Jump to content

Recommended Posts

Just now, Shonewizard said:

Pa zapravo mi djeluje skroz realno da su izbacili bez tog dijela, pa kad je krenulo napušavanje u komentarima, onda ide krizni PR 😄

Realno ovde ni Zvezda, ni Partizan, a ni Grbović nisu krivi. Prvo je objavljen raspored EL, onda je Hihon u avgustu otkazao organizaciju zakazanog ATP turnira, Đokovići rešili da preuzmu i to je to.

30 minutes ago, DameTime said:

Mislim da preterujete sa Daviesom. Trenutno izgleda jako loše na terenu, ali ne vidim voljni problem s njim.

Zapravo, mislim da nijedan igrač KKP za sada ne pokazuje nedostatak volje, želje i energije. Washington koji je do večeras sedeo na klupi je imao manje negativan govor tela u odnosu na Smailagića koji je konstantno dobijao šansu. Stalno je bodrio saigrače s klupe.

Željko stalno potencira kako mu je bitno šta igrači rade na treningu; mora da Brandon nešto radi dobro ako je dobio ulogu zamenika kapitena. Tako da bih malo sačekala sa oštrim osudama i presudama, može on dosta bolje.

Ti si empata i to je jako lepo.

Voleo bih i ja da je Trifa ostao uz Balsu ali nije bio dovoljno dobar za ono sto je zeleo i sta se od njega ocekivalo.

Brandon igra profesionalnu kosarku za ozbiljan novac i kad skace iz trka jedva se odlepi od parketa. 

Sto se tice voljnog momenta, @SteveFrancis#3 je vec rekao - alibi kosarka. Nema tu ni r od riljanja kakvo je potrebno za EL. Kinezi daju dobre pare takvim igracima

1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Bez obzira na cinjenicu da je Dwiz zaista prvenstveno skorer i igrac koji voli da poentira iz izloacije, nema bas previse paralela sa Markusom jer je taj covek stvarno nesto posebno sto se tice usagea i broja suteva koje trosi maltene od prvog dana na 'Quetteu. Moje razumevanje je da je doveden kao Punter umesto Puntera i da bi trebalo tek povremeno da dobija ulogu organizatora, za sta jeste sposoban u manjim intervalima. Zapravo, daleko sposobniji od pomenutog Puntera. Kako ga tacno Zeljko vidi, ostaje da pokaze vreme. Sto se mene tice, on nije macka u dzaku uopste, tacno se zna sta i gde donosi/odnosi i stvar je adaptacije i glave i nista vise.

Okej, istina da Marcus još sa Marquettea imao ogroman usage, čak sam ga i radio par puta. Al nisam vukao paralelu na usage i broj uzetih šuteva, već može da đuska isti basket kao Marcus, sličan repertoar. 1na1 izolacija, može iz driblinga, od lopte, solidan flouter i layup, ima domet, može contested, može da vrti pik, može i bez savesti. U načelu sve to može da ponudi DW, al videćemo na kom levelu, Markus je elitni EL trpač. Ja baš i ne vidim neku sličnost sa KP, osim što su SG. KejPi mi je midrejndž automat, ovaj ima raznovrsniji repertoar. 

I mislim da bi Dwiz mogao da vozi 2nd unit kao primarni organizator

• Like 1

37 minutes ago, jedibojan said:

Ti si empata i to je jako lepo.

Voleo bih i ja da je Trifa ostao uz Balsu ali nije bio dovoljno dobar za ono sto je zeleo i sta se od njega ocekivalo.

Brandon igra profesionalnu kosarku za ozbiljan novac i kad skace iz trka jedva se odlepi od parketa. 

Sto se tice voljnog momenta, @SteveFrancis#3 je vec rekao - alibi kosarka. Nema tu ni r od riljanja kakvo je potrebno za EL. Kinezi daju dobre pare takvim igracima

Ko bre empata, mojne se vređamo :classic_biggrin:

Vrlo dobro znate da kad mene neko nervira, ima da pišem svakakve kritike.

Ali ako me je košarka nešto naučila, pogotovo u poslednjih par sezona, jeste da valja malo prikočiti sa tim kritikama i sačekati veće uzorke utakmica.

Stoji sve što pišete za Daviesa, samo tek je početak sezone.

• Ha-ha 1

Samo jedan od pokazatelja da naša dva kluba nikada neće dobiti licencu za evroligu. Seljakaju te kako im padne napamet zbog raznoraznih događaja. Mi smo to iskusili još prošle godine, sada ste nam se pridružili. Verovatno ne znamo pozadinu cele priče, ali država (čitaj Vučić), pošto je najveći finansijer i praktično vlasnik oba kluba, mora da uradi nešto povodim ovoga i da se termini za evroligu postave kao prioritet ako misli da održi barem privid ozbiljnosti oba kluba. 

