su zbog povreda u 12 imali nekog juniora. Alba redovno igra sa nedokazanim igracima na EL nivou, zato i jesu na dnu tabele, ali bar se ne ponasaju kao da ih vodi kralj Mida koji ne ume da skautira igraca nego razmenjuje EL veterane sa drugim kraljevima.

Sto se KKP tice, hteo je Obradovic novi pocetak, hteli su navijaci novi pocetak jer "igraci se se zasitili KKP", "obrukali su se protiv KKCZ, neka svi idu", eto, dosli su novi igraci, klub ima dosta novca, ali nema bas 50 miliona evra da dovede sve sto vredi i rezultat je ovaj tim koji je na 2-7.

Pritom, KKP na papiru svakako ima veci kvalitet od Albe, ASVELa, Baskonie sa 10 seniora, Zalgirisa, doma penzionera iz Bolonje, Bayerna, EC Paris Basketa i Maccabija koji ni ne zna zasto i dalje igra. Problem je sto je KKP tim koji ima 9 stranaca, nema nekog igraca koji je vodja i koji je odlicno pojacanje (Davies se polako oprasta od profi kosarke, Lundberg ne uspeva da ponovi partije iz Virtusa), nema uigranosti kao kod pola od 8 pomenutih ekipa. Samo, laz je napisati da se ovo i ocekivalo, da je i ucesce u EL super, cim neko pise stvari koje mu odgovaraju znaci da pokusava sebi da pronadje bensedin na psiholoskoj osnovi koji ce mu pomoci da pregura dan. 

• Like 1

15 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Kao neko ko je 24h aktivan, očekivao sam da si zakačio makar jedan od mojih tri upisa, sa sve linkom, da se ne pozdravlja sa protivničkim igračima pre meča iz sujeverja, ali to redovno čini po završetku. Slobodno pogledaj neke prošlogodišnje derbije...

To "sujeverje" mu izgleda "izbacili iz ugovora" u Barsi, posto se uredno pozdravio sa igracima Partizana nakon predstavljanja timova, a onda jos srdacnije kad su izlazile startne petorke (prisao klupi Partizana). 

Njegovo sujeverje je valjda da nikog ne pusta da mu dodirne dlan, zato se pozdravlja sa fist-bumb-om, ali cak ni to nije radio dok je bio u KKP (barem ne protiv KKCZ, nisam pratio na ostalim utakmicama). 

Jbt, premotaj vecerasnju utakmicu, evo ja uzeo da gledam i ispratim Mitra. 

edit: drugim recima, ni ti ni @Čočo niste bas u pravu.

Edited by Kooineeperk
  • Like 4

E da, sto se tice Pantera, nisam ni primetio radovanje ali ono sto mi je tuzno je da vece ovacije dobije on od Veselog. Mozda je nostalgija, ali taj period kada je Veseli bio u Partizanu i neki momenti sa njim su mi mnogo emotivniji. Veseli mi je vise Partizan nego Panter i ako nista takticnije bi bilo njemu skandirati ne bi li se vratio.

• Like 9
  • Love 2
  • Thanks 1

10 minutes ago, wrach said:

E da, sto se tice Pantera, nisam ni primetio radovanje ali ono sto mi je tuzno je da vece ovacije dobije on od Veselog. Mozda je nostalgija, ali taj period kada je Veseli bio u Partizanu i neki momenti sa njim su mi mnogo emotivniji. Veseli mi je vise Partizan nego Panter i ako nista takticnije bi bilo njemu skandirati ne bi li se vratio.

Dosta vremena je prošlo, promenila se i publika, mnogi ga se ni ne sećaju u Partizanu, a i nije mu ovo prvi put da gostuje, nekako su se već ljudi navikli na to da igra za tamo nekog.

• Like 3
  • Thanks 1

5 hours ago, Charles De Ketelaere said:

Izgleda da mu je i sujeverje selektivno. Igrač sjajnih kvaliteta i jadan čovek i profesionalac. 

• Like 1

Nema ovaj tim kvalitet. Mozda nije ni vodjen najbolje. Skup osrednjih igraca, kome fali dva ili tri kvalitetna igraca, da se izdvoje kad je bitno. 

Imao sam veca ocekivanja od ovog rostera, ali samo zato sto nisam dovoljno dobro poznavao i pratio dosadasnje partije nasih igraca u proslosti.

Mislim da nista ne dobijamo i ako otpustimo par igraca, a par njih je tako zrelo za otkaz. Mislim da ne mozemo sada naci taj ekstra kvalitet, koji nama treba. 

Izgurati nekako sezonu, probati dati sve od sebe pa za koliko budemo kadri, toliko cemo daleko i otici. 

15 minutes ago, Angola said:

Nema ovaj tim kvalitet. Mozda nije ni vodjen najbolje. Skup osrednjih igraca, kome fali dva ili tri kvalitetna igraca, da se izdvoje kad je bitno. 

Imao sam veca ocekivanja od ovog rostera, ali samo zato sto nisam dovoljno dobro poznavao i pratio dosadasnje partije nasih igraca u proslosti.

Mislim da nista ne dobijamo i ako otpustimo par igraca, a par njih je tako zrelo za otkaz. Mislim da ne mozemo sada naci taj ekstra kvalitet, koji nama treba. 

Izgurati nekako sezonu, probati dati sve od sebe pa za koliko budemo kadri, toliko cemo daleko i otici. 

i moje je misljenje negde ovde... kvaliteta nekog ima, ali nema nijedan igrac ekstra kvaliteta, i verovatno je tim koncipiran da svi daju nesto.. na zalost dosli smo do toga da par igraca ne davaju bas nista u smislu doprinosa... i onda dolazimo do ovoga...

jbg...

mucno ce biti protiv Armania...

Video sam sinoć scenu u hodniku kada sam izlazio, strašno. 

Meni pametan sat meri nivo stresa, kad je finiš utakmice uvek je u crvenom, a retko kada inače u životu mi dođe do narandžastog. Tako da su opasne situacije za ljude koji imaju možda još neki zdravstveni problem, kada se ubacimo u film i tih nekoliko minuta nam deluju kao da se dešava nešto mnogo važno za nas.

Edited by ChrisJudd
  • Tuzno 3