Son_of_a_gun Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Welp, ispao sam glup ali nije prvi put a ni zadnji, tako da… 😁 Bez obzira uzmite im sve, znam bar dva (ne)čovjeka koji će popizditi zbog toga. 😘 3 1
wrach Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bas je zanimljivo bilo gledati klince, drago mi zbog njih sto su pobedili. Jako je tesko gledati Majka, narocito prvih 15 minuta. A iskreno i Lakic je danas ishoblovao parket, izciglario obruc i izbunario pasove. 2
DameTime Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Imam da izjavim samo to da sam tekmu gledala u istom kafiću u kom sam gledala polufinale s Amerima. Reći da sam imala neprijatne flešbekove je understatement, ali kletva je razbijena. 2 1
Kooineeperk Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Sad je jasno zasto liga nije dozvolila blizancima da igraju sa U19 ekipama u KLS tokom cele sezone 🙂 Cestitke na promociji nekih novih imena komsije! Respect.
freethrow Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Evo i mene sa utakmice 🙂 Malo ljudi, očekivao sam dosta više, mislim da je bilo jedva 3k. KKP klinci + Balša koji je delovao kao prajm Oladžuvon protiv nejači iz FMP. Železnik je delovao kao baš baš skromna ekipa, bez nekog plana, uz čini mi se Tomaševića (možda sam pogrešio ime) kao jedinog koji nešto kao igra. Ne znam ni šta da kažem, otišao sam da povedem decu da malo vide basketa, bilo je par simpatičnih akcija Partizanovih klinaca, par krosovera Scotta i jedno 65 minuta pevanja o Vesni Čović. Puno ljudi koji su došli samo da se izderu na nekoga, sudiju, FMP, Vesnu, Nebojšu, dosta... meh. Slabo pratim evropski, a kamoli domaći basket, ali ovo je delovalo sve dosta upitno po pitanju kvaliteta. Ne deluje mi da će Koprivica, ma koliko bio visok i relativno skočan i snažan, biti neki ubitačan centar, a od ovih mlađih evo stvarno ne znam... Vanja na zagrevanju deluje kao da ima 120kg, jako je krupan, nisam ga dugo video uživo. Hvala drugarima koji su mi obezbedili (ili ponudili) karte. 5
pendulum Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Kapiram da je desno @DameTime, a levo prosečan navijač KKP-a sa tribina Pionira juče
Recommended Posts