• Like 1

• fancy featured and unfeatured this topic

Mogao bi Ostoja za nas sa 400 da organizuje da se na JNA gleda kkP - Monako, da postavi jedan veliki ekran u Pioniru i da se čuje zvuk i vidi slika sa oba mesta...

...i da naplaćuje ulaz na JNA 🤑... (za*bavam se naravno)   

Prijatni dupli program u subotu, a što se tiče kosarke Mike mi deluje bistro videćemo kako će da se snađe u EL, Duan je mogao sam da da 30+ videćemo kako će i on kada je fizikalnije, utisak veceri mlađa petorka koja igra kosarku i uziva ...

• Like 1

On 10/26/2024 at 10:15 PM, wrach said:

@Shonewizard

Mea culpa, ubedjen sam da je vest koju sam procitao negde bila bez ove poslednje recenice.. svakako, bas me interesuje hoce li nivo 400 docekati kompenzaciju i hoce li to biti ona porez majica koju neki nisu nikad dobili.

Komšijama neka daju Novakovu majicu, nama može klinac koji slavi u Monaku nakon Punterove trice. 

• Ha-ha 2

Nisam siguran da guse jedan drugog. Jedino ako se misli na minutazu jer su vrlo retko provodili vreme zajedno na terenu. Imam utisak da je Karlik trebao da bude vise igeac tempa, ne verujem da su racunali i jedan i drugi 30+ minuta. Meni vise deluje da Davis ne daje svoj doprinos u picku i skoku pa i njih dvojica izglesaju losije

• Like 1

7 minutes ago, Vlada said:

Nisam siguran da guse jedan drugog. Jedino ako se misli na minutazu jer su vrlo retko provodili vreme zajedno na terenu. Imam utisak da je Karlik trebao da bude vise igeac tempa, ne verujem da su racunali i jedan i drugi 30+ minuta. Meni vise deluje da Davis ne daje svoj doprinos u picku i skoku pa i njih dvojica izglesaju losije

🧐

добро, сам ћу да изађем... 😄

• Like 1
  • Ha-ha 19

9 minutes ago, Vlada said:

Nisam siguran da guse jedan drugog. Jedino ako se misli na minutazu jer su vrlo retko provodili vreme zajedno na terenu. Imam utisak da je Karlik trebao da bude vise igeac tempa, ne verujem da su racunali i jedan i drugi 30+ minuta. Meni vise deluje da Davis ne daje svoj doprinos u picku materinu vise...

• Like 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 14

24 minutes ago, Vlada said:

Sve se slazem osim ovog psovanja, nema potrebe za tim ipak je ovo family friendly forum.

• Thanks 1
  • Ha-ha 1

@Vlada

Vezano za pick: (naglašavam: pick&roll - vrsta napadačke igre u košarci).

Meni je jako problematično što mi jako malo igramo pnr. Radimo jako puno uzastopnih blokova, koji u ovom trenutku ne vode ničemu. Igrači protrče 2-3 kruga, potroši se 10ak sekundi, rezultat je da plej stoji na 8 metara od koša, sa svojim čuvarem ispred sebe. 

Jako malo tu ima klasičnog pnr-a. Konstantno se prave neki lažni blokovi, dodje ti igrač kao Džons koji može kao zid da stane protivničkom beku, ali ne, kod nas on u većini situacija slipuje, plej radi još neko dodatno ukrštanje, a protivnička odbrana i da hoće da pogreši, nema kad to da uradi.

Ifea još i vidim u toj igri, ali Karlik je klasični pnr igrač i neko ko zna kako da napadne mismeč. I mislim da mi to jako slabo koristimo za sada.

Edited by realno *w
  • Like 5

Ako Tajrik nastavi ovako da se razvija, nama na 5 pored njega i Balse treba cist defanzivac, skakac i zastitnik obruca, nikako Dejvis cak i da krene napadacki kidati.

Ako bi pristao na pola ugovora i pozdravi je pozdravi to bi nam top bilo, a da dodje neko ko je gladan pre svega na 5.

58 minutes ago, Tex_Willer said:

Ako Tajrik nastavi ovako da se razvija, nama na 5 pored njega i Balse treba cist defanzivac, skakac i zastitnik obruca, nikako Dejvis cak i da krene napadacki kidati.

Ako bi pristao na pola ugovora i pozdravi je pozdravi to bi nam top bilo, a da dodje neko ko je gladan pre svega na 5.

Neko ovakav?

• Ha-ha 1

U sredu mora da bude kao da idemo u rat all the way! Kao u dobra, stara vremena u Pioniru, uz ludu atmosferu bez sminkeraja. Baš bitna utakmica.

Vidim kladionice skoro egal predviđaju. Teško da će Fener izgubiti trecu zaredom kod kuće, tako da je ovo must win!

• Like 1