Jump to content

Recommended Posts

Posted

U suštini kako sezona odmiče većina zaboravlja da je ovo na početku bilo 12 novih igrača na početku sezone.  Vrv će na kraju sezone biti nekih korekcija u timu ali fascinira da su oni postali upravo to tim, ekipa,škvadra, momčad, raja što bi se reklo. Pogledajte  kako su svi nasmijani i raapoloženi pre početka utakmice protiv Baska.Kao takvi smo u mogućnosti i da budemo više od skupa pojedinaca, a s obzirom da su većina rookie u Evroligi kod mnogih se vidi napredak pojedinačni. Djeluje da igrači shvataju kao blagoslov igranje u Partizanu i učenje o Žoca.

Kako DV reče teže je naći zahvalnosti nego hleba u dolini gladi. Čini mi se da su svi zahvalni. Biće to dobro sve.

• Like 11
Posted
34 minutes ago, odupri se ludilu said:

U suštini kako sezona odmiče većina zaboravlja da je ovo na početku bilo 12 novih igrača na početku sezone.  Vrv će na kraju sezone biti nekih korekcija u timu ali fascinira da su oni postali upravo to tim, ekipa,škvadra, momčad, raja što bi se reklo. Pogledajte  kako su svi nasmijani i raapoloženi pre početka utakmice protiv Baska.Kao takvi smo u mogućnosti i da budemo više od skupa pojedinaca, a s obzirom da su većina rookie u Evroligi kod mnogih se vidi napredak pojedinačni. Djeluje da igrači shvataju kao blagoslov igranje u Partizanu i učenje o Žoca.

Kako DV reče teže je naći zahvalnosti nego hleba u dolini gladi. Čini mi se da su svi zahvalni. Biće to dobro sve.

Ja sam polovinom novembra prijatelje i poznanike koji navijaju za Partizan ubedjivao da ne teraju Zeljka i ne pljuju igrace.Imate odlican tim po meni bolji nego prosle godine.Ako se radi doselekcija mora pazljivo jer vasim kljucnim igracima trebaju minuti da bi davali maksimum.

• Like 1
Posted
1 hour ago, MC Thunder 2 said:

-startna cetvorka umesto Majka

-petica umesto Ramba i Balse

-kombo plej/bek ukoliko Frenki ne moze bez povreda

To je to, po mom misljenju. Max 3-4 igraca.

Tristanu istice ugovor na leto i male su sanse da ga produze. Domaci igrac, zna sistem 😉 (malo shale nije na odmet).

• Ha-ha 3
Posted
23 minutes ago, Marvin said:

leptejebo u pesmi (ako se tako moze nazvati) kaze kurva je zickala batine. Tacno bih ruku sebi odsekao da na to dadnem lajk (a verujem i Dejmara takodje 😄 )

Šćepo je dobio lajk jer sam zahvaljujući njemu gledala Sterlingove slike, ali na story/reels sa ovakvom pozadinom nikad.

6 minutes ago, ScepanScekicSto said:

za sta je on to bio hapsen?

https://edition.cnn.com/2020/11/10/us/sterling-brown-milwaukee-settlement-spt/index.html

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
11 minutes ago, ScepanScekicSto said:

ja nisam ni skontao pesmu utisano na tel, nego videh slike

za sta je on to bio hapsen?

Brat kaze: Kurva se kurci pa uzmem da mlatim je, jebiga mala je zickala batine. 
Ne znam sta bih rekao, fantasticno, vrhunska poezija. Cikago dril rep jeste moj "gulity pleasure" s vremena na vreme, ali ovo je pobedilo. 

Hapsen je zbog toga sto se parikrao na mesto za invalide, pa smarao policiju da ga maltretiraju zato sto je crn, pa ga onda policija malo vise maltretirala i tejzovala. 

Ima jos jedan javni incident kad su se on i KPJ pobili sa nekim likovima u striptiz klubu, Sterlinga isekli kao repu, a Porteru ukrali novcanik. 

• Thanks 1
Posted
8 minutes ago, fedor said:

Ima jos jedan javni incident kad su se on i KPJ pobili sa nekim likovima u striptiz klubu, Sterlinga isekli kao repu, a Porteru ukrali novcanik. 

Ah da, u Hjustonu. Inace top ideja privatno visiti sa KPJ.

• Ha-ha 4
Posted
3 hours ago, MC Thunder 2 said:

-startna cetvorka umesto Majka

-petica umesto Ramba i Balse

-kombo plej/bek ukoliko Frenki ne moze bez povreda

To je to, po mom misljenju. Max 3-4 igraca.

- Achiuwa

- Saric

- Payne ili Exum

....i osvajamo EL.

Posted
37 minutes ago, Alek The Great said:

- Achiuwa

- Saric

- Payne ili Exum

....i osvajamo EL.

Saric bi u odbrani bio gori od Kaminskog, proslo je vreme belih mlohavih centara u el, za 3g ni jedan ostati nece.

A cena mu je 1,5m minimum ako ne i vise.

• Like 1