Tex_Willer Posted Tuesday at 10:00 AM Share Posted Tuesday at 10:00 AM 17 hours ago, SteveFrancis#3 said: A sta se to tacno ocekivalo, a nije doneo? Propustio je gomilu tekmi, na ovima na kojima je igrao cesto je ubijao volju za zivotom direktnom protivniku u kratkim sekvencama kada je to trazeno od njega. Zasto nije koriscen mnogo vise u poa situacijama i generalno zasto je def pristup ovakav kakav je, pitanje je za Zeljka. O neocekivanom doprinosu u napadu da ne pricamo. Frank je bukvalno jedan od poslednjih igraca ciji return value treba preispitivati. Apsolutno ne vidim razlog da ga 'menjamo'. Nama su potrebni prvi PF i jos jedan C. Pun je povreda on, po meni rizik je ostavljati ga, defanzivno jeste vrlo dobar, ali nije bas da hapsi, npr protiv Nan-a delovao je bas inferiorno... Znam sta pisem za Klivlenda, on je nesto sto bi ovde eksplodiralo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Tuesday at 10:21 AM Share Posted Tuesday at 10:21 AM 20 minutes ago, Tex_Willer said: npr protiv Nan-a delovao je bas inferiorno... Nije pamcenje sto je bilo, jel bese Frenki igrao u Atini? Znam da je Nunn odigrao vrv najgoru el partiju u Areni, ljubaznost nase defanzive (doduse tu su imali udela svi nasi, od Vanje, preko Washa do Frenkija). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Tuesday at 10:36 AM Share Posted Tuesday at 10:36 AM 33 minutes ago, Tex_Willer said: Pun je povreda on, po meni rizik je ostavljati ga, defanzivno jeste vrlo dobar, ali nije bas da hapsi, npr protiv Nan-a delovao je bas inferiorno... Znam sta pisem za Klivlenda, on je nesto sto bi ovde eksplodiralo... 11 minutes ago, MC Thunder 2 said: Nije pamcenje sto je bilo, jel bese Frenki igrao u Atini? Znam da je Nunn odigrao vrv najgoru el partiju u Areni, ljubaznost nase defanzive (doduse tu su imali udela svi nasi, od Vanje, preko Washa do Frenkija). Da se Zeljko i Savic skinu u opremu i pokazu kako se to radi? Komentari 3.2.1..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted Tuesday at 11:17 AM Share Posted Tuesday at 11:17 AM 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Nema potrebe da se sada bavimo prelaznin rokom. Ima jos mnogo posla da se uradi ove sezone, pa cemo onda o rokadama. Cetvorci cu se nadati dokle god postoji mogucnost da se registruje, ali koliko vidim istrajace se na ovom idiotluku nekompletiranja ekipe. Zeljko odlucio da igra na death march difficulty. Mislim da je to stvar hemije i poverenja igraca. Nama bi igracki samo jedan jako dobar igrac napravio iskorak u odnosu na ovo sto trenutno imamo na 4 (ukljucujuci i krpljenje sa Bongom i povremeno Dejvisom). A dobar igrac trazi svoj prostor u ekipi, vaznost, loptu u ruke. Iz nase perspetkive je to opcija vise u napadu, krpljenje nekih rupa, pre svega skoka, ali za vec formiran tim koji igra prilicno iznad ocekivanja to moze da bude prlicno pogubno po pitanju hemije. Skoro je izvesno da sezonu zavrsavamo ovako, osim ako se neko od bitnih igraca na 4,5 (citaj Dejvis, Tajrik, pa i Bonga koji tu najvise krpi na 4) ne povredi (pu pu) na duzi period. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Tuesday at 12:33 PM Share Posted Tuesday at 12:33 PM Realno, vama bi strasno legla jedna cetvorka... I to ne bilo kakva. Neka defanzivna cetvorka (da spustite prosek ispod 70 primljenih), neki krvavokolenas, kome nije problem da se baci za loptu, i u sumu nogu ako treba (fudbalski receno "da ide glavom gde drugi nogom"). Da skoci za loptu, razgrne protivnike u tom skoku, da iscacka nesto, ukrade loptu... Da bude komplementaran Pokusevskom recimo, koji je puter rukica, ofanzivac, ali nesto ne voli znojava tela koja ga dodiruju, pa ni da se sagne za loptu ako je ispod kolena. Takodje, da ima pomalo ludu glavu, da ima to uklapanje u navijacku atmosferu, da razume to, sto bi se reklo "folklor", to bi stvarno bilo dobro za neku "hemiju", da dize atmosferu, jer nedostaje toga u ovom sastavu, pogotovo nakon odlaska Lesora, Ledeja, pa i Nanelija i Pantera. Cisto, da preuzme tu neku ulogu na sebe, taj pritisak cak, i olaksa saigracima koji nisu u tom fazonu. Ne bi bilo lose ni da ima iskustva igranja visokorizicnih utakmica, derbija, jos ako je to stekao "s one strane", to je samo bonus, da zna sta ga ceka, da nema iznenadjenja (da nastavi stopama Lesora, Pantera...). Spoiler PF, 203cm, 98kg, u najboljim godinama (33 godine je tek napunio nedavno)✅ Najbolji defanzivni igrac Francuske lige 2024.; najbolji kradljivac Euroleague 2022.; Najbolji defanzivni igrac VTB 2021.; najbolji kradljivac Francuske lige 2020. ✅ Definitivno luda glava, zna da pokazuje srednji prst 🖕celoj protivnickoj tribini dok ga gadjaju✅ Igrao derbi, u dresu Zvezde 🙂 Spoiler Dame i gospodo - John Brown III Spoiler Zezam se naravno, sprdam na nas racun i kakvog smo lika doveli mi... Ali se ne zezam da bi vam trebao jedan ovakav ne zbog druge i trece stavke (to je zezanje), vec zbog prve - cisto igracki kvaliteti. Znam da JB3 i nije bas neki krem evropske kosarke, ali je vama bio daleko potrebniji nego nama. Majk to nije, a stvarno mislim da bi se dobro dopunjavao sa Pokusevskim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Tuesday at 12:34 PM Share Posted Tuesday at 12:34 PM (edited) 2 hours ago, Tex_Willer said: Pun je povreda on, po meni rizik je ostavljati ga, defanzivno jeste vrlo dobar, ali nije bas da hapsi, npr protiv Nan-a delovao je bas inferiorno... To treba videti i ozbiljno analizirati. Ukoliko je zaista toliko sklon povredama i ljudi koji su za to zaduzeni procenjuju da nisu velike sanse da u kontinuitetu bude zdrav i dostupan, treba razmisliti. Dotle za mene nije opcija odricanje od igraca koji je pokazao da mu je stalo, da profi pristupa obavezama i da za nas pravi razliku kako napred, tako i pozadi posebno. 1 hour ago, TripleJ said: Mislim da je to stvar hemije i poverenja igraca. Nama bi igracki samo jedan jako dobar igrac napravio iskorak u odnosu na ovo sto trenutno imamo na 4 (ukljucujuci i krpljenje sa Bongom i povremeno Dejvisom). A dobar igrac trazi svoj prostor u ekipi, vaznost, loptu u ruke. Iz nase perspetkive je to opcija vise u napadu, krpljenje nekih rupa, pre svega skoka, ali za vec formiran tim koji igra prilicno iznad ocekivanja to moze da bude prlicno pogubno po pitanju hemije. Skoro je izvesno da sezonu zavrsavamo ovako, osim ako se neko od bitnih igraca na 4,5 (citaj Dejvis, Tajrik, pa i Bonga koji tu najvise krpi na 4) ne povredi (pu pu) na duzi period. Uopste ne mislim da nam je potreban nekakav dominator koji zavrsava preko svakog igraca od trice do reketa. Nama fali cvstine unutra, covek koji ce kupiti skokove, praviti dobre blokove, biti u stanju da isprati rotacije, a u napadu da pospremi sto mu se otvori. Ni ne treba da bude prajm LMA. Zapravo se slazem da bi igrac kome je neophodna lopta za produktivnost sustinski bio mozda i redundant. Ali covek koga nece najuriti sa parketa protivnicki igraci nakon 2 minuta ili napraviti seriju nedorecenih poteza kojima se userava momentum ekipe, svakako je pod obavezno. Edited Tuesday at 12:38 PM by SteveFrancis#3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Tuesday at 12:55 PM Share Posted Tuesday at 12:55 PM Quote "Petrušev dolazi večeras, dali smo mu da završi neke privatne obaveze, on je večeras na treningu. Pokuševski je povređen, njegovo rame nije dobro, juče je napravljen MRI, on mora da bude van treninga. To može da se proširi, da bi morao i na operaciju", rekao je Pešić i dodao: https://www.b92.net/sport/kosarka/srpska-kosarka/104650/pokusevski-povredjen-mozda-ide-na-operaciju/vest 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 12:57 PM Share Posted Tuesday at 12:57 PM Nastavljamo u istom ritmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Tuesday at 01:05 PM Share Posted Tuesday at 01:05 PM Evo ovaj Hoard presao kod Miska i to, ni manje ni vise nego, iz Miroticeve kuce. Mislim da je i zalecio tu povredu. Ali dzaba, kad ne moze da se registruje za drugi EL klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Tuesday at 01:30 PM Share Posted Tuesday at 01:30 PM Ne vredi ni spominjati igrače koji su igrali EL. Mada bi za Hoarda pristao da igra samo ABA, ako će ostati i za narednu sezonu 😄 Bez zaebancije, ako se potvrdi ovo za Pokua, moramo reagovati. Mislim znam da nećemo, ali morali bi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Tuesday at 01:47 PM Share Posted Tuesday at 01:47 PM (edited) Ja mislio da ce Tshiebwe biti dostupan, kad ono. Vidim da je skoro dobio neki minut, drzi ga na two-wayu Jazz... Doduse sad nam tek sa ovim Pokuovim sranjem visoki bez suta pravi probleme... Edited Tuesday at 01:49 PM by SteveFrancis#3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Tuesday at 01:48 PM Share Posted Tuesday at 01:48 PM Ja bih se raspitao makar i za zdravlje penzionera Sikme, ovo nije za zezanciju vise. A ne bih se bunio ni da se iz Japana pojuri Timan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Tuesday at 01:49 PM Share Posted Tuesday at 01:49 PM Da li se ta registracija odnosi i na EC igrace? Mada, videli smo na primeru jednog Mike-a razliku u kvalitetu takmicenja. Preko bare slaba ponuda. Vidim da onaj Diakite se jos uvek kali u razvojnoj ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 01:51 PM Share Posted Tuesday at 01:51 PM Video sam tu povredu Pokuševskog, rukovao se sa Nedovićem. Neda iščašio zglob na ruci, Pokušajski rame. Jebote... