MikiMilane Posted Monday at 06:36 PM Share Posted Monday at 06:36 PM Aleksa Dimitrijević od sledeće sezone će nastupati u NCAA ligi. Uskoro odlazi u SAD da poseti nekoliko univerziteta (Michigan, Creighton i Illinois) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Monday at 06:38 PM Share Posted Monday at 06:38 PM Ja mislim da će Vanja, Mario, Arijan i Poku ostati i sledeće sezone. Mora da se ima i nešto domaće osnove. Jedino ako umesto njih ne dovedemo neke klince iz Miškove ergele kojima garantujemo minute u EL (inače ih ne bi ni dobili). Balša je tu već dugo, on je prvi koji će doviđenja. Moguće da će se ubediti Luča da dođe na poziciju dizača pehara. Majk je takođe sigurno doviđenja, umesto Balše i njega startna četvorka i centar. E sad, teško da će baš svi ostali ostati, pašće za bar nekog ponuda koja se ne odbija, zavisno od toga ko ode će se krpiti ta pozicija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted Monday at 07:20 PM Share Posted Monday at 07:20 PM Izašao mi na instagramu klip kad vredjaju Andjušića na Zvezda - Dubai... Teranje domaćih igrača nam se obija o glavu i ne znam koliko treba derbija da izgubimo da to neko shvati. Zvezda čuva svoje kao malo vode na dlanu, drže ih u rosteru i kao 15-16. igrače. Koji je to stranac rešio bilo koji od ovih tuce izgubljenih? Malo smo i zaslužili ovaj baksuzluk koji nas prati. Čime su Aleksa, Smajli ili Anđuša zaslužli da budu najureni? Tata nije igrao sa Željkom? Ne znam da li bi sa njima pobedili ali sigurno je da ne bi ispaljivali one trojke sa 10 metara u želji da ispadnu heroji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikom nista Posted Monday at 07:36 PM Share Posted Monday at 07:36 PM 57 minutes ago, Stiletto said: Balša je tu već dugo, on je prvi koji će doviđenja. Moguće da će se ubediti Luča da dođe na poziciju dizača pehara. Polako s' ti pehari 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Monday at 07:39 PM Share Posted Monday at 07:39 PM Ja koliko znam samo Balsi istice ugovor na leto tako da ako ne uvalimo nekom ove nepozeljne nece oni nidje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted Monday at 07:48 PM Share Posted Monday at 07:48 PM Ibaka, izgleda ostaje bez kluba. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/kk-real-madrid-serz-ibaka-denis-smit-raskid-ugovora-kraj-saradnje/ U teoriji, verujem da bi bila dobra akvizicija... ali pretpostavljam da je istekao rok za registraciju novih igraca, cak i ako bismo razmatrali takav potez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Monday at 07:50 PM Share Posted Monday at 07:50 PM Čimi mi se da sam negdje pročitao da je do nekog marta. Svakako nema ništa od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Monday at 07:59 PM Share Posted Monday at 07:59 PM 22 minutes ago, Nikom nista said: Polako s' ti pehari 😁 Ljudski je nadati se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted Monday at 08:01 PM Share Posted Monday at 08:01 PM (edited) 13 minutes ago, Xpert said: Ibaka, izgleda ostaje bez kluba. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/kk-real-madrid-serz-ibaka-denis-smit-raskid-ugovora-kraj-saradnje/ U teoriji, verujem da bi bila dobra akvizicija... ali pretpostavljam da je istekao rok za registraciju novih igraca, cak i ako bismo razmatrali takav potez. Rok za registraciju igrača je 26.02., ali to važi za one koji nisu igrali EL ove sezone. Za igrače koji su igrali zadnji rok da ih prethodni klub odjavi je do početka drugog dela (18. kolo). Znači, za Ibaku davno prošao voz što se tiče ove EL sezone. Edited Monday at 08:02 PM by MarioKempes 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Monday at 08:39 PM Share Posted Monday at 08:39 PM Sad sam siguran da je Šengelia 😁 zeljko kod slavena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Monday at 08:59 PM Share Posted Monday at 08:59 PM Starac Toko bi seo na ovu ekipu kao dupe na nošu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Monday at 09:10 PM Share Posted Monday at 09:10 PM https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/zivotne-lekcije-zeljka-obradovica-ja-sam-filantrop-iako-svetom-vladaju-zavist-i-ljubomora/505173 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Monday at 09:37 PM Share Posted Monday at 09:37 PM (edited) 