Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

prica kkp i dejvisa me podseca na ono kad autodiler uveze umornu mecku od milion predjenih kilometara, ulicka je i zavali je indijancu za masne pare. nisam 100% siguran ko je u klubu najodgovorniji za ovako stetne poteze koji nepogresivo odredjuju domete u sezoni, ali ziv nisam da vidim da li ce neko snositi odgovornost po tom pitanju. da se ne lazemo, takvi igraci se uvaljuju samo neozbiljnim klubovima koji trenutno imaju lovu. definitivno se mnogi u klubu kriju iza hajpa oko evrolige i pune hale. 

Edited by cuftausosu_
Posted
5 minutes ago, cuftausosu_ said:

prica kkp i dejvisa me podseca na ono kad autodiler uveze umornu mecku od milion predjenih kilometara, ulicka je i zavali je indijancu za masne pare. nisam 100% siguran ko je u klubu najodgovorniji za ovako stetne poteze koji nepogresivo odredjuju domete u sezoni, ali ziv nisam da vidim da li ce neko podneti odgovornost po tom pitanju. da se ne lazemo, takvi igraci se uvaljuju samo neozbiljnim klubovima koji trenutno imaju lovu. definitivno se mnogi u klubu kriju iza hajpa oko evrolige i pune hale. 

Želimir. Neċe.

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted (edited)
11 minutes ago, DameTime said:

Ja bila na kafici sa @kojihit pa smo otišle u šoping, therefore nismo gledale i sačuvale smo sebi živce 😁

Ispravnu odluku smo donele, dovoljna je bila, da te citiram, kataklizma životna kad smo videle fajnal rizalt 😄

Edited by kojihit
  • Like 1
Posted
39 minutes ago, DameTime said:

Ja bila na kafici sa @kojihit pa smo otišle u šoping, therefore nismo gledale i sačuvale smo sebi živce 😁

Što te neće sprečiti da nam sutra prebaciš kako previše mračimo, da je sve u skladu sa očekivanjima i deo velikog plana. :classic_tongue:

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Barkley#34 said:

Što te neće sprečiti da nam sutra prebaciš kako previše mračimo, da je sve u skladu sa očekivanjima i deo velikog plana. :classic_tongue:

Uopšte ne mislim da je ovo u skladu sa očekivanjima :classic_tongue:

Posted (edited)
35 minutes ago, DameTime said:

Uopšte ne mislim da je ovo u skladu sa očekivanjima :classic_tongue:

...ali je deo velikog plana...? 😎

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Wingwalker said:

...ali je deo velikog plana...? 😎

Vidi sa kolegom da Želimir bar plati neku kiriju, greota je da vam živi u glavi rent free.

Posted
10 hours ago, Dzo23 said:

Zašto Koprivica nije igrao? Može protiv Tavareša al Omić i "pakao Morače" su preveliki zalogaj? 🤔

Zato sto on nije kosarkas, vec samo izrazito visok mladic koga je neko pobrkao za kosarkasa. Moze protiv Edija jer Tajrik nije igrao.

• Like 1
Posted
3 hours ago, MC Thunder 2 said:

Zato sto on nije kosarkas, vec samo izrazito visok mladic koga je neko pobrkao za kosarkasa. Moze protiv Edija jer Tajrik nije igrao.

Ali za ono kako su vam odigrala juce dva centra bi se moglo reci da nisu ni visoki momci koje je neko pobrkao za kosarkase. Ostaje mi nejasno zasto Zeljko nije probao sa Koprivicom, posto gore od ove dvojice nije mogao sigurno. Nije mi jasan ni Bonga koji je posle prve cetvrtine koju je dobro odigrao ostao zakucan za klupu skoro do kraja utakmice.

I da se osvrnem na halu Moraca. Skandal je da se tamo igra u onim uslovima. Bolomboj je zbog povrede tamo izgubio pola sezone, a juce se Karlik par puta bas dobro okliznuo, a i to sto je izvrnuo zglob je posledica stanja terena. Nigde nisam video (pricam u ABA ligi) da se igraci toliko klizaju na parketu, pa bi mogli da uloze i malo u klimu.

Posted
2 hours ago, VISOKOLETAC said:

Ali za ono kako su vam odigrala juce dva centra bi se moglo reci da nisu ni visoki momci koje je neko pobrkao za kosarkase. Ostaje mi nejasno zasto Zeljko nije probao sa Koprivicom, posto gore od ove dvojice nije mogao sigurno. Nije mi jasan ni Bonga koji je posle prve cetvrtine koju je dobro odigrao ostao zakucan za klupu skoro do kraja utakmice.

I da se osvrnem na halu Moraca. Skandal je da se tamo igra u onim uslovima. Bolomboj je zbog povrede tamo izgubio pola sezone, a juce se Karlik par puta bas dobro okliznuo, a i to sto je izvrnuo zglob je posledica stanja terena. Nigde nisam video (pricam u ABA ligi) da se igraci toliko klizaju na parketu, pa bi mogli da uloze i malo u klimu.

Pionir, u junu/julu 🙂.

Pa bilo bi jos klizanja po salama aba lige kad bi ih napunili. Ali slazem se sa tobom, odgovornost organizatora je da osposobi minimum uslova, igraci su u velikom riziku od povrede kad je Moraca puna.

Posted
20 hours ago, Stiletto said:

Isplati li se ubiti se i ne mučiti se zbog ovih više?

20 hours ago, Luchifer89 said:

Možda u manastiru crna reka ima neka terapija za nas

❤️ 

Posted (edited)
35 minutes ago, Kooineeperk said:

❤️

"Emptiness is filling me
To the point of agony
Growing darkness, taking dawn
I was me, but now he's gone

No one but me
Can save myself
But it's too late
Now I can't think
Think why I should even try..."

Edited by Stiletto
  • Like 2
Posted (edited)

Jel mozemo sad lepo da se ispisemo iz ove sezone i da se svi oporave, nauce osnove kosarke, sta vec ko mora? Do jeseni ce se valjda oporaviti i nauciti, ne?

Pre nego sto neko replicira sa standardnim "lako je predati se, poenta je borba i igrati kosarku do kraja sa ponosom", da podsetim da se mi niti borimo niti igramo kosarku vec neko vreme.

(Borili smo se protiv Reala, eto. Da budem skroz objektivan).

Edited by MC Thunder 2
  • Ha-ha 1
Posted

Naša jedina šansa za trofej je da se nastavi kontinuitet domaćinskog suđenja koje je generalno zastupljeno u ABA ligi, pa na neku huku i buku da iznenadimo Zvezdu, ako doguramo do nje uopšte i ako izborimo bar to drugo mesto što je takođe pod velikim znakom pitanja 🤨

Od ostalih vesti nadam se da Sterling nije ozbiljnije povređen, jer onda i potencijalno domaći teren u PO možemo okačiti mačku o rep. 

• Like 1
Posted
On 4/14/2025 at 12:13 PM, MC Thunder 2 said:

Pa pazi, ne bih da otvaram head coach can of worms (a i EL je prosla pa nema vise motiva za neku skromnost je vrlina mantru koju mnogi od nas primenjuju)....

ali, ukoliko Partizan najmanje ne zakaze sudar sa Zvezdom u finalu (polufinalu, ako nas put tako ukrsti usled jos mogucih regular season kikseva), Zeks bi trebao da razmisli o tome da uziva u svojim hobijima full time i mane se stresova profi kosarke.

Recap: bilo sta manje od poraza u seriji sa Zvezdom (a i ti porazi bi morali da budu uz nasu hardcore borbu i dobru igru) je katastrofa i trener mora da snosi trajnije posledice.

Ma koliko ja njega volim. Ali ne verujem da ce doci do gubljenja serije protiv bilo koje druge ekipe.

Zasto?

Pa isti taj trener naziva ABA ligu "nebitnom", prica o skoru u EL (kao da je tu bilo nekog uspeha) nakon poraza u finalnoj seriji prosle sezone, zasto bi ista bilo bitno u ovoj nasoj realnosti u kojoj se kupuje mesto u EL milionima evra kao da ne znaju sta ce od viska novca?

Zapravo, omiljena teorija u nekim krugovima je da je taj isti trener i jedini razlog ovolikih ogromnih budzeta i plata igraca i da nema njega KKP bi se vratio na podesavanja zvana "Canak, Salic, Zagorac, mladi Amer plej, prosek proseka EC". Mislim, OK, jasno je da je lepse verovati u tu teoriju nego u nesto sto je ocigledno svima, ali i ta teorija je mac sa dve ostrice jer, eto, ako su i navijaci KKP nezadovoljni trenerom, trener ce da ode, budzeta vise biti nece. Osim ako neko ne misli da puko ucesce u EL automatski obezbedjuje milione evra kao da pricamo o fudbalskoj LS.