Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bas je zanimljivo bilo gledati klince, drago mi zbog njih sto su pobedili.

Jako je tesko gledati Majka, narocito prvih 15 minuta.
A iskreno i Lakic je danas ishoblovao parket, izciglario obruc i izbunario pasove.

• Like 2
Posted

Imam da izjavim samo to da sam tekmu gledala u istom kafiću u kom sam gledala polufinale s Amerima. Reći da sam imala neprijatne flešbekove je understatement, ali kletva je razbijena.

• Like 2
  • Love 1
Posted

Evo i mene sa utakmice 🙂

Malo ljudi, očekivao sam dosta više, mislim da je bilo jedva 3k. KKP klinci + Balša koji je delovao kao prajm Oladžuvon protiv nejači iz FMP. Železnik je delovao kao baš baš skromna ekipa, bez nekog plana, uz čini mi se Tomaševića (možda sam pogrešio ime) kao jedinog koji nešto kao igra. 

Ne znam ni šta da kažem, otišao sam da povedem decu da malo vide basketa, bilo je par simpatičnih akcija Partizanovih klinaca, par krosovera Scotta i jedno 65 minuta pevanja o Vesni Čović. Puno ljudi koji su došli samo da se izderu na nekoga, sudiju, FMP, Vesnu, Nebojšu, dosta... meh. Slabo pratim evropski, a kamoli domaći basket, ali ovo je delovalo sve dosta upitno po pitanju kvaliteta. Ne deluje mi da će Koprivica, ma koliko bio visok i relativno skočan i snažan, biti neki ubitačan centar, a od ovih mlađih evo stvarno ne znam... Vanja na zagrevanju deluje kao da ima 120kg, jako je krupan, nisam ga dugo video uživo.

Hvala drugarima koji su mi obezbedili (ili ponudili) karte.

• Like 5