2 hours ago, dekifisher said: Izašao mi na instagramu klip kad vredjaju Andjušića na Zvezda - Dubai... Teranje domaćih igrača nam se obija o glavu i ne znam koliko treba derbija da izgubimo da to neko shvati. Zvezda čuva svoje kao malo vode na dlanu, drže ih u rosteru i kao 15-16. igrače. Koji je to stranac rešio bilo koji od ovih tuce izgubljenih? Malo smo i zaslužili ovaj baksuzluk koji nas prati. Čime su Aleksa, Smajli ili Anđuša zaslužli da budu najureni? Tata nije igrao sa Željkom? Ne znam da li bi sa njima pobedili ali sigurno je da ne bi ispaljivali one trojke sa 10 metara u želji da ispadnu heroji. Postujem svaciji stav ali ovo je bas hot take na temu sto baksuzluka, sto retorike na temu domacih, u ovom slucaju cime su 2 od 3 apsolutna minusa na terenu zasluzili da ne igraju za KKP. Od njih 3 (kada si vec dao primer), najuren je samo Danilo je je igrao najgrdju kosarku svoje karijere prosle sezone. Aleksa je hteo da ide, kao i Alen (iz nekosarkaskih razloga). A naravno da ce komsije da cuvaju neke od tih domacih jer oni zapravo imaju kvalitet i iskustvo da dobiju taj cuveni derbi, a ne iz nekog uroka. A jedino Aleksi nije bio istekao ugovor, da dodam. Makar si bio trezven da u pitanje ne ubacis i Jaramaza, I'll give you that much. Edited Monday at 09:41 PM by MC Thunder 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted Monday at 10:48 PM Share Posted Monday at 10:48 PM Niko ne želi da ode iz KKP-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 12:33 AM Author Share Posted Tuesday at 12:33 AM Samo da kažem da su mi drugarice kupile coach board, tako da možda nisam Žoc, ali nacrtaću na njoj neki napadački set 8 hours ago, onomatopeja said: Na pitanje o skandiranju, da ne kazem vredjanju, rumenog Turcina, olicenom zlu srpske to jest ustaske kosarke. I to mu pitanje nabaci voditeljka Šit tvita, u fazonu da li ste čuli hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Tuesday at 05:49 AM Share Posted Tuesday at 05:49 AM Da dodam, Anđuša, brat i žena mu su kukali što nije dobijao veću ulogu prošle sezone, trika nema da bi ostao da glumi 14-15. prase. Smajli je i dalje isti i nidam siguran koliko bi bio prednost. Vraćen je kapiten, koji može da upadne u to "ima kvalitet i iskustvo", dovedena su trojica domaćih da se nešto pokuša sa njima, Bogi, Luča i Milutinov su nedostupni i ko nam još ostaje? Dalje, nemojmo sve posmatrati kroz prizmu derbija na kom smo nekompletni bili na bacanje od pobede. Ti zli stranci su dobili 14 utakmica u EL i skoro sve u ABA, bez prošlogodišnjih blamiranja, a usput su vezali četiri pobede u gostima što se KKP-u nije desilo bukvalno nikad. Ovom timu fali po jedna četvorka i petica, što reče Frenčajz, a dodao bih i malo zdravlja i bila bi bombona od ekipe. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Tuesday at 06:57 AM Share Posted Tuesday at 06:57 AM 1 kontinuirano zdravlje nas je delilo od toga da se mozda vec sad guzimo sa komsijama oko borbe za Top 4-6 . Za nesto vise bi ipak trebala da postoji cetvorka, da. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted Tuesday at 07:07 AM Share Posted Tuesday at 07:07 AM 1 hour ago, Barkley#34 said: Dalje, nemojmo sve posmatrati kroz prizmu derbija na kom smo nekompletni bili na bacanje od pobede. Ti zli stranci su dobili 14 utakmica u EL i skoro sve u ABA, bez prošlogodišnjih blamiranja, a usput su vezali četiri pobede u gostima što se KKP-u nije desilo bukvalno nikad. Ma bre ja obožavam ovu ekipu, svi stranci su top, bukvalno nikoga ne bih zamenio. Kakvi bre zli stranci? 1 hour ago, Barkley#34 said: Da dodam, Anđuša, brat i žena mu su kukali što nije dobijao veću ulogu prošle sezone, trika nema da bi ostao da glumi 14-15. prase. Smajli je i dalje isti i nidam siguran koliko bi bio prednost. Vraćen je kapiten, koji može da upadne u to "ima kvalitet i iskustvo", dovedena su trojica domaćih da se nešto pokuša sa njima, Bogi, Luča i Milutinov su nedostupni i ko nam još ostaje? Htedoh reći da su domaći igrači ogromna prednost CZ. Teo i Mitrović kriminalno igraju ove sezone ali su oni bukvalno održali Zvezdu u egalu. Komšije su se opekle u više sezona zbog povreda i sada roster od 16 upotrebljivih igrača donosi mnogo. Pre svih, ne mogu Aleksu da prežalim, a ti si ga nekako