Jump to content

Recommended Posts

Posted
46 minutes ago, jedibojan said:

Mnogo ohrabruje Tyriqueova reakcija na ovo. Gde je znao da prsne i zbog mnogo manjih stvari i da se samoizbaci iz utakmice.

Koja su vam razmisljanja u vezi sa Karlikom. Mislim da nam je on veci problem nego sto to na prvi pogled deluje (MVP, MVP). Za drugog pleja je suvise kvalitetan + mnogo losije igra kad nema "kljuceve ekipe". Za prvog pleja PO ekipe nije dovoljno kvalitetan (po meni). Doselekcija na 1 ce biti zajebana. Uhvatim se da imam bludne misli o grckom ciglaru... Razigravac, defanzivac, shodno godinama i nije u stanju da bude primarni plej. Na papiru prilicno kompatibilan sa Karlikom. Jos ako dobijemo po jos jednog egzekutora spolja i unutra imao bi koga da hrani

Ne znam kakav ugovor ima Sloukas ali ako se kojim slučajem otvori tržište za njega trebalo bi ga pojuriti, mislim da neće biti ni neka pretjerana jagma za njega.

• Ha-ha 1
Posted
12 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Ne znam kakav ugovor ima Sloukas ali ako se kojim slučajem otvori tržište za njega trebalo bi ga pojuriti, mislim da neće biti ni neka pretjerana jagma za njega.

Sloukas ima još godinu dana ugovora sa PAO vrednog 10M evra, a pritom, potpisao bi ga svaki klub viših ambicija

Posted
1 hour ago, jedibojan said:

Mnogo ohrabruje Tyriqueova reakcija na ovo. Gde je znao da prsne i zbog mnogo manjih stvari i da se samoizbaci iz utakmice.

Koja su vam razmisljanja u vezi sa Karlikom. Mislim da nam je on veci problem nego sto to na prvi pogled deluje 

B1: apsolutno. 1 kontinuitet ovoga i u startu smo sledece sezone jaci u reketu u EL. Plus su njegovi skokovi bas bili moćni sinoć i sve manje mu skidaju lopte.

B2: ima on svojih mana (defanzivnih), ali mislim da je problem sada akutan zbog mislo o sudjenju/saslusanju.

• Like 2
Posted
53 minutes ago, longbowman said:

Molim vas da se to prezime na K ne pominje na ovoj temi.

Hvala. 

Камински?

Posted (edited)
2 hours ago, longbowman said:

Molim vas da se to prezime na K ne pominje na ovoj temi.

Hvala. 

Nisam pomenuo prezime

Elem, Kalates je mnooogo bolji i razigravac i defanzivac od Karlika. Kako mislite nisu kompatibilni?

Edited by jedibojan
Posted (edited)

Prosecan defanzivac i tek za dlaku bolji dodavac, nista sto Karlik nece dostici sa malo iskustva...i saigracima vece inteligencije da to realizuju.

Znati dodati je pola posla. Druga polovina je da Nilikina ne gleda u Zeljka (znam da je Braun dodao, samo dajem primer za sta je nas tim u stanju). Nik je celu karijeru okruzen vrhunskim igracima u psiho-fizickom smislu.

Edited by MC Thunder 2
Posted (edited)
59 minutes ago, kendrick duckworth said:

Bahčakmeče...šehir nam ušao u igrača. 

bar nije standardno ime

Dylan nije ni u sastavu protiv Barse

Edited by ScepanScekicSto