Son_of_a_gun Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Luča samo da drži svlačionicu i skine se jednom u metar dana, nešto kao Novica u zadnjem mandatu. Nije sve u skillu i formi kao što smo vidjeli, mora neko da ima i cojones. 3 1
longbowman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Mora da se prestane već jednom sa tim konstantnim prizivanjem povratnika. Lučić je kapiten, i bio je kapiten meni omiljene generacije našeg kluba, ali jednostavno ne možemo vraćati igrače posle jedne solidne sezone preko. I još ljudi pišu kako bi nam legao. Kao da na toj poziciji ne bi leglo još jedno četiri ili pet drugih igrača. Ja moram da kažem da nisam bio ni za Vanjin povratak, ali objektivno šta je tada bilo na tržištu na njegovoj poziciji, verujem da je bio najbolji odnos želja i mogućnosti. Nama prvenstveno treba lider ekipe sa poenima u rukama, neko ko će da bude " šef u pijacu " ovim momcima koji nekada donose odluke koje se graniče sa udisanjem azbesta ili lizanjem olovnih cevi. Da li je on Srbin, Škot iz Alstera, Kamerunac, to je manje bitno. 1
cuftausosu_ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 41 minutes ago, realno *w said: Luča je baš komplikovano pitanje, ali iako sam prvi uvek govorio o njegovim povredama i pauzama, mislim da bi dobro došao. Imamo Bongu, imamo vatijante sa Vanjom i nadam se Sterlingom, imamo Nakića. Luča bi imao "luksuz" da igra samo EL i i svaku petu u ABA. Mislim da bi značio dosta. Slazem se da bi nam bio suvo zlato. Vapimo za jednim istinskim autoritetom na parketu, prevashodno mislim zbog odnosa i nacina komunikacije medju igracima. Primera radi, situacija sa Tajrikom i Ifeom na onom derbiju. Razumem zar borbe, dobronamernu tenziju i sve to, ali mislim da je Tajrik morao da popije ozbiljno ribanje, zbog nacina ophodjenja prema starijem saigracu. Meni je to na toliko nivoa neprihvatljivo, a pogotovo ako dolazi od lika koji je tempirana bomba i totalno nepouzdan u smislu da ekipu vrlo cesto ostavlja na cedilu zbog tog svog ludila. 1
Papanikolesku Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 19 minutes ago, longbowman said: Mora da se prestane već jednom sa tim konstantnim prizivanjem povratnika. Lučić je kapiten, i bio je kapiten meni omiljene generacije našeg kluba, ali jednostavno ne možemo vraćati igrače posle jedne solidne sezone preko. I još ljudi pišu kako bi nam legao. Kao da na toj poziciji ne bi leglo još jedno četiri ili pet drugih igrača. Ja moram da kažem da nisam bio ni za Vanjin povratak, ali objektivno šta je tada bilo na tržištu na njegovoj poziciji, verujem da je bio najbolji odnos želja i mogućnosti. Šta ovo ispisa druže. Jedne solidne sezone preko? Lučić kao kapiten, autoritet, vođa, šampion i dalje ima kvalitet da igra u Partizanu. Muče ga povrede, ali ako je u stanju da igra jednom, i samo ponekad dva puta nedeljno (dupla kola i veće/jače utakmice u ABA) no brainer za ovaj klub. 7
DameTime Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago (edited) Morala sam triput da proverim da nisam ušla na KKCZ topik.... Edited 7 hours ago by DameTime 1
TripleJ Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Gb92 said: Nama treba Exum uz Carlica ... I Panter kao osigurac za Sterlinga 🙂 1 1
odupri se ludilu Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Pratim i dižem ....I Hezonja kad Marinković ustane na levu Edited 7 hours ago by odupri se ludilu
Clash Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 46 minutes ago, DameTime said: Morala sam triput da proverim da nisam ušla na KKCZ topik.... Amateri. Mi već završili Guduru. 7
TripleJ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 17 minutes ago, odupri se ludilu said: Pratim i dižem ....I Hezonja kad Marinković ustane na levu U tom slucaju mozemo i bez unutrasnje linije, tj, sa ovim sto trenutno imamo. Sorry Chima, Mike je nas co'ek.
Clash Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 minutes ago, kendrick duckworth said: Sve je lakše kad se ima love. Po ono jes, dobili smo procenat od EL za TV prava, vama nisu dali ništa još? 1
DameTime Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 21 minutes ago, Clash said: Amateri. Mi već završili Guduru. I Jovketa, zato mi ovde o Lučiću 1
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago A i Bogdan nešto trokira, mogao bi kući na oporavak. Emocije plus kevina hrana su pravi recept. 3
DameTime Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago 19 minutes ago, Barkley#34 said: A i Bogdan nešto trokira, mogao bi kući na oporavak. Emocije plus kevina hrana su pravi recept. Vidi, Bogdan&Željko reunion u Partizanu znači sezonsku iii... Spoiler 1 2
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://www.instagram.com/p/DI37wdtouO3/?igsh=MWNsNGtjdTJkc285OQ== sterling potpisao novi ugovot 5 3 3
Papanikolesku Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/p/DI37wdtouO3/?igsh=MWNsNGtjdTJkc285OQ== sterling potpisao novi ugovot Lepa vest. Vezati i Karlika, Bongu i Tajrika novim ugovorima. 7
DameTime Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 7 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/p/DI37wdtouO3/?igsh=MWNsNGtjdTJkc285OQ== sterling potpisao novi ugovot 1
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 15 minutes ago, Papanikolesku said: Lepa vest. Vezati i Karlika, Bongu i Tajrika novim ugovorima. saglasan, kontam ds je to kvartet + vanja oko kojeg ce se praviti ekipa Edited 5 hours ago by ScepanScekicSto 2
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Znaci za sledecu sezonu su sigurni Sterling i Kopriva. :D Edited 5 hours ago by Don Dusko 1 10
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 38 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/p/DI37wdtouO3/?igsh=MWNsNGtjdTJkc285OQ== sterling potpisao novi ugovot Baš, baš ozbiljan potez. Ovako rano produžiti igrača, koji je i imao ugovor za narednu sezonu... Svaka čast. 4
Alek The Great Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nadam se da ce Sterling naredne sezone igrati primarno na dvojci, a da se pojuri neka prava trojka. Sta se desava sa Grigonisom? Taj covek kao da je doziveo ACL oba kolena, imam osecaj da ga nema 2 godine.
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, Marvin said: Pitam se samo ima li NBA out i do kad? Ima 100% kao sto sam ubedjen da ne postoje pare koje bi ga zadrzale ovde da dobije poziv iz NBA edit da dodam ostavio bi Carlik, 1 od 3 (fredi,wash,nilikina), Lakic X, Sterling Bonga, Marinkovic, Nakic X, Majk Tajrik, X, Pokusevski Edited 3 hours ago by ScepanScekicSto
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Juče sam kupio Sterlingov dres, kakav tajming. Odličan potez, dečko zna, može i ume. Ajmo sledeći! 2 1 1
Recommended Posts