preskočio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Tuesday at 07:27 AM Share Posted Tuesday at 07:27 AM 1 hour ago, Barkley#34 said: Da dodam, Anđuša, brat i žena mu su kukali što nije dobijao veću ulogu prošle sezone, trika nema da bi ostao da glumi 14-15. prase. Smajli je i dalje isti i nidam siguran koliko bi bio prednost. Vraćen je kapiten, koji može da upadne u to "ima kvalitet i iskustvo", dovedena su trojica domaćih da se nešto pokuša sa njima, Bogi, Luča i Milutinov su nedostupni i ko nam još ostaje? Dalje, nemojmo sve posmatrati kroz prizmu derbija na kom smo nekompletni bili na bacanje od pobede. Ti zli stranci su dobili 14 utakmica u EL i skoro sve u ABA, bez prošlogodišnjih blamiranja, a usput su vezali četiri pobede u gostima što se KKP-u nije desilo bukvalno nikad. Ovom timu fali po jedna četvorka i petica, što reče Frenčajz, a dodao bih i malo zdravlja i bila bi bombona od ekipe. Zenu mu, tasta i tastu znam licno preko streljastva - nisu kukali. Jos ga zajebavaju da jedini u kuci nema nacionalnu penziju kao zasluzni sportista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Tuesday at 07:29 AM Share Posted Tuesday at 07:29 AM 30 minutes ago, MC Thunder 2 said: 1 kontinuirano zdravlje nas je delilo od toga da se mozda vec sad guzimo sa komsijama oko borbe za Top 4-6 . Za nesto vise bi ipak trebala da postoji cetvorka, da. Potpuno tacno. Dva najbolja defanzivca su vam dugo van, posebno se to odnosi na Nilikinu, mislim da mu je ovo treca povreda ove sezone. Mnogo je. Njih dvojica bi dali na svezini ostalima, Bonga bi mogao vise da igra na cetvorci sto on moze, samim tim bi potrosenost i umor bili manji, pa bi i odbrana bila cvrsca. Napad nikad nije ni stucao. Baksuzna situacija, desava se, naravno. Nije neka uteha, ali slazem se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Tuesday at 07:38 AM Share Posted Tuesday at 07:38 AM 25 minutes ago, dekifisher said: Htedoh reći da su domaći igrači ogromna prednost CZ. Teo i Mitrović kriminalno igraju ove sezone ali su oni bukvalno održali Zvezdu u egalu. Komšije su se opekle u više sezona zbog povreda i sada roster od 16 upotrebljivih igrača donosi mnogo. Pre svih, ne mogu Aleksu da prežalim, a ti si ga nekako preskočio. Od domaćih igrača Zvezdi je najveća prednost Petrušev. Sa svim ostalim može da se živi. Tea smo urnisali u prvom EL derbiju a i sad bismo da smo imali bar još nekoga u timu. Aleksa je još u martu doneo odluku da ide iz zemlje, to sam čuo sa nekoliko strana. I da nije tako, mislim da ovo što imamo na tim pozicijama apsolutno ga zamenjuje. Naravno, kad su svi na broju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Tuesday at 07:59 AM Share Posted Tuesday at 07:59 AM 15 hours ago, ScepanScekicSto said: kojem od centara bi se zahvalio, Dejvisu i/ili Balsi edit: slazem se za Nilikinu... jedan od postenijiu u ovoj postenoj ekipi edit 2 moj pik ide na Sengeliu Dejvisu - moramo nesto i za Kup da imamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Tuesday at 08:11 AM Share Posted Tuesday at 08:11 AM 43 minutes ago, Kronostime said: Zenu mu, tasta i tastu znam licno preko streljastva - nisu kukali. Jos ga zajebavaju da jedini u kuci nema nacionalnu penziju kao zasluzni sportista. Zeznuo sam se za brata, Jaramazov je mitingovao. U ovom slučaju je žena, Ivana. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Tuesday at 08:18 AM Share Posted Tuesday at 08:18 AM 5 minutes ago, Barkley#34 said: Zeznuo sam se za brata, Jaramazov je mitingovao. U ovom slučaju je žena, Ivana. Nemoj, bre, zive blizu Arene - tesko da ces ikad vise da parkiras tamo ako pokusavas da je "prevedes na tamnu stranu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Tuesday at 08:49 AM Share Posted Tuesday at 08:49 AM 16 hours ago, ScepanScekicSto said: kojem od centara bi se zahvalio, Dejvisu i/ili Balsi edit: slazem se za Nilikinu... jedan od postenijiu u ovoj postenoj ekipi edit 2 moj pik ide na Sengeliu Nema potrebe da se sada bavimo prelaznin rokom. Ima jos mnogo posla da se uradi ove sezone, pa cemo onda o rokadama. Cetvorci cu se nadati dokle god postoji mogucnost da se registruje, ali koliko vidim istrajace se na ovom idiotluku nekompletiranja ekipe. Zeljko odlucio da igra na death march difficulty. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts