MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Xpert said: Jednostavno moramo pobediti. Bold:
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja se i dalje držim teorije da su ovo sasvim ok rezultati (mada bi i pobeda Barse bila dobra) ali se bojim da se u tom kontekstu sve crta za naš poraz. To se više zbog uroka bojim, inače očekujem ozbiljnu utakmicu s naše strane. 1
fillam Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, TripleJ said: Kako je uprava lepo uterala momcima sa sipke 🙂 znaci nema organizovanog navijanja. Prilika za podrsku za studente i konstatno random pederovanje 🙂 https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/107508/kk-partizan-zatvara-sektor-grobari-jug/vest Dobio sam informaciju da će biti smešteni na nivou 400 preko puta, u umanjenom kapacitetu, plaćaju neku nižu cenu karte.
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Potpuno mi je nejasno sto se cimate oko drugih rezultata pogledajte fener nocas... dakle, samo nas gledamo i utakmica po utakmica.. ni da budemo 6ti i 13ti nije daleko... samo fokus
SteveFrancis#3 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Apsolutno. Samo preda se gledati. Dobro, moze da se baci i poneki pogled sa strane kad prodje neka zgodna cetvorka, nije greh... 2
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mora se odigrati cvrsto do kraja, plasi me Dejvis na 4, tu bas nema koga da brani, pogotovo ne Monekea, a i Tadas je brzi osetno. Od odbrane ovoj ekipi sve krece.
DameTime Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Ja sutra prvi put oblačim Sterling Brown majicu, prosto ne postoji šansa za poraz
Recommended Posts