Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, JPM said:

Dokle? Do kad? Ozbiljno, lik treba da vrati pare ili da otpustite lekarski tim.

To je do Zeljka, on nikad ne rizikuje niti zeli da ubacuje u vatru ikog bez zeljene forme.

Za Bongu je druga prica, svako malo ide prica da je blizu ali to meni tako ne deluje, nova sansa za Pokua i Majka je ovo, da se dobiju za kraj sezone.

Posted

Imate intervju Željka, od prije pola sata, gdje kaže da je Nilikina počeo s uvodnim treninzima ali da još nije dobio dozvolu za 5 na 5. Igraće tek kad bude rekao da je na 100%.

Za Bongu je rekao da apsolutno nije spreman za rad s loptom. 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Tex_Willer said:

To je do Zeljka, on nikad ne rizikuje niti zeli da ubacuje u vatru ikog bez zeljene forme.

Za Bongu je druga prica, svako malo ide prica da je blizu ali to meni tako ne deluje, nova sansa za Pokua i Majka je ovo, da se dobiju za kraj sezone.

Ok za formu, ali forma dolazi nakon potpune fizičke spreme pa se igrač polako vraća.

Ali nije do Željka da proceni kada će igrač biti sposoban za full contact trening, to je do medicinskog osoblja.

Ispravi me ako grešim, Nilikina je sad imao neko istegnuće prepone? Pa Bolomboy se ranije vratio nakon istegnuća ukrštenih ligamenata.

Posted
16 minutes ago, JPM said:

Ali nije do Željka da proceni kada će igrač biti sposoban za full contact trening, to je do medicinskog osoblja.

Misliš da on priča napamet? 

Šta je tu je, moraće se dobiti tekma sa onima koji su na raspolaganju. 

Posted (edited)

Pre bih za ovu glupost od Bonge trazio da vrati 1 platu nego od Frenkija.

5 minutes ago, Barkley#34 said:

Ovo sa Frenkijem je već odavno izgubilo smisao.

Steta. Potencijal sa njim u rotaciji je zaista bio obecavajuc. 

Edited by MC Thunder 2
Posted
20 minutes ago, DameTime said:

Misliš da on priča napamet? 

Ne. Mislim da medicinsko osoblje treba da mu kaže kada može da vrati igrača u pun trening. On nije doktor. On treba da dobije zeleno svetlo od medicinskog osoblja pa onda uvodi igrača i diže minutažu.

Ovo sad ispada kao kod nas one situacije, 6 nedelja, pa dva meseca, pa beskonačnost.

Posted

Gledajuci tabelu mislim da je vrlo moguce da 9 timova bude na 19/15 i/ili 18/16.

Osim sto je vazno da pobedujemo, a narocito da imamo bolji h2h sa Realom, Barsom, Efesom i Bajernom- valjalo bi da ne budemo u krugu sa Zvezdom i Parizom jer tu smo ispod Zvezde kako god da okrenes.

Posted
5 minutes ago, JPM said:

Ne. Mislim da medicinsko osoblje treba da mu kaže kada može da vrati igrača u pun trening. On nije doktor. On treba da dobije zeleno svetlo od medicinskog osoblja pa onda uvodi igrača i diže minutažu.

Očigledno nije dobio zeleno svetlo i očigledno igrači nisu spremni - samim tim ih on ne uvodi u trenažni proces, niti ih ima na raspolaganju. 

5 minutes ago, JPM said:

Ovo sad ispada kao kod nas one situacije, 6 nedelja, pa dva meseca, pa beskonačnost.

Ono što ispadne je, koliko god postojale okvirne procene za dužinu oporavka kod stepena neke povrede, ipak je svaki igrač priča za sebe. Svakako je bolje da se vrate i malo kasnije, ali da svi budu sigurni kako su spremni, a pre svega igrač koji je bio povređen. 

Posted
59 minutes ago, JPM said:

Ok za formu, ali forma dolazi nakon potpune fizičke spreme pa se igrač polako vraća.

