KockoOblo Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Nekome je zivot majka, nekome kupe Majka, nekima od nas u rodni grad dolazi Huljić sa 5263 autobusa ...zivot je more,plašljiva srna. Kup je, barem ove godine, podpuno deplasirani dogadjaj. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 48 minutes ago Share Posted 48 minutes ago Razlika u znacaju trofeja kupa i trofeja EL je taman tolika kolika je verovatnoca da se osvoje jedan i drugi, pa je i poredjenje nigde veze. To je kao da kazem ne zanima me komsinica sa sprata, priznajem samo Dzesiku Albu. A ni kod komsinice godinama ne prolazis :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted 44 minutes ago Share Posted 44 minutes ago Mi smo prošli kod Albe. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 39 minutes ago Share Posted 39 minutes ago 8 minutes ago, Cavani said: Razlika u znacaju trofeja kupa i trofeja EL je taman tolika kolika je verovatnoca da se osvoje jedan i drugi, pa je i poredjenje nigde veze. To je kao da kazem ne zanima me komsinica sa sprata, priznajem samo Dzesiku Albu. A ni kod komsinice godinama ne prolazis 🙂 Udala se komsinica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 37 minutes ago Share Posted 37 minutes ago 1 minute ago, Kronostime said: Udala se komsinica? Cula je da pricas da i nije nesto 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 37 minutes ago Share Posted 37 minutes ago 10 minutes ago, Cavani said: ne zanima me komsinica Je l' se ovo zove autopatkometrija ili kako? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 37 minutes ago Share Posted 37 minutes ago Jebi ga jednom kad osvojiš Jessicu Albu, komšinica te ne radi više 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 35 minutes ago Share Posted 35 minutes ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Je l' se ovo zove autopatkometrija ili kako? Jok, komsinica je kup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 32 minutes ago Share Posted 32 minutes ago (edited) 4 minutes ago, Cavani said: Cula je da pricas da i nije nesto 🙂 Nije valjda automehanicar(ka)? Edited 32 minutes ago by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 26 minutes ago Share Posted 26 minutes ago 7 minutes ago, Cavani said: Jok, komsinica je kup. S-1, S-6, S-10 ili Halon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 24 minutes ago Share Posted 24 minutes ago 18 minutes ago, Dzo23 said: Mi smo prošli kod Albe. 😄 I mi smo ove sezone, konačno. 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 8 minutes ago Share Posted 8 minutes ago Ne bih stvarno da ispadne da nesto osporavam rivalima, posebno u ovom slucaju KKCZ. Posteno nas je nabila i upropastila u ABA, dva puta u 3 sezone i to su bile jako neprijatne scene. Ima veliki broj jadranskih titula u poslednjoj deceniji, a u vreme Radonjica je bila bas ozbiljan evroligaski tim koju je par minuta kosarke i nekoliko poteza delilo od prolazenja CSKA sa onakvom diskrepancom u budzetu. To su strasne stvari. Iz mog ugla, ko god osporava bilo koju Zvezdinu ABA titulu je ili zlonameran ili ga bije kompleks. Mozda konkurencija nije bila evroligaska svih godina kako liga postoji, ali sama cinjenica da su se desavale Cibone i Buducnosti dovoljno govori o tome da nikada nije small feat uzeti naslov regionalnog prvaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 8 minutes ago Share Posted 8 minutes ago 26 minutes ago, Cavani said: Jok, komsinica je kup. Sram me bilo što zlo pomislih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts