DameTime Posted yesterday at 06:55 PM Author Posted yesterday at 06:55 PM (edited) 6 minutes ago, Papanikolesku said: Niđe veze komentar, ali odgovor je svakako - ne. Vrlo ima veze. Odakle momenat da Partizan zaslužuje nešto "bolje" od najtrofejnijeg trenera Evrope, koji je zalegao reputacijom za klub? Kao i u slučaju međuljudskih odnosa, pogledati se prvo u ogledalo, pa upirati prstom u druge da zaslužujemo bolje. Da se nadovežem i na priču o Carliku, kom si "naseo na kičmu" zbog igara, iako nosi tim skoro cele sezone. Važi ista poenta. Edited yesterday at 06:57 PM by DameTime 2
Jakob Aman Posted yesterday at 06:57 PM Posted yesterday at 06:57 PM 37 minutes ago, MC Thunder 2 said: Da li jebene reklame ili sta vec samo meni cimaju (bilo koji) topic na dole na svakih 5 sek? I ako ne, da li jos neko ima poriv da nesto izubija dok cita, narocito duze postove? 😆 Dobro je. Pomislio sam da halucininiram. 5
Papanikolesku Posted yesterday at 07:01 PM Posted yesterday at 07:01 PM 3 minutes ago, DameTime said: Vrlo ima veze. Odakle momenat da Partizan zaslužuje nešto "bolje" od najtrofejnijeg trenera Evrope, koji je zalegao reputacijom za klub? Kao i u slučaju međuljudskih odnosa. pogledati se prvo u ogledalo, pa upirati prstom u druge da zaslužujemo bolje. Da se nadovežem i na priču o Carliku, kom si "naseo na kičmu" zbog igara, iako nosi tim skoro cele sezone. Važi ista poenta. Whatever. Pričam šta vidim, šta mislim, konkretno sumiram, objasnim, pojasnim, a da li ćeš ti to shvatiti kao sedenje na kičmi i okrenuti na svoju vodenicu, na to se ne bih previše obazirao.
MC Thunder 2 Posted yesterday at 07:01 PM Posted yesterday at 07:01 PM Dobra je nasa osnova (nadam se da me nece usrati za ovu izjavu kroz aba plejof 😆) i ako svi koji vrede zele da ostanu, ima dobre baze za optizam. Narocito ako se dopuni tim gde treba i uvek vazna timska hemija da se ne sjebe kao prosle sezone. Karlik, Tajrik, Braun, Bonga, Vanja su moja primarna zelja. Poku nece sigurno nigde, a ok sam da tu bude i Lakic. Cak se ne bih previse iznervirao da i Dejvis ostane kao veteran doziranije minutaze, koji ce da krpi i 5 i 4 kada zafali kreacije dole ili suta sa distance, ali da se dovede PROPER cetvorka i zapravo upotrebljiv bek ap centar, a ne faul sam masina -iskliza mi svaka lopta - i ne mogu nista da iskreiram- dok mi sa 216 lupaju banane Balsa Koprivica. Vrhunsko zakucavanje juce i to ce mu biti hajlajt za 4 godine. A za ukleti trio... Verujem da bi nam Ribar bio bolji ali u ulozi ne-plejmejkera. Frenk i povrede...ne znam...teska prica. A zao mi je najvise za Washa. Sve nas je nalozio da smo doveli ultra cheat code EL napadaca koji igra i ok odbranu...i onda nas sve polio kofom ledene vode. Verujem i samog Zeljka. 1
MC Thunder 2 Posted yesterday at 07:09 PM Posted yesterday at 07:09 PM 4 hours ago, Marvin said: Hjao pa ja tek sad vidim da Danteu ističe ugovor na leto. Kako bi dobro bilo videti te opet ❤️ Dante je hodajuci prelom i povreda vec 2 sezone, mac sa 2 ostrice... Mada ja jako volim maceve 😁 1
Marvin Posted yesterday at 07:41 PM Posted yesterday at 07:41 PM (edited) Ja nisam mnogo zahtevan: + Fizikalan plej (primjerce pomenuti pesnik iz donjeg kontinenta) + Luča + Četvorka (može i Chima jebao nas on) + Centar (mogu da ostanu i Rambo i Tajrik pa nek se dogovore svaku tekmu koji od njih dvojice gubi glavu) Da se ne ljubimo sa Majkom i Duejnom, a štos mene tiče Ipče i Dalo 2.0 mogu i da ostanu. Šta je realno da se desi: - dodje nefizikalan plej (Neno, TJ...) - ode neko koga želimo da zadržimo (npr Sterling) - ostane ista centarska linija 😅 @Stiletto kad već ne plaćamo forum glupo mi je da to radim. Mada sam vrlo rad da doniram Edited yesterday at 07:43 PM by Marvin
Barkley#34 Posted yesterday at 09:09 PM Posted yesterday at 09:09 PM 3 hours ago, kendrick duckworth said: Papanikolesku jesi li ti moja bivša jer je i ona beležila samo loše i minus stvari Je l' bila u moderaciji prethodnog foruma?
kendrick duckworth Posted yesterday at 09:44 PM Posted yesterday at 09:44 PM (edited) 35 minutes ago, Barkley#34 said: Je l' bila u moderaciji prethodnog foruma? Nikad to Kupiju ne bih uradio. Čak ni dok sam bio zelen. bros before mods Edited yesterday at 09:44 PM by kendrick duckworth 9
mipivi Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago ne valja vako. posto vec zoca nemoz smeni, nzm sto zuri. meni ne smeta ni da sad zapocne ciklus. od 4 godine. al zapocni jbni ciklus. znaj sta igras, oko cega i oko koga gradis. gradi. oduzmi. dodaj. sledece godine budes bolji. pa sledece jos malo bolji. pa onda, udaris na real u realu da im smajli jbe kevu al panter zasere. ovako, bi to tad, i to bi highlight. prerano za srecu, za tugu prekasno. pre i posle toga qrac. no proces, no odradjivanje posla, no ponavljanje, no ucenje, no korekcije, no unapredjivanje, no zasluzivanje buduceg rezultata. mada ponavljanja ima. bez ovih drugih, malo bitniih stvari.
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Tornike 😂😂😂😂😂 zeljko ga dogovorio na onoj memorijalnoj utakmici Edited 4 hours ago by ScepanScekicSto
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gosa kao zamenu za Karlika i Chimu kao rezervu za Pokua.
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Jakob Aman said: Gosa kao zamenu za Karlika i Chimu kao rezervu za Pokua. I Mlohatinova kao rezervu za Bakicu. 3
Recommended Posts