Ispravi me ako grešim, Nilikina je sad imao neko istegnuće prepone? Pa Bolomboy se ranije vratio nakon istegnuća ukrštenih ligamenata.

Nilikini je prethodnih 7 sezona, najbolja bila kad je propustio samo 30-40% tekmi svoje ekipe. Godinu pre KKPa je odigrao 5 od moguće 82 tekme, sezonu pre 47 od 100, itd...

Ako u 4 različita kluba konstantno propušta tekme, teško da je do medicinskog osoblja.

• Like 5
Posted
10 minutes ago, realno *w said:

Nilikini je prethodnih 7 sezona, najbolja bila kad je propustio samo 30-40% tekmi svoje ekipe. Godinu pre KKPa je odigrao 5 od moguće 82 tekme, sezonu pre 47 od 100, itd...

Ako u 4 različita kluba konstantno propušta tekme, teško da je do medicinskog osoblja.

Dobro, ako bih sad bas da teram mak na konac mogao bi da kazem da to znaci samo da se cesto povredjuje a ne da medicinski tim ne zna da odredi datum povratka.

U svakom slucaju da ne gusimo temu, u principu samo sam konstatovao da je to vec postalo besmisleno oko njega i verujem veoma frustrirajuce.

8 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Ali ta utakmica protiv Borca, ja nisam ni video kad se povredio i kako

Ja jesam, i delovalo je da nije nista posebno. Malo se istezao na klupi i mislio sam da ce da se vrati.

Posted
1 hour ago, wrach said:

Gledajuci tabelu mislim da je vrlo moguce da 9 timova bude na 19/15 i/ili 18/16.

Osim sto je vazno da pobedujemo, a narocito da imamo bolji h2h sa Realom, Barsom, Efesom i Bajernom- valjalo bi da ne budemo u krugu sa Zvezdom i Parizom jer tu smo ispod Zvezde kako god da okrenes.

Nisam siguran da ce bas puno timova da ima 20 pobeda i da ce se praviti neki trouglovi, viseuglovi... To treba da nam je cilj za PO, skor 5-2. Mozda bude neki trougao za vise pozicije. Svakako imao jos puno do kraja, a samim tim jos puno kombinacija. Eventualna pobeda u Barseloni bi nam bas povecala sanse za borbu za 6. mesto.

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Alek The Great said:

Nisam siguran da ce bas puno timova da ima 20 pobeda i da ce se praviti neki trouglovi, viseuglovi... To treba da nam je cilj za PO, skor 5-2. Mozda bude neki trougao za vise pozicije. Svakako imao jos puno do kraja, a samim tim jos puno kombinacija. Eventualna pobeda u Barseloni bi nam bas povecala sanse za borbu za 6. mesto.

20 nece imati niko : )

Oli, PAO i Fener idu na 21+

ako pogledas raspored za

Monako, Pariz, Bajern, Armani, Real, Barsu, Efes, Zvezdu i Partizan

vrlo je moguce da ce svi ovi timovi imati izmedju 18 i 19 pobeda.

Posted

Zajeban raspored do kraja, sa samo jednom lakom tekmom.

Ova protiv Oli je jedina do kraja gde nas poraz ne košta puno. 

Posle idu tekme protiv 4 direktna konkurenta, gde je Efes kod kuće must Win, a bar jednu od Bajern / Barsa bi trebalo dobiti 

• Like 2
Posted

@Barkley#34

Sto se tice doselekcije rostera. Bas cu to na primeru Theis-a da objasnim. Mi tu nismo imali sanse, pa i da smo ga zeleli. Konkurencija bi nam bili Monako i PAO sa kojima platezno sanse nema da se nosimo. Procitah i da lik hoce cim pre da se vrati u NBA i da mu je izlazna klauzula obavezna stavka u ugovoru. Pretpostavljam da mu je i plata minimum 2m po sezoni.