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Tuesday at 02:15 PM Share Posted Tuesday at 02:15 PM 13 minutes ago, Marvin said: Ja bih se raspitao makar i za zdravlje penzionera Sikme, ovo nije za zezanciju vise. A ne bih se bunio ni da se iz Japana pojuri Timan. Timan je potpisao neki rekordni ugovor u toj ligi, igra dobro, ne verujem da je dostupan. Sikma godinu dana bez tekme, to ni najmanje nije realno. Ali nešto treba raditi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted Tuesday at 04:26 PM Share Posted Tuesday at 04:26 PM 3 hours ago, Kooineeperk said: Da bude komplementaran Pokusevskom recimo, koji je puter rukica, ofanzivac, ali nesto ne voli znojava tela koja ga dodiruju, pa ni da se sagne za loptu ako je ispod kolena. Reveal hidden contents PF, 203cm, 98kg, u najboljim godinama (33 godine je tek napunio nedavno)✅ Najbolji defanzivni igrac Francuske lige 2024.; najbolji kradljivac Euroleague 2022.; Najbolji defanzivni igrac VTB 2021.; najbolji kradljivac Francuske lige 2020. ✅ Definitivno luda glava, zna da pokazuje srednji prst 🖕celoj protivnickoj tribini dok ga gadjaju✅ Igrao derbi, u dresu Zvezde 🙂 Hide contents Dame i gospodo - John Brown III Hide contents Zezam se naravno, sprdam na nas racun i kakvog smo lika doveli mi... Ali se ne zezam da bi vam trebao jedan ovakav ne zbog druge i trece stavke (to je zezanje), vec zbog prve - cisto igracki kvaliteti. Znam da JB3 i nije bas neki krem evropske kosarke, ali je vama bio daleko potrebniji nego nama. Majk to nije, a stvarno mislim da bi se dobro dopunjavao sa Pokusevskim. Puter rukica = 25.7% za tri, 63.6% FT. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Tuesday at 04:30 PM Share Posted Tuesday at 04:30 PM 1 minute ago, MarioKempes said: Puter rukica = 25.7% za tri, 63.6% FT. Jes, vala, i nije nesto... bio je bolji u NBA. Poenta nije bila u tome vec u zezanju dalje u tekstu 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Tuesday at 05:02 PM Share Posted Tuesday at 05:02 PM (edited) Evo našao ja lažnog Kirilenka. Edited Tuesday at 05:04 PM by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Tuesday at 05:03 PM Share Posted Tuesday at 05:03 PM Ja bih se raspitao da li Thiemann ima EL klauzulu u ugovoru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Tuesday at 05:39 PM Share Posted Tuesday at 05:39 PM 4 hours ago, Alek The Great said: Evo ovaj Hoard presao kod Miska i to, ni manje ni vise nego, iz Miroticeve kuce. Mislim da je i zalecio tu povredu. Ali dzaba, kad ne moze da se registruje za drugi EL klub. 4 hours ago, realno *w said: Ne vredi ni spominjati igrače koji su igrali EL. Mada bi za Hoarda pristao da igra samo ABA, ako će ostati i za narednu sezonu 😄 Bez zaebancije, ako se potvrdi ovo za Pokua, moramo reagovati. Mislim znam da nećemo, ali morali bi... A da se raspitamo za zdravlje i volju @leaderofhorde ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 06:42 PM Share Posted Tuesday at 06:42 PM Poku ipak nije teze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Tuesday at 06:55 PM Share Posted Tuesday at 06:55 PM Zovite Thiemanna da se vrati s aerodroma. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Tuesday at 08:39 PM Share Posted Tuesday at 08:39 PM 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Poku ipak nije teze Ne znam da li da se radujem ili tugujem?!🫣 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Tuesday at 09:57 PM Share Posted Tuesday at 09:57 PM (edited) 1 hour ago, Alek The Great said: Ne znam da li da se radujem ili tugujem?!🫣 Znam šta si hteo da kažeš, ali zaista neumesno zvuči pitanje da li da tuguješ što nečija povreda nije teže prirode. Briši to, please. Edited Tuesday at 09:58 PM by Eddard 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 11:12 PM Author Share Posted Tuesday at 11:12 PM Nema šta, oduševljena sam majom. Bolja je od one klupske bar 10 puta. Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts