Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Konsenzus za to ko ostaje smo postigli najlakse u istoriji na ovom topiku, nije da obe grupe igraca nisu svojim izdanjima olaksale posao 😁

Sad je na Prislonici da odradi svoje.

Naravno, ukoliko ološ bude oterana, a sa njima i ovo upumpavanje i sama EL...pa i to je sasvim u redu. Partizan je mnogo vise od toga, a na nama navijacima je da to potvrdimo prisusustvom na mecevima i kupljenom kartom.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 8
  • Thanks 1
Posted
10 hours ago, Barkley#34 said:

Nisu bili samo fudbalski navijači nego su pod uticajem atmosfere i prostora svi vilenili. Naravno, dece je baš bilo minimalno. 

Šta znam, meni nije smetao toliko ni dim ni znojanž, ni trojica što vise na meni, samo kad osetim onaj trenutak da je buka došla do nivoa da ne može dalje. Kao da udari u plafon i to je to. Subjektivno i nerealno, znam, ali sam imao osećaj da smo bili deo meča, ne samo gledaoci, nego da aktivno vučemo konce.

Inače, u Areni mi je najbolje navijanje bilo na Nolan Smit utakmici. Cela hala je pevala skoro ceo meč.

Ma jasno, nisam se dobro izrazio, naravno da nisu fudbalski, šta više, nego sam mislio na tu "jug" atmosferu, sve vreme pevanje, bez obzira na rezultat i dešavanja na terenu.

• Like 1
Posted

Jos C.Jones-a da produzite, uz naravno ostanak Vanje (to se valjda ne dovodi u pitanje) i to je vec ozbiljan posao odradjen za sledecu sezonu. Svi ostali mogu i da se promene. 

Posted (edited)
On 4/28/2025 at 9:29 AM, greenenvy said:

Ja i dalje ne kontam zasto ljudi zele da se odreknu Nilikine. Ja mislim da je on bas tip igraca koji odgova Zeljkovom sistemu sa puno preuzimanja i da je dosta zahvalan igrac.

Ja sam se baš debelo zajebao prošle godine očekujući nešto od njega, ono je katastrofa, ne bih mu se obradovao da sam kojim slučaj navijač Mornara iz Bara. Više smo ove godine dobili od Lakića, nego od njega, i dobili bismo bar isto toliko koliko od njega od bilo kog domaćeg able bodied klinca naloženog da pogine u odbrani. 

U ostalim vijestima: Karlick Jones nije igrač koji zaslužuje ključeve vrhunske ekipe, a nije ni igrač sistema koji može da se skloni u stranu i bude razigravač u vrhunskoj ekipi. Divljanje po EC je njegova mjera, na tom nivou bi bio zlo.

Edited by Beonegro
  • Like 1
Posted

Preterivanje. Sada se vec osecam kao uini, ali sasvim realno, jedino sto moze da mu se prigovori jeste da je sklon povredama i nedovoljno available. To je svakako legit pitanje i ako se stvarno oceni da je sa njim tu stanje hronicno i da je velika verovatnoca da ce se nastaviti saga i nadalje, nemam nista protiv da se razmotri prekid saradnje. Kada se vratio posle bas dugackog odsustva, nije znao gde bije. To sto se poklopilo sa odsudnim delom sezone, jbga.