Ovakav je slucaj za vecinu igraca koja bi mogli da donesu prevagu na terenu.

A statisticko poredjenje Majka i Brauna je po meni suludo. Jedan je doveden da bude prva cetvorka i mislim da je u pocetku tako i koriscen, a drugi sigurno kao druga, ako ne i treca. 

Posted
13 minutes ago, wrach said:

20 nece imati niko : )

Oli, PAO i Fener idu na 21+

ako pogledas raspored za

Monako, Pariz, Bajern, Armani, Real, Barsu, Efes, Zvezdu i Partizan

vrlo je moguce da ce svi ovi timovi imati izmedju 18 i 19 pobeda.

Pravio sam ja neki prediksn racunajuci na neke manje vise realne rezultate. Tu sam nas video na deobi 6.mesta, gde bi cak 4 tima imala po 19 pobeda - Bajern, Barsa, mi i Armani. Ali kazem, mnogo je opcija, jedna pobeda/poraz bi puno promenila raspored na tabeli.

Posted

Dosta faktora može uticati, recimo povrede forma i slično. 

Kod Milana za večeras upitni Šilds, Neno i Bolmaro. 

Gledajući recimo Virtus protiv njih u prvenstvu i taj Virtus će biti nagaznorazgazna mina. Čini mi se da to Ivanović našpanovao polako. Tako da oni rasterećeni mogu biti baš problem.

Zaista predikcije su nezahvalne.

Za Bongu ovo i nije loše jer je on kao i Vanja gulio sa repkom i bez odmora ušao u sezonu. Čini mi se da je Vanji prijao restart nadam se da nije duža pauza za Bongića. Iako te koščice u nozi i šaci znaju biti zajebane.

Posted
1 minute ago, odupri se ludilu said:

Dosta faktora može uticati, recimo povrede forma i slično. 

Kod Milana za večeras upitni Šilds, Neno i Bolmaro. 

Gledajući recimo Virtus protiv njih u prvenstvu i taj Virtus će biti nagaznorazgazna mina. Čini mi se da to Ivanović našpanovao polako. Tako da oni rasterećeni mogu biti baš problem.

Zaista predikcije su nezahvalne.

Za Bongu ovo i nije loše jer je on kao i Vanja gulio sa repkom i bez odmora ušao u sezonu. Čini mi se da je Vanji prijao restart nadam se da nije duža pauza za Bongića. Iako te koščice u nozi i šaci znaju biti zajebane.

Za Bongu moze biti samo ok ako dobijemo Pokua i Majka( pre svega svih 40 min odlicne odbrane na 4), sve drugo ce biti opasne muke i problemi, a Bonga je bio u top suterskoj formi, takodje Bonga na 3 je suvo zlato, ali realno gledano do kraja sezone tu i nebi igrao dok Majk u el sansu bi tesko dobio.

Posted
11 minutes ago, odupri se ludilu said:

nadam se da nije duža pauza za Bongića. Iako te koščice u nozi i šaci znaju biti zajebane.

Ako pauzira jos Pirej i onda zaigra, dobro je.

Ja se pribojavam sutrasnjeg meca, iako je ovo mozda i poslednji gde bi trebali da budemo rastereceni. Uvek ta iracionalna nada da mozemo do pobede, pojacana utiskom poslednjih gostovanja. Iako je Oly skroz druga zivotinja, cak i u odnosu na Milano i Monako

Posted

Jebiga sad, ako ce Frankie i dalje izostajati, ova kretenska povreda Bonge nam bas komplikuje situaciju. Od sutra ne treba nista ocekivati, i kompletni bismo bili tezak autsajder. Poraz 22 razlike i to je to.

Medjutim, brine me sta posle i kako nadoknadjivati hendikep kada nam konstantno fali po 2,3 igraca iz najuze rotacije. Iskoristio bih priliku da ne zaboravim da jos jednom naduvam tzv. upravu i proucim fuck all y'all.

